http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Untitled2-4.jpg">

DATO: 11.01.2012 / KLOKKESLETT: 17:30

0 kommentar(er)

Hei!

Da Anastasija ''jobbet'' på denne bloggen, startet hun opp noe som kalles; Ukens Belieber!
Så tenkte jeg, hvorfor ikke starte opp igjen med det en liten stund?

, om du er belieber og har veldig lyst til å være med på denne konkurransen.. (noe jeg håper folk vil!) så meld dere på! Send en mail til: 2life1boy@hotmail.no og skriv som overskrift: Ukens Belieber!

Det du må skrive i mailen er hvorfor akkurat du fortjener å bli ukens belieber! :-) du må ha med navn, alder, bilde og selfølgelig en begrunnelse! :-)


Håper dere melder dere på - hadde vært utrolig gøy om vi kunne hatt dette nesten hver uke!! 
-Alma
DATO: 22.07.2011 / KLOKKESLETT: 17:58

0 kommentar(er)

Hei! :-)
Har folk hørt at det har vært bombeeksplosjon i Oslo?! Faen, jeg er livredd! Seriøst, bomber/våpen osv er noe av det jeg er mest redd for her i verden! JEG HATER DET. Her er svar på spm! Kom ikke inn så mange, men dere får de jeg har fått!

hva er mote får deg?
Mote for meg er vell egentlig ganske viktig tror jeg. Jeg liker å være skikkelig kledd, jeg går ikke i hva som helst!
hva betyr jb te deg ?
Han betyr alt for meg. Det går ikke en dag uten at jeg tenker,hører eller snakker om Justin Bieber. Hver kveld da jeg legger meg ber jeg for han og jeg ber om å få møte han. (tro det eller ei, men jeg ber hver kveld!) Igår kveld satt jeg å leste noen stygge kommentarer ei jente hadde skrevet på facebook om Justin Bieber, og jeg vart faktisk så lei meg av det hun sa om han at jeg satt å hylgrein. Pappan min måtte komme å trøste meg! I hate Haters.
hva er det mest sexyes bilde du veit av jb ?
Det mest sexyeste bildet jeg vet om JB? den var tricky.. men hvis jeg må velge blir det dette:


FAEN DU ER HOT

Når startet du og like JB?
Det var i slutten av 2009! Venninda mi Vanessa viste meg One Time videoen og jeg faalt for han♥ men det er jo ikke såå rart da (a) han er jo sykt talentfull og fin♥
Men nå må jeg kjappe meg fordi jeg skal på trening! Vi snakkes i 21:30 tiden♥ KOMMER HISTORIE IKVELD!
-Alma♥
DATO: 27.05.2011 / KLOKKESLETT: 18:23

0 kommentar(er)

Hei! Da har jeg valgt ut ukens belieber :D Fikk ikke bildet av henne, men jeg syns teksten var så bra at hun fotjente å vinne :)
Ukens belieber er... *trommevirvel*... Alice Petersen :D


Dette skrev Alice:

Heiehei, tenkte jeg skulle prøve meg på å bli ukens belieber på bloggen din :)

Jeg heter Alice , er 12 1/2 og er selvfølgelig en belieber<3
Hvis noen lurer på hvordan jeg ser ut så er det bare å se på bildet;) (du glemte å sende bildet.)
jeg så Justin på youtube for første gang i starten av 2008 på youtube. Jeg syntes han var flink, men hørte ikke på han etter det. fort gjort, fort glemt. Men i 2009 så sendte en venn av meg en link til en youtube video. Det var da av justin og jeg skjente han nesten ikke igjen! Jeg har altså da vært en ordentlig belieber siden 2009, så det begynner å bli noen år nå ja.. ( selvom det ikke var noen som hadde funnet på det navnet til fansen hans på den tia da men ). 

Grunnen til at jeg liker Justin Bieber er alt for lang man kan prøve å forkorte den så mye som mulig:)
For det første så er han en utrolig flink artist med mange gode egenskaper, som for.eks at han er kjempe god på trommer,gitar,han er en god danser og ikke minst sanger:) 
Han har et utrolig fint uteseende, som jeg tror har hjulpet han PITTEBITTE LITT i karrieren. Justin er også en utrolig snill gutt med en herlig personlighet, han har en veldig god sans for humor og han er grunnen til smilet om munnen min vær dag:) Han er også en inspirasjon for både små og store og bare det å se hvor langt han har kommet i dag med tankte på at han har sin egen dokumentar fil,nettopp ferdig med sin andre turne,egen bok, mange fans på både twitter og facebook, mange 100 millioner treff på youtube osv, beviser bare hvor mye han kommer til å oppnå i fremtiden. 
Hadde vært utrolig kult om jeg ble ukens belieber:)
Sjekk ut bloggen til meg og vennina mi btw ; http://bieberupdate.blogg.no/ 

Klem Alice<3 


Neste "ukens belieber" kommer neste fredag :) Hvis du vil være med er det bare å sende et bilde av deg og skrive litt om deg selv (navn og alder) og hvorfor du liker justin bieber :) Også kan jo du skrive noe annet og hvis du vil ^^

 

 

 

~Anastasija <3


DATO: 26.05.2011 / KLOKKESLETT: 17:15

1 kommentar(er)

UKENS BELIEBER :D Kommer til å velge den første som blir det i morgen :D Så hvis du vil være med så trykk og her :D

 

 

 

~Anastasija <3


DATO: 20.05.2011 / KLOKKESLETT: 21:09

5 kommentar(er)

Hei! For 2-3 dager siden, når jeg dusjet kom jeg på en veldig god idé som Alma var enig med! Vi tenkte å ta "Ukens Belieber"!! Det eneste dere trenger å gjøre er å sende et bilde av dere selv og litt fakta om dere og hvorfor dere liker Justin o.l. til 2life1boy-justinbieber@hotmail.no :D

Det dere MÅ ha med i fakta tingen er navnet deres og hvor gamle dere er :) Sann ellers kan dere bestemme resten selv ^^ Dere kan også gjerne skrive noe om hva dere syns om bloggen vår :D

Jeg og Alma kommer til å lese gjennom det og velge en heldig belieber hver eller annen hver uke, som kommer til å være det (vet ikke helt når vi starter, spørst hvor mange som melder seg på)

 

- Syns du det var en god idé? :)

 

 

~Anastasija <3
hits