http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Untitled2-4.jpg">

DATO: 29.07.2011 / KLOKKESLETT: 00:49

3 kommentar(er)

Heisann!
Jeg lurte på om det var noe du hadde lyst til å dele med meg og mine lesere? Du kan sende inn en historie om deg selv, en ting som har skjedd deg, om du er blitt mobbet, kanskje ros/ris om bloggen osv! Du bestemmer helt selv hva du har lyst til å fortelle. Dette kan også være helt anonymt, jeg trenger ikke legge ut navn på leseren som har skrevet mail til meg. Send en E-mail på 2life1boy-justinbieber@hotmail.no ♥ Jeg hadde sett pris på en mail, send meg det du vil! Jeg er startet å sjekke mailen ofte, så bare å sende inn :-)


Vil også bare informere om at jeg er usikker på om det blir blogging imorgen! Jeg får nemelig besøk fra venninnen min Andrea Solbakken fra Fredrikstad! Jeg og faren min skal hente hun på Otta, fordi hun kommer med toget kvart på seks imorgen kveld. MEN, jeg regner med vi to jentene kommer til å sitte oppe litt utover kvelden og snakke om alt fra A-Å!
Er første gang vi møtes♥
Snakkes da?
-Alma

 
DATO: 22.07.2011 / KLOKKESLETT: 00:40

2 kommentar(er)

Hei :-)
Nå tenkte jeg at jeg kunne ha en liten ''spørsmålsrunde''. Dere kan spørre meg om hva som helst! Om det er noe om meg,JB, bloggen eller liknende. Jeg skal være helt ærlig og det er bare å spørre i veg. Jeg svarer imorgen da jeg er ferdig på jobb.


<3
Vil også minne om at alle true beliebers må twitre: #BeliebersSupportSelena på twitter idag! Selena har nå bursdag i norsk tid! så gratulerer med daaagen søte deg
-Alma♥
hits