http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Untitled2-4.jpg">

DATO: 05.02.2012 / KLOKKESLETT: 19:24

3 kommentar(er)

Hey!
woooah, ny historiedel! dere har sikkert glemt litt av den forrige, så her er slutten på del 71:
''Justin?! Skjerp deg, hva er det du snakker om?'' Sa du og så på han med et tomt blikk..''Jeg er så usikker på om jeg kan utsette deg for dette.. dette livet, du er i fare hele tiden. Det er så mange som kan skade deg, i verste fall, drepe deg.. og det orker jeg ikke se på!'' sa han.. Ville han slå opp med deg nå rett før bryllupet? ''Prøver du å slå opp med meg, Justin?'' ... Du så opp på han med tårer i øynene..  

'''Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, *dn*..'' Sa Justin. ''Tuller du? om du virkelig elsker meg, forlater du ikke meg fordi en crazy fan er sjalu på meg fordi du valgte meg!'' Sa du og du greide lenger ikke stå oppreist, du greide ikke være sammen med noen akkurat nå. Du sprang alt du kunne opp til leiligheten deres, og stengte deg inne på rommet til deg og Justin. Du hoppet opp i sengen og hylgren. Tårene hadde aldri fosset så mye ut av øynene dine som de gjorde nå, hjertet ditt var på god veg til å bli knust. ''Hvorfor akkurat han? Jeg elsker jo Justin så mye, han kan ikke forlate meg!'' Ropte du ut i rommet..

Du lå i sengen og gren fortsatt, du hadde vært inne på rommet i nesten to timer alene.. og tårene rant like mye fortsatt. Justin hadde ikke snakket til deg enda, han hadde ikke engang banket på døren for å høre hvordan du hadde det..? Du var frustrert, skjønte han ikke hvor knust du var? Plutselig sovnet du fordi du var så sliten av all gråtingen.. 

Du våknet brått av at du hadde drømt at jenta var tilbake. Du var svett og redd, også var det ufattelig mørkt.. ''hallo?'' Sa du bare tomt ut i luften. Ingen svarte. ''HALLO?'' Sa du enda høyere.. ingen svarte nå heller. Du gikk ut av sengen og skrudde på lyset i rommet. ''WOAH, for et rot!'' Sa du da du så klerne dine på gulvet på rommet til deg og Justin.. du tok på deg en av Justin sine store t-skjorter og åpnet døren ut til stuen...

Du kunne se en sti av roser og stearinlys, det var bare stearinlys som lyste opp rommet. ''hallo?'' Sa du enda en gang, og du kunne se Justin sitt hode stikke frem. Han så på deg med et oppgitt blikk, ''Unnskyld, *dn*.. Jeg kommer aldri til å slå opp med deg! Jeg elsker deg så mye, du betyr verden for meg! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg..'' Justin var på gråten, og tårene dine rant enda en gang! ''Jeg elsker deg Justin!'' Sa du og sprang mot han for å kysse han ømt og mykt på leppene. 
Img_9244_large 

Du kysset Justin lenge, så lenge du kunne! Det var bare så hærlig at han avklarte at han ikke ville gi slipp på deg.
''Jeg har fikset det sånn at Emma og Ryan blir ute ikveld, så får vi leiligheten for oss selv! Jeg har bestilt pizza og leigd en film. Vi skal ha en skikkelig kjæreste kveld, noe vi ikke har hatt på lenge..'' Sa Justin til deg, og kysset deg på pannen. ''Åh, det hørtes deilig ut!'' Sa du og klemte han godt inntil deg. 

Du satt deg i sofaen og skrudde på TV'en. Du fant filmen Justin hadde leigd, The Notebook. ''ah, klassisk kjærlighetsfilm!'' ropte du mot Justin som hentet pizzaen på kjøkkenet. ''Jaa, dama i filmutleie kiosken sa at den var syk!'' Ropte Justin tilbake.. ''Det er den også!'' Sa du. 

Justin kom inn i stuen og dere satte dere godt til rette i sofaen. Justin holdt rundt deg mens dere så på filmen, dere småkysset inne imellom og koste dere skikkelig♥ Du hadde aldri hatt det så koselig sammen med Justin, som dere hadde det nå. Dere hadde en skikkelig kjærestestund! 
 C0e778310027184d4de8d8a3_large
Hva synst dere om denne delen? 
Vil dere ha mer?
KOMMENTER!!!
-Alma
DATO: 11.01.2012 / KLOKKESLETT: 19:13

6 kommentar(er)

Hei!
Litt fra del 70:
Justin heiv ifra seg håndkleet sitt fort bort på en solseng, mens du brukte litt lenger tid.. ''Rask deg da!'' Sa Justin litt utolmodig.. ''Jeg kommer snart!'' ''Jeg springer bort på den lille butikken der borte og kjøper meg noe å drikke imens.. er så tørst! Er straks tilbake!'' Sa Justin, og før du viste ordet av det var Justin gått og du var alene ved bassenget! Du bøyde deg ned for å ta av deg slippersene fordi de var litt vanskelige å ta av.. og plutselig kunne du kjenne at noen dro deg med under vannet! Du prøvde og vri deg unna, under vann.. men personen som var over deg ville ikke ha deg opp fra vannet.. noen prøvde å drepe deg.. ! 

Del  71:
Du fikk panikk, du måtte opp fra vann nå! Du fikk snart ikke puste mer, og følte at du nesten ble kvalt.. ''Hva faen er det som skjer her?!!?'' var det eneste du tenkte, og gjorde alt i din makt for å komme deg opp.. Plutselig kunne du høre et stort *plask* og det var en til person nede i vannet. Personen dro den som var over deg bort og du kom deg over vannflaten! Du hostet opp mye vann som du hadde svelgt under og du gnikket deg i øynene for å se hva som skjedde. Justin var personen som hadde hoppet uti vannet for å redde deg, og personen som prøvde å drukne deg var ene jenta som dere møtte på promenaden..

Du kom deg ut av bassenget og sprang for å hente mobilen din og ringte med en gang til politiet! Du så at Justin dro med seg jenta opp fra bassenget og holdt godt fast i henne. ''Hva faen er det du tenker med?!?!'' Spurte Justin henne og var piss forbannet. ''Hun ødelegger deg, Justin!! Du er ikke den samme da du er sammen med den hora!'' Braste det ut av munnen hennes.. Du kunne se det kokte over for Justin! ''Så derfor prøver du å drepe kjæresten min?!!? Hva faen feiler deg?! Jeg elsker *dn*, mere en noe annet! Når skal dere forstå det?'' Justin var skikkelig sint, du har aldri sett han sånn før. ''Da vi møtte deg og venninnene dine på promenaden var dere jo skikkelig snille, og jeg var gavmild tilbake! Aldri om jeg kommer på den konserten ikveld, aldri!'' Sa Justin, og da han sa aldri.. da mente han det virkelig!
 

Dere kunne høre sirenen av en politibil komme, og du skjønte straks at det var dem du hadde ringt! Det kom 2 politimenn springende mot dere, ''Ta henne, og før henne bort straks.. jeg orker ikke se henne!'' Sa Justin og var virkelig opprørt.. nesten verre en deg! ''Justin, det går bra nå..'' Sa du og tok rundt han. ''Vi setter henne i cella, vi beklager mr.Bieber, mrs.Bieber..'' Sa ene politimannen. Du smilte bare mot han og de tok henne med seg. ''Det går ikke bra, *dn*.. Du er utrygg, og det er pga meg!'' Sa Justin.. Du kunne kjenne du vart sint og lei deg på samme tid. Hvordan kunne han påstå at dette var hans feil? 

''Justin?! Skjerp deg, hva er det du snakker om?'' Sa du og så på han med et tomt blikk.. ''Jeg er så usikker på om jeg kan utsette deg for dette.. dette livet, du er i fare hele tiden. Det er så mange som kan skade deg, i verste fall, drepe deg.. og det orker jeg ikke se på!'' sa han.. Ville han slå opp med deg nå rett før bryllupet? ''Prøver du å slå opp med meg, Justin?'' ... Du så opp på han med tårer i øynene..
Tumblr_lxjss3k0rv1qlakvz_large 
_weheartit.com_

Hva synst du om denne historiedelen?
Jeg skal ha minst 6 kommentarer før jeg lager en ny del! Er gøyere å skrive da jeg vet flere vil lese!!

-Alma 
DATO: 08.01.2012 / KLOKKESLETT: 22:31

1 kommentar(er)

Hei!
Ny del :-)


''Utmerket valg *dn*!'' Sa ene kvinnen til deg. ''Hvor mye koster den?'' spurte du litt forsiktig.. ''2300 Dollar!'' Sa en annen kvinne.. ''-Men ikke bekymre deg, Justin sa at han betaler! Du skulle ikke bry deg om prisen.'' Hun smilte til deg og blunket. ''Tuller du med meg?'' Sa du og du gliste større en noen gang! 

''Justin kan ikke se kjolen før bryllupet! Så dere må ikke fortelle han hvordan kjole det er, okey?'' - ''Den er grei!'' Dere gikk ut til Justin igjen som nesten hadde sovnet i stolen han hadde sittet i en stund, bare for at du skulle få velge bryllupskjole! ''Fant du en fin kjole?'' Spurte han deg nyskjerrig. ''Jepp, den satt som et skudd og er nydelig!'' Sa du og smilte bredt. '' Såå, hvor er den da? Får ikke jeg se den?'' - ''Nei, ikke før bryllupsdagen, kjæredeg! Kan ikke bryte noen tradisjoner!'' Du lo litt av han, ''Åh, jeg gleder meg til å se den!'' Sa han og tok et godt tak rundt deg.-''Forloveden min!'' 

Justin betalte brudekjolen, også gikk dere ut igjen på promenaden. Klokken rundet 4 og dere bestemte dere for å dra tilbake til hotellet for å bade og slappe av før det vart kveld igjen! Dere gikk hånd i hånd bortover promenaden og det var ufattelig mange ungjenter som stirret, også et par gutter som gikk forbi. ''Hvordan tar du det egentlig?'' Kom det plutselig ut av munnen til Justin. ''Hva mener du?'' Sa du og så på han med et forundret blikk.

Justin stoppet deg opp, tok hendene sine på kinnene dine og kysset deg ømt på leppene rett foran alle på promenaden. Du følte deg virkelig spesiell, du følte deg så heldig som hadde fått prinsen din! 

Dere gikk tilbake til hotellet og gikk opp på hotellrommet for å ta på badekler for så å gå ned igjen til badebassenget! Du tok på deg en svart badedrakt, for idag skulle du bade mye.. du orket ikke ligge i solen å bli brun idag! Du hadde jo trosalt gått i bare tubebh'en på promenaden, så du fikk sikkert litt farge der!
BADEDRAKTER - WONDERLAND / ZACK SWIMSUIT - NELLY.COM Imagine at du gikk med denne!

Justin tok på seg en enkel svart badeshorts, så ruslet dere nedover gangen og ut til bassengplassen.
 imagine at Justin hadde på seg denne!

Justin heiv ifra seg håndkleet sitt fort bort på en solseng, mens du brukte litt lenger tid.. ''Rask deg da!'' Sa Justin litt utolmodig.. ''Jeg kommer snart!'' - ''Jeg springer bort på den lille butikken der borte og kjøper meg noe å drikke imens.. er så tørst! Er straks tilbake!'' Sa Justin, og før du viste ordet av det var Justin gått og du var alene ved bassenget! Du bøyde deg ned for å ta av deg slippersene fordi de var litt vanskelige å ta av.. og plutselig kunne du kjenne at noen dro deg med under vannet! Du prøvde og vri deg unna, under vann.. men personen som var over deg ville ikke ha deg opp fra vannet.. noen prøvde å drepe deg.. !

Hva synst du om denne historiedelen?
Vil du ha mer?

-Alma 


 
DATO: 03.01.2012 / KLOKKESLETT: 18:59

5 kommentar(er)

Hallo! :-)

Så idag får dere en historie del - jeg sa at jeg skulle bli ferdig med historien før 2012.. men det skjedde ikke! hah..
Dere får historiedel idag pga Tove spurte meg etter skolen idag om jeg kunne legge ut en..
 
(Tove fina!)

here you go..

Oppfrisking fra del 68:
''Hvor mye er klokka, *dn*?'' Sa Justin og så på deg. ''Fem på 1, hvordan det?'' Sa du og så på han. ''Rushet starter snart..''  - ''Hva mener du?'' Sa du litt urolig..  

''Det jeg mener med det er at ...'' Og der kom ikke Justin lenger, paparazzier og fans strømte rundt dere! Det var ikke sjangs om at dere skulle få en rolig dag på promenaden.. Justin tok noen bilder og skrev noen autografer med noen fans. Imens kom det en kvinnelig paparazzi bort til deg. ''Så du er den heldige?'' Spurte hun deg. ''Ja, jeg er vell det! :-)'' Sa du og så bort på Justin med et forelsket blikk! ''Jeg kunne se den nydelige ringen din lange veger, er det sant at Justin har fridd til deg?'' Sa hun og så på deg med et blikk som bare lengtet til svaret: JAA!

Du så bort på Justin og han skjønte at kvinnen hadde spurt deg ut om ringen, han nikket til deg som et tegn at du bare kunne fortelle om det! Du tenkte deg litt om før du svarte.. ''Ja, han har fridd! Det var utrolig romantisk og Justin gjorde det med klasse!''  Du elsket å skryte av Justin, for han var din diamant! 

''Det høres virkelig ut som kjærligheten deres blomstrer!'' Sa hun og så på deg med et stort smil! ''Ja, det gjør den!'' Sa en stemme bak deg og plutselig fikk du to hender rundt magen din.. ''Justin<3'' Sa du og så på han med et flørtete blikk. 

''Får jeg lov til å ta et bilde av dere til magasinet jeg jobber for?'' - ''Klart, så lenge det er positive og sanne ting dere skriver om!'' Sa Justin og så på henne.. ''Selvfølgelig! Kan dere stå slik dere står nå? Bare hold rundt *dn* også kan du gjerne kysse henne på kinnet Justin!'' Hun tok bildet og dere så utrolig søte ut! ''Men nå må jeg nesten gå, jobben kaller!!'' Hun vinket og sprang videre. 

Dere fortsatte å gå på promenaden, tross at det var mange fans som kom bort og ville ta bilde! Så og si alle sammen var hyggelige og det gjorde ingenting å prate med de, det var jo ikke hver dag de møtte inspirasjonen sin! ''De er virkelig lojale beliebers, Justin!'' Sa du til han og smilte mens han stod og snakket med noen jenter som var fans! ''Så klart vi er, han betyr veldig mye for oss.. uten han hadde ikke vi hatt noen å sett opp til!'' Sa ene jenta, Justin bare så på henne og fikk fram det største smilet du noen gang har sett på Justin!

''Jeg elsker dere jenter, dere er de mest lojale fansene i verden! Hvordan kan jeg takke dere nok?'' Sa Justin til de 3 jentene som stod framfor han. ''Kan ikke du synge to-tre sanger her på promenaden ikveld?'' Sa ene jenta.. ''Ja, det er karaoke kveld!!! De setter opp en scene også kan hvem som vil synge! Plis Justin?'' Sa den andre og så på han med et beende blikk.. 

''Justin? kan ikke du gjøre det da? De elsker deg virkelig!'' Sa du og så på han.. ''Klart, jeg gjør det! Vær her klokken 20:00 så skal dere få høre meg live! '' - ''Dette er vilt jenter!! Det eneste vi har drømt om i 2 år nåå, skjer på en kveld!!!!!'' Jentene braste ut i lykketårer og gråt.. ''Jenter, takk for at dere er så lojale og gode! Vi ses ikveld, vi må videre!'' Sa Justin og tok tak i hånden din og dere gikk videre.

Dere gikk et stykke på promenaden før dere kom forbi en brudekjole butikk.. ''Justin.. se!'' Sa du og øynene dine vart større en de hadde vært noen gang! ''Vil du gå inn å se litt?'' Sa Justin og kysset deg på kinnet. ''Ja!'' Sa du og dro med deg Justin inn på butikken med en gang!

Da dere kom inn var dere omringet av vakre og nydelige brudekjoler! ''Heaven!'' sa du og øynene dine vart våtere etter hvert. ''Gråter du?'' Sa Justin og vart litt merkelig i blikket.. ''Ja, jeg bare .. jeg skal gifte meg med deg! og nå ser vi på brudekjoler! Jeg har virkelig fått prinsen min!'' Sa du og tok ett godt tak rundt gutten. ''Jeg elsker deg, *dn*!'' 
6428321c4ebd91fa5daeadea6dc474db_large 

Det kom plutselig mange kvinner som ville hjelpe deg med å finne riktig kjole for din passform. ''Hvordan str bruker du?'' Spurte en ganske så ung blondine som jobbet der. ''38 tror jeg!'' Sa du og gikk mot henne. ''Du kan vente her mr.Bieber, vi kommer med henne så fort vi har funnet noen fine kjoler som hun kan prøve!'' - ''Den er grei! og foressten, hun kan ta den hun vil!! Jeg betaler, ikke bry dere om prisen!'' 

Du gikk inn i en ''garderobe'' der de hadde funnet mange fine kjoler du skulle få prøve, men det var ikke vits med så mange kjoler.. for du falt for en med en gang du så den! ''DEN! absolutt, det er kjolen jeg vil ha!'' Du var helt bestemt.. du elsket den!


Såå, der har dere en historiedel!! :-)
Likte dere den? 
7 comments, og det kommer en del til denne uken! KJØR PÅ, jeg har store planer for de siste delene :-)
-Alma
 
DATO: 05.12.2011 / KLOKKESLETT: 18:41

3 kommentar(er)

God kveld alle sammen!
Nå skal dere få den 68'ende historiedelen deres. Sorry for at det har gått en måned siden sist!
En oppfriskning fra del 67.
Plutselig var dere begge avkledd og du nikket til Justin, du kunne kjenne han kom inn i deg. Det var en av de beste følelsene! Du visste at dette var gutten du skulle være med livet ut, og du kunne ikke nyte noe bedre enn han og tilværelsen hans! Etter en liten økt stoppet dere opp, og Justin la seg vedsiden av deg. ''Du er virkelig den beste, jenta mi!'' Sa han og kysset deg ømt på munnen. ''Jeg elsker deg gutten min!'' Sa du og kysset han tilbake. Dere sovnet med fingrene flettet sammen, han var alt du ville ha! 

Del 68: 

Du våknet rundt klokken ti neste dag, solen skinte inn gjennom vinduet på rommet. ''Ah, dette kommer til å bli en fin dag!'' Sa du stille sånn at du ikke skulle vekke Justin. Du gikk forsiktig ut av sengen, og inn på badet. Du så på ringefingern din, og du kunne se en ring som strålte som bare det mot deg. Hvordan ble jeg så heldig? Tenkte du, og smilte for deg selv..

Du gikk inn i dusjen og lot vannet falle lett ned gjennom kroppen din. Da du hadde dusjet rundt et kvarter gikk du lett ut av dusjen og tørket kroppen din med det myke håndklèet. Du tok på deg undertøyet og gikk lett og fint ut av badet. Du listet deg ut og så at Justin ikke lå i sengen lenger, ''hvor er han?'' sa du til deg selv. ''RETT BAK DEG!'' Sa Justin og hoppet på deg.

''Fysøøøren, Justin! Du skremte meg!!'' Sa du og så på han med et lekesint ansikt. Du tok tak rundt han og kilte han som bare det! ''*dn* pliiis, slutt! Jeg er såå kilen!'' Ropte Justin ut! ''Du får bare igjen med samme mynt!'' sa du og lo som bare det. Du stoppet og kysset han ømt på leppene. ''ah, det der var godt.. kan jeg få ett til?'' Sa Justin og så på deg med et valpeansikt. ''Selvsagt!'' Sa du og kysset han enda en gang i bare undertøyet.

''Jeg er så heldig som skal gifte meg med deg!''' Sa Justin og så deg dypt inn i øynene mens han holdt hendene sine på rumpa di. '' ah, jeg elsker deg guttenmin!'' Sa du og kysset han på pannen før du gikk mot skapet for å ta på deg en skjorts og en lilla topp hvor det stod: I LOVE JB! på. 

''Skal vi dra på promenaden idag? Se i forskjellige boder, osv?'' Spurte Justin og smilte mot deg. ''Ja, det hørtes kjempe gøy ut!'' Sa du og vart full av energi. Dere gikk ut i stuen og merket at Emma og Ryan sov fortsatt. ''Vi bare lar dem sove? Så kan vi få litt kjæreste tid sammen?'' Sa Justin og klemte deg. ''Det hørtes ut som en flott idè!'' 

Dere tok dere noe mat og spiste før du tok på deg noe enda lettere å gå med før dere dro på promenaden. Du valgte å gå i en rosa blondetopp og en dongeri shorts!''Damn, du er digg da!'' Sa Justin og så på deg med store øyner. Han hadde tatt på seg en shorts han også: 


''Snakk for deg selv da, hottie!'' Sa du og klasket han på rumpa! ''Skal vi gå?'' Sa Justin og så på deg. ''Jepp, må bare hente mobilen og pengene mine!'' Sa du og sprang inn på rommet og hentet tingene dine. ''Sånn, da går vi!'' Dere lukket døren også gikk dere ut på gaten og ned mot promenaden. 

''Hvor mye er klokka, *dn*?'' Sa Justin og så på deg. ''Fem på 1, hvordan det?'' Sa du og så på han. ''Rushet starter snart..''  - ''Hva mener du?'' Sa du litt urolig.. Sånn! da har dere fått den delen :-) Jeg skal prøve og bli ferdig med denne historien før 2012.. for nå starter Ida med sin historie, og for at dere ikke skal bli forvirret, så gjør jeg meg ferdig :-)

-Alma!


 
DATO: 03.11.2011 / KLOKKESLETT: 20:34

3 kommentar(er)

Good evning beliebers!

Som lovet - en ny historiedel :-)

'' da er du min, mrs.Bieber!'' Sa Justin og omfavnet deg med en varm klem og kysset deg på pannen. ''RYAN, gjett hva som akkurat har skjedd.....!'' Ropte Justin og sprang mot rommet til Emma og Ryan. Du og Emma var nå alene, Justin forsvant inn på rommet dems. ''Jeg bare bytter til noen andre kler, orker ikke denne stramme kjolen lenger!'' Sa du og gikk inn på rommet ditt med Emma i hælene. ''Du er så heldig, *dn*!'' Sa hun og så på deg med tårer. Du hadde akkurat dragd ned kjolen og fått på deg en svart treningstights, da du så bort og så tårene på kinnene hennes. ''Vennen min da, ikke gråt!'' Sa du og gikk bort å klemte henne. ''Håper Ryan frir til meg også en dag..'' Sa hun og så på deg med et litt leit smil. '' En dag, kanskje ikke enda.. men en dag!'' Sa du og kysset henne på kinnet før du dro fram en hvit topp fra kofferten din. 

Du og Emma forsvant fort inn i stuen og satt på TV'en. Det var blitt ganske sent men dere brydde dere ikke! Ryan og Justin kom ut av rommet, ''Gratulerer så masse, *dn*!!'' Sa Ryan med engang og sprang bort til deg for å få en klem. ''Tusen, tusen takk Ryan!'' Sa du og klemte han tilbake! Du og Emma så på hverandre og du så at hun hadde et trist blikk i øynene.. Du tok tak i hånden hennes og sa stille, ''one day..'' 
Tumblr_ltud0386ey1qfiscxo1_500_large

Emma nikket og du klemte hånden hennes litt hardere. Justin satte seg ned vedsiden av deg og Ryan vedsiden av Emma. Ryan tok hånden sin rundt henne, ''Jeg elsker deg, Emma! ikke glem det, okei?'' Sa Ryan helt ut av det blå.. ''Jeg elsker deg også, Ryan!!'' Sa hun og kysset han ømt på leppene! ''Se turtelduene da!'' Sa Justin og la til en søt latter. 

''Så fin ring du har, *dn*! lurer på hvem du har fått den fra?'' Sa Justin og kysset deg fort på munnen. ''lurer jeg virkelig på også... tror det var en random dude som ville gifte seg med meg!'' Sa du ertende og gidde han en liten ''payback'' for å kødde med deg om ringen! ''Den skal du få for!'' Sa han og hoppet på deg. ''øøy, Justin!!'' Sa du og lo som bare det. Justin tok tak i deg og løftet deg opp, sånn at han holdt deg. ''Godnatt, vi legger oss!'' Sa Justin og bærte dere inn på rommet deres.  Han la deg ned i sengen deres og la seg over deg. Han startet å kysse deg nedover halsen og mot puppene dine, han dro av deg den hvite toppen din og du var med på det! Han så på deg med store øyner og sa ''Tenk at vi nå kan starte å planlegge et bryllup og fremtiden vår? Alt jeg kan tenke på inatt er deg og at jeg vil ha deg mere enn noe annet!'' Du dro han til deg og kysset han så lenge at du nesten ikke hadde pust igjen! ''Du er det beste som har skjedd meg!'' Sa du og dere fortsatte den heftige kliningen og kyssingen!  

Plutselig var dere begge avkledd og du nikket til Justin, du kunne kjenne han kom inn i deg. Det var en av de beste følelsene! Du visste at dette var gutten du skulle være med livet ut, og du kunne ikke nyte noe bedre enn han og tilværelsen hans! Etter en liten økt stoppet dere opp, og Justin la seg vedsiden av deg. ''Du er virkelig den beste, jenta mi!'' Sa han og kysset deg ømt på munnen. ''Jeg elsker deg gutten min!'' Sa du og kysset han tilbake. Dere sovnet med fingrene flettet sammen, han var alt du ville ha!
Tumblr_ls5rvabjnr1r34saqo1_500_large

hva synest dere om denne historie delen? 
er vell litt koslig med noen romantiske deler avogtil? :-)
fortell meg hva du synst!!!!

-Alma! 
DATO: 31.10.2011 / KLOKKESLETT: 18:59

4 kommentar(er)

Som lovet, en historie del! :-)
Oppfriskning fra slutten på del 65:
''Men *dn*.. Jeg har lyst å spørre deg om noe, og jeg tenkte jeg kunne gjøre det under denne middagen.'' Sa Justin og så på deg med nesten en redsel i øynene.. ''Ja? hva er det Justin?'' Sa du og ventet urolig på svar. ''Vell.. *dn*, kunne du tenke deg å ........''  

'' .. Gifte deg med meg? '' Justin så på deg med et urolig ansikt. Det kjentes ut som om det var en virvelvind i magen din full av sommerfugler som bare måtte ut! '' JA, Justin!! JA!'' Ropte du ut, Justin reiste seg opp og satte seg på kne forran deg. Han tok fram en lite boks og åpnet den forsiktig. Der så du en skinnende og fantastisk fin ring. 


''Vil du ta imot denne ringen som et bevis på at du vil gifte deg med meg?'' Sa Justin og smilte bredt til deg. Enda en gang ropte du ut '' JA '' Og fikk ringen på fingeren!  Du omfavnet Justin og gidde han den største klemmen noen sinne! Da du gidde slipp på han, holdt du han rundt nakken og gidde han et varmt og deilig kyss. ''Du er virkelig utrolig Justin! '' Sa du til han og så på han med tårer i øynene. ''Det er bare fordi jeg har deg det!!'' Sa Justin og øynene hans lyste opp som to skinnende stjerner. 

Da klokken nærmet seg halv elleve skulle resturangen stenge, og du og Justin dro da opp igjen på hotellrommet til Ryan og Emma. Emma kom gående mot deg, ''Så? hvordan var kvelden?'' et stort smil plantet seg rundt munnen din, du tok opp fingern og viste henne ringen! ''KØDDER DU MED MEG?!?!?!'' Ropte hun ut! '' JAAAAAAAA!! herregud, jeg har verdens beste kjæreste!!!'' Sa du og dere hoppet rundt i gangen som to små barn! ''Du er såå heldig!'' sa Emma til deg og gidde deg en varm og støttende klem!  ''Jeg er her fortsatt jeg også!'' Sa Justin og smålo! ''ja jeg vet! jeg elsker deg guttenmin
♥'' Sa du og kysset han lett på leppene. ''Aw, de to forlovede!'' Sa Emma ertende.  ''Ja det er vi, snart er jeg mrs.Bieber!!'' Sa du og så på Justin mens øynene dine lyste glede. 
Tumblr_lt5gcxqbjm1qj3frpo1_500_large
kjekkegutten!

Hva synest dere? 
minst 7 kommentarer før jeg legger ut neste del!
-Alma
DATO: 30.10.2011 / KLOKKESLETT: 23:07

0 kommentar(er)

Heisann! :-)

Vet det er ganske sent å legge ut innlegg, men vil bare informere om at det kommer historie imorgen! :-) Det er ikke så mye stress på skolen denne uken, så det skal nok gå fint å presse inn en historie del imorgen!

KJEKKEN selv!

Nå skal jeg sove sånn at jeg faktisk greier stå opp imorgen :-)
-Alma!
 
DATO: 25.10.2011 / KLOKKESLETT: 22:53

6 kommentar(er)

Hei!
Ny del ute - NÅ!

''Du ser helt fantastisk ut, *dn*'' Sa Justin og så deg dypt inn i øynene. Du rødmet og fikk en tåre i øynene ''Takk Justin, du er nydelig selv'' Du elsket å gi han komplimang, han var jo sexy og bare din! Han rekte fram hånden sin og du tok den. ''Hade da Emma! Kos deg med Ryan ikveld'' Ropte du da dere gikk ut hotellrom døren. Dere gikk langs korridoren og møtte på et gammelt ektepar. ''Så flotte dere var ikveld da, ha en riktig god aften!'' Sa den gamle damen som holdt godt fast i den gamle søte mannen sin. ''Tusen takk, vi skal ha det supert!'' Sa du til hun og nikket og gikk videre. ''Håper vi kan bli sånn en dag også'' Sa Justin til deg og smilte nydelig.

Dere stod inne i heisen og ventet på at den skulle føre dere ned til resepsjonen. Det plinget og vips åpnet døren seg. Justin tok tak i hånden din igjen og dere gikk sammen ut mot resepsjonen. De menneskene som satt i resepsjonen før de skulle inn på hotellet måpte, du merket at det var mange som stirret og småsnakket da dere kom mot dem. Plutselig ser du bort mot en vegg og du ser en jente på 5-6 år som gråt. Du slapp forsiktig hånden til Justin og gikk mot henne.. ''Hei, hva er det som er galt?'' Sa du til henne og satte deg ned på hennes nivå. ''Jeg.. jeg finner ikke igjen pappaen min!'' Du så søtt på henne. ''Jeg og Justin skal hjelpe deg og finne han vi!'' Sa du og smilte til henne. ''Justin Bieber?'' Sa hun og så enda mere sjokkert ut på deg. ''Yes, han er kjæresten min!'' Sa du litt stolt og så på henne enda en gang med et smil om munnen. Hun spratt opp og gidde deg en stor klem! ''Takk!!'' Sa hun.

Dere gikk rundt å letet i ca 10 minutter og da fant dere faren hennes. Det var en høy mørk mexicansk mann. ''Tusen takk for at dere hjalp datteren min til å finne meg, det satte jeg stor pris på! Takk ms *etternavnetditt* og mr.Bieber!'' Sa han og så takknemmelig på dere med de varmeste øynene. ''Det var ingenting, vi hjelper gjerne til!'' Sa Justin og smilte til han. ''Men nå må vi nesten gå, har en middag å rekke!'' Sa du og dere gikk.

Dere kom til resturangen på hotellet og en søt liten dame kom imot dere. ''Velkommen skal dere være til restaurant heaven, vi har ventet dere idag.'' Sa hun og smilte. ''Følg meg inn i resturanten så skal jeg vise dere til bordet deres!'' Dere fulgte etter henne og vart ført langt inn i resturanten, dere vart møtt til et nydelig fint pyntet bord med små telys på. ''Så nydelig dere har gjort det her!'' Sa du og la flettet hendene dine inn i Justin's. ''Vi prøvde bare å gjøre det så fint og koselig som mulig for dere.. dere må jo ha et hektisk liv,så avogtil kan det sikkert være deilig å koble av og bare være normal'' Sa hun, akkurat som om hun forstod det dere gikk gjennom. ''Tusen takk for at du har forståelse.. det er det mange som ikke har!'' Sa Justin og takket henne. ''Så, dere turtelduer må vell få i dere noe mat og drikke! Først vil jeg ta imot det dere vil ha som drikke. '' Sa hun og så på dere og forventet to små svar. ''Cola her!'' Sa Justin og smilte, ''En pepsi max her!'' Sa du og så søtt på henne. ''Okei, jeg er straks tilbake!'' Hun snudde seg og gikk mot resturant kjøkkenet. ''Den dama kommer til å komme langt i livet altså, hun har en sykt fin personelighet!'' Sa Justin da hun var ute av syne. ''Enig, hun var jo bare sinnsykt nydelig utvendig og innvendig!'' Dere smilte til hverandre og nytte hverandres selskap. Damen kom tilbake med drikken til dere. ''Værsågod.. og værsågod!''  sa hun. ''Tusen takk'' Sa du til henne. ''Så hva er det dere ønsker å spise?'' - '' Jeg kunne gjerne tenkt meg å spise biff med bakt potet og salat!'' Sa du. ''Jeg vil ha det samme som henne!!'' Sa Justin og smilte stort. ''ohyes, gutten tar etter dama si!'' Sa du og lo. Servitrisen bare lo og gikk inn igjen på kjøkkenet med bestillingene.

''Men *dn*.. Jeg har lyst å spørre deg om noe, og jeg tenkte jeg kunne gjøre det under denne middagen.'' Sa Justin og så på deg med nesten en redsel i øynene.. ''Ja? hva er det Justin?'' Sa du og ventet urolig på svar. ''Vell.. *dn*, kunne du tenke deg å ........''


Okei, så hva synst dere?
minst 5 kommentarer før jeg lager neste del!!!!!
-Alma<3

DATO: 18.10.2011 / KLOKKESLETT: 21:03

3 kommentar(er)

Ny historiedel!! kos dere :-)

Du kjente plutselig at noen dyttet i deg, og du sperret opp øynene.. ''Justin?..'' Sa du trøtt. ''Du sovnet i solen, og klokken er startet å bli mye, så kanskje vi kan gå opp å dusje åsånn.. siden vi skal på middag ikveld?'' Sa han og så søtt på deg. ''Jaokei, vi stikker opp! '' Du og Justin gikk opp før Emma og Ryan, de lå fortsatt i vannet å tullet som et nyforelsket kjærestepar gjør. 

'' FRITT FOR Å HA BADET FØRST!!!!! '' ropte du da dere var komt inn i suiten. '' Ey, jeg ville..'' Sa Justin og lekte sutrete.  ''Kunne ikke vi hatt badet sammen da?'' Sa du og løftet ene brynet opp og bet deg på pekefingeren. Justin nikket til deg, tok deg opp og bærte deg inn på badet. Dere startet å kysse voldsomt inne på badet, det vart heftigere og dere starta å kline. ''fyfaen, du er den deiligeste jenta på jorden!!'' Sa Justin i mellomrommene mellom kyssene deres. Du elsket da han sa det til deg. Du starta å ta av deg klærne og det samme gjorde Justin. Dere fortsatte å kysse da klærne var av. Dere gikk inn i dusjen, og vannet rant nedover hodene deres. Du kjente at Justin ville gå lengre, og du lot han få lov. Du stønnet høyt, og Justin gjorde det samme. Det var noe av det mest romantiske du hadde opplevd! Da dere hadde hatt ''runden'' deres, kysset du han lett og fint på leppene. Dere tok shampoo og balsam på hverandre og dusjet. 

Dere stod begge inne på badet med hver deres morgenkåpe og håndkle på hodet! Du elsket å være sammen med han, han var liksom den rette for deg! 

Da dere gikk ut av badet vart dere møtt av to ansikter - Emma og Ryan. ''Det går ann og prøve å være litt mere stille, neste gang.. okei?'' Sa Ryan ertende.. ''EHM, dere skal ikke akkurat prate dere da??'' Sa Justin enda mere ertende. Du så at Ryan og Emma sine ansikt vart rødere og rødere! ''Ryan, vi går å skifter!'' Sa Emma litt irritert.. '''Du eier Justin!'' Sa du og gidde han et smakfult kyss på munnen! ''Du vet.. jeg er trosalt Justin Bieber!'' du bare himla med øynene og sa ''Bieber ja.. MY BOY!'' Justin sa ; ''YEAHMAN, she's me lady... not urs!'' Du sprang inn på rommet deres og tok på deg en nydelig kjole.. du lengtet etter å vite hva Justin kom til å synst om deg da du var ferdig pyntet. 
 
tenk deg at du brukte denne!

Du sminket deg lett, ikke for mye.. men ikke for lite. Du krøllet håret sånn at det kunne henge lett og fint ned gjennom skuldrene dine, som dette:


Du synst selv at det vart et bra resultat. Justin skulle skifte på det tredje rommet, sånn at dere ikke så hverandre før dere skulle gå ut. Klokken var 20:47, og Justin kom til å banke på døren din 21:00. Du hadde tid til å skrive en liten tweet før du måtte ta på skoene og ta på siste finish av lipglossen. '' Going out to dinner with my beautiful boyfriend @JustinBieber tonight. Loveyou boy'' Du logget fort av og tok på deg skoene dine.. da du akkurat hadde lagt på det siste laget med lyserosa lipgloss, banket det på døren din. 

Du gikk elegant bort til døren og åpnet den.. ''wow........'' sa Emma. ''så, hva synst du? branok?'' Sa du litt nervepirret! ''Branok? du ser helt NYDELIG ut!! Han kommer jo ikke til å greie å spise?'' Sa Emma i sjokk. ''Joda, da får jeg heller mate han eller noe sånt.. gutten må jo ha mat!'' Sa du og lo.  Dere var nå inne på ditt og Justin sitt rom, og klokken tikket 21:00.. *bank,bank*. ''Presis gutt jeg har!!'' Sa du og gikk enda en gang elegant mot døren. Du åpnet den og du så Justin. '' Er det virkelig deg? '' Sa Justin til deg, og måpte som aldri før.. ''Jeg håper du kjenner igjen dama di altså!!'' Sa du og Justin kom mot deg og gidde deg et saftig og godt klin.
217399_167355983320840_164912030231902_400317_3841694_n_large_large
_weheartit.com_

Vell, ikke sånn sykt spennende del.. Men, håper dere likte den!! 
Vil du ha mere? Jeg lager en da jeg har fått noen kommentarer og tilbakemeldinger!!

-Alma
 
DATO: 06.10.2011 / KLOKKESLETT: 20:14

2 kommentar(er)

Hei!
sorry for at det har gått  2 uker og 2 dager siden sist jeg blogget historie! haha, men har ikke orket.. har ikke hatt inspirasjon. Men nå som jeg hørte Mistletoe, fikk jeg en helt ny energi i kroppen! HERE YOU GO: 

 Dere gikk ut av sykehuset og inn i en taxi Justin hadde fått tak i. Utenfor stod det mange paparazzier, egentlig var det bare litt komisk at de brydde seg så mye om livet deres, synst du. Du bare vinket til de og smilte. '' Går det bra at de tar så mange bilder *DN*?'' Sa Justin litt stresset. ''Jepp, får bare smile du også! vi skal trosalt se bra ut på bilder!'' Sa du tullete, og tok hånden hans og smilte til alle paparazziene. Egentlig følte du deg ufattelig stygg, siden du hadde lugget på sykehus i noen dager.. Men, det gikk greit. Du hadde sminken på og helt o.k kler. 
tenk deg at du gikk i dette!


Dere satt dere inn i taxien og kjørte avgårde, tilbake til hotellet der Ryan og Emma var og koste seg. Dere kjørte i 20 minutter og var endelig tilbake til det fantastisk fine hotellet! Dere gikk inn de store dørene til resepsjonen og resepsjonist-dama kom bort til dere. ''Hei! Vi hørte du hadde skadet deg mens du var her i Hawaii.. derfor, vil jeg på vegne av hotellet fortelle dere at dere får en gratis middag på resturangen her ikveld!'' Sa resepsjonist-dama. ''Seriøst? tusen hjertelig takk!!'' Sa du og smilte til henne kjempe bredt! Justin sto bare med åpen munn. ''Tusen takk, det betyr mye at jeg får tid til dama mi! '' Sa Justin til henne. Du bare rødma og holdt han ekstra hardt i hånden. Damen smilte glad til dere og gikk tilbake i skranken. 

Du og Justin gikk inn i heisen som førte opp mot suiten deres. I heisen starta dere å kysse, noe som fort gikk over til klining. Dere stod inne i heisen og koste dere enormt, og plutselig åpnet heisdøren seg og to jenter stod der med sjokk. ''ehhh.. JUSTIN BIEBER?!!?'' Sa den ene jenta. ''Belieber?'' Sa Justin mot henne og smilte. ''eh.. ja! Du er inspirasjonen min, og jeg møter deg i en heis?!''  Hun var på gråten, samme var den andre jenta. Men hun var i så stort sjokk at hun ikke greide snakke. '' Så søte dere er! Ikke gråt, jeg elsker dere så sykt for all støtten!!'' Sa Justin, og gidde dem begge to en god og varm klem. '' Skal jeg ta bilde av dere sammen? :) '' Sa du og smilte mot dem. ''Ja, kunne du gjort det? '' Sa jenta. ''Selfølgelig! Jeg vet hvor mye Justin elsker dere, og jeg vet at beliebersene elsker han også!'' Sa du og smilte søtt mot dem. Du tok bilde av de 3 sammen, så et ''par'' bilde av begge to. '' Tusen takk, du virker bra for Justin. Glad han har funnet en nydelig jente som deg og ikke en som utnytter han!'' Du starta å gråte, du gidde jenta en stor klem og kysset henne på pannen. ''Takk søta! betyr mye at noen godtar forholdet..'' Hun smilte nydelig imot deg, du vart glad i henne! ''Fortell meg hvor dere to søte jenter bor, så kan vi kanskje finne på noe en dag?'' Sa Justin til dem. ''seriøst?..'' Sa jenta. '' JEPP! '' Sa du og smilte mot dem. '' Vi bor på rom 304. Jeg er Anny og søsteren min er Katy!'' Sa hun. Du og Justin smilte og sa hade til de. ''Hadebra!!<3'' Sa jentene og forsvant inn i heisen, da dere gikk ut. 

Dere gikk inn i suiten og ble møtt av Emma og Ryan. ''Du er friisk!!'' Sa Emma. ''Jepp, frisk som en fisk! sånn nesten hvertfall..'' Ryan ga deg en klem og sa ''Velkommen hjem, kjære!'' Alle starta å le, ''Går på rommet og tar på meg badeklær, er sykt klar for en dukkert i hotellbassenget!'' Sa du, du ville virkelig få litt kulde på deg. Det var heftig varmt i HAWAII! Du tok på deg en rød bikini med hvite prikker: 
imagine!
_google_

Da du akkurat hadde fått på deg bikinien, kom Justin inn på rommet. ''oh, daaamn!'' Sa han og slikket seg rundt munnen. '' haha, du altså!'' Sa du til han. Før du rakk å gjøre noe, sprang han mot deg, og la deg ned på sengen. Dere startet å råkline, og bikinien din var på veg av da noen banket på døren. ''*DN* vil du være med ut å bade?'' Sa Emma. ''Jada, kommer om 3 min!'' Sa du litt irritert, for du elsket å roterundt med Justin. ''Greit!'' Sa Emma. Du gidde Justin et saftig klin, før du tok på deg en lang gjennomsiktig topp og tok med deg håndkleet ut av soverommet. Du og Emma kom ned til badebassenget, og det første du gjorde var å hive av deg toppen og stupe ut i vannet. ''HÆRLIG!!'' Ropte du da du kom over vannflaten. '' *DN*, det er flere her altså...'' Sa hun litt flaut, du bare lo av henne. 

Du gikk opp av vannet og solet deg en stund. Du hadde en veldig fin kropp, med solbrun hud og piercing i navlen. Du hadde aldri hatt noe problem med å få gutter, men.. du hadde problem med å finne de rette guttene, og du viste at Justin var den rette gutten. Mens du lå der og solet deg og tenkte på Justin, kom Justin og Ryan ned til bassenget. Ryan la seg over Emma på solsengen, og de startet å kline. Du og Justin så bort på dem, og starta å le. Justin satt seg på solsengen vedsiden av deg og hvisket inn i øret ditt; ''Hvordan har jeg greid å kapra deg? du er såå jævlig sexy!'' Sa han og blunket til deg. Du så på han, tok tak rundt nakken hans og dro han mot deg. Du kysset han varmt og ømt. ''Du har kapret meg fordi du er fantastisk, kjekk og nydelig! + du er hærlig god til å kline!!''Justin lo av deg og la seg ned på solsengen. Dere lå der hele dagen, slikket sol og drakk masse vann. Du elsket livet sammen med Justin, og du håpte at det varte livet ut. 


HVA synest du om denne delen? 
Hadde litt bad feelings for at jeg ikke hadde blogget historie på en stund, så dere fikk en lang en idag! KOSDERE ikveld, nå skal jeg gjøre lekseeer :-)

-ALMA<3


 
DATO: 21.09.2011 / KLOKKESLETT: 21:08

1 kommentar(er)

Hei! :-)

Vet ikke om Andrea har lagt ut dette før, men her er hele videoen av da Justin hadde ''konsert'' på Georgia Hall of Fame Awards!! 
 -Alma<3
DATO: 21.09.2011 / KLOKKESLETT: 21:00

5 kommentar(er)

Hei!
Endelig er jeg tilbake på blogg.no! Har vært syk i snart 2 uker, men endelig er litt av blogglysten tilbake :-) Har også fått meg en bloggpartner; Andrea! Hun har skrevet de siste historiedelene. Men nå skal jeg skrive starten på  slutten! Enjoy

Du våknet brått av at Justin snakket i telefonen, '' Hun kan ikke få vite om det enda.. skal fortelle henne det snart! '' Justin snudde seg å så at du hadde hørt den siste setningen han sa. ''Hva var det fornoe?'' Sa du til han med et øyebryn høyere en det andre. ''Ikke noe, absolutt ikke noe!'' Sa han og virket litt skjelven i stemmen.. hva var det han pønsket på? Tenkte du. Du ville ikke la dette gå utover dagen, så du tenkte ikke mere på det. Justin gikk ut til sykehus personalet og spurte om de kunne ta en test for å sjekke om du var frisk nok til å dra hjem. Etter en stund kom en dame inn med journalen din og skulle ta en rask blodprøve bare for å sjekke noe du ikke helt fikk med deg. Hun tok et lignende bånd rundt armen din og stramte det hardt for å finne blodåren. Så stakk hun raskt inn en nål, Justin satt vedsiden av deg og holdt deg i hånden. En liten tåre presset på, du hatet nåler! Damen gikk ut igjen, du fikk et kyss fra Justin og du lukket øynene forsiktig for å trekke pusten dypt. 

Du og Justin lå inne på rommet ditt og slappet av en liten stund før frokosten deres kom, du var skrubbsulten, så du var klar for en hærlig frokost! Du hørte at trillebrettet kom, og en sykepleier nynnet fint og lystig. ''jaaa, nå kommer maten!!'' Sa du helt i hundre, Justin bare lo av deg, det virket som om du ikke hadde fått mat på år! Trillebrettet kom rundt hjørnet og inn på rommet ditt, det lå to fat med sølvlokk over. Sykepleieren smilte til deg og Justin, og sa.. ''Her er maten deres mrs og mr Bieber. Håper dere liker den!''  Du og Justin så på hverandre og lo. '' Hun tror visst vi er gift!'' Sa Justin lystig.  En tanke strømte gjennom kroppen din, jeg håper vi blir gift engang.. Du smilte for deg selv. 

Du åpnet sølvlokket og der lå to toaster med skinke og ost til deg. Du sleiket deg om munnen, og tok et stort jafs! Du og Justin hadde også fått et glass med appelsin juice. Du spiste helt til du var mett, og det samme gjorde Justin. Dere satt i sykehus sengen din etterpå og så på TV, og ventet på resultatene.. om du fikk dra hjem igjen på hotellet eller om du måtte være der lenger. Dere satt der en stund før sykepleieren kom inn, hun så lurt på dere begge to. ''Du får dra hjem idag, *navnet ditt*!'' Du smilte bredt bort mot Justin og gidde han en stor klem. ''Du må bare passe på at du ikke går ut i trafikken igjen!'' Sa hun og lo litt for seg selv. ''Jeg skal passe på henne jeg!'' Sa Justin og tok hun i hånden for og takke. ''Tusen takk for at dere passet på henne!'' Sa Justin, sykepleieren smilte og gikk ut. Du nærmest hoppet opp av sengen og startet å pakke bagen som Emma hadde kommet med den andre dagen du lå på sykehus. Du pakket ferdig bagen, og Justin sjekket deg ut av sykehuset. 
 


Hva synst du om starten på slutten? 
-Alma
 
DATO: 18.09.2011 / KLOKKESLETT: 15:39

4 kommentar(er)


*Ringringringring* Justin bråvåkner av at mobilen hans ringer.. han ser på nummeret at det var fra sykhuset. "Hei, det er Justin du snakker med." "Hei Justin. Dette er George fra sykhuset som ringer.. noe angående dittnavn.. hun er..." 

Justin's synspunkt 
Mobilen min ringte.. jeg ser på nummeret at det var fra sykehuset. Jeg tar den og sier " Hei, det er justin du snakker med." "Hei Justin. Dette er George fra sykhuset som fringer.. noe angående dittnavn.. hun er våknet! Hun våknet for noen minutter siden. Kan du komme hit? Hun spør etter deg."  Da jeg hørte dette fikk jeg bare lyst å hyle.. jeg begynte å grine av glede. Jeg har aldri vært så glad før.  Slutt

Det kom en lege inn på rommet og spurte hvordan du hadde det. "Det går bra med meg, har bare aldri hatt så vondt i hodet før.. " Legen gir deg et skeptisk blikk og sier at han ikke trodde du skulle våkne så raskt.. "Det kan være at du må være på sykhuset en stund, det får vi se om hvordan det går med deg. Vet hvertfall om en bieber som har vært her nesten hele tiden.." sa legen og smilte til deg. Du bare kjente sommerfuglene i magen, du gledet deg til Justin kom. Plutselig ser du at Jusitn står i døren med en rose og bare ser på deg med ett trist blikk. "Gutten min, kom hit." sa du og smilte til han. Du så at det var noe som plaget han.. "Bare til å si det som plager deg, Justin." Han kom og satt seg på sengen, kysset deg og begynte å snakke. " Det er bare at det som har skjedd med deg skulle ha skjedd med meg. Du fortjener deg ikke. Du er for bra"  sa han og gråt. "Du, det er ikke din feil.. det skjedde bare, kunne ha skjedd med hvem som helst. Jeg elsker deg, Justin! Ikke tro noe annet" sa du og kysset han forsiktig på leppene. Noe som gikk over til klining. "Jeg har savnet dette noe sykt, jeg var så redd du skulle dø ifra meg. jeg har aldri hatt det så vondt før. aldri! Dør du, dør jeg." sa Justin og så rett i øynene dine. "Forstyrrer jeg? Jeg skulle bare si ifra at hvis det ikke skjer noen komplikasjoner eller noe iløpet av dagen, så kan du kanskje dra hjem imorgen!" sa legen.  
Emma og Ryan kom også, du hadde aldri vært gladere for å se dem. "Dittnavn, vi er så glad for at du klarte deg. Det har vært et rent helvette de to siste dagene, det var ikke sånn hawaii turen skulle bli, men hvis du kommer ut av sykhuset i morgen så kan vi kose oss alle fire" "Jaaa, det må vi! Jeg er så glad i dere allesammen" sa du å så på justin, ryan og emma. "Dittnavn, vi har noe å si deg..... vi er blitt sammen" sa Ryan. "Tuller du med meg?! Så utrolig bra. Er så glad på deres vegne!" sa du.  De ble noen timer til, dere snakket om alt fra a til å. Justin skulle sove med deg på sykhuset i natt og det syns du var kjempe bra for du ville ikke være alene. Dere hadde fått en til seng inn på det rommet du lå på. Du og Justin bare lå å snakte om alt, ledde og hadde det kjempe bra. Du elsket smilet hans. Du la deg litt over på Justin sin seng og begynte å kline med han. Dere holdt på en stund før du la deg i sengen din. "God natt, jenta mi! Jeg elsker deg♥" sa justin å så på deg. "Jeg elsker deg også, beste gutten min♥ God natt!" 


- Vet at dette var en ganske så kjedelig del.. men viste ikke hva jeg skulle skrive! :) men nå skal jeg skrive en til del. 
Vil du ha mer? :) 
DATO: 18.09.2011 / KLOKKESLETT: 09:27

3 kommentar(er)


Helt utrolig grusomt.. Våkne opp, vær så snill og lev livet videre med meg!" Han satt der bare å så på deg. "Hei justin gutten min" sa plutselig en jentestemme i døren. Justin snur seg å der står..... 

Nemlig, der stod Selena Gomez. "Selena, hva gjør du her? Og slutt jeg er ikke gutten din. Jeg er dittnavn sin. Du trenger ikke si noe heller.. bare gå!" sa Justin surt til Selena. "Jeg gir meg ikke.. jeg skal kjempe for deg. Jeg vil ha deg, og dittnavn fortjener ikke deg.. du er alt for bra for hun.. det er derfor du passer med meg" sa hun og gikk.. Ryan og Emma kom inn på rommet der du ligger. "Dittnavn, jeg vil du skal stå opp.. det er ikke sånn det skulle skje, vi skulle kose oss på hawaii.. Våkne opp!" "Hva skjedde med at Selena gikk gråtende ut her? Hvorfor var hun her, justin?" "Jeg vet ikke.. plutselig kommer hun inn på rommet og sier at hun vil ha meg tilbake ogsånn.."

"Uff, skjønner meg ikke på hun jeg! Men kanskje vi skal dra tilbake til hotellet, dusje og sove litt så  kan vi heller dra til sykehuset litt senere. du trenger det Justin?" Justin ble med på det og dere dro tilbake til hoteller. Justin gikk inn på rommet ditt og satte seg ned på sengen, fant en topp som var din og luktet på den.. "Det lukter så godt...kom tilbake, vær så snill!" hvisket han mens en tåre trillet ned over kinnet hans.. Justin gikk til kjøkkenet for å lage seg litt mat, men der stod Ryan i full matlaging. Han skulle lage noe godt. Dittnavn kom til sykhuset i 9 tiden på kvelden, og Justin dro ikke fra sykhuset før klokken 6 dagen etter.. han ville du skulle våkne! 
Dere hadde spist opp maten og justin gikk inn på rommet deres for å sove litt.. 

Emma's synspunkt: 
Jeg kan ikke tro at dette har skjedd med dittnavn, min bestevenn. Tenk om hun aldri våkner opp igjen.. tenk om hun dør fra meg? Hvem skal jeg da snakke med om Ryan? Hva skal skje med stakkars Justin da.. Jeg går på rommet der dittnavn og Justin sover på.. der ligger Justin med en av t-skjortene til dittnavn.. Det var helt forferdelig å se han slikt, ser bare hvor mye dittnavn betyr for han da! At han elsker hun. 
Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe, eneste er å håpe på det beste og tro det beste. At hun våkner opp så snart som mulig. "Jeg elsker deg, bestevennen min" hvisker jeg ut i rommet. Slutt på Emma's synspunkt.

*Ringringringring* Justin bråvåkner av at mobilen hans ringer.. han ser på nummeret at det var fra sykhuset. "Hei, det er Justin du snakker med." "Hei Justin. Dette er George fra sykhuset som ringer.. noe angående dittnavn.. hun er..."


- Hva tror du legen skal si? Hva tror du skjer? Vil du ha mer? :) 
 
DATO: 17.09.2011 / KLOKKESLETT: 20:17

3 kommentar(er)

 

Du og Justin skulle en helt annen plass enn det Ryan og Emma skulle. Da dere skulle gå over veien til drosjene. Kom plutselig en bil helt fra det blå.. *KRÆSJ* 

"DITTNAVN! NEEEI" skrek Justin.Du hadde blitt påkjørt av en bil, men bilen bare stakk a Emma ringte ambulansen og sa at de måtte komme med en gang. "Ikke dra fra meg dittnavn.. jeg trenger deg virkelig!" sa justin mens han gråt. Du klarte ikke røre på noe, du hadde så mye smerter. Du klarte ingenting, ikke gråte eller hyle eller noen ting. Du bare lå der, svak og ødelagt. Alle knakk samme.. "Du kan ikke dra dra meg, bestevenn.. jeg er alt for glad i deg" sa Emma gråtende..

Justin's synspunkt:
Hun bare ligger der.. rett foran meg.. Jeg vet ikke om hun er til stedet eller er livløs. Jeg bøyde meg ned til hun og visket i øret til hun. " Ikke dra fra meg, ikke.. jeg elsker deg, beste jentami!" Slutt på justin's synspunkt. 


Ambulansen kom og tok deg med til sykhuset. Justin, Ryan og Emma tok en drosje, som de sa skulle kjøre kjempe fort. De kom til sykhuset og fikk beskjed av legen at de måtte vente til legene hadde sjekket deg.
Noen timer hadde gått og Justin gikk fram og tilbake på vente rommet. "Justin, skal vi dra til resturangen å kjøpe noe mat? Du må spise.. det er jo midt på nattan nå."  Justin ristet på hodet og satt seg ned med hodet i hendene. Da kom det en lege inn og spurte etter Justin. "Jeg er Justin, hvordan går det med dittnavn?"  Legen satt seg ned på stolen.. "Vell.. hun overlevde heldigvis. Men hun er veldig heldig, for hvis vi ikke hadde kommet før så hadde hun død. Hun fikk ett kraftig slag mot hodet, og ligger i koma akkuat nå, vet ikke helt når hun vil våkne, men hun er stabil." Justin viste ikke hvor han skulle gjøre av seg.. " Kan jeg se hun nå?" spurte han legen. Det er bare til å gå inn, men en av gangen. Justin gikk inn på rommet, satt seg på stolen.. begynte å snakke med deg. "Du kan ikke dra fra meg, vi skulle ut å kose oss..vi skulle bare kose oss som kjærester gjør. Tenk at du kanskje dør i fra meg.. hvordan skal jeg klare dette? Du kan dø i fra meg når som helst.. klarer ikke tanken på det! Helt utrolig grusomt.. Våkne opp, vær så snill og lev livet videre med meg!" Han satt der bare å så på deg. "Hei justin gutten min" sa plutselig en jentestemme i døren. Justin snur seg å der står..... 


Q: Hvem tror du står der? Hva tror du skjer videre?.. 
Jeg har ingen ideer på hva som kan skje videre.. har du lyst å kommentere ned hva du vil skal skje videre i historien? Eller skal jeg avslutte denne snart også begynne på ny? Hva vil dere? :)
-Andrea 

 
DATO: 17.09.2011 / KLOKKESLETT: 17:48

2 kommentar(er)


Plutselig var det en mobil som fikk melding. Det var Ryan sin mobil, du tok den opp og fikk helt sjokk når du så hva som stod der.. "Hei pus. Håper du koser deg i Hawaii, jeg gleder megtil å se deg når du kommer hjem. Glad i deg, gutten min! <3" du kastet mobilen surt på Ryan og gidde han det styggeste blikket.. Ryan to mobilen sin og så på meldingen.. Da skulle han akkurat til å si noe. "Dittnavn...." 

"Dittnavn.. det er ikke som det ser ut til.. jeg har en kjæreste ja, men jeg skulle slå opp med hun før jeg reiste til Hawaii, for jeg føler ikke noe for hun lengre.. Jeg skal ringe henne etter på og si at det ikke funker osv.. Plis, ikke si noe til Emma, hun fortjener det ikke! Hun er best og jeg er kjempe glad i henne" "Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg. Jeg skal ikke si noe til Emma, men da må du love meg at du slår opp med hun, og at du ikke sårer henne. For da altså!" sa du og gikk på rommet ditt. Du skulle jo på date med Justin, du ønsket at dette skulle bli helt perfekt, bare dere to♥
"Emma, kan du komme her litt? Du kan stelle deg her, så kan vi overaske guttene!" ropte du. "Greit, jeg kommer nå" sa Emma og tok med seg all sminken ogsånn hun trenger! 
Tumblr_lrnf3ew8ke1r2lz4fo1_400_large 
Du tok på deg dette!

Tumblr_lrkzlhjygz1qbkyn3o1_500_large
Emma tok på seg dette.

Dere var ferdig med å stelle dere. Dere gikk ned til guttene. " WOW, så nydelig dittnavn. Jeg elsker deg" sa Justin. " Du også! Jeg elsker deg og guttenmin". Ryan og Emma bare stod der å klinte. Så etter en stund skulle dere dra. Du og Justin skulle en helt annen plass enn det Ryan og Emma skulle. Da dere skulle gå over veien til drosjene. Kom plutselig en bil helt fra det blå.. *KRÆSJ* 

HVA TROR DU SKJER, OG HVEM TROR DU SKJER NOE MED? 
Litt liten historie del, men jeg hadde ikke så godt tid. Skal dra å spise med familien min, tante og onkel nå! Men det kommer flere deler idag! : ) Og veldig kjedelig del! Men lover dere at det blir bedre etterhvert. 
-Andrea 
DATO: 17.09.2011 / KLOKKESLETT: 11:44

3 kommentar(er)


Du dro Justin opp for å kysse han på leppene, med følelser for å gjøre Justin enda mer ivirg. Han smilte til deg og begynte å kline med deg. Det var en helt fantastisk følelse. "Klar?" spurte Justin som hadde gjort seg klar for å ha samleie. "Selvfølgelig" smilte du. Du kunne kjenne han kom inni deg, hardt! Begge stønnet høyt og nøt hvert sekund. Dere var så slitne etterpå så dere sovnet..

Du våknet og så at Justin lå i sengen å så på deg. "Du er verdens beste kjæreste Justin, jeg kan ikke forestille meg et liv uten deg.. aldri aldri aldri forlat meg. Jeg elsker deg!" sa du til Justin. "Jeg har aldri tenkt å forlate deg. Aldri! Jeg har aldri hatt så sterke følelser for noen før. Jeg har aldri følt det sånn jeg føler når jeg er med deg. Jeg er verdens lykkeigste gutt. Jeg elsker deg for alltid" Sa han. Du la deg over Justin og kysset han på leppene. Noe som gikk over til heftig klinging, dere lå å koset en stund før dere tok på dere klær og gikk på kjøkkenet for å lage noe god mat til frokost. Dere laget en god frokost og dere skulle vekke Emma og Ryan. Du gikk på det rommet Emma sov på og Justin på der Ryan sov på. Dere skulle til å skremme dem, men da fant dere ut at dem var ikke der.. "Justin, hvor kan dem være?!" sa du litt nervøs. "Vi har jo et rom til da? Kanskje dem er der?" Du nikket og gikk til det rommet. Dere åpnet det og fant dem to i sengen sammen. "Hei, opp med dere nå! Nå er det frokost!!" roper Justin, Så Ryan og Emma skvatt. "Ja, vi kommer om noen minutter" sa Ryan og gned seg i øynene. Du og Justin gikk på kjøkkenet og begynte å spise, Ryan og Emma kom også. "Åjada, hva skjer mellom dere da?" Sa justin og så på dem. "Vi holder på, også ville vi ikke sove alene så vi sover heller sammen. Og hva skjedde med dere? Koste dere eller?"sa Ryan og begynte å le. "Ja, er ikke det naturlig da? Vi er jo sammen!" Sa Justin litt sur til Ryan. "Jeg vet hva vi kan gjøre i dag" Sa du og så på alle sammen. Vi kan dra på stranden og kose oss der. Jeg drar hvertfall på stranden, blir dere med eller? Sa du, de andre bare nikket! Dere hadde spist ferdig, gikk på rommet og fant ting dere skulle ha med dere på stranden. Du tok på deg en fin rosa bikini som Justin elsket og en shorts. "Wow, du er nydelig jentami!" Sa justin og kysset deg på leppene. "Sier du, du er perfekt guttenmin!" Sa du å så på magen hans.. Du elsket nemlig magen til Justin, men du elsket hele han da. Dere kjørte til en strand dere hadde leid siden dere ville ikke være på en strand med mange mennesker eller paparazzier. Dere kom til stranden. Du la deg ned for å sole deg, men justin ville ha deg med å bade. "Dittnavn, vær så snill.. bli med meg å bade" "Greit, men du får bære meg, haha!" Justin tok tak i deg og berte deg ned til vannet. Dere var i vannet en god stund, dere hadde det kjempe morsomt. Plutselig kjenner du en hånd mellom beina dine som var på vei opp. Det var justin sin hånd.. han ville nemlig kose litt, du var med på det siden det ikke var noen som kunne se det, utenom Ryan og Emma, men de var får opptatt til det! Du tok beina dine rundt hoftene til Justin og begynte å kline med han. Dere fortsatte en stund til før dere gikk opp til Emma og Ryan." Hei, Justin blir du med i vannet eller?" spurte Ryan. "Ja, kom da kompis" Justin og Ryan sprang ned til vannet og begynt å leke. "Emma, hvordan går det med deg og Ryan?" Spurte du å så på Emma.. Hun ble litt flau. "Det går bra med oss, vi holder på! Han sa han ville ta meg med ut på date i kveld. Jeg er så forelsket. Ikke si at jeg har sakt dette men vi rota litt i sengen i går. MEN, vi hadde ikke sex altså. Slapp av
J Du begynte å fnise litt for hun så litt redd ut. ?Emma, det er jo bra! Håper på dere jeg nå. Men sex må dere vente litt med før dere er sammen.? Dere var på stranden en stund til før dere fant ut at dere skulle dra hjem, stelle dere og dra ut å spise. Du og Justin, Emma og Ryan.  

Plutselig var det en mobil som fikk melding.. Det var Ryan sin mobil, du tok den opp og fikk helt sjokk hva det stod. ?Hei pus. Håper du koser deg i Hawaii og gleder meg til å se deg når du kommer hjem. Glad i deg, gutten min! <3? du kastet mobilen surt på Ryan og gidde han det styggeste blikket.. Ryan tok opp mobilen sin og så på meldingen.. Da skulle han akkurat til å si noe. ?Dittnavn?.?'


- Hva tror du Ryan sier? Hva tror du skjer? Vil du ha mer historie? 
DATO: 17.09.2011 / KLOKKESLETT: 10:52

0 kommentar(er)

Jeg vet ikke hva som har skjedd jeg, men jeg legger ut link for hver del her! Håper det går greit! :) 
 

Stress? Ja, men verdt det! Altså hva gjør man ikke for leserene sine? :) DATO: 16.09.2011 / KLOKKESLETT: 22:23

3 kommentar(er)

 

 

Hei alle sammen!
Jeg vet ikke helt hva som skal skje i historien..så derfor er det litt vanskelig å skrive! Men har dere noen ønsker hva som kan skje? Hadde blitt veldig glad hvis dere hadde kommentert hva dere vil skal skje! Men here you og:

''Jeg er bare din for alltid *DN* Du er jentami duu! Gleder meg til å være en god stund på Hawaii med deg♥♥!'' Du smilte til han og la hånda di på låret hans og lente deg over for å kysse han på kinnet. Du var bare så heldig! Du skulle på tur til Hawaii med verdens deiligeste 17 åring, og du dro dit med 2 stk AWESOME venner! Kunne livet bli bedre? 

 

Dere skulle ta Justin?s privatfly til Hawaii. Bare dere fire. ?Emma nå er det ikke lenge til vi kommer til flyplassen? Sier Justin og ser på Emma. Du snudde deg å så at Emma ble rød i hele trynet. Dere hadde kjørt litt til, plutselig så du en som lignet på Ryan Butler. ?Der er Ryan? Ropte du ut i bilen. Emma fikk helt sjokk ?Men tenk om han ikke liker meg da? Da vet ikke jeg hva jeg skal gjøre? Sa Emma. ?Emma, han sa at han helt sikkert kom til å like deg, bare tenk positivt og oppfør deg? Sa du. Dere fant en parkeringsplass og parkerte bilen. Ryan kom og hjalp dere med koffertene siden han hadde tatt kofferten sin i flyet. ?Hei, du må være Emma? Hyggelig å møte deg? Sa Ryan. Du kunne bare se at Emma rødmet. ?Ja, det er meg. Har gledet meg i hele dag på å møte deg. Du er så kjekk? Sa hun. Justin fniste litt, heldigvis for Justin var det bare deg som merket det. Dere kom i flyet og du satt deg i ett sete mot vinduet. Justin satt seg med deg og Emma satt med Ryan. Du merket at de hadde fått bra kontakt. ?Se Justin, de har fått bra kontakt. Kanskje det blir noe mellom dem?? sa du å smilte til Justin. ?Håper det, så kan vi få litt alene tid på Hawaii? sa han og kom nærmere deg. Du lente deg mot Justin og kysset han forsiktig på leppene. Du la deg med hodet i fanget på Justin og sovnet. Etter noen timer våknet du, da hadde Justin også sovnet. Du snudde deg rundt for å se hvordan det gikk med Emma og Ryan.. Der satt Emma på fanget til Ryan å klinte. Ojj, det gikk fort, tenkte du.

Etter noen timer ankom dere endelig Hawaii. Dere fant en drosje som skulle kjøre dere til hotellet. Dere kom fem til hotellet, fikk nøkkelen og fant fram rommet. Dere hadde en stor leilighet med fem rom, to bad og to stuer. Alle dere fikk sjokk når dere kom i leiligheten. Du og Justin skulle dele rom, men Ryan og Emma skulle ikke dele rom enda, ikke før dem hadde blitt bedre kjent siden dem hadde bare kjent hverandre i noen timer. Dere gikk til rommene og dusjet ogsånt. ?Jeg går i dusjen, Justin? sa du. ?Men kan ikke jeg være med deg da? sa Justin å så på deg med dådyrøyne! Du nikket og gikk inn i dusjen, og ventet på at Justin skulle komme. Justin kom og dere koste dere.. ?Justin, vi kan heller fortsette i sengen.. bedre det? Justin var helt med på det og dere gikk ut av dusjen og til sengen.Den våre kroppen hans la seg forsikitg over kroppen din. Han begynte med å kysse deg på halsen. Du kunne kjenne det våte håret hans og alt du gjorde var å nyte det. Du dro justin opp for å kysse han på leppene, men følelser for å gjøre Justin enda mer ivrig. Han smilte til deg og begynt å kline med deg. Det var en helt fantastisk følelse. "Klar?" spurte Justin som hadde gjort seg klar for å ha samleie. "Selvfølgelig" smilte du. Du kunne kjenne han kom inni deg, hardt. Begge stønnet høyt og nøt hvert sekund. Dere var så slitne etter på så dere sovnet..


Hva tror du skjer neste dag? Jeg vet at dette var en kjempe kjedelig del, men viste ikke hva som skulle skje.. Resten av kvelden skal jeg skrive mer deler av historien også kanskje jeg legger ut en ny del? Hvem vet! :) 

DATO: 05.09.2011 / KLOKKESLETT: 21:13

2 kommentar(er)

Heisann!
Som lovet kommer det en historiedel♥ Hva synst dere om det nye designet? Det er ei jente som heter Ingeborg Hovda Rafdal som har laget det! Jeg er kjempe fornøyd
Håper dere liker historiedelen

Du kysset faren din på kinnet før  du tok med deg koffertene dine ut i bilen til Justin. Emma kom fort etter deg med sine, mens Justin allerede hadde tingene sine inne i bilen. ''Da drar vi pappa.. Jeg elsker deg masseSender melding da vi er framme på flyplassen og da vi har landet!'' - ''Greit, vi snakkes da jenta mi! Jeg er kjempe glad i deg♥'' Sa faren din deg før han gidde deg en klem. ''Pass godt på henne da Justin!'' Sa faren din raskt, ''Det kan du være sikker på at jeg skal'' Sa Justin fort og tok faren din i hånden. ''Hade da jenter, jeg kommer til å savne dere! Men vi snakkes vell i telefon?'' Sa du til søstrene dine Marie og Anna. ''Vi kommer til å savne deg også! Håper du snart kommer tilbake'' Sa Anna og Marie nikket med. Du kysset de begge på pannen før du sprang ut i bilen til Justin og Emma. Justin startet opp motoren og dere vinket farvel før dere forsvant ut av innkjørselen. 

Justin ringte Ryan mens dere var på veg mot flyplassen, '' *DN* Kan du snakke med Ryan og fortelle han at vi er på veg? Jeg kjører liksom bil, og det blir litt dumt om jeg snakker i tlf da!'' Sa han til deg. Han hatet å snakke i telefon da han kjørte bil, da følte han seg utrygg. ''Selfølgelig kan jeg gjøre det!'' Sa du og gidde han et av dine fineste smil. Justin tok mobilen sin opp av lommen og gidde den til deg. Du fant fram nummeret til Ryan og summetonen kom. 
Ryan: Heeey Justin!
Du: Hei Ryan, det er *DN*!

Ryan: oh, trodde det var ninjaen jeg!
Du: Kunne vell sett sånn ut siden det er hans mobil jeg ringer ifra. Men jeg ville bare fortelle at vi er på veg til flyplassen og er der om ca 50 minutter! Håper du holder ut så lenge? :)
Ryan: Det skal nok gå bra vetdu! Ring meg igjen da dere er med flyplassen da :)
Du:  Det skal vi gjøre! Og bare sånn at du vet det, venninna mi Emma er med til Hawaii
Hun er dødspen, du kommer til å like henne! 
''*DN*!!!!!! DET DER ER FLAUT AT DU SIER TIL RYAN BUTLER.....♥''  Hørte du Emma rope fra baksetet.
Ryan: haha, hun hørte jeg! Kommer sikkert til å like henne :) Vi prates *DN*! Hils Justin og Emma
Du: Det skal jeg gjøre, hehe! Hadebra! :)
Ryan: Hade!

''Jeg skulle hilse fra Ryan til begge to og han sa han sikkert kom til å like deg Emma!'' Du snudde deg bak i setet og så på henne. Hun var knallrød i ansiktet, ''Joda, takk!'' Sa hun litt flau. ''Relax Emma, Ryan er tidenes kuleste gutt!'' Sa Justin beroligende til henne.  ''Han virker sånn! også er han sååå dødskjekk..!'' Sa hun nesten slevende. Du og Justin så på hverandre og brøyt ut i latterkrampe. ''Du er gal vennenmin!'' Sa du til henne. ''Hvaa?? Du har kapret drømmegutten.. jeg vil også ha!'' Sa hun sutrende. ''Du får vertfall ikke min drømmegutt, for han er baare min! Ingen andre sin♥'' Sa du og så bort på Justin. ''Jeg er bare din for alltid *DN*Du er jentami duu! Gleder meg til å være en god stund på Hawaii med deg♥!'' Du smilte til han og la hånda di på låret hans og lente deg over for å kysse han på kinnet. Du var bare så heldig! Du skulle på tur til Hawaii med verdens deiligeste 17 åring, og du dro dit med 2 stk AWESOME venner! Kunne livet bli bedre? 


Hva synst dere om denne delen?♥
Håper dere likte den og det nye designet!
Much love Alma♥
 

 
DATO: 30.08.2011 / KLOKKESLETT: 22:30

7 kommentar(er)

Heisann! 
Merker at statistikken går ned og at jeg rykker mere og mere ned fra Stryn sin toppliste.. er dere her fortsatt?  Er jo bare et fåtall virker det som!
For dere som er her, her er mere historie:

Da dere kom ut på hovudvegen startet dere og kjøre hjemover til deg. Turen var ikke lang og plutselig var du på veg inn i huset til familien din. Dere gikk inn og vart møtt av mange kjente og nære mennesker, du fikk klemmer fra tanter, kusiner, onkler og alle. Folk var også veldig sjokket over at du hadde kapra selveste Justin Bieber, men selv var du blitt vant til at folk rundt deg var ganske starstrucked!

Du sprang opp på rommet ditt med Justin i hælene, du fant ut at du ikke kunne gå i ''slaskeklær'' da så og si hele familien din var der. Du gikk inn i skapet ditt og fant fram en tettinnsittende Olabokse, en hvit bluse tubetopp og  en litt stor lilla topp som var åpen på ryggen. ''såå? bra nok kledd?'' Sa du til han og smilte et søtt smil. ''YUM'' Sa han og dro det ene øyenbrynet opp. ''Det betyr vell JA regner jeg med?'' Du smilte og dro han med deg ut av rommet igjen og ned trappen. Dere gikk hånd i hånd inn i stuen der det var mange folk, dere møtte også Emma og Pattie da dere satte dere ned i sofaen.

'' Går det bra med deg *DN*?''
Spurte Emma urolig. ''Ja.. Har begynt og riste det litt av meg nå, jeg prøver og tenke positivt og se framover! Livet må jo gå videre?'' Sa du forsiktig tilbake, men litt selvsikkert. Du hadde tro på at du skulle greie og komme deg framover. ''Så bra da! Fint at vi tar oss en tur til Hawaii da! Skal bli deilig med noen uker i varme strøk, selv om det er mere en varmt her i LA da!'' Sa hun glad, du synst det var deilig og endelig kunne se noen smile og ikke tenke på begravelsen som hadde vært tidligere. ''Ja! Det blir sikkert kjempe gøy, Ryan som er bestevennen til Justin skal også være med. Han møter oss på flyplassen senere, kun 2 timer til vi drar herfra!'' Sa du og smilte stort. Du gledet deg til en ferie med Justin, Emma og Ryan♥ Dere hadde leigd en stor suite som var øverst på hotellet, med 2 bad, 4 soverom, en stor stue, et stor kjøkken og en svær terrasse utenfor med et lite basseng. 

Klokken tikket og den nærmet seg halv syv. Dere skulle ta et fly som gikk klokken 21:00, flyturen tok ca 3-4 timer fra LA så dere kunne sove litt på turen! Noe du var glad for, du var ganske sliten av hele dagen og var egentlig klar for sengen.
''Pappa? Vi bør egentlig dra nå.. det tar en time å kjøre til flyplassen så vi bør egentlig dra.'' Sa du til faren din og smilte litt forsiktig opp til han. ''Ja, dere bør vel egentlig det da.. Har du pakket og er klar?'' Sa han litt urolig, han var redd for og sende deg med fly.. men du var sikker på at det kom til å gå bra. ''Jepp! alt er klart.. og husk pappa, det kommer til å gå bra! Jeg sender deg melding da vi er framme i Hawaii'' Sa du. Smilet til faren din breidde seg litt utover munnen hans, du kunne se han var urolig og engstelig for deg.. Du rekte fram armene og gidde faren din en varm og god klem. Også hvisket du inn i øret hans: '' Vi blir ikke borte for alltid, pappa'' HVA synst dere om denne delen? 
håper dere likte den altså :-)

-Alma

 
DATO: 29.08.2011 / KLOKKESLETT: 00:47

4 kommentar(er)

Sorry for at delen kommer så sent, men jeg har drevet med lekser til nå!

Da du var ferdig og poppe popcorn tok du fram en skål og helte alt opp i. Du sprang opp på rommet til Justin og ''stjal'' en joggebokse og en stor t-skjorte, du orket ikke gå i tunikaen lenger.  Du trippet forsiktig ned igjen på kjøkkenet og hentet skålen med popcorn, før du tuslet videre inn i stuen. Justin hadde tatt på tv'en og funnet Smallville, det skulle bli akkurat som før. ''Du har vært i skapet mitt ja?♥'' Sa han med en søt stemme. ''Japp, orket ikke finkler lenger!'' Sa du før du satte deg ned i armkroken hans. Den var deilig og varm, du følte at du passet inn i den♥ Du følte deg elsket av verdens mest fantastiske person!

 Da dere hadde sett på tv og koset dere med popcorn i ca 2 timer ringte mobilen til Justin.
''Det er mamma'' Sa han før han tok den. 
Justin: Hei!
Pattie: Hei, har dere koset dere litt?
Justin: Japp! Har spist popcorn og sett Smallville!
Pattie: Så hyggelig da, men dere må nesten gjøre dere klare nå! Flyet deres drar om 3 timer, og dere må innom *DN* sitt hus og si hade til hennes familie også!
Justin: okei, vi skal gjøre oss klare og dra herfra snart.
Pattie: Flott, vi snakkes borte med *DN* sitt hus! 
Justin: Det gjør vi! Hadebra så lenge!

Du og Justin reiste dere fort opp fra sofaen og du gikk opp på rommet hans for og ta på deg dine egne kler igjen. Du sto vedsiden av sengen hans der du hadde lagt klerne dine, du så på dem. ''Jeg orker ikke ta på meg dem igjen..'' Tenkte du og slang de opp i en pose.. Du orket ikke de klerne lenger, du heiv posen inn i skapet til Justin med en lapp på der det stod:'' *DN* sine kler, sist brukt 20.08.2011.'' Du orket ikke engang ta de med deg hjem til ditt eget hus! De var nå et minne fra begravelsen til moren din, og det minnet ville du ikke ha. 20.08.2011 var en dato du ikke ville huske.. du ville nå bare bort, du gledet deg til turen med Justin og Emma
♥ ''Skulle ikke du skifte?'' Sa Justin til deg da du kom ned igjen. ''Jeg orket ikke..'' Sa du litt slapt.. ''OkeiSkal vi dra?'' - ''Japp!'' Dere gikk ut i bilen og forsvant fort bort fra huset til Justin og ut på hovudveien.  

Hva synst du om denne historie delen? 
Nå er klokken 00:46 og jeg finner sengen! SKOLE imorgen.. og hjem igjen til pappaen min ♥ gleder meg!
natta alle søte lesere, elsker dere♥
-Alma♥
 
DATO: 22.08.2011 / KLOKKESLETT: 22:58

0 kommentar(er)

Her får dere en liten del, sorry for null blogging.. men jeg har ikke tid og ork, så derfor rykker bloggen ned på topplisten for Stryn. Men, jeg vet jeg fortjener å ligge der nede da jeg ikke blogger så mye..! sorry

Du og Justin kjørte hjemover i bilen hans. Dere hadde bestemt at Emma var sammen med Pattie og den gjengen mens du og Justin fikk litt tid alene. Dere dro hjem til han, det var så deilig å bare være sammen med gutten du elsket. Du viste at du hadde tatt et bra farvel med moren din, men du kjente deg fortsatt tom og forlatt.. som om en del av hjertet ditt var borte. Du savnet moren din grusomt.. det kjente du virkelig på kroppen nå.

Dere gikk inn inngangsdøren til Justin, en varme slo imot deg og du følte deg hjemme. Du dro pumpsa dine forsiktig av, og la merke til at du hadde fått gnagesår bak på hælen.. det var en smerte, men du følte den ikke så mye. Du hadde andre ting å tenke på idag. Du gikk inn på kjøkkenet og opp i godteskapet til Justin, der fant du en popcorn pose som du tenkte du kunne poppe. Du slo på mikrobølgeovnen og pakken starta og vokse.. som alltid glemte du deg og sto å sa
; ''popp,popp'' Men denne gangen busta ikkje Justin deg.. heldigvis! 
 
nam!
Sorry for liten del, men starter å bli ganske seint.. Vi prækes everyone 

love youall


hva tycker du?

-Alma 
DATO: 20.08.2011 / KLOKKESLETT: 14:56

0 kommentar(er)

Da kommer det litt historie, sorryyy for at det har gått så lang tid siden sist jeg skreiv! Men 10ende klasse vet dere.. 

Alt startet med at det var klokkeren slo i klokkene øverst i kirken. Alle reiste seg opp, alle gråt.. Familie og venner fra Norge hadde komt helt til USA. Mange av dem skulle være her en stund nå som dem først var her, men du måtte reise alle rede i kveld..  Da klokkeren var ferdig satt alle sammen seg ned, og preiken startet. Det føltes ut som en evighet, alt tok så mye lengre tid da man var lei seg! Plutselig var tiden inne for og lese taler.. de som ville kunne komme opp og holde en liten avskjedstale. Det var 2 stk som meldte seg frivillig til å holde tale først, det var kusina di og tanta di. De hadde en rørende og flott tale, du gråt intensivt mens Justin holdt hardt og godt rundt deg. 

Du følte deg tom innvendig, selv om du hadde all verdens med støtte. Du kunne se alle menneskene som du er så glad i, sitte rundt deg å gråte. Alle var samlet for å gi deg og søstrene dine støtte. Til og med Kenny slapp noen tårer. Justins grep rundt deg, var det eneste som holdt deg varm. Selv om alle tankene dine burde være hos moren din, hadde du også mange andre bekymringer som surret rundt i hodet. Du var redd, lei, kvalm.. og tom. 

Tiden gikk sakte, det føltest som en evighet. Alt du ville var å komme ut der i fra, ut fra denne kirken. Du ville ta skikkelig farvell med moren din, men klarte det ikke. Ikke enda. Det var alt for tidlig. Når gudstenesten var ferdig, gikk du sammen med Justin ved din side ned kirke gulvet. Du hadde lenge drømt om å gå ned kirke gulvet sammen med Justin, men ikke på denne måten. Og for all del, ikke enda. Alle tankene dine surret rundt i hode, du følte deg merkelig. En del av deg hadde dødd sammen med moren din. 

"Skal vi stikke å gjøre noe helt annet?" Spurte Justin. Du så på han med tårevåte øyne, visste ikke helt hva han hadde i tankene, men tenkte at alle forandringer ville vert til det betre. Hva kan muligens gjøre denne dagen, denne uken verre?. "Som hva da? Vi kan ikke bare stikke i fra venner og familie, vi må si farvell, vi må pakke bagen og gjøre oss klare. Vi lever ikke ett liv der vi kan gjøre akkurat som vi vil Justin." Justin så på deg, med de vakre brune øynene. Han kunne tydelig se smerten du hadde i øynene dine. Han strøk handen sakte over pannen din, skubbet bort litt hår som lå midt i ansiktet ditt. Berøringen hans gjorde deg varm, i noen sekunder glemte du alt det vonde som foregikk. "Vi kan ta en time eller to for oss selv. Ett par timer uten noen bekymriger hadde vert greit, ikke sant? Vi kan stikke hjem til meg, poppe popcorn. Husker du sist gang vi gjorde det? Vi kan se Smallville, og jeg kan "dulle" med håret ditt. Akkurat som den perfekte kvelden vi hadde, bare uker etter vi ble kjendt." Du så på han, skjønte ikke at han fortsatt husket det. Det var jo så lenge siden! Smilet ditt, som han ikke hadde fått sett nok av i det siste, vokste seg større og større, før du klarte å si: "Popp, popp!" Dere begynte begge å le, før du la til: "Det hørtest perfekt ut!" Han kysset deg forsiktig på kinnet, tok handen din, og førte deg mot bilen. 

Værsågod!
Denne delen har venninna mi, Emilie skrevet til dere! :-) håper dere likte den så mye som jeg gjør.

-Emilie og Alma <3 
DATO: 16.08.2011 / KLOKKESLETT: 00:21

3 kommentar(er)

Heisann!
Det er helt sykt at jeg nå har skrevet 50 deler av historien min! Skjønner ikke at jeg har orka, men jeg orker fordi dere er så UTROLIG fantastiske og kommenterer på historien♥ Elsker dere BIGTIME.
Enjoy the part:

Dere gikk hånd i hånd inn på kjøkkenet. Du hadde dekket på bordet til allesammen, men det var bare du og Justin som var ferdig fikset. Du hadde akkurat stappet inn siste biten av skiven din da Maria og Anna kom inn på kjøkkenet sammen. ''Godmorgen, søtiser♥'' Sa du litt oppmuntrende. ''Hei.'' Sa Marie deppa.. Hun hadde tatt det med moren din veldig hardt. '' Kom hit Marie..'' Sa du til henne, hun kom subbende mot deg og du gidde henne en stor og god klem. '' Jeg er glad i deg søs'' Hvisket du inn i øret hennes mens du hadde et godt tak rundt henne. ''Jeg er glad i deg også, *navnet ditt*!'' Sa hun og smilte. Hun reiste seg opp og gikk bort til Justin for en klem. Han åpnet armene og tok hun godt imot. '' Justin.. takk for at du falt for søsteren min, og pass godt på henne! hun er verdt det'' Sa Marie til Justin mens de klemte. '' Jeg lover deg Marie, jeg skal passe på henne livet ut. '' Sa Justin til henne. Det føltes veldig betryggende at han sa det. 

Da klokken var halv tolv satte dere allesammen i bilen til faren din. Faren din og Anna satt framme mens du, Justin og Marie satt bak. Justin holdt deg godt i hånden mens dere kjørte mot kirken.. '' takk for at du er her med meg Justin..'' Sa du mens du stirret han intenst i øynene. '' Null problem, jentami! '' Sa han og kysset deg lett på leppene. Dere rundet et hjørne og du kunne se kirken.. Der stod den, stor og hvit og ventet på at dere skulle ta farvel med moren din. Dere gikk ut av bilen og inn mot kirken.

Klokken tikka 11:50 og du så at Emma kom gående inn i kirken. Du hadde ikke sett henne på 2-3 månder så da du så at hun kom gående inn i kirken sprang du mot henne. Du slang armene rundt halsen hennes. ''Du er her!!!'' Ropte du mot henne. ''jaa, jeg måtte komme! Herlighet som jeg har savna deg!'' Sa hun mens dere klemte! ''Jeg har savna deg også.. takk for at du er her!'' Sa du mens dere gikk mot der dere skulle sitte i kirken. Så var alt igang.. Nå måtte du ta farvel med moren din. 
aliceinnyc:
Justin Bieber at the Do Something Awards. Kind of digging his gold jeans?
 
hva synst du om denne delen?
-Alma<3 
DATO: 14.08.2011 / KLOKKESLETT: 20:42

7 kommentar(er)

Hei! 
Da er det på tide med ny del av historien, håper dere liker den ;)

Dere våknet av at vekkerklokken din ringte.. klokken var halv ni og dere skulle være i kirken klokken 12. Da du våkna gikk du med tunge skritt mot badet, det føltes ut som det kom til å bli den værste dagen i ditt liv.. Du gikk inn i dusjen og lot vannet falle sammen med tårene dine. Det var idag det først gikk opp for deg at nå skulle begravelsen være.. Da du kom ut av dusjen tørket du deg langsomt, du ville ikke at klokken skulle bli tolv, du var ikke klar til å si farvel.. Du gikk inn på rommet ditt igjen og så at Justin hadde våknet, han skjønte med en gang at du var lei deg. ''Godmorgen jentami, hvordan går det med deg?'' Sa han varsomt. ''Godmorgen Justin.. Det går helt jævlig for å være ærlig! Jeg trodde det kom til å gå bra, men jeg er bare ikke klar! Jeg savner henne sånn..'' Sa du og tårene trillet som aldri før. Han tok et godt tak rundt deg og gidde deg en stor klem, han gjorde at du følte deg trygg.. Ingen andre var som han, han var bare det beste i livet ditt akkurat nå♥

Da klokken var 10 gikk du ned og laget frokost. Du hadde fått på deg klærne og var klar, Justin tok på seg dressen sin så skulle han komme ned til deg og spise. Etter en liten stund hørte du at Justin kom gående ned trappen, du gikk ut i gangen og der sto han i den flotteste dressen og skulle holde rundt deg og trøste deg i hele dag! Du følte deg så heldig. ''Gud så heldig jeg er som har den flotteste gutten i verden♥!'' Sa du til han mens du gikk mot han for et kyss. ''Du er det flotteste jeg har i verden, *navnet ditt*Jeg elsker deg sånn, og jeg hater å se deg lei deg...'' Du gidde han et vått og varmt kyss for og vise at du elsket han også. ''Jeg elsker deg, Justin♥'' Hvisket du inn i øret hans. 
 

Liten del, men det kommer kanskje noe senere ikveld! Jeg har vertfall bestemt meg for å se en film sammen med mamma, mormoren min, tanta til mamma og onkelen til mamma!♥ Hele slekta har jo ikke dratt enda, og da må jo man kose seg mens man har di her♥ LOVEIT!
prækes everyone♥
-Alma♥

DATO: 12.08.2011 / KLOKKESLETT: 16:34

8 kommentar(er)

Hei allesammen! 
Her er litt historie til dere :-) 

''Hva var det?!'' Ropte Pattie hysterisk. ''Herlighet, tenk om det var den personen som ringte meg?'' Sa du redd og skjelven.. dette var ekkelt, tenk om noen gjorde alt for å ta Justin fra deg? ''Komigjen *navnet ditt*, vi stikker bort til ditt hus og er der inatt!'' - '' Vær forsiktige da!'' Ropte Pattie ut døren da dere satte dere inn i bilen til Justin. Dere kjørte hjem til deg og sprang inn døren. ''reddet!'' Sa Justin, det virket som om han var litt redd han også.. Dere gikk inn og der satt faren din i sofaen og halv sov, klokken var halv 7 og han var allerede dødstrøtt.. Han hadde drevet med jobb og begravelsen i hele dag så du skjønte han godt. Du og Justin gikk inn i stuen til faren din.. ''Hei, pappa!'' Sa du da dere kom inn. ''Oj, jeg sovna visst jeg! Hei foressten. '' Sa han litt fomlete. ''Så, hva har dere turtelduer drevet på med idag da?'' Sa faren din og var fortsatt søvnig. ''Vi har bare vært hjemme hos Justin. Pattie lagde en fantastisk kyllingrett og .. '' Sa du og stoppet da du var på veg til å fortelle det som var hendt.. han hadde jo nok og tenke på, han trengte jo ikke å få dette som en byrde også! '' og hva for noe?'' Sa han og så på deg med ene øyenbrynet oppe. Du så på Justin som var helt stille.. '' Vell.. det har seg slik at jeg fikk en telefon fra et ukjent nr, der en person sa jeg burde passe meg fordi Justin var hennes.. Og da de la på ble plutselig en murstein kastet gjennom vinduet! '' Sa du til han og du var litt anpusten fordi du hadde fortalt alt så fort.. '' Så du sier at noen har truet deg? '' Sa faren din litt sjokket. ''Jepp...'' Sa du og så skrekkslagent opp på han. 

Etter masse om og men med faren din hadde dere bestemt dere at etter begravelsen imorgen skulle du, Justin og Emma dra til Hawaii. Det var kun fordi dere ikke ville ta noen sjangser, Emma hadde fått instruksene så hun kom med flyet imorgen tidlig og ikke om 3 dager. Hun hadde også fått vite om begravelsen og det med moren din og hun vart veldig lei seg. Moren din var som en mor for henne, derfor tok hun det også ganske tungt. '' *navnet ditt*, jeg må hjem og hente dressen min! Jeg er tilbake om 30 min.''  Sa Justin da han spratt opp av sengen din som dere hadde ligget i de siste 45 minuttene. ''Greit, men ikke vær lenger borte da!'' Sa du. ''Neida!'' Sa Justin før han gidde deg et hadekyss og forsvant ut døren din. Du dro for gardinene på rommet ditt og fant fram de klærne du skulle bruke imorgen i begravelsen. 
Du falt for en langarmet tunika og noen svarte pumps. 
Etter 30 minutter kom Justin tilbake, han hadde med seg en kjempe fin svart dress og noen fine lakksko. ''Hei, jentami!'' Sa Justin da han kom inn soveroms døren din igjen. ''Heia!'' Sa du da han kom mot deg og gidde deg et varmt og godt kyss. ''Har du funnet noe du kan ha på deg så du slipper å styre med det imorgen?'' Sa han til deg og smilte litt skeivt. ''Ja, jeg fant denne tunikaen og de svarte pumpsa.. går ikke det greit å gå i?'' Spurte du han håpefult. '' Det går fint å gå i, det var kjempe fint jentami!'' Sa han og tok et godt tak rundt midjen din. ''Mamma, Scooter, Pappa, Carin, Jazmyn, Jaxon, Ryan, Dan og hele gjengen kommer imorgen. De vil veldig gjerne støtte deg i dette vennen♥'' Sa han og så på deg med et engle smil som ingen andre greide å lage. Du kjente en tåre falt ned på kinnet ditt. ''Tusen takk Justin! Det betyr så sinnsykt mye for meg, du aner ikke!'' Sa du og klemte han godt og hardt og godt inntil deg før du kysset han romantisk og lenge på leppene. ''Du har de deiligeste leppene på jorden!'' Sa Justin og smilte lurt til deg. ''Right back at you honey!!'' Sa du flørtende. ''La oss nyte de deilige leppene våres da, de kan jo ikke gå til spill!'' Sa Justin og heiv ifra seg dressen sin og dytta deg ned på sengen. Dere klinte langt og lenge før dere sovnet i hverandres favn. 

 

Hva synst dere om denne delen? :-)
Var denne passelig lang?

-Alma!<3 
DATO: 10.08.2011 / KLOKKESLETT: 19:00

8 kommentar(er)

Ny historiedel! :-)

Justin! Justin kom etter deg! ''Justin?'' - '' *navnet ditt*, du ødelegger ikke noe for karrieren min! Jeg elsker deg og viss forholdet vårt blir ødelagt pga noe dumt Scooter sa.. Vell, da kan jeg like godt sitte inne på rommet mitt resten av livet!'' Sa Justin og så oppgitt på deg.. Du reiste deg forsiktig opp og kysset Justin på munnen før dere gikk hjemover igjen. ''Justin, jeg tørr ikke gå inn igjen.. Scooter hater meg sikkert nå!'' - '' *Navnet ditt* daa! Han hater deg ikke, det får han faktisk ikke lov til.'' Du lo litt før dere gikk inn døren, Scooter kom springende imot deg. '' *navnet ditt*! Unnskyld, jeg mente det ikke på den måten, jeg var bare så urolig! Jeg hater deg ikke, jeg er veldig glad for at Justin har funnet ei han kan være sammen med! Vær så snill, kan du tilgi en gammel mann som gjør sitt beste for og unnskylde seg?'' - ''haha, jaa! Scooter, jeg tilgir deg!♥'' Du gidde han en stor bamseklem før dere satt dere inn i stuen mens Pattie lagde mat! 

''mm, det lukter Pattie's Kyllingspesial!'' Sa Carin smattende. ''Maten er klaar!'' Ropte Pattie fra kjøkkenet, ''YES!'' Ropet alle sammen og sprang alt de kunne på kjøkkenet. Men du, kom haltende inn noen minutter etterpå. ''Takk for at dere ventet ;) '' sa du lurt, ''Sorry, men mamma sin kylling er såååå god!'' sa Justin og så på deg med et engle ansikt. Du lo litt før du satte deg ned vedsiden av Justin og Ryan. Ryan gaflet innpå som en galning mens Justin nøyt maten. ''NAM, dette er så godt Pattie!'' Sa Ryan med masse mat i munnen. ''haha, takk Ryan!'' sa Pattie latterfult. Du tok litt kylling og salat på tallerkenen din, før du satt gaffelen i kyllingen, skjærte av en bit og tok den i munnen.. HIMMELSK! Kyllingen var så god som de andre sa den var, den var hærlig! Det var som om å være på skyene. ''Pattie?! Denne må du lære meg å lage!'' Kom det plutselig ut munnen din. ''Jeg beklager *navnet ditt*! Men dette er min hemmelige oppskrift!'' - ''Åh.. den er såååååååååå god!'' Sa du med en munnen full av kylling. 

Da dere var ferdig å spise gikk dere inn i stuen og så litt på TV. Plutselig ringte mobilen din, du så på displayet og det stod Ukjent nummer. Hvem kan det være? tenkte du. Du tok opp telefonen og svarte..
Du: Hallo?
Ukjent:
Du fikk ikke svar, det var kun tung pusting som kom.. 
Du: Hallo? Hvem er dette?!
Ukjent: Du bør passe deg, *navnet ditt*. Justin er min!
Du: Truer du meg?!
Justin, Carin, Scooter, Pattie og Ryan snudde seg mot deg og så på deg med et forundret blikk.. 
Ukjent: Du hørte hva jeg sa!
Så la personen på. ''Hva var det?'' sa Scooter og så litt rart på deg.. ''Det var en person som sa: Du bør passe deg *navnet ditt*, Justin er min!'' Sa du og var egentlig ganske redd.. ''Ta det med ro jentami, jeg skal passe på deg og jeg er bare din!'' Sa Justin og så søtt på deg. Plutselig blir en murstein kastet gjennom vinduet..

Hva synst dere om denne delen? 
Jeg vet den ikke er så lang, men nå skal jeg på håndballtrening! Kommer del senere ikveld :-)
-Alma<3


 
DATO: 10.08.2011 / KLOKKESLETT: 00:21

6 kommentar(er)

Justin og du kledde på dere og kjørte hjem til huset til Justin uten å spise frokost eller noen ting. Du hadde fryktelige smerter i ankelen idag og det var et slit å gå på krykker.. Da dere gikk inn døren til huset til Pattie og Justin slår duften av nylaget boller deg midt i ansiktet. ''Nam, mamma har laget boller!'' - ''Kjente det på lukten da vi kom inn'' - ''Mamma lager de beste bollene!'' Dere gikk innover gangen og kom til stuen. Der så du Scooter gå fram og tilbake.. Carin satt på sofaen med hodet i hendene og Ryan satt å bet negler.. ''Hva skjer folkens?'' Spurte Justin dem litt rart.. ''Hva skjer?! vell.. det har ligget bilder av deg og *navnet ditt* på nettet når dere har SEX! det er hva som skjer, Justin!'' sa Scooter litt sint.. ''Ikke vær sint på han da.. Er jo ikke hans feil!'' Glapp det ut av munnen til Carin. ''Jeg veit jeg ikke bør være sint.. fordi han er jo som alle andre teenagers! Men, du satt karrieren din på SPILL Justin!'' Sa Scooter litt roligere nå.. ''Jeg vet, men jeg kunne jo ikke vite at en paparazzi ville stå uttenfor huset til *navnet ditt* klokken halv fem på morningen? + jeg har mine behov jeg også!'' Sa Justin litt lei seg.. ''Sorry allesammen.. det er min feil, jeg skulle aldri ha blitt sammen med Justin.. Jeg ødelegger karrieren hans :'('' sa du og haltet deg fort ut av huset.. Du viste at dette var din feil, og nå hatet nok Scooter deg også, sikkert alle sammen! 

Justin's synspunkt:
Hun kan ikke tro det er hennes feil! Vi er jo helt normale, vi har behov vi også.. Jeg elsker *navnet ditt*, men det virker som om Scooter hater henne nå..
''Tusen takk for at du fikk dama mi lei seg..'' Sa Justin til Scooter før han kom løpende etter deg. 
Tilbake til ditt synspunkt: 
Du sprang så fort du kunne med krykkene.. du var så lei deg, tenk om du hadde ødelagt Justin sin karriere?! Han hatet deg sikkert nå.. Da du kom til en park satte du deg ned på en benk, du hadde ilende smerte gjennom ankelen nå.. værre en før! Etter å ha suttet der en stund fikk du plutselig en varm hånd på skulderen. Du snudde deg og der stod ... ♥ 

yeahman!
Hva synst dere om denne delen?
-Alma<3
 

 
DATO: 08.08.2011 / KLOKKESLETT: 11:47

10 kommentar(er)

En paparazzi, EN PAPARAZZI HADDE AKKURAT SETT PÅ DEG OG JUSTIN HA SEX! ''JUSTIN, det står en mann med kamera der!!!!!!'' Ropte du ut i hele rommet! Justin snudde seg rundt og du hoppet av han. '''Fyfaen nå er det nok! Er det ikke mulig å få privatliv?!'' Justin åpnet vinduet, men mannen sprang alt han kunne, siden dere hadde veranda rundt hele huset kunne han bare stå og se rett inn på rommet ditt.. Du var kjempe flau og Justin var enda sintere.. ''Justin.. dette kommer til å komme i ALLE sladdermagasinene, hva skal vi gjøre? '' Du var livredd for at alle bladene skulle få tak i desse bildene. ''Jeg skal fikse dette imorgen.. men vi bør sove, klokken er halv fem på morningen!'' 

Dere våkna klokken 13:41 av at Marie kom springende inn på rommet.. '' HVA FAEN HAR DERE GJORT PÅ INATT?!'' Ropte hun ut. '' Hva snakker du om? '' sa du med en sløv og trøtt stemme.. '' Dailynews skriver på nettsiden sin: Justin Bieber og *navnet ditt* har det hett når ingen andre er til stede!'' Marie hadde tatt med seg dataen inn på rommet ditt og du ser 4 sexbilder av deg og Justin.. '' Livet mitt er ødelagt.. '' Sa du og Justin i kor. '' Hva skal vi gjøre Justin?! '' Akkurat da du sa det ringte tlf til Justin det var Pattie.. 
Pattie: Du bør ha en VELDIG god forklaring!
Justin: Mamma, jeg vet seriøst ikke hva vi skal gjøre....
Pattie: Nei, det skjønner jeg! Vet du hvor mye dette kan ødelegge karrieren din?!
Justin: Akkurat det bryr jeg meg ikke om nå, jeg bryr meg om at framtiden til *navnet ditt* kan bli ødelagt pga de bildene! Du må fikse det mamma..
Pattie: Jeg vet Justin.. men dere må være mer forsiktige! Jeg har fikset det allerede, jeg ringte Dailynews rett før jeg ringte deg.. De har slettet innlegget og bildene er blitt slettet fra arkivet. Men, de krevde 2 millioner dollar. Jeg har gitt dem pengene. 
Justin: Kødder du med meg?! 2 millioner dollar?! fyflate..
Pattie: nei, jeg tuller ikke Justin. Kom dere over hit nåå, vi 3 må snakke.
Så la hun bare på.. '' æh, mamma vil snakke.. jeg vet ikke hva som kommer til å komme!'' Sa Justin med en litt nervøs stemme.


Hva synst dere om denne delen?
-Alma<3
Alma er borte, men la igjen et par historie deler som jeg skal poste for henne! Kos dere med denen delen! 

 

Klem fra Catherine fra www.JustinDreamBieber.blogg.no 
 
DATO: 07.08.2011 / KLOKKESLETT: 13:39

11 kommentar(er)

Hei

Da dere kom hjem hadde Marie og Anna allerede lagt seg, klokken var blitt 22:47 så de var nok trøtte etter dagen. ''Jeg er ganske trøtt og skal på jobb imorgen.. så jeg går og legger meg.'' Sa faren din nesten i søvne, han var ufattelig trøtt nå, det kunne du se. Alt styret med begravelsen osv gjorde han ganske sliten.. du var glad alt snart var over! Du og Justin gikk opp på rommet ditt for og slappe av, du hinket deg oppover trappen med Justin vedsiden av deg. Da dere kom opp la dere dere i sengen, du så han inn i øynene og plutselig fikk du en trang for og fortelle han hvor mye du faktisk elsker han! ''Justin, kan jeg få si deg noe?'' Du så på han med dådyrøyne, ''Ja, selfølgelig❤'' Du så forsiktig opp på han ''Jeg vil bare fortelle deg at jeg elsker deg så sinnsykt høyt.. Da jeg var 10 bodde jeg i Norge og var en helt random jente ingen viste om.. Nå er jeg 15 og er sammen med deg. Liksom, det er allers jenter drøm her i verden, og jeg fikk min oppfylt! Folk hater deg for null grunn, man må bli kjent med deg for og kunne vite hva slags person du er! Du er gutten i mitt liv, jeg elsker deg sånn❤'' Han så på deg og hadde tårer i øynene, '' *navnet ditt*, jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg mener akkurat det samme om deg! Jeg elsker deg så høyt, du aner ikke❤'' Han kysset deg på munnen og du la deg fort over han. Kyssingen gikk over til klining og etter hvert vart det til klåing. Hendene hans var over hele kroppen din, og det var deilig. Du reiv av deg toppen din og satt skrævet over han i bare bh'en. Du hadde C-cup så Justin likte puppene dine veldig godt. ''Nam, du er ulovelig deilig'' sa han med en flørtende stemme.  Du bare lo og dro av han t-skjorten.. du elsket magen hans, den var så deilig! ''NAM, du er ulovelig deilig guttenmin!'' Sa du før du lente deg over han og kysset han lekent på leppene. 

Etter en stund med heftig klining la du deg over på din side av sengen og dere lå og så på TV til klokken var halv fire. Dere hadde ikke noe stress med å vokne dagen etter så dere kunne like gjerne bare være våkne!  Da klokken var kvart på fire kysset du Justin på leppene og sa ''Jeg vil ha deg!'' Med en sexy stemme. ''Jasså?'' Sa Justin og hevet ene øyenbrynet. Du la deg over han og dere startet å kline heftig (igjen!), Du hadde bare suttet i bh'en de siste timene så nå dro du den av deg.. Justin åpnet øynene stort, du lo og startet å kysse han nedover magen, du kom til bokserkanten, du så opp på Justin som bet seg i leppen. Bokseren datt lett av og du hadde helt glemt smerten i ankelen! Dere startet og Justin kom inn i deg, det var deilig. Men du merket at noe var galt, du følte det på kroppen, du sperret opp øynene og så ut vinduet. Der så du .. 


Hva synst du om denne delen? 
Hvem tror du står der?
-Alma<3 
DATO: 06.08.2011 / KLOKKESLETT: 21:46

10 kommentar(er)

Heia
Do you want some history? I think so!

Du kom haltende sammen med Justin ut i gangen, du hadde forferdelige smerter i ankelen..  ''Perfekt, to dager til mamma sin begravelse og 4 dager til Emma kommer og jeg greier å skade meg.. typisk!'' Ropte du ut i gangen. ''Det går fint vennen, vi drar til sykehuset nå og får sett hva som har skjedd!'' Sa faren din betryggende.  Du la hånden din over skulderen til Justin og han hjalp deg ut døren og inn i bilen. Marie og Anna vart hjemme for og passe huset mens dere var borte. Dere starta å kjøre og da dere nærmet dere sykehuset kjente du at du fikk en klump i magen.. du hatet sykehus og spesielt leger! Du visste ikke hvorfor du hatet det men det var bare noe med atmosfæren og stilleheten som 'creeped you out'. Da dere kom fram hjalp Justin deg ut og du hinka deg inn sykehus dørene, du og Justin satt dere på venterommet mens faren din var i skranken og snakket med en lege. ''Justin, jeg hater sykehus!'' Sa du nesten helt på gråten.. ''Jeg vet.. men vi skal ikke være her så lenge, så det går fint! Jeg er her♥'' 

Etter en stund på venterommet kom det en lege inn.. '' Frøken *helenavnetditt!*?'' - ''Det er meg..'' Sa du med en usikker stemme. '' Hei, jeg er Jim Clusky! Fra nå av din fastlege.'' - '' Så betryggende!'' Sa du ironisk, du hatet leger! ''Kan kjæresten min og faren min være med inn?'' - ''Desverre, kun en person kan du ta med deg. Blir litt fult på kontoret mitt if you know?'' - '' Ja okei..'' Du greide ikke bestemme deg hvem du skulle ta med deg.. ''Ta med deg Justin, *navnet ditt*. Jeg venter her ;)'' Sa faren din og kysset deg på pannen. ''Lykke til!'' sa han før døren vart lukket igjen og du, Justin og legen var nå på veg mot kontoret hans.. Du tok et godt grep i hånden til Justin mens du haltet bortover gangen. '' Dette er kontoret mitt, stig på! '' Sa legen med et smil rundt munnen. ''Takk!'' Sa du. Du var blitt litt mer sikrere på han nå og du greide og slappe litt av. Du satte deg ned i en ganske behagelig stol med Justin vedsiden av. ''Så, jeg må nesten vite litt om deg!'' Sa legen.. ''Jaokei, hva vil du vite?'' - '' Når vart du født og dato?'' - '' *Du sier datoen og årstallet du vart født i!* '' - ''Da kan vi sette igang!'' Sa han, som om at han skulle operere deg eller noe sånt. 

''Så, hva er det du har gjort deg?'' Sa legen og så på den opphovnede foten din. ''Tidligere ikveld så ropte pappa at det var middag, jeg og Justin var sykt sultne så vi spurta ned trappen.. Men, da vi kom til en av de siste trappetrinnene så tråkka jeg feil eller noe og fikk en sykt iling gjennom foten.. Jeg trodde det kom til å gå over, men det gjør så JÆVLA vondt hele tiden!'' Sa du og så at legen og Justin så på deg med et forskrekket ansikt.. ''Sorry ordbruken..'' Sa du litt rødmende, ''Går fint!'' Sa Justin og smilte. ''Jeg bør nesten sjekke foten din litt, kan du dra av deg sokken og drage opp boksen?'' - ''Ja selfølgelig'' sa du før du dro av deg sokken forsiktig. Jim undersøkte foten din og fant ut at du hadde en kraftig forstuelse i ankelen.. Du måtte bruke støttebandasje og krykker i 3 uker! Legen tok på deg en bandasje som du skulle bruke dag og natt, du fikk også med deg 3 til som du kunne bytte når du ville. Du hatet tanken på å måtte slite med krykker og bandasje i tre fuckings UKER!

Sexy!
Hva synst du om denne delen?
-Alma♥
 
DATO: 05.08.2011 / KLOKKESLETT: 19:39

9 kommentar(er)

Heihei! 
Her er litt historie til dere!

Da klokken nærmet seg kvart over ni ropte faren din opp ''Det er middag!'' Dere var kjempe sultne så dere sprang alt dere hadde ned trappen, mens du sprang nedover tråkka du feil og fikk kjempe vondt i ankelen.. ''AU!'' Ropte du ut. ''Går det bra?'' Sa Justin litt bekymringsfult da dere var komt ned trappen. ''Ja.. det går sikkert over!'' Sa du og haltet deg inn på kjøkkenet og satte deg ned med bordet.  ''Nam, spaghetti med kjøttboller!'' Sa Anna, ''Jeg elsker det!'' Sa Justin og smilte til Anna. Hun rødmet litt, hun var fortsatt litt starstrucked siden han var selveste Justin Bieber, men det kom vell til å gå seg til. Under middagen kjente du at verken i ankelen ikke gikk bort, smerten var altfor stor og du greidde ikke holde tårene inne lenger.. ''Unnskyld meg, må på toalettet!'' sa du og haltet deg fort inn på doen som lå ute i gangen. Tårene presset seg ut og du kjente du var klissvåt på kinnet ditt.. ''Hva har skjedd?'' sa du til deg selv. Du gråt høyt, du greide ikke holde munn da du gråt, så du var redd de kunne høre deg.. Du så deg selv i speilet før du gikk ut igjen til de andre. ''Hvorfor var du så lenge borte?'' Sa Marie.. '' Jeg tror jeg har skadet ankelen min noe grusomt..'' Sa du og startet å gråte igjen, du hadde så himla vondt! ''Er det pga da du tråkka feil da vi sprang ned trappen?'' Sa Justin. ''Ja.. det gjøøør så vondt!'' - ''Vi får få deg på sykehus *navnet ditt*!'' Sa faren din før han gikk ut i gangen og tok på seg skoene og jakken sin.


Hva synst dere om denne delen?
-Alma♥

 
DATO: 05.08.2011 / KLOKKESLETT: 00:21

6 kommentar(er)

Pernille fikk meg til å skrive en liten del til, så here you go!

Du sprang bort til skrivepulten din og fant mobilen din, du tastet inn nummeret til faren din fort.. summetonen kom men han svarte ikke. ''Hvorfor svarer han ikke?!'' Ropte du ut i rommet, dette gjorde deg frustrert.. du var redd han bare forlot dere etter det du hadde sagt. Jeg var vell ikke så streng? Tenkte du. ''Han er sikkert bare på en kjøretur, han er snart tilbake vennen!'' Sa Justin rolig til deg. ''Jeg vet ikke Justin, jeg vet virkelig ikke..'' Sa du og så skrekkslagent ut vinduet. Du ringte faren din 6 ganger til, men null svar.. Hva har jeg gjort? .. Tenkte du. Plutselig ser du bilen til faren din svinge rundt oppkjørselen, du sprang ut. ''HVOR har du vært?!'' - ''Jeg var på butikken og handla til middag? hvordan det?'' - ''Du kunne ha sagt ifra og du kunne ha tatt telefonen da jeg ringte! Vet du hvor urolig jeg har vært for deg?'' Du hørtes nesten ut som bestemoren din, hun var også en sånn person som var urolig for alle! ''Vennen da.. jeg beklager, men telefonen gikk ut for strøm og jeg ville ikke gå opp på rommet ditt siden du var så sint på meg tidligere. Fant ut det var bedre om jeg bare gikk?'' - ''Det går fint pappa.. jeg vart bare så utrolig urolig! Jeg er glad i deg og angrer på det jeg sa tidligere.. kan du tilgi meg?♥'' - ''Selfølgelig jentami!'' Du klemte faren din og sprang opp igjen på rommet med Justin i hælene. Klokken var bare halv ni så dere gikk på cameroid.com og tok noen rare bilder av dere selv! ''Herlighet så rare vi er!'' Sa du latterfult. ''Jeg vet, men det er det som er best med forholdet vårt♥'' Sa Justin og kysset deg ømt på leppene. 
 
what do you think? want more?
-Alma♥
DATO: 04.08.2011 / KLOKKESLETT: 21:22

8 kommentar(er)

Hei
Nå skal dere få litt historie som lovet!

Du og Justin dro hjemover etter konserten og dere sovnet på hver deres sofa hjemme hos deg, dere var ufattelig trøtte og ville bare sove. Du våkna plutselig av at noen kom inn inngangsdøren. ''hallo?'' Sa du forsiktig. ''Det er bare oss!'' Sa Marie, du følte du ikke hadde snakket med hun eller Anna på ufattelig lenge! Selv om det  bare var 1 dager siden.. ''Hei søtiser, hvor har dere vært?'' Sa du. ''Vi var på badeland med pappa! Var kjempegøy!'' Sa Anna, og kom springende bort i fanget ditt. Dere gikk ut på kjøkkenet for og ikke vekke Justin. ''Det hørtes jo gøy ut! Men, hvor er pappa egentlig?'' Sa du litt urolig. ''Sjekk ut vinduet..'' Sa Marie. Du snudde hodet ditt forsiktig rundt og så at faren din og Mary Mclauren stod å snakket, hun var den slueste damen i byen. Dere hadde bodd her lenge nok nå og du viste mye om folkene rundt om her.. Hun var dama man ikke burde rote seg bort i, men som var vanskelig å holde seg unna! Hun hadde akkurat skilt seg fra mannen sin og faren din var en perfekt sjangs for hun nå. ''Mener du det?'' Sa du og så bekymringsfull ut bort mot Marie. Hun nikket og dro Anna fra fanget ditt. ''Fiks det..'' Sa Marie før de forsvant opp trappen. Hvorfor må jeg fikse alt? Tenkte du. Du gikk ut fra kjøkkenet og ut mot gangen, du så inn i stuen og der lå Justin fortsatt å sov, ''Stakkars gutt!'' Tenkte du før du tok på deg skoene og gikk ut for og få faren din ut av denne situasjonen.. ''heeey'' Sa du og prøvde å bryte deg inn i den flørtende samtalen deres. ''Hei, *navnet ditt*'' Sa faren din litt flau. ''Hvem er dette da?'' Sa Mary, ''Det er datteren min!'' Sa faren din stolt. ''Hva er det dere to snakker om da?'' Sa du fort og litt nebbete, ''faren din bad meg ut på en middag neste uke! '' Sa Mary stolt.. ''Hva?!'' Ropte du sint opp i ansiktet til faren din, ''Har du glemt mamma allerede?!'' Du vart så sint at du sprang inn døren, slang av deg skoene og sprang på rommet ditt.. Du hadde helt glemt uskyldige Justin på sofaen.

 Da du hadde ligget i sengen din i en fem minutters tid banket det på døren, ''Hvem er det? ..'' Sa du med en gråtende stemme. ''Det er Justin.. Kan jeg komme inn?'' - ''Mhm..'' Han kom forsiktig og stille inn døren, og lot døren gå igjen forsiktig før han satte seg ned på sengekanten din. ''Hva er det som skjer, *navnet ditt*?'' Sa han urolig.. ''Pappa har bedt Mary Mclauren på date.. MARY!'' Ropte du ut i rommet.. ''Hva? kødder du med meg?'' Justin så litt fortvilt ut.. ''Jeg kødder ikke! Jeg er så sint på pappa akkurat nå, hvordan kan han be en ny dame på date da det bare er 2 dager til mammas sin begravelse?! herlighet, jeg skjønner det ikke..'' - ''Han har sikkert sin grunn da, dessuten vet du jo ikke om Mary sa det på en riktig måte? Hun er jo flink til å vende å vri på ting da?'' Da han sa det gikk det opp for deg at du kanksje hadde reagert på feil måte, faren din trengte jo kanskje trøst han også? ''Du har kanskje rett Justin, men dette er bare så vanskelig..'' - ''Jeg vet jentami, jeg vet..'' Han la seg ned i sengen sammen med deg og dere lå i sengen å slappet av. Plutselig banker det på døren og Marie sitt hode stakk inn. ''Hva er det?'' Spurte du henne, ''Jeg finner ikke pappa, han er ikke her..'' - ''Hva? Han pleier jo alltid å si ifra om han drar noen plass?'' Du reiste deg opp og så ut vinduet, bilen var borte.. hvor er han? 


for en going♥
Hva synst dere om denne delen? vil dere ha mer?
-Alma♥ 
DATO: 04.08.2011 / KLOKKESLETT: 01:55

4 kommentar(er)

Heisann!
Nå får dere en historiedel, enjoy :-)

Dere kjørte i en kvarterstid før dere kom fram til kjøpesenteret hvor Justin skulle ha en liten konsert. Da dere kom fram var det sykt mange folk som stod ved scenen og ventet! Du og Justin måtte gå inn bak for at de ikke skulle ta tak i dere osv..  Justin gikk inn i garderoben for å skifte, så du tok opp iPhonen din og gikk inn på twitter. '' @ *dittnavn*: Sitting backstage waiting for this concert to begin! @JustinBieber you rule, biggestfan<3!'' Skrev du på twitteren din, etter to min hadde du fått sykt mange RT. Ei jente skreiv: ''Are u kidding with me? standing at the front of the stage! can't wait to see Justin!''  Du synst det var søtt at hun skreiv tilbake så du followa hun og DM hun: ''Hey, wanna meet me and Justin after his concert? send me a DM and we can deside where we're going to meet!'' Du venta i 5 min før du fikk svar: ''Yes, of course I wanna meet you too! You two are my biggest idols<3 Thanku so much!'' Du vart smilte litt for deg selv også kom Justin inn. ''Sykt hvor mye kler man må prøve før man går på scenen....'' - ''Sånn er det vetdu! Men gå og gjør fansen din lykkelige nå!<3'' Han nikket og sprang opp trappen og ut på scenen. ''Hey everyone! So glad to see so many of you today, wanna have this party started?!'' Alle skrek og hylte, det var sykt og se hva Justin greide og gjøre for ungdommer!

Etter konserten kom Justin løpende ut til deg og du heiv bort en vannflaske til han. ''De fansa var syke altså! De var fantastiske!'' - ''Ja, det var de! Men du var enda mer fantastisk, pga.. det var du som gjorde dem fantastiske!'' Han lente seg mot deg og kysset deg lett på leppene. ''Elsker deg!'' Hvisket han inn i øret ditt, ''Elsker deg også, gutten min<3'' Han gikk mot garderoben sin og skiftet, mens han var der sjekka du twitter igjen. '' @ *dittnavn*, @JustinBieber did a great job on stage, love you<3'' Så sjekket du DM'ene dine, du hadde fått en DM fra hun jenta som du snakket med tidligere; '' So, where and when can we meet? I kinda have to go home.. but what about tomorrow?'' - ''Oh, okay. Give me your phonenumber and I'll text you!'' Du logga av og så kom Justin inn igjen, ''Hvem du snakka med da?'' Sa han til deg. ''En belieber, vi skal møte henne imorgen!'' - ''Så gøy da! Jeg gleder meg<3'' Justin elsket virkelig fansen sin! 


 Sorry for liten del og dårlig slutt.. men, jeg orker ikke blogge mere! Håpte dere likte delen, skal bli mere spennende til uken! Elsker dere alle sammen
-Alma♥ 
DATO: 02.08.2011 / KLOKKESLETT: 01:15

8 kommentar(er)

NÅ kommer det historie. Enjoy!

Du tok deg et knekkebrød med salami på, menst Justin tok sjokoladekuler! Mens han satt og gomlet det i seg ringte telefonen hans. 
Justin: YOW, Scooter! Justin satt på høytaler slik at du kunne høre det de sa til hverandre.
Scooter: Hei, Justin! Jeg lurte bare på om du husker at du skal være på kjøpesenteret klokken 13:00? Nå er klokken halv tolv!
Justin: Jada, husker det! Greit at jeg tar med, *navnet ditt*?
Scooter: Jepp! Sees.
Du hørte Justin la mobilen ned på glassbordet og før du viste ordet av det kom Pattie og Jeremy leende inn. ''Hva er det dere to turtelduer ler sånn av da?'' Spurte Justin dem. ''Neei, bare noe Jazmyn fortalte oss!'' Sa Jeremy og så på dere med et lurt blikk. ''Hva var det hun sa da?''  Sa du og smilte imot dem. Pattie kremtet og sa ''Hun fortalte oss om at hun hadde hørt noen lyder inatt, vet dere noe om det?'' Hun brøyt enda mere ut i latter! ''FYFLATE!'' Ropte Justin. ''Dere skal ikke snakke engang! Dere sto i bare undertøyet da vi kom inn døren!'' Sa du til dem og lo enda mere! Både Jeremy og Pattie vart røde i ansiktene og de så på hverandre som om de var to 13 åringer som just hadde blitt forelska i hverandre.

Etter en liten stund gikk de inn i stuen og du og Justin satte tallerkene deres i oppvask maskinen. Da du bøyde deg ned for og sette inn glasset ditt fikk du Justin sine varme og deilige hender rundt magen. Det var deilig og kunne føle at noen elsket deg og ville holde armene rundt deg. Du reiste deg opp og snudde deg rundt mot Justin, du kysset han og holdt godt rundt han. ''Jeg elsker deg!'' Sa du og smilte til han, ''Jeg elsker deg også vennen!'' Sa han. Du fikk kriblinger i magen av at han sa det til deg! ''Men Justin, vi må dra nå! Klokken er kvart over tolv og du bør kanskje komme litt tidlig!'' - ''jaokei, vi får dra da!'' Han tok tak i hånden din og dere gikk ut i bilen for å starte å kjøre. 

Hva synst dere?
-Alma<3

 
DATO: 28.07.2011 / KLOKKESLETT: 23:04

9 kommentar(er)

Heisann!
Sorry for at jeg ikke har blogga idag, men har ikke vært i bloggehumør.  Men skal jo få slengt inn en historiedel!

'' JAZMYN?! '' Ropte Justin da han så henne. '' Jeg våkna og hørte noen lyder.. jeg viste ikke hva det var så jeg ville inn til dere, men virker som det var dere som lagde lydene!'' Sa hun og fniste. Hun  var ganske smart for og være 3 år. Hun viste sakene sine og hadde tydeligvis sett deg og Justin. Du la deg under dyna og var knall rød i ansiktet, under dynen kunne du høre Justin snakke til Jazmyn. ''Jazmyn.. det har seg sånn at jeg og *navnet ditt* gjør noe for og gjøre hverandre glade.. ehe, vell.. ja.. ehm, vi har sex. Men dette trenger vi ikke snakke om ikveld! Gå og legg deg nå, klokken er 02:46!'' Du kunne høre hun gikk ut av rommet og du braste ut i latterkrampe! ''Hva er det du ler av da?!'' - ''Hahahhaa, du er så flink å forklare! ehm, vell, jaa.... ehm, *hark*... jaa.. vi har sex..! Jeg dævver!'' Justin var ganske oppgitt så du gidde han en klem og sa ''Det går fint vennen♥'' - ''Nei, det gjør ikke det! Hver gang vi liksom, koser oss.. så er det alltid noen som ødelegger! Jeg burde fått meg mitt eget hus her i LA snart!'' - ''Er du seriøs? Vil du flytte fra Pattie??'' Du så litt rart på han nå, mente han alvor? ''Ja, jeg mener det! Da kunne du flytta sammen med megVi trenger jo ikke noe stort, vi kan få en liten leilighet eller noe?'' - ''Vell, ja.. det hadde jo vært ganske kos det da! Men liksom, jeg er jo bare 15 og du 17?.. er ikke det litt tidlig?'' - '' Nei, vi greier oss! Trenger jo ikke være langt borte? Bare at vi får oss en egen plass?'' Justin var ganske ivrig angående dette. Ville han det virkelig? ''Jaokei, vi får snakke om det senere! Men nå er klokken over 03:00 og vi skal tidlig opp imorgen! Du har en konsert på kjøpesenteret imorgen, remember?'' Da du sa det la han seg rett ned i sengen og gidde deg et nattakyss før han sovnet lydløst.

Neste morgen trippet du deg inn på toalettet og tok deg en rask dusj før du tok på deg en lett sommerkjole. Det var ganske fint vær for tiden, så da kunne du bruke alle kjolene som du aldri ellers fikk bruke! Mens du tok på deg klærne kom du på at det kun var 3 dager til begravelsen.. faen, hvorfor måtte du dø nå? Tenkte du.. Du ristet tanken ut av hodet og gikk inn igjen på rommet, da du kom inn var Justin borte. ''hvor har han dratt, nå?'' Sa du litt stille, ''JEG ER HER!!!'' Han hadde gjemt seg bak døren da du kom inn og nå skremte han deg. ''Fyflate, du skal få igjen! Jeg lover deg!'' - ''Dream on jentami'' Du så litt oppgitt på han før du smilte og kysset han. Han sprang inn på badet og dusja, imenst tok du opp macen og snubla innom en blogg. Du leste aldri blogger, men idag bestemte du deg for og lese en norsk en. Det var en Justin Bieber blogg, men det gjorde deg ikke noe. Du bladde deg nedover og så et innlegg med dette innholdet:' *Hele Navnet Ditt*, vender Justin Bieber mot de ekte fansene sine. Den siste tiden har Justin Bieber bare brukt tiden sin på sin såkalte kjæreste. Hvorfor vender han ryggen mot oss? Jo, fordi kjæresten hans gjør han paranoid. Han skjønner ikke at det er vi som elsker han, ikke hun. Hun gjør det sikkert bare for publisiteten! JEG HATER *NAVNET DITT*!! Hun kan dra til helvette for min del...' Var det eneste du greide og lese av det som stod der. Du braste ut i gråt.. 

Hvorfor er de slik med meg? Var den eneste tanken som gikk gjennom hodet ditt. Du gråt, plutselig hører du badromsdøren låser seg opp og du tørker tårene fort opp fra kinnet ditt, men du er fortsatt hoven og rød rundt øynene. Justin kom inn på rommet, han sprang mot deg ''Hva har skjedd *navnet ditt*?!'' Ropte han ut, du viste han innlegget, men han skjønte jo ingenting siden han pratet engelsk og dette var på Norsk. Du fortalte han alt og han var veldig lei seg.. han tok et godt tak rundt deg og sa; '' Jeg elsker deg, og jeg vet du elsker meg jentami'' Du smilte et lite smil før du klapset igjen dataen og la deg ned på sengen. Du så opp i taket og kjente at Justin la seg ned vedsiden av deg. Han tok tak i hånden din. ''Justin, jeg skjønner bare ikke hvorfor de hater meg?..'' - ''Det er vell fordi du er sammen med meg.. De ''elsker'' meg, men egentlig elsker de den personen de tror jeg er. Og da vil ikke de tillate at jeg er sammen med andre.. Men de burde jo skjønne at det stygge de sier om deg sårer meg, fordi jeg elsker jo deg'' Han sa alltid noe smart, du snudde deg på siden mot han og kysset han, før dere gikk ned for noe frokost.
 
yum.
Hvis dere lurer på hvorfor han ikke forsto det som sto på bloggen er jo fordi han er Canadisk, men jeg skriver dialogene på Norsk. Fordi jeg orker ikke skrive på engelsk! skjønte dere det? x)
-HVA SYNST DU OM DELEN?
-Alma♥


 
DATO: 27.07.2011 / KLOKKESLETT: 22:30

6 kommentar(er)

Beklager for at dere måtte vente så lenge til neste del, men jeg har grilla med familien ikveld så ble ikke noe blogging! + Jeg sover over hos broren min så dette blir eneste historie del idag!

Dere hørte skrikene bli høyere og høyere da dere gikk mot glasset som stod ut mot innkjørselen deres. Dere så ut vinduet fra andre etasje og der ser dere hylende beliebers. ''De kødder med meg nå?'' Sa Justin litt oppgitt. ''Ser ikke slik ut for og si det sånn..'' Sa du litt deppa. Det var sykt irriterende at de stilte seg uttenfor huset til Justin da klokken var halv ti på kvelden.. ''Jeg får vell bare be dem fint om å gå.. Jeg orker ikke fans nå, ikveld skulle jeg og du kose oss!'' Du smilte bredt til han før han subbet seg ned trappen og mot inngangsdøren. Du kunne bare høre litt av det han sa til dem, ''Hei jenter, jeg beklager.. men jeg må nesten bare be dere fint om å dra. Det er sent og jeg har besøk av kjæresten min *navnet ditt* og familien min. Jeg hadde satt stor pris på om dere respekterte det'' Var det eneste du hørte. Etter hvert hørte du Justin komme opp trappen igjen, og han kom inn igjen på rommet.

Etter dere hadde ligget og sett på TV en stund så du bort på Justin som satt oppreist i sengen og lente ryggen mot veggen. Du gidde han et ertende kyss og et dirtymind blikk. Du satte deg opp på fanget hans og dro av deg t-skjorta, han gidde deg sexy blikk før han bet seg selv i leppen. Han gjorde alltid det da det var noe han likte veldig godt. Dere startet å kysse mere og mere, det vart heftigere og heftigere. Han presset tungen sin inn i munnen din og dere klinte lenge. Du dro av han t-skjorten og du likte godt det du så. Du lå bare i bh'en og hipsteren, så Justin lot hånden sin gli sakte men sikkert ned. Han masserte deg godt nedentil og du nytte det veldig godt. Du dro av han boksen og nå var det din tur, du dro han lenge. Han likte det og stønnet høyt.. han pustet tungt og nå var dere like kåte begge to, du dro av han bokseren og reiv av deg hipsteren. Dere la dere godt under dynen og du lot han gå inn i deg. Du stønnet, du var så opphisset og det samme var Justin. Han stønnet høyt også, plutselig blir døren revet opp .. '' giiiiiiiiiiiiiiiiiiiisp''
(NULL bilde)

Hva synst du om denne delen?
-Alma
hits