http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Untitled2-4.jpg">

DATO: 12.07.2011 / KLOKKESLETT: 15:08

3 kommentar(er)

Hei å hå.
Akkurat kjeder jeg meg grusomt! Sitter bare her og spiser grand dessert fra Rema 1000 på Eid. Nam♥ Jeg tenkte jeg skulle skrive noen historiedeler, sånn at jeg bare kunne legge de inn på bloggen senere så dere får noe å lese på til kvelden?♥ Men bare hvis jeg vet dere kommer til og lese og kommentere ofc! Skal også på håndball trening senere, vi skal springe opp skibakken... omfg, gruer meg! Men, bedre å ta det med et smil og gjøre sitt beste? Jeg skal vertfall prøve og tenke positivt!! Men, siden jeg skal få prøvet å laget noen historiedeler tror jeg at jeg skal starte NÅ♥ Kommenter hvis dere vil ha noen historie deler ikveld, greit å vite at jeg har noen som kommer til å lese♥

en kollasj jeg lagde for en stuund siden :-) tror det var etter Billboard awards.
-Alma

DATO: 09.07.2011 / KLOKKESLETT: 23:21

1 kommentar(er)

Hei :-)
Akkurat nå har jeg overnattings besøk av venninna mi Vanessa! Vi har sett Never Say Never og koset oss skikkelig. Kvelden er enda ung, så kommer kanskje et innlegg med historie i natt en gang!♥ hehe :-)


ulovelig fin
snakkes shawtyes!
-Alma
DATO: 02.07.2011 / KLOKKESLETT: 21:15

0 kommentar(er)

HEI! :-)
Unnskyld for at jeg ikke har blogget i hele dag! Men vi har sånne messedager der jeg bor + det har vært kjempe fint vær, så da har ikke jeg orka å vært inne på dataen. Jeg har også besøk av familie, og vil gjerne være sammen med dem før de drar hjem. Det kommer historie ikveld, vet ikke når eller hvor lang den blir, men det kommer!
Takk for at dere er her og støtter bloggen fremdelesogså, en liten sang til dere :


kos dere ikveld!
-Alma
DATO: 30.06.2011 / KLOKKESLETT: 18:27

3 kommentar(er)

.. Jeg vet dette er en Justin Bieber blogg, men jeg vil virkelig gi et eget innlegg til ei jente som betyr veldig mye for meg. Hun kom inn i livet mitt 2.mai 2011. Denne vakre jenta heter Andrea Solbakken♥
Kjære Andrea.
Da du sendte meg en venneforespørsel på facebook 2.mai 2011, hadde jeg ikke aning på hvem du var. Vi startet å prate, og fant ut.. at vi er skremmende like. Som person, er du bare et helt hærlig vesen. Å snakke med deg, vell, jeg trenger ikke mere i livet mitt! Det er kanskje litt klisjè sagt, men du er virkelig blitt mitt alt. Jeg tenker på deg dag og natt, du er virkelig en person som jeg kan kalle min bestevenn! Da jeg fant ut at vi kanskje kunne møtes på Lillehammer 18.Juni, vart jeg overlykkelig! Men da mamma sa at vi måtte kjøre direkte til gardermoen, for å kunne rekke flyet.. vell, da vart jeg bokstaveligtalt, knust. Jeg ville virkelig møte deg mere enn noe annet! Selv om vi bare er blitt ''nettvenner'' betyr du mye mere for meg, en hva jeg kunne trodd! Vi snakker hver dag, og kan snakke sammen i timesvis uten å bli lei♥ Vi blir mer knyttet til hverandre for hver dag som går! Jeg skal og vet at en dag møtes vi, og det kommer sannsynelig til og bli den beste dagen i mitt liv♥ Andrea, jeg kommer alltid til å være her for deg. You are from now on, in my heart. never wanna loose my bestfriend

Du er virkelig alt for meg, aldri forlat meg

En sang jeg syntes passet til dette innlegget, for Andrea; You can count on me
-Alma
DATO: 30.06.2011 / KLOKKESLETT: 15:19

3 kommentar(er)

Hei!
Jeg så en skikkelig søt video av Selena da hun møter Shia Labeouf, og hun er virkelig en fan! Det så man :*

Kos dere med den!

♥♥♥
Jeg har faktisk starta og like Selena Gomez mer og mer etter at hun og Justin vart sammen, selv om jeg har elska henne siden hun starta på Magikerne på Waverly Place♥ Hu er RÅPEN!
hva synst du om videoen?
er ikke hun bare nydelig?
-Alma♥
DATO: 29.06.2011 / KLOKKESLETT: 17:24

2 kommentar(er)

Hei :-)
Egentlig er det litt rart, men jeg tror aldri jeg har sagt akkurat hvorfor jeg elsker Justin Bieber til dere, så tenkte jeg kunne skrive det nå!

  1. Han er en helt vanelig person som bare lever ut drømmen sin.
  2. Han ditcher aldri noen, han glemmer ikke familien sin eller vennene sine.
  3. Han har en helt fantastisk personelighet som alle gutter/jenter her i verden burde ha.
  4. Han er veldig talentfull, ingen i hele universet kan si at Justin Bieber ikke er talentfull! Han kan synge,spille gitar,trompet,piano,trommer osv. Han spiller hockey,basketball, fotball (spilte iallefall, nå gjør han det bare på fritiden sin). He is talented!
  5. Han (like it or not) er kjempe glad i fansen sin, og han lar oss vite det nesten hver dag gjennom twitter! Han bryr seg, og en gang sa han; 'If you ever meet me, don't be afraid to ask for an autograph, picture or a hug'. Han bryr seg, når skal haters forstå det?
  6. Han er ufaattelig pen og sjarmerendes! Han har looken og attituden. Han er jo bare råsexy spør du meg?
  7. Han er en stor inspirasjon, han gir meg glede gjennom musikken! Jeg vet ikke hvordan livet mitt ville hvert nå, vis jeg ikke hadde vist om Justin Bieber.

Til slutt, jeg elsker han for den han utgir seg for og være. Jeg vet jeg ikke kjenner han eller noen ting, men jeg vet hvordan han er som person, utifra; twitter, facebook, intervjuer, konserter og mest av alt musikken hans. Han viser en stor glede av musikken han lager og han er takknemmelig for alt som har skjedd de siste 3-4 åreneDer fikk dere det jeg synst om Justin! Vis du har noen meninger eller noe, legg igjen en kommentar og jeg skal svare :-)♥
-Alma
DATO: 29.06.2011 / KLOKKESLETT: 14:50

0 kommentar(er)

Heisann :-)
Jeg går bare rett på sak :
Venninna mi, Pernille Flo har akkurat starta og blogge igjen. Før blogga hun, men tok seg en gaaaanske så  lang pause! Men siden det er sommerferie igjen, har hun starta opp igjen og blogge fordi lysten kom tilbake♥ Hun blogger om hverdagen sin og det som egentlig bare faller inn i hodet hennes. Hun er en ganske morsom og domsøt person, så vis du starter og lese bloggen lover jeg at du kommer til og få deg six-pack! Hun er en person som stråler, og sier ganske så mye morsomt :-) Vis du er innom bloggen, legg igjen en kommentar og kanskje hun starter å lese din blogg? ♥ PREPARE to get six-pack! fortell meg om dere har vært innom da? :-)

vakre, Pernille! ( http://pernilleflo.blogg.no/ ) <- link til bloggen!
sjekk ut
-Alma
DATO: 06.06.2011 / KLOKKESLETT: 21:29

0 kommentar(er)

MTV movie awards går i reprise IDAG kl.21.45 på MTV! Har vært litt frem og tilbake på Norske Beliebers siden om det går eller ikke, men det GÅR! :-) så vis dere vil se det, skru på tv'en om knappe 20 min! :)


hekta? JA!
hvorfor? Vet ikke, men halloooooo.. Justin Bieber og Sean Kingston sammen er jo bare DIGGBART <3
-Alma<3
DATO: 06.06.2011 / KLOKKESLETT: 21:08

0 kommentar(er)

Heisann! :-)
hehe, jaaaa.. som overskriften sier, har jeg jo fått meg ny bloggekompiiiiizzz! (vet jeg er litt fjortis i skrivemåten, men jeg er da 14?) Dere vet jo at Emilie skal blogge helt til Anastasija kommer hjemmat, såå jeg trenger vel ikke si noe mere om det? :-) 


So to my day!
Idag har jeg faktisk bare relaxa, ikke gjort den dritt bortsett fra en ting: Jeg har laga JUSTIN BIEBER SCRAPBOOK! hihih, for dere som ikke vet hva en scrapbook er, er en stor/liten bok med helt svarte sider som du kan fylle ut med bilder og skrift, alt ettersom hva du ønsker! I en scrapbook er det normalt og ha bilder og kanskje litt pynt + ting du vil ha med som du kanskje synest ser bra ut i scrapbooken!
I min scrapbook har jeg en god del tekst, noen bilder og lilla hjerte- og blomsterpynt. Jeg selv synst den var ganske fin! Ikke at jeg skal skryte på at jeg er flink til å lage ting osv, men jeg ble ganske fornøyd! Er vell lov til og gi seg selv ett komplimang? :-) Det kommer bilder enten idag eller imorgen, jeg vet ikke når men så for kameraet mitt er oppe å går! Det trengte vist en høneblund, så får vell stappe inni ladderen og la den få hvile en stund! Men, LOVER at det kommer bilder! det lover jeg. Men, da får dere noen heeelt randome bilder da, som ikke passer litt inn i innlegget :*

en av mange bursdagsfester med vennegjengen! dette tror jeg var 8.oktober 2009.
legg merke til at jeg er blondine!  Jeg er nr2 fra venstre.

Dette er et bildet fra sommeren 2010, dette var helt i starten av sommerferien og på hytten til ene venninnen min! Jeg er nr1 fra venstre.

dette er fra sommeren 2010. Fra venstre: Benedicte, meg, Anette og Christine.


-Alma<3hits