http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Untitled2-4.jpg">

DATO: 15.07.2011 / KLOKKESLETT: 21:23

1 kommentar(er)

heihei!
Sorry for lite blogging de 3 siste dagene, men jeg har vært i Bergen♥ Noen har spurt hvor alle historiene er blitt av.. vell alle ligger under kategorien: Sommerflørten - Livet ut. Hvis dere lurer pga jeg ikke har blogga er det fordi jeg ikke har orka rett og slett! Igår gikk vi ut av leiligheten halv to på dagen og kom inn igjen i leiligheten halv ellve på kvelden! Derfor blogga jeg ikke noe igår. Håper det har gått bra!♥ Det kommer historie ikveld, jeg vet bare ikke helt når tid. But, don't be afraid! de kommer♥gjør du?
-Alma


DATO: 12.07.2011 / KLOKKESLETT: 17:30

1 kommentar(er)

Heisann! :-)
Nå driver jeg og lager historiedeler til dere og hører på musikk! Samtidig som jeg gjør alt det, lager jeg en support video til Justin Bieber. Er ikke så flink, men er en video jeg kanskje legger ut på YouTube. Så dere får kanskje se den i løpet av uken. Imorgen reiser jeg også til Bergen BY sammen med venninna mi♥ Gleder meg enormt til å komme vekk fra lille bygda Stryn og oppleve noe nytt i ferien! Takk for at du tar meg med Anette♥ men speaks vi senere. Det kommer flere Historiedeler!


kjære fine Anette
Snakkes da dere får historie!
-Alma
DATO: 06.07.2011 / KLOKKESLETT: 18:22

1 kommentar(er)

Heihei family x2
Jeg veit ikke om jeg kommer til å blogge så mye mere idag pga jeg skal i bursdag til venninnen min, men kanskje! who knows? ♥ Hvis jeg blogger senere ikveld blir det historie, jeg kommer sikkert til å være på dataen senere også så kommer sikkert mer! okei, ha en fin onsdagskveld da! Loove.


-Alma
DATO: 03.07.2011 / KLOKKESLETT: 00:46

1 kommentar(er)

Hei!
Sorry, men legger ikke ut historie idag likevel.. lover for mye, i know, men dere får mere til uken.håper jeg! Imorgen så skal jeg fortsatt være med familie, så kanskje det kommer litt mere til uken og kvelden imorgen! kan ikke love mere, fordi jeg lover altfor mye .. sorry, enda en gang!


random bilde.
-Alma

DATO: 12.06.2011 / KLOKKESLETT: 19:46

4 kommentar(er)

Jeg vet jeg har tatt pause og sann, men dette må jeg bare svare på. Fikk en kommentar som var sann:
"Lol Anastasija!?!!?!? Kor frekt av deg e de ikkje og skrive, "Alma holdt nesten på å grine, haha. Syns det er trist, men ikke såå alvorlig." ??? Ho har et hjerte ho og, og ho va ufatling glad ideg! Dårlig gjort av deg RETT OG SLETT.."

For det første, var det frekt? Alma, hvis du syns det var det og ble lei deg, så unskyld. Jeg mente ikke det frekt. Det med "haha" mente jeg ikke at jeg lo av Alma, jeg mente at jeg faktisk lo av meg selv.. Og jeg er kjempe glad i henne og, og nå sårte det faktisk ganske masse når jeg leste "ho va ufatling".. "ho va".. Takk.
For det andre, har også lest andre kommentarer og sann og folk driver på og spør hva som faila meg og hvorfor jeg ikke liker Justin og sann. Serr? Har noen sagt at jeg ikke liker han? NEI! Jeg brenner bare ikke mer over det. Jeg støtter han, elsker musikken, personligheten og hele han enda, men det er bare det at jeg er ikke intrissert så mye om hva som skjer med han og sann. Og når jeg ikke er det, så vil ikke jeg blogge da, fordi det kommer ikke fra hjertet. Trur ikke dere kommer til å skjønne meg uansett. 
For det tredje, jeg tok en PAUSE, har ikke sluttet enda. Men når folk driver på å slenge dritt over at jeg ikke er "omg, omg, justin bieber" så får jeg faktisk litt lyst til å slutte.
For det fjerde, en annen ting til hvorfor jeg tok pause er fordi jeg er lei av å blogge om Justin. Hver dag så la jeg ut alt jeg fant om han og det var alltid rundt 15-30 innlegg. Av og til mer. Og i det siste hadde jo ikke Alma tid til å blogge, så jeg måtte gjøre alt selv. Noe som gjorde at jeg ble mer lei av det.

Og nei, er ikke sur nå, men måtte bare få det ut.

Sier lykke til videre til Alma, du klarer dette fint.

 

 

~Anastasija
DATO: 12.06.2011 / KLOKKESLETT: 15:01

2 kommentar(er)

Hei.. Jeg tar dessverre blogg pause :( Dere kan lese grunnen her. Klarer bare ikke å blogge mer.. Har ikke lyst. Kommer kanskje 1 innlegg fra meg noen dager, men ikke mer, trur jeg. Og sorry til dere som likte historien min. Har ingen ideér, så kommer ikke til å fortsette.. :( Sorry, og hade bra! 

~Anastasija <3
DATO: 11.06.2011 / KLOKKESLETT: 17:44

7 kommentar(er)

Hei.. Vet egentlig ikke hvordan jeg helt skal si det, men jeg bare må få det ut. Har snakket med Alma og flere av vennene mine om det.. Alma holdt nesten på å grine, haha. Syns det er trist, men ikke såå alvorlig. Men til saken. Jeg trur ikke jeg er en helt belieber. Eller, liksom, jeg støtter Justin gjennom alt, liker han og personligheten og sangene hans, men jeg "brenner" liksom ikke over han. Hvis dere skjønner. Før så ble jeg liksom "omg, omg", men nå er jeg mer care. Også føler jeg at når jeg blogger om Justin så blir jeg liksom ikke glad av det, jeg bare blogger. Også har jeg sluttet å tweete han.. Og av og til orker jeg engang ikke å bry meg om nyhetene.. Har følt det en stund nå, men det har blitt verre og verre de siste dagene... Vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå. Det jeg tenker mest på er om jeg skal fortsette å blogge, eller slutte? Som dere sikkert har merket så blogger vi ikke så mye lenger. Alma har ikke tid, mens jeg vil bare ikke.. Så, hva syns dere? Og pliz ikke kom med kommentarer som at jeg ikke var en ekte belieber og at jeg på en måte dicher Justin. Liker han jo fortsatt, men brenner liksom ikke over han. Vet ikke helt grunnen, men en av de kan være at han har vokst opp. Har ingenting i mot det, men det er bare det at jeg var fan av han "lille", søte gutten som sang "one time" og alle de andre sangene. Mens nå har han blitt mer sexy og voksen. Også før så lo han og køddet så mye i intervjuene, men se hva som skjer nå.. Gjør han det? Nope.. Men som sagt, vet ikke helt om jeg er belieber, men er fan :) #random

 

~Anastasija <3
DATO: 11.06.2011 / KLOKKESLETT: 10:43

0 kommentar(er)

Hei :) Skal rydde nå, så får ikke blogget på en stund.. Også jeg har fått kommentarer om å fortsette på historien. Sykt søtt og koselig, men jeg har ingen ideér.. Så kom med noen! 
Også i kveld, hvis jeg får tid, får dere vite en trist nyhet... :s
(hahha, broren min synger på "baby" atm) 

 

-Pleier du å rydde? :P

 

~Anastasija <3 
DATO: 11.06.2011 / KLOKKESLETT: 10:40

2 kommentar(er)

 

~Anastasija <3
DATO: 09.06.2011 / KLOKKESLETT: 18:15

4 kommentar(er)

Hei.
Sorry, jeg er bare ikke i blogghumør at the moment.. Men jeg er nok tilbake senere ikveld!
UNNSKYLD.. håper dere ikke snur ryggen til bloggen, selv om det ikke er innlegg vært minutt :*

'He held my heart in his arms when I need it, when can you start holding my heart in your arms?♥'
~det ovenfor er skrevet av meg♥
-Alma

DATO: 09.06.2011 / KLOKKESLETT: 13:16

0 kommentar(er)

Oj sann.. Designet på bloggen klikker litt.. Har lagt ut noen bilder og innleggene kommer med hverandre og sann.. Sorry :s skal prøve å fikse det ^^

 

~Anastasija <3
DATO: 09.06.2011 / KLOKKESLETT: 13:03

1 kommentar(er)

Hei! Ville bare si at jeg har fått nytt twitter navn ^^ Hadde @AnnyLoveJDB før, nå har jeg @AnnyLove1DandJB

Hvis du har twitter follow meg :) http://twitter.com/#!/AnnyLove1DandJB 
Followe alltid tilbake ^^

~Anastasija <3 
DATO: 09.06.2011 / KLOKKESLETT: 12:41

2 kommentar(er)

HEEEI!!!! Har fri fra skolen i dag siden 10. klasse har eksamen :D Men til overskriften! Jeg er tilbake fra en herlig tur i Spania! Kommer til å blogge om det mer etter på <3 Vil si tusen takk til Emilie som blogget for meg, selv om det ikke var så mye, men bedre det en ingenting :) Jeg kommer til å legge ut nyheter nå som Alma og Eilie ikke har blogget om, selv om de kanskje er 3-4 dager gamle.. Men bedre sent enn aldri, ikke sant? :) Også har jeg en litt trist jeg skal i til dere og.. Men må snakke med Alma først og diskutere om det :) 

For dere som ikke vet så var jeg i Valencia :D her er et bilde fra google av en museum (vi var ikke inni der, men vi var utenfor den)

 

 

 

-Har du vært i Spania før? :)

 

~Anastasija <3
DATO: 08.06.2011 / KLOKKESLETT: 16:51

1 kommentar(er)

Hei!
nå skal jeg øve til matte-tentamen, så det blir nok ikke mye blogging før senere ikveld! Håper det går fint?♥
skal få prøve å få lagt ut bilder av scrapbooken ikveld! :-)

sykt fint♥
-Alma

DATO: 07.06.2011 / KLOKKESLETT: 23:47

1 kommentar(er)

Heeei!
Unnskyld for null blogging idag, men jeg har faktisk ikke hatt tid + jeg har ikke vært hjemme! Idag da jeg var ferdig på skolen reiste jeg direkte til tantungene mine og var med de helt til jeg dro på håndball trening kl 17.30, da jeg var ferdig klokken 19.00 dro jeg opp til tanten min og var på besøk med henne til 21.30! SÅ, jeg kom ikke hjem før ca 22.15, og da gikk jeg og dusjet! Så nå sitter jeg her. sorry for at dere fikk en oppsummering av dagen min, men nå vet dere at jeg ikke har hatt tid til blogg/data! Jeg har ingenting og blogge om atm.. men jeg kommer kanskje sterkere tilbake imorgen! MEN siden det er mattetentamen på torsdag jeg øve! Dere må bare skjønne at jeg har et liv utenom bloggen også, så håper dere ikke klikker! ♥ men det vet jeg dere ikke gjør!

Sykt random, men søtt bilde av Justin♥
godnatt, jeg er stuuuptrøtt! skal btw bli keeper på håndball laget, jeg elsker det
-Alma

DATO: 06.06.2011 / KLOKKESLETT: 20:20

2 kommentar(er)

Hei sann :D ble ikke noe Strand i dag, siden vi hadde gått i over 8 timer i strekk og var veldig slitne. Vi shoppet og så på gamle bygninger. For dere som ikke vet så er jeg i Valencia, i Spania. Digg! Viste dere at mange bygninger her ble bygd før Jesus ble født? Har kjøpt meg 3 smykker, en top også et par sko. Kan dessverre ikke legge ut noen bilder siden jeg er på iPad. Etter at vi var ute gikk vi på hotellet, spiste og gikk og badet i bassenget. Vet ikke helt hva vi skal gjøre nå, men jeg nekter i hvertfall å gå ut. Men da snakkes vi, Hadeland :). -har du vært i spania før? ~Anastasija<3DATO: 06.06.2011 / KLOKKESLETT: 10:02

2 kommentar(er)

Hei! Nå sitter jeg med pappa sin IPad 2 i en hotel i Spania, Valencia. Skal shoppe i dag :D også kanskje stranda. Savner å blogge allerede... Hade, kos dere i Norge <3. ~anastasijaDATO: 05.06.2011 / KLOKKESLETT: 08:50

0 kommentar(er)

God morgen :D Som dere ser så blogger jeg i dag allikevel, men det er bare om morningen jeg får gjort det :) Ja.. Finner nesten ikke noen nyheter om JB, så skal prøve å finne på noe å blogge om ^^

 

~Anastasija <3
DATO: 05.06.2011 / KLOKKESLETT: 08:43

2 kommentar(er)

Trur jeg dør av lykke nå! I går, så spilte Justin fotball i Canada, og gjett hvilken nr. han hadde på drakten! NR.9!! ;o Lykke- og favoritttallet mitt!! ;o :D

 

 

 

-Hva er lykketallet/favorittallet ditt? :)

 

 

~Anastasija <3
DATO: 04.06.2011 / KLOKKESLETT: 20:23

3 kommentar(er)

Hei :) Da blir dette siste innlegget fra meg i dag :/ Og kanskje det siste helt fram til torsdag.. En jente som heter Emilie skal blogge for meg, så det kommer sikkert til å gå fint ^^ Men kommer til å savne dere!
Men til overskriften.. Har sittet på dataen og sett gjennom forskjellige tumblr og bilder på weheartit. Jeg ser 100 vis av skikkelig søte og hotte gutter.... Hvor er de alle sammen? Ingen her jeg bor, i hvertfall.. Ahh, urettferdig :(

Tumblr_lkvxgesvdn1qe4nyno1_500_large

Tumblr_lkdurb1uni1qgc8ow_large

Tumblr_ll7acfzdbl1qi4dy2o1_500_large 

Tumblr_lm9zv4iel91qf3gy5o1_500_large

 

Random bilder fra weheartit. Ikke akkurat de peneste jeg fant, men orket ikke å lete så lenge <3

 

 

 

 

-Føler du det sann? :/

 

 

 

~Anastasija <3
DATO: 04.06.2011 / KLOKKESLETT: 20:16

2 kommentar(er)

Syyykt søtt!!!

 

 

 

~Anastasija <3
DATO: 04.06.2011 / KLOKKESLETT: 19:08

3 kommentar(er)

Hei! Jeg vet at dette er mer en bieber blogg, men denne sangen er så fin at jeg måtte bare legge den ut :)

 Elsket refrengen :')

 

 

 

-Syns?

 

~Anastasija <3
DATO: 04.06.2011 / KLOKKESLETT: 18:56

0 kommentar(er)

Så den nettopp! SYKT flink ;o Også digger jeg latteren til hun dama som ler xD Dævver av den!

 

 

 

-Syns om han som danset? :)

 

~Anastasija <3
DATO: 04.06.2011 / KLOKKESLETT: 17:02

0 kommentar(er)

Så denne på Norske Beliebers, og den var fra en tumblr. Kan ikke bli mer enig med teksten. Helt forferdelig når folk skriver sanne ting. Var på twitter i dag og det eneste jeg ser at "beliebere" snakker dritt om han. SKJERP DERE! 
Syns virkelig synd på Justin. Jeg støtter han gjennom alt. You know, I am a #TrueBelieber  <3

 

Seeing this breaks my heart. Because this boy has grown up in the public eye. I once heard one of the teachers at my school say to a student, "Don't make a fuss about Justin Bieber. Just let him carry out his career. He'll look back on all of this and be embarrassed, because he grew up in the public eye. He'll be humiliated." That teacher did shit all as a person who is supposed to prevent bullying. She jumps at anyone who bullies a student near her, but she'll take the opportunity to make a Belieber feel like shit. And this just all together pisses me off. So many people devote their lives to harassing this boy. And then, he logs on to twitter and sees all the shit his fans write to him.

"Justin has changed. He's not the boy he was 2 years ago. He doesn't care about us anymore."
"Beliebers mean nothing to Justin. All that he cares about is Selena."

You know what, fuck you. A big giant fuck you to the people tweeting and blogging this shit. Fuck you to the people who set this as their facebook or MSN status. You say you'll support Justin no matter what and that you're a Belieber forever, but you post this shit? He's trying his motherfucking hardest. And I know it seems like he's slipping away from us, but do you know what teenagers are like? Out of control sometimes. They can be rude. But this 17 year old boy slips up once, and the whole world backstabs him. Even his fans.

You guys really need to grow the fuck up. Before you sit behind your computer screen and talk shit about the boy who brought us all together, really think about how it makes him feel. Think about how his heart sinks because his fans are leaving him because of his girlfriend. We're confirming his biggest fear. That if he dates, his fans will leave. What happened to Beliebers forever? You people are a bunch of bullshitters.

You, the people posting these things. About how he?ll never be kidrauhl again. About how he?s lost all of his values. That his family, friends, and fans mean fuck all to him.

DO YOU SEE THESE TWEETS? ARE THEY FUCKING CLEAR ENOUGH FOR YOU? YOU GUYS ARE BREAKING THIS BOY'S HEART. WE GOT IN TO THIS FOR JUSTIN. WE FOUGHT EVERY DAY AGAINST HATERS FOR JUSTIN. AND NOW WE'RE JUST GOING TO INSULT JUSTIN? THAT'S WORST THAN WALKING AWAY. BECAUSE YOU?RE STILL CLAIMING THAT YOU'RE A BELIEBER WHILE TALKING SHIT ABOUT HIM. WHILE SAYING HOW BIG OF A DOUCHE HE'S BEING. WHILE SAYING THAT HE'S BECOMING JUST LIKE EVERY OTHER CELEBRITY.

I'm so sick of people harassing Justin for being human. If these people who make him feel this way genuinely cared about him, they wouldn't post those tweets, blog posts, and facebook statuses.

It's common fucking sense. It's the most used phrase. "Treat someone how you would like to be treated." So unless you want Justin at your front door telling you how you've changed from the supportive Belieber you once were, being in your face, being angry at you, telling you that you're turning in to a hater and that if you say one more thing rudely he?ll hate you forever, unless you want that, SHUT THE FUCK UP.

 

Tumblr_letqqlvbqb1qe42eqo1_500_large
#weheartit

 

-Hva mener du? :)

 

~Anastasija <3
DATO: 04.06.2011 / KLOKKESLETT: 16:27

1 kommentar(er)

Hei sann :D Først vil jeg si at kvepper betyr skvetter.. Er jo fra Stryn og der sier vi kvepper. Jeg syns det høres mer normalt og kulere ut så jeg sier kvepper sitedenfor skvetter..

Men til overskriften. Jeg drev på å tok på neglelakk (gjennomsiktig) på neglene, men plutselig får jeg melding. Jeg kvapp skikkelig og sølte neglelakken. Meldingen var fra Alma, kommer ikke til å skrive hva vi snakket om, men jeg svarte da og fortsatte med å ta på neglelakk. Så får jeg en melding til og denne gangen klarte jeg å miste neglelakken (pga jeg kvapp). Det var forresten Alma igjen, jeg svarte og fortsatte. Så fikk jeg en til melding fra Alma, og da klarte jeg å komme borti den negelen jeg nettopp hadde tatt neglelakk på, så jeg måtte ta det av og ta på 2 strøker igjen. Etter at jeg svarte, tenkte jeg "ja, nå kommer det en melding snart". Og da jeg fikk den så kvapp jeg uansett. Hahahahah, syns det er veldig komiskt xD Ikke bare at jeg kvepper av å få meldinger, men også om at jeg blogger om det xD 
Håper dere skjønte hva jeg mente :) Suger til å forklare :L

Tumblr_lm8f9uxx7f1qgv0vjo1_500_large
#weheartit

 

 

-Kvepper du av meldinger?
-Sier du "kveppe" eller "skvette"? :)

 

 

~Anastasija <3 
DATO: 04.06.2011 / KLOKKESLETT: 13:02

2 kommentar(er)

Hei! Sorry at innleggene kom litt sann seit :) Sto opp halv 9 (selv om jeg våknet 6-7, men jeg sovnet igjen xD). Så spiste jeg frokost, fikset meg og dro til byen med mamma <3 Hun kjøpte seg masse klær, mens jeg bare kjøpte meg en ny concealer fra MaxFactor :) Kjøpte meg litt mørkere farge, siden nå er det sommer  ;P Fant faktisk noe fint i byen, og mamma sa hun kunne kjøpe det, men jeg har litt sann dårlig selvtillit når det gjedler kroppen min :L Så jeg tenker ofte sann: "ah, nei, i den ser jeg feit ut" eller "nei, her ser bena mine korte ut". Så sliter med å kjøpe klær :S
Men til overskriten.. Jeg kommer ikke til å blogge i morgen og helt fram til torsdag :( (kanskje det kommer et eller to innlegg i morgen, men ikke sikker). Skal bort, skjønner dere :s Komme rtil å savne å blogge <3 Men jeg skal prøve å finne noen som kan blogge for meg :D Bea skulle egentlig det, men hun har ikke tid allikavel..

Men stikker og skal sole meg :D <3

 

60402_121267267929228_100001378669020_122291_4593801_n_large

(#weheartit)

 

-Har du dårlig selvtillit når det gjelder kroppen din?
-Er det sol der du bor? :D

 

 

 

 

~Anastasija <3 
DATO: 04.06.2011 / KLOKKESLETT: 12:43

0 kommentar(er)

Tenkte du det var Justin sin? Nope :) Men den var jo like deilig (a) 
Tatoveringene er redigert på :P

(bilder fra #biebertime)

 

 

 

-Syns om magen? (hohohho, nam)

 

 

~Anastasija <3 
DATO: 02.06.2011 / KLOKKESLETT: 14:12

2 kommentar(er)

 

ehh... Så det nettopp på en tumblr.. Trur ikke det er sant :L 

-Syns?
-Sant eller bare rykter?

 

 

 

~Anastasija <3 
DATO: 01.06.2011 / KLOKKESLETT: 18:31

6 kommentar(er)

Ahhh, digg å ikke ha skole i morgen og på fredag :D
Har nettopp kuttet vannmelon, eple og sann fersken fra boks i biter og pisket krem :D Så sitter og koser meg med "frukt-salaten". 

 

dårlige bilder , i know. Hadde ikke tid til å ta bedre + det er tatt med mobilen :L

 

 

 

-Liker du fruktsalat? :)

 

~Anastasija <3 
DATO: 01.06.2011 / KLOKKESLETT: 17:11

1 kommentar(er)

 

~Anastasija <3
DATO: 01.06.2011 / KLOKKESLETT: 14:23

2 kommentar(er)

Hei! Jeg har hatt mattetentamen i dag.. Gikk bra, trur jeg :) Syns den var enklere enn i fjor ^^ Håper virkelig på en 6'er.. Nå sitter jeg, Bea og Justin her og chiller ^^ haha, morsom jeg. Btw vi har en overaskelse for dere som kommer snart :D
Også i dager er 1.juni! Sommer! Yeeey! Også er bloggen 5 måneder :D PARTEEEY!

 

 

-Hva trur du overaskelsen er ? :)
-Har du noen tentamen igjen?

 

 

 

~Anastasija <3 
DATO: 31.05.2011 / KLOKKESLETT: 23:51

6 kommentar(er)

HEI!
vet du hvem Cris Valentine er? vell, jeg vet hvem det er.. og han er KJEMPE flink til og synge og kommer til å bli skikkelig stor en dag! Han er allerede ganske kjent, men ikke kjent nok! Men til poenget, han followed meg lenge før jeg viste hvem han var + idag har han RT meg 2 ganger♥ jeg sier bare WEHOO!


♥♥♥
Jeg digger stemmen hans, er sinnsyyyykt flink å synge! men ofc, han slår ikke Justin
Her er btw en av sangene hans:


sangen heter: Superman♥
~hva synes du om han/stemmen?
-Alma
DATO: 31.05.2011 / KLOKKESLETT: 19:30

4 kommentar(er)

 

 

-Har du? :)

 

 

~Anastasija <3
DATO: 31.05.2011 / KLOKKESLETT: 15:17

3 kommentar(er)

Hei! Vi hadde matte forberedelsedag på skolen idag, siden vi har tentamen i morgen. Huff. Blir så sliten av det, jeg. Nå skal jeg spise snart også skal jeg pugge og øve mer på det :) Har veldig, veldig lyst til å få 6'er. Det eneste faget jeg vil ha det i (selv om jeg får det i andre og.) Blir litt skuffet hvis jeg får f.eks. 5 (blir ikke skuffet hvis jeg får det på vanlige prøver, men blir det på tentamen). Syns ikke 5 er dårlig, men jeg føler at jeg kan mer enn en 5'er, hvis dere skjønner. Har litt store krav i matte :) + så har jeg alltid fått 6'ere på tentamen, og hvis jeg ikke får det nå, får jeg ikke det på karakterkoretet, og det vil jeg ha. Ja.. Gruer meg :sBea sin, Yvonne sin og min :) (min er i midten, den bruneste :L)føler meg litt brun :D


swag!

 

 

 

 

-Hva pleier du å få i matte? :)
-Har du noen tentamen igjen? (det er den siste hos oss)


 

~Anastasija <3
DATO: 30.05.2011 / KLOKKESLETT: 19:39

3 kommentar(er)

Har sittet og redigert noen bilder en stund ^^ Tenkte å vise noen av de :) Er nybegynner når det gjelder å ta bilder og redigere de bare så dere vet.. 


 

-Liker du å ta bilder? :)
-Syns?
-Hvilken bilde likte du best? :)

 

 

 

 

~Anastasija <3
DATO: 30.05.2011 / KLOKKESLETT: 18:30

0 kommentar(er)-Alma¢¾
DATO: 30.05.2011 / KLOKKESLETT: 18:01

1 kommentar(er)

Hei! Som dere sikkert har merket så har jeg blogget lite i dag i forholdt til det jeg pleier å gjøre.. Det er fordi jeg har fått for lite søvn de siste dagene, så jeg ble helt trøtt og sliten og fikk ikke noe blogglyst i dag.. Pleier til vanlig å sove 7 timer, men den siste uken ble det rudt 6 & 6 og en halv.. Og en ungdom fra 13-18 år bør faktisk sove 10 timer.. Men jeg klarer bare ikke å sovne tidlig, og våkner tidlig selv om jeg ikke vil det. Også hender det at jeg våkner om natta.. Sann som i natt. Jeg sovnet halv 12, men våknet klokka 2 igjen og fikk ikke sovnet før 4.. Men så våknet jeg 5 igjen.. Og endelig etter at jeg sovnet igjen ringte alarmen min. Så i dag så blogget jeg litt, så chillet jeg også tenkte jeg å lese i "Digital fotografering" boken som jeg fikk fra naboen. Etter at jeg hade lest "high key" og "low key" så bare koblet jeg ut og sovnet. Sov helt fram til halv 6. Digg! Så nå kommer jeg sikkert til å blogge ^^

 

Carlosnunez7_large
#weheartit

 

-Pleier du å sove mye? :)

 

 

~Anastasija <3
DATO: 30.05.2011 / KLOKKESLETT: 14:50

3 kommentar(er)

UNG STJERNE: 21-åringen ble verdenskjent med låta «Beautiful girls» i 2007. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/File/Scanpix

(Dagbladet): «Beautiful girls»-sangeren Sean Kingston (21) ble alvorlig skadd i en jetskiulykke søndag kveld, melder kjendisnettstedet TMZ.

Kingston og en kvinnelig passasjer krasjet da de skulle kjøre under en liten bro utenfor Miami Beach, ifølge CNN.

Ifølge TMZ ble de reddet av en «god samaritan», og begge ble brakt til sykehus. Det er ikke kjent hvilke skader de to har pådratt seg, men ifølge nettstedet skal det være alvorlig.

Kingstons talsmann, Joseph Carozza, sendte søndag ut en pressemelding som bekreftet at sangeren har vært involvert i en ulykke.

- Vi har ikke nærmere detaljer på dette tidspunktet. Han og familien takker for de gode ønskene deres, sier Carozza.

Ifølge CNN etterforskes nå årsaken til ulykken. Det skal ikke være mistanke om at hiphop-stjerna hadde nytt alkohol før jetskituren, ifølge TMZ.

Kingston ble født i Miami i 1990. Han skiftet navn fra Kisean Anderson til Sean Kingston slik at det skulle vise til den jamaicanske bakgrunnen hans.

Kingston ble verdenskjent i 2007 med låta «Beautiful girls».

 

#kjendis.no

 

 

~Anastasija <3
DATO: 30.05.2011 / KLOKKESLETT: 14:42

4 kommentar(er)

Jazmyn Bieber har bursdag i dag!! Gratulerer, søteste jenta på jord :* Nå har hun blitt 3 år ;o Stor jente <3 Håper virkelig Justin og Selena besøker henne.. Trur de gjør det :) Blir sikket en overaskelse (y) 
Her er noen bilder av henne :D

 


i fjor :D Da overasket Justin henne <3

 


søteste!

 

 


Jazzy og lille broren <3

 

<3

 

 

 

 

 

-Trur du Justin overasker henne ? :D

 

 

 

 

~Anastasija <3 
DATO: 30.05.2011 / KLOKKESLETT: 14:34

5 kommentar(er)

 

 

As soon as news broke that Sean Kingston was severely injured in a jet ski crash in Miami Beach, Florida, some of his celebrity friends took to Twitter to share their thoughts. RihannaJustin Bieberand Nicki Minaj were among the first to send prayers for the Reggae-fusion singer's speedy recovery.

17-year-old Justin wrote a longer posting that read, "got my friend @seankingston in my prayers tonight. a true friend and big bro. please keep him in your prayers tonight as well."

Sean is reportedly in a critical condition after crashing his jet ski into a bridge connecting Palm Island to the MacArthur Causeway on Sunday evening, May 29. He was at the time riding the personal watercraft with a female passenger. Both have been rushed to Jackson Memorial Hospital, where the "Beautiful Girls" hitmaker is said to be treated in the trauma ward.

Joseph Carozza, a publicist for the R&B singer, has issued a statement. "Sean Kingston was in an accident today. No further details are available at the moment," he said. "He and his family thank everyone for the well-wishes." Meanwhile, a spokesman with the Florida Fish and Wildlife Conservation Commission told Local 10 that Sean and his companion 'needed medical attention.'

(#jbsource)

 

 

Stakkars !! Dere som har twitter plase tweet #Pray4Kingston ! Håper det går fint med han ;o 

 

~Anastasija <3
hits