Er liksom veldi lite å blogge om nå fårtiden.. Er ikke akkurat noe nytt som skjer og jeg finner ikke non nye bildereller noe.. Så..

De er søøte sammen da

-Ida!
Se hva TOPP.no skriver om da Justin Bieber narret litt av Yeater. 

Den siste tiden har vært tøff for Justin Bieber (17), men på besøk hos David Letterman, virker han totalt upåvirket av det hele. Han lo til og med av damen som anklaget ham!


David Letterman hadde storfint besøk av kjekkasen, og temaet var selvfølgelig søksmålet mot Bieber. Han har tidligere blitt anklaget for å være far til Mariah Yeaters barn, men ville med en gang ta en DNA-test for å bevise det motsatte. 

? Jeg så rødt, da jeg hørte om denne saken, sa Letterman til Bieber, og avsluttet med at han synes Yeater oppførte seg som en slu rotte.

Justin benyttet muligheten til å vise hvor avslappet og trygg han er rundt det hele, og gjorde til og med litt narr av henne. 

? Jeg synes at jeg kunne lukte litt råtten fisk, av hele situasjonen jeg også, svarer han lattermildt. 

De to fikk seg en god latter på Yeaters bekostning, og kjæresten til Justin var også på scenen denne kvelden. Selena Gomez opptrådte nemlig på Madison Square Garden.

Intervjuet ender med at Letterman skryter av Biebers voksne avgjørelse, om å ta en DNA-test med en gang. 

? Måtte du kle av deg? avslutter Letterman og ler høylytt.

fingutt! 

Om du går inn på denne linken: 
http://www.topp.no/883613/gjorde-narr-av-yeater så finner du videoen av da Justin var på David Letterman show :-)
-Alma

 
Er Selena Gomez sjalu på Ali Williams? Les hva TOPP.no sier!
Stjerneparet Selena Gomez og Justin Bieber har et sukkersøtt og rosenrødt forhold. Nå går det rykter om at Selena er sjalu på en annen smellvakker brunette.


Det virker som om de to har et sterkt og godt forhold, noe de også har snakket ut om selv. ting er kanskje ikke like fantastisk som alle tror. I Justin sin flunkende nye juleplate, spiller han mot en søt jente. Ikke nok med det, han kysser henne til og med.

Dette har ikke vært populært i Selena-land, i følge ryktene. Mange spekulerer i at hun er nødt til å bli sjalu på at han kysser en annen jente. Disney-stjernen har enda ikke uttalt seg om det, men ryktene tilsier at hun ikke er veldig glad for det. 

Misteltoe-stjernen, Justin, har imidlertidig gjort alt han kan for å bevise sin kjærlighet til Selena. For ikke lenge siden leide han et helt kjøpesenter, og de er glad i å feriere sammen. 

de virker jo lykkelige? 


-Alma 
Hei!
beklager for at jeg ikke har blogget siden natt til Lørdag.. men jeg har ikke vært hjemme og har ikke hatt tilgang til internett! så da måtte det bare bli slik.. Har også skjedd noe personelig, men det vil jeg ikke dele på bloggen. 


Over til BIEBER news! dette sier TOPP.no om jenta som fikk kysse Justin Bieber i Mistletoe.

Justin Bieber er klar med nytt julealbum, og singelen 
«Misteltoe»er elsket av jenter verden over. Jenta han kysset i videoen forteller om opplevelsen. Noen som er sjalu?

Brunetten heter Ali Williams og er 18 år. Det har ryktest at hun er 28 år, noe hun føler seg fornærmet av. Det er hun Selena er sjalu på. Hun ble i det hele tatt overrasket over alt oppstyret:

? Jeg var ikke egentlig forberedt på alt som kom til å skje. Alle har vært veldig støttende, men det har gått rykter om alderen min der ute. Det er ikke hyggelig, men alle har vært så snille med meg. 
En skulle tro at hun var overlykkelig for å ha blitt valgt ut til den ene som får lov til å kysse Justin Bieber. Millioner av jenter ville nok gitt høyrearmen sin, bare for å få lov til å ta på han, men hun er mye mer nøktern:

? Vennene mine friket ut mye mer enn meg, sier hun til MTV News. Jeg hadde ikke hørt så mye av musikken hans fra før.

Selv om hun ikke var en Belieber fra før, er hun kanskje blitt det nå.

? Jeg beundrer ham veldig mye. Han har stor suksess i det han driver med, og jeg gledet meg til å møte ham. Veldig glad for at jeg gjorde det. Å kysse Justin var egentlig ikke noe spesielt, det hele var veldig profesjonelt. Han var utrolig høflig og lett å snakke med. Det var bare en jobb.

-Alma
-Ida<3


 
#SWAG

-Ida!
-Ida!
Mariah Yeater er kvinnen som har gått ut i pressen og sagt at Justin Bieber er far til hennes barn. Han tok en farskapstest for å sette en stopper for det, men nå er ikke den bra nok lenger.

Yeater og advokaten sier at de ikke kan være 100 % sikre på at det faktisk var Justin sin urin. Nå krever de en ny test, og sier de må stå å se på at han tisser, for å være helt sikre. Det holder altså ikke med leger lenger. 

Jeffrey Leving, er navnet på Yeaters advokat. Dette er tydeligvis en mann som ikke gir seg så lett, og han sier dette:

?Vi har forhandlet om en ny DNA-test, og vi har akkurat kommunisert med Justin Biebers advokat. Dette er privat. Nå skal vi organisere en DNA-test for moren og barnet, og deretter få Bieber til å ta en. Dette fordi vi må forsikre oss om at alt er overvåket. Hvis han ikke tar en ny test, må vi bare saksøke igjen.


Alt tyder på at Justin og Selena fortsatt er sterke sammen, i kampen mot denne gale kvinnen. Han har enda ikke uttalt seg videre i saken.

random bilde.

Jeg synes faktisk at hele saken er latterlig! Nå må det f*en meg være nok... Mariah Yeater, du sliter! For nå kommer Justin Bieber til å saksøke deg så fuckings mye at du ikke greier å leve! and you fucking deserve it. Er så forbanna sur på henne!!!!

excuse moi - Alma
 
Hei :-)

Denne helgen er både jeg og Ida i Bergen. Hun er på noe jeg ikke heeeelt vet hva er, og jeg er på treningshelg med Fyllingen! :-) skal trene med Eivind Tangen!
 Om ikke han der er fin.. vell, da vet ikke jeg!

Skal prøve og få puttet inn værtfall 1 innlegg om dagen, siden jeg har med data og her er gratis nett på hotellet :-)
love - Alma 
God morgen beliebers!

Jeg skal til Bergen rett etter skolen i dag, og jeg skal vere der hele helga. Så jeg får ikke blogga noe på non dager vertfall. Jeg skal prøve å få blogga litt på søndag, men jeg vet ikke når jeg kommer hjem så.... Ja :)

 

Justin sang med både Usher og Busta Rhymes på julegrantenninga på Rockefeller Center i NYC. Det var utroiii fin opptreden han hadde! Og syyykt mange hyylende fans. Hadde vert kjempegøy å vert der selv, men d er velldi irriterende at d er sånn tidsforskjell liksom :P

-Ida!

hits