Heisann :-)Jeg elsker han! :-)
-Alma 
Hei! :-) 

Justin Bieber har fått seg nytt Twitter ''profilbilde'' !! og han tar seg veldig godt ut :-)

NAM! det er gutten sin det :-)
Hva synst du? 
-Alma

 
Hey beliebers!

Idag har jeg meldt meg på en Justin Bieber konkurranse på Bibses.blogg.no (Norges Største Justin Bieber blogg!) Premiene i konkurransen er: 

En I <3 Justin Bieber genser!


Someday parafymen til Justin Bieber!
eller

Justin Bieber boken på Engelsk!

Jeg har sykt lyst til å vinne pga Justin Bieber betyr hele verden for meg! Han har en personelighet uten like, og stemmen hans rører meg!
Om jeg skulle greie å vinne, så ønsket jeg å vinne genseren! Boka har jeg og Someday får jeg mest sannsynelig med mormoren min som er i USA nå. Jeg ønsker også å vinne genseren fordi da kan jeg gå med den på skolen og andre plasser å bevise at jeg er stolt av å være en ekte Belieber! Noe jeg alltid kommer til å være! :-)
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=287001054656642&id=100000402489365 her er linken til at jeg har posta den på facebook.
http://twitter.com/#!/AlmaMLoveJB der er linken til at jeg har posta den på twitter!

Og her er linken til Selve konkurransen: http://bibses.blogg.no/1319972314_justin_bieber_konkurr.html#comment !! :-)

Bildebevis på at jeg har add'a Silav på facebook:
Lykke til, til alle som melder seg på :-) Alle fortjener like mye å vinne!! 
 -Alma
Hei! :-)

Idag er det 31. Oktober og Halloween! Justin Bieber la ut en video der han hadde et ark hvor det stod: Happy Willoween! Det er nok pga Willow Smith har bursdag idag :-)Jeg synest at han er superkjekk!!!!
-Alma 
Som lovet, en historie del! :-)
Oppfriskning fra slutten på del 65:
''Men *dn*.. Jeg har lyst å spørre deg om noe, og jeg tenkte jeg kunne gjøre det under denne middagen.'' Sa Justin og så på deg med nesten en redsel i øynene.. ''Ja? hva er det Justin?'' Sa du og ventet urolig på svar. ''Vell.. *dn*, kunne du tenke deg å ........''  

'' .. Gifte deg med meg? '' Justin så på deg med et urolig ansikt. Det kjentes ut som om det var en virvelvind i magen din full av sommerfugler som bare måtte ut! '' JA, Justin!! JA!'' Ropte du ut, Justin reiste seg opp og satte seg på kne forran deg. Han tok fram en lite boks og åpnet den forsiktig. Der så du en skinnende og fantastisk fin ring. 


''Vil du ta imot denne ringen som et bevis på at du vil gifte deg med meg?'' Sa Justin og smilte bredt til deg. Enda en gang ropte du ut '' JA '' Og fikk ringen på fingeren!  Du omfavnet Justin og gidde han den største klemmen noen sinne! Da du gidde slipp på han, holdt du han rundt nakken og gidde han et varmt og deilig kyss. ''Du er virkelig utrolig Justin! '' Sa du til han og så på han med tårer i øynene. ''Det er bare fordi jeg har deg det!!'' Sa Justin og øynene hans lyste opp som to skinnende stjerner. 

Da klokken nærmet seg halv elleve skulle resturangen stenge, og du og Justin dro da opp igjen på hotellrommet til Ryan og Emma. Emma kom gående mot deg, ''Så? hvordan var kvelden?'' et stort smil plantet seg rundt munnen din, du tok opp fingern og viste henne ringen! ''KØDDER DU MED MEG?!?!?!'' Ropte hun ut! '' JAAAAAAAA!! herregud, jeg har verdens beste kjæreste!!!'' Sa du og dere hoppet rundt i gangen som to små barn! ''Du er såå heldig!'' sa Emma til deg og gidde deg en varm og støttende klem!  ''Jeg er her fortsatt jeg også!'' Sa Justin og smålo! ''ja jeg vet! jeg elsker deg guttenmin
♥'' Sa du og kysset han lett på leppene. ''Aw, de to forlovede!'' Sa Emma ertende.  ''Ja det er vi, snart er jeg mrs.Bieber!!'' Sa du og så på Justin mens øynene dine lyste glede. 
Tumblr_lt5gcxqbjm1qj3frpo1_500_large
kjekkegutten!

Hva synest dere? 
minst 7 kommentarer før jeg legger ut neste del!
-Alma
Heisann! :-)

Vet det er ganske sent å legge ut innlegg, men vil bare informere om at det kommer historie imorgen! :-) Det er ikke så mye stress på skolen denne uken, så det skal nok gå fint å presse inn en historie del imorgen!

KJEKKEN selv!

Nå skal jeg sove sånn at jeg faktisk greier stå opp imorgen :-)
-Alma!
 
Justin bieber kjører på med ny sveis igjenn!!<3:)

Tidli i vår(februar/mars..) klippet han bort den store signaturen sin, nemli biebersveisen! :P Nå har han igjenn fixa på looken og er stoorfornøyd ! :)<3 

Jeg syns det var syyykt HOT!!  Det gjorde liksom noe med ansiktet hans som bare var til å smelte av !<3 førrste bilde jeg så tenkte jeg enkli ikke på at han hadde gjort noe nytt.. bare kødda seg litt med voksen,, men etterhvert så jeg at han hadde "skinna" seg litt på sidene å :P  hehe..<3<3 var utrolii fiiint!:)

- Ida<3 
Justin Bieber må nok være litt forsiktig med gass-pedalen fremover.

På en kjøretur i Los Angeles denne uken ble nemlig kjekkasen stoppet av politiet, igjen...

Ifølge TMZ tok «Baby»-sangeren en ulovlig forbipassering med sin «Batmobile» og med en Rolls Roys og en Range Rover som kamuflering.

Men dessverre hjelper det lite når den passerte bilen er sivilt politi.

Dermed tok det ikke lange tiden før Justin ble bedt om å kjøre til siden.

I bilen -som er smykket med Batman symboler og ordet «Batmobile» på baksiden- var også kompisen Sean Kingston.

Heldigvis for Justin slapp han denne gangen unna med kun en advarsel, og kunne dermed fortsette kjøreturen.


Og med Justin og Sean sine tidligere erfaringer burde nok gutta puste lettet ut.

I august var nemlig Justin involvert i en mindre kollisjon med en Honda Civic. Og begge gutta ble tidligere i år stoppet av politiet da Justin kjørte i Sean Kingstons Rolls Royce.

- De ble stoppet ved en restaurant på Ocean Drive. Politiet syntes Justin var alt for ung til å kjøre en så dyr bil som en Rolls Royce, sa en kilde dengang.

- Ida <3

Kjekkazz !!<3
Sean Kingston har virkelig funnet en ekte venn i  Justin Bieber.

Ikke bare stilte kjekkasen opp for Sean - som nylig slapp ut av sykehuset- etter den tragiske ulykken i Miami.
Han har også filmet en helt spesiell hilsen til kameraten!


Det var da Bieber tilbrakte en helg på sykehuset sammen med Kingston at han fikk idèen til å spille inn en helt spesiell melding til Sean. Noe han fikk se live under en spesial sending på MTV sist tirsdag.

- Jeg vil bare sende ut en stor hilsen til Sean, jeg er så glad for at det går bra med deg. Jeg hadde det utrolig morsomt når jeg var sammen med deg i Miami, og det er mange flere minner i vente, sier Bieber på klippet.
Og Kingston innrømmer at han er utrolig takknemlig for Bieber.

- Det der er virkelig lillebroren min altså, han er helt utrolig og en trofast venn. Ingen er som han. Etter at jeg slapp ut av sykehuset fikk jeg vite at han hadde ringt både mammaen min, manageren min, ja alle for å høre hvordan det gikk med meg. Det er en ekte venn det., sier Kingston. :)

Justin er virkeli en søøting ass!!<3- Ida<3


 
Hello!<3

Lite å gjøre på akkurat nå, så bare stikker innom med en liten "bildeshoot" ;) hehe..

 

Et helt random bilde jeg fant av han:) aner ikke når eller hvor det er tatt.... men søtt var det <3!


   

In the studio! ;), innspillingen av julesangen "chestnuts" sammen med Usher <3

!

I hawaii med Selena Gomez. Måtte bare ha med det bilde lissom x) <3

Det nyeste bilde jeg har sett av han tror jeg!! Hot eller hva ?!? ;O<33

 

I morgen kommer mer nyheter om Justin!! :)<3 Årka bare ikke å skrive mer i dag.. :P

-Ida<3
hits