Tenkte å legge ut noen bilder av Justin og Jazmyn! Jazzy har også fått seg en twitter konto, Justin la den ut på twitteren sin igår der han skrev: 

SÅ FØLG HENNE!!

pictures:

søte!

N Y D E L I G ♥ ♥ ♥ 

Dette er det søteste bildet jeg har sett av Justin og Jazmyn noen gang♥!

lovelove Alma 
HEI! 

Sorry for utrolig lite blogging, men jeg bare har ikke lysten til det! Jeg har en ny hverdagsblogg og nå, som heter: www.livingmyworld.blogg.no som jeg blogger på. Ikke ''forstå'' meg feil; for jeg elsker Justin BieberDet er ikke det, men jeg bare gidder ikke ha en blogg som folk forventer å få innlegg fra hver dag, for det blir bare stress!! 


 Så over til noe annet: 
Justin Bieber la ut for noen dager siden en cover av låta How To Love, da Lil Wayne hadde bursdag. Om du ikke har hørt den, GJØR DET NÅ: Jeg elsker den!

Unnskyld hvis noen blir ''skuffet'' over at jeg ikke blogger hver dag her, men jeg er meg.. og jeg har bare ikke lysten der! Elsker dere uansett hva. 

Love Alma. 
Hei!

♥ Justin og Selena har vært hos Hooters en del ganger, og hver gang så har de postet ut et bilde.
♥ Mange ungdommer mener at Justin Bieber burde være presidenten. (haha)
♥ Over 1 mill i alle land har sånn ca. sett Never Say Never! ;)
♥ Somebody to love og baby er verdens neste ''danse'' sang.
♥ En radio DJ hadde en konkurranse om å få Justin Bieber til å ringe, og Justin ringte faktisk til radio DJ'en.
♥ En fan la hånden på den ene siden av vinduet, også la Justin hånden sin på andre siden.
♥ Justin er en hvit gutt fra Canada.
♥ Pattie vil faktisk at Justin skal date en fan, men ikke en gal fan!
♥ Hvert 1 sekund, så sier noen Justin Bieber i verden.
♥ Selena har sagt at Justin snakker ekstremt mye om fansene sine og at Beliebers er hans nr 1!
♥ Justin var den 27,260,086 personen som joinet twitter.
♥ Justin er med i Guiness Record Book 2012, fordi Baby-Videoen! Den slå rekorden med storm.
♥ Justin ble Verified på twitter 10 Februar 2009 og hadde 72 000 følgere klokka 14:33
♥ Justin sang engang; '' i'm super cool, super hot, i'm the guy you like a lot '' 
♥ Justin liker å vise tennene når han smiler. (det ser ut som han har forandret på det nå?)
♥ En intervjuer spurte om hvordan Jelena ble til, og justin svarte; jeg er ganske sjokkert selv. Hun er veldig pen!


Desse faktaene er lånt fra Bibses som har lånt dem fra Jbiebernews! :-) håper det går fint at vi låner fra hverandre? 

-Alma!
 
Hei! :-)

Vet ikke om Andrea har lagt ut dette før, men her er hele videoen av da Justin hadde ''konsert'' på Georgia Hall of Fame Awards!! 
 -Alma<3
Hei!
Endelig er jeg tilbake på blogg.no! Har vært syk i snart 2 uker, men endelig er litt av blogglysten tilbake :-) Har også fått meg en bloggpartner; Andrea! Hun har skrevet de siste historiedelene. Men nå skal jeg skrive starten på  slutten! Enjoy

Du våknet brått av at Justin snakket i telefonen, '' Hun kan ikke få vite om det enda.. skal fortelle henne det snart! '' Justin snudde seg å så at du hadde hørt den siste setningen han sa. ''Hva var det fornoe?'' Sa du til han med et øyebryn høyere en det andre. ''Ikke noe, absolutt ikke noe!'' Sa han og virket litt skjelven i stemmen.. hva var det han pønsket på? Tenkte du. Du ville ikke la dette gå utover dagen, så du tenkte ikke mere på det. Justin gikk ut til sykehus personalet og spurte om de kunne ta en test for å sjekke om du var frisk nok til å dra hjem. Etter en stund kom en dame inn med journalen din og skulle ta en rask blodprøve bare for å sjekke noe du ikke helt fikk med deg. Hun tok et lignende bånd rundt armen din og stramte det hardt for å finne blodåren. Så stakk hun raskt inn en nål, Justin satt vedsiden av deg og holdt deg i hånden. En liten tåre presset på, du hatet nåler! Damen gikk ut igjen, du fikk et kyss fra Justin og du lukket øynene forsiktig for å trekke pusten dypt. 

Du og Justin lå inne på rommet ditt og slappet av en liten stund før frokosten deres kom, du var skrubbsulten, så du var klar for en hærlig frokost! Du hørte at trillebrettet kom, og en sykepleier nynnet fint og lystig. ''jaaa, nå kommer maten!!'' Sa du helt i hundre, Justin bare lo av deg, det virket som om du ikke hadde fått mat på år! Trillebrettet kom rundt hjørnet og inn på rommet ditt, det lå to fat med sølvlokk over. Sykepleieren smilte til deg og Justin, og sa.. ''Her er maten deres mrs og mr Bieber. Håper dere liker den!''  Du og Justin så på hverandre og lo. '' Hun tror visst vi er gift!'' Sa Justin lystig.  En tanke strømte gjennom kroppen din, jeg håper vi blir gift engang.. Du smilte for deg selv. 

Du åpnet sølvlokket og der lå to toaster med skinke og ost til deg. Du sleiket deg om munnen, og tok et stort jafs! Du og Justin hadde også fått et glass med appelsin juice. Du spiste helt til du var mett, og det samme gjorde Justin. Dere satt i sykehus sengen din etterpå og så på TV, og ventet på resultatene.. om du fikk dra hjem igjen på hotellet eller om du måtte være der lenger. Dere satt der en stund før sykepleieren kom inn, hun så lurt på dere begge to. ''Du får dra hjem idag, *navnet ditt*!'' Du smilte bredt bort mot Justin og gidde han en stor klem. ''Du må bare passe på at du ikke går ut i trafikken igjen!'' Sa hun og lo litt for seg selv. ''Jeg skal passe på henne jeg!'' Sa Justin og tok hun i hånden for og takke. ''Tusen takk for at dere passet på henne!'' Sa Justin, sykepleieren smilte og gikk ut. Du nærmest hoppet opp av sengen og startet å pakke bagen som Emma hadde kommet med den andre dagen du lå på sykehus. Du pakket ferdig bagen, og Justin sjekket deg ut av sykehuset. 
 


Hva synst du om starten på slutten? 
-Alma
 
http://www.justinbiebergames.org/ her er linken du kan gå inn på. Så kommer du inn på hjemmesiden til mange justin bieber spill! :) 

Videoen la Alfredo ut for noen timer siden! :) hahahahaha, justin♥

Alfredo Flores on WhoSay
 


JUSTIN BIEBER. TAKK, TUSEN TAKK FOR AT DU FINS! ♥♥
ohitsthebiebs:Har virkelig ikke ord! ♥ Så sinnsykt fint. 

 
Elsker det! 


HVA SYNS DERE? 

hits