Heisann!
LOS ANGELES, California.

Justin Biebers (17) var involvert i en mindre bilulykke i Los Angeles, denne uken.

Politimyndighetene i Valley-området i L.A. bekrefter til Access Hollywood at det faktisk var den populære sangeren som satt bak rattet da ulykken fant sted et sted i Studio City ved tolvtiden, tirsdag (30. august).

Ifølge politiet kjørte en Honda Civic inn i en rådyr Ferrari Justin hadde lånt og 17-åringen skal ha hatt en passasjer i bilen da ulykken inntraff.

Myndighetene tror passasjeren var en av Biebers assistenter. 

Justin skal ikke ha blitt skadet i ulykken og politiet forteller også at både Hondaen og Ferrarien kom unna hendelsen uten større skader.

TMZ forteller nemlig at Hondaen nesten ikke traff bilen Justin kjørte og at Justin ikke engang gadd å skrive en rapport.

Det er ennå ikke kjent hvem som har skylden og flere amerikanske nettsider regner nå med at verken Justin eller sjåføren av Hondaen blir anmeldt for episoden.

Oppdatering. People skriver nå at det var Justins Ferrari - så tiden får vise om den faktisk var hans eller ei.
Fikk lappen i våres. Foto: All Over Press

Jeg gråt da jeg leste dette istad.. Jeg er livredd for han, tenk om han hadde blitt skadd? :(
-Alma 
Heisann! :-)
Fikk en ganske koslig kommentar fra ei jente som lurte på om jeg ville stemme på søsteren hennes som ligger på 48.plass av leverpostei ungene. Hun var helt nydelig skjønn og jeg vil at MINE lesere skal stemme på henne, gjør det for og gjøre en god gjerning! Dere kan stemme på henne her: http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/709760/ :-) 

Er ikke hun skjønn? 
Stem på henne og du får folk til å smile! Er ikke det en god følelse? 
Her er bloggen til storesøsteren hennes: http://keths.blogg.no/ Les den :-) Jeg har sett litt gjennom bloggen hennes ikveld, og tror hun har fått seg en ny fast leser ♥ Men, nå er det mine lesere sin tur.. stem på lillesøsteren hennes, tror det betyr mye for henne!

Masse nattanusser til mine nydelige lesere
-Alma
 
Heisann! 
Merker at statistikken går ned og at jeg rykker mere og mere ned fra Stryn sin toppliste.. er dere her fortsatt?  Er jo bare et fåtall virker det som!
For dere som er her, her er mere historie:

Da dere kom ut på hovudvegen startet dere og kjøre hjemover til deg. Turen var ikke lang og plutselig var du på veg inn i huset til familien din. Dere gikk inn og vart møtt av mange kjente og nære mennesker, du fikk klemmer fra tanter, kusiner, onkler og alle. Folk var også veldig sjokket over at du hadde kapra selveste Justin Bieber, men selv var du blitt vant til at folk rundt deg var ganske starstrucked!

Du sprang opp på rommet ditt med Justin i hælene, du fant ut at du ikke kunne gå i ''slaskeklær'' da så og si hele familien din var der. Du gikk inn i skapet ditt og fant fram en tettinnsittende Olabokse, en hvit bluse tubetopp og  en litt stor lilla topp som var åpen på ryggen. ''såå? bra nok kledd?'' Sa du til han og smilte et søtt smil. ''YUM'' Sa han og dro det ene øyenbrynet opp. ''Det betyr vell JA regner jeg med?'' Du smilte og dro han med deg ut av rommet igjen og ned trappen. Dere gikk hånd i hånd inn i stuen der det var mange folk, dere møtte også Emma og Pattie da dere satte dere ned i sofaen.

'' Går det bra med deg *DN*?''
Spurte Emma urolig. ''Ja.. Har begynt og riste det litt av meg nå, jeg prøver og tenke positivt og se framover! Livet må jo gå videre?'' Sa du forsiktig tilbake, men litt selvsikkert. Du hadde tro på at du skulle greie og komme deg framover. ''Så bra da! Fint at vi tar oss en tur til Hawaii da! Skal bli deilig med noen uker i varme strøk, selv om det er mere en varmt her i LA da!'' Sa hun glad, du synst det var deilig og endelig kunne se noen smile og ikke tenke på begravelsen som hadde vært tidligere. ''Ja! Det blir sikkert kjempe gøy, Ryan som er bestevennen til Justin skal også være med. Han møter oss på flyplassen senere, kun 2 timer til vi drar herfra!'' Sa du og smilte stort. Du gledet deg til en ferie med Justin, Emma og Ryan♥ Dere hadde leigd en stor suite som var øverst på hotellet, med 2 bad, 4 soverom, en stor stue, et stor kjøkken og en svær terrasse utenfor med et lite basseng. 

Klokken tikket og den nærmet seg halv syv. Dere skulle ta et fly som gikk klokken 21:00, flyturen tok ca 3-4 timer fra LA så dere kunne sove litt på turen! Noe du var glad for, du var ganske sliten av hele dagen og var egentlig klar for sengen.
''Pappa? Vi bør egentlig dra nå.. det tar en time å kjøre til flyplassen så vi bør egentlig dra.'' Sa du til faren din og smilte litt forsiktig opp til han. ''Ja, dere bør vel egentlig det da.. Har du pakket og er klar?'' Sa han litt urolig, han var redd for og sende deg med fly.. men du var sikker på at det kom til å gå bra. ''Jepp! alt er klart.. og husk pappa, det kommer til å gå bra! Jeg sender deg melding da vi er framme i Hawaii'' Sa du. Smilet til faren din breidde seg litt utover munnen hans, du kunne se han var urolig og engstelig for deg.. Du rekte fram armene og gidde faren din en varm og god klem. Også hvisket du inn i øret hans: '' Vi blir ikke borte for alltid, pappa'' HVA synst dere om denne delen? 
håper dere likte den altså :-)

-Alma

 
Heisann! 
Igår fikk jeg et spørsmål fra en leser som velger å holde seg anonym som spurte om dette spørsmålet:

før jeg skriver ned alle sangene hans så velger jeg å si at det er ikke flaut om man ikke vet alle sangene! det er mange sanger som ikke er sååå kjent.
Så her får dere alle sangene jeg kan værtfall! :-)
1. One Less Lonely Girl
2. Baby
3. One Time
4. First Dance
5. Pick Me
6. Pray
7. Eenie Meenie
8. Stuck In The Moment
9. Runaway Love
10. Bigger
11. Up
12. Next 2 You ( sammen med Chris Brown)
13. Usmile
14. That Should Be Me
15. Somebody To Love
16. Overboard
17. Love Me
18. Never Say Never
19. Never Let You Go
20. Down To Earth
21. Where Are You Now
22. Believe
23. Rich Girl
24. Can't Live Without You
25. Run With Me
26. Omaha Mall
27. Speaking In Tounges
28. Heartache
29. Dr.Bieber
30. Shawty Let's Go
31. Come Home To Me ( Egentlig Ernie Halter sin sang, men Justin sang den sammen med han overalt + har lagt ut en cover på YouTube. Lar denne stå som litt hans sang, selv om det egentlig ikke er det!! )
32. Latin Girl
33. Born To Be Somebody
34. Common Denominator
35. Kiss And Tell
36. Swag's Mean
37. Ride
38. Set A Place At Your Table
39. Trust Issues
40. Mama's Boy
Det var da 40 av sangene hans! Jeg vet ikke om han har flere, men om dere vet flere er det jo bare og kommentere :-) Håper Anonym fikk noen sanger nå, vil og bare informere om at albumet hans BELIEVE kommer ut nå snart


-Alma
 
GÅ INNPÅ DENNE LINKEN -> http://www.facebook.com/event.php?eid=186084601461259 OG TRYKK DELTAR! Vi er beliebers og vi støtter Justin gjennom tykt og tynt. love beliebers!

yum!
Kommer kanskje historie ikveld, får nesten se! skal spille treningskamp mot J18 ikveld, så vet ikke når jeg kommer hjem :-)
-Alma<3
 
Sorry for at delen kommer så sent, men jeg har drevet med lekser til nå!

Da du var ferdig og poppe popcorn tok du fram en skål og helte alt opp i. Du sprang opp på rommet til Justin og ''stjal'' en joggebokse og en stor t-skjorte, du orket ikke gå i tunikaen lenger.  Du trippet forsiktig ned igjen på kjøkkenet og hentet skålen med popcorn, før du tuslet videre inn i stuen. Justin hadde tatt på tv'en og funnet Smallville, det skulle bli akkurat som før. ''Du har vært i skapet mitt ja?♥'' Sa han med en søt stemme. ''Japp, orket ikke finkler lenger!'' Sa du før du satte deg ned i armkroken hans. Den var deilig og varm, du følte at du passet inn i den♥ Du følte deg elsket av verdens mest fantastiske person!

 Da dere hadde sett på tv og koset dere med popcorn i ca 2 timer ringte mobilen til Justin.
''Det er mamma'' Sa han før han tok den. 
Justin: Hei!
Pattie: Hei, har dere koset dere litt?
Justin: Japp! Har spist popcorn og sett Smallville!
Pattie: Så hyggelig da, men dere må nesten gjøre dere klare nå! Flyet deres drar om 3 timer, og dere må innom *DN* sitt hus og si hade til hennes familie også!
Justin: okei, vi skal gjøre oss klare og dra herfra snart.
Pattie: Flott, vi snakkes borte med *DN* sitt hus! 
Justin: Det gjør vi! Hadebra så lenge!

Du og Justin reiste dere fort opp fra sofaen og du gikk opp på rommet hans for og ta på deg dine egne kler igjen. Du sto vedsiden av sengen hans der du hadde lagt klerne dine, du så på dem. ''Jeg orker ikke ta på meg dem igjen..'' Tenkte du og slang de opp i en pose.. Du orket ikke de klerne lenger, du heiv posen inn i skapet til Justin med en lapp på der det stod:'' *DN* sine kler, sist brukt 20.08.2011.'' Du orket ikke engang ta de med deg hjem til ditt eget hus! De var nå et minne fra begravelsen til moren din, og det minnet ville du ikke ha. 20.08.2011 var en dato du ikke ville huske.. du ville nå bare bort, du gledet deg til turen med Justin og Emma
♥ ''Skulle ikke du skifte?'' Sa Justin til deg da du kom ned igjen. ''Jeg orket ikke..'' Sa du litt slapt.. ''OkeiSkal vi dra?'' - ''Japp!'' Dere gikk ut i bilen og forsvant fort bort fra huset til Justin og ut på hovudveien.  

Hva synst du om denne historie delen? 
Nå er klokken 00:46 og jeg finner sengen! SKOLE imorgen.. og hjem igjen til pappaen min ♥ gleder meg!
natta alle søte lesere, elsker dere♥
-Alma♥
 
hei! tar en pause mellom all leksegjøringen, så jeg sniker inn noen gifs :-)
SØTEN!

crazybieber!

yum!

nydeligeste

daaaamn!

hihi!

syking!<3

faen så sexy han er! heldige Selena sier bare jeg <3

<3

hothot!

Det var noen gifs, vis dere vil ha flere sånne.. si ifra!♥ Så skal jeg fikse det ;) Vet btw at det var forskjellige str på bildene men det håper jeg er ok! :-)
Må fortsette med leksen nå, men kommer historie senere!
-Alma
 

 
Jeg er tilbake i bloggverdenen! 
Er dere fortsatt her med meg?

Har ditt land Justin Bieber's største superfans? NORGE ligger på førsteplass med over 3000 stemmer over de andre landene! HVIS DU ER EN EKTE NORSK BELIEBER STEM PÅ VÅRT LAND: http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_Biggest_Superfan komaan<3

 I love JB!
Kommer historie ikveld, såå hvis dere virkelig vil ha historie må dere bevise for meg at dere fortsatt er her!
-Alma<3
 
Heisann!
Tror ikke jeg får blogga fra imorgen av til Søndagen.. jeg skal nemmelig på telttur imorgen til Fredag, også skal jeg besøke tanta og onkelen min på Møre. Vet ikke om jeg får brukt dataen dems, vist jeg får blogger jeg selvsagt historie! <3 SÅ, til overskriften. Kom over denne videoen som er laget av en belieber til Justin, den var nydelig! : 
 Kan dere fortsette og kommentere på innleggene mine? får aldri kommentarer og meninger fra dere lengre :( det synst jeg er trist, vet også det er pga jeg blogger lite.. Love you all!
-Alma<3 
Heisann!
Tenkte og bare skrive et raskt innlegg om leksene mine. Jeg gledet meg faktisk til skolen igjen, for og liksom å ha noe å gjøre på om dagene.. men etter skoletid ville jeg ha fred! men neidu. Her får vi sikkert 30-40 oppgaver i matte på 1 uke, I norsk skal vi skrive eller tegne en tidslinje over HELE litteraturhistorien + skrive noen stikkord om romantikken og sentrale forfattere,  I naturfag har vi nøkkelspørsmål på side 243,245 og 249.. ++++ engelsk, tysk osvosv! 

wii, I love matte! not. 
Syns om breden min?♥ Jeg elsker HELLO KITTY
Slenger også med noen bilder fra da tantungen min Jenny Aurora var her og sov hos meg

fin og usminka♥

hahah♥

joda!
Har ikke jeg bare verdens nydeligeste tantebarn? Hun er kjempe hærlig og skjønn♥ Er så søtt da jeg møter hun, for hun kommer mot meg og bare: Heeeiaa tante amiiee♥ hun greier ikke si Alma Marie, så da nøyer jeg meg med Amie! Jeg var egentlig en ganske kjedlig tante igår, jeg leika litt med hun også gikk jeg å la meg en time! haha, men man blir jo trøtt iblant :-) Hun hadde vist sagt: Hvor skal tante amie? .. Mamma: Hun skal sove! Jenny Aurora: det skal ikke jeg!! 
loveyoubaby♥♥

Okei, ha en fortsatt fin kveld everyone. Kommer historie i elleve tiden senere ikveld♥

-Alma♥ 

hits