"Faen, det er låst her. Jeg tror jeg glemte nøkkelen hos chaz" sa Justin som stod å prøvde å opne døra. "Når vi snakker om nøkler, så fikk jeg en nøkkel av Chaz når vi var på stranda idag tidlig." sa du og rekte fram nøkkelen jeg hadde fått med Chaz. Justin så på deg med store øyner. "Hva, hvordan har den havnet der?" sa Justin spørrende mot deg...........Jeg så utrolig frustert på Justin "Jo altså, Chaz ga den til meg og sa at det var meningen at jeg skulle vere der nøkkelen passa. Jeg skjønner ingenting. Hvordan skal jeg finne ut hvor den passer? Det fins jo flere millioner nøkkelhull her i verden"  Justin så opp på meg med et som-om-jeg-var-den-dummeste-i-hele-verden blikk. "Du er virkelig dummere enn jeg hadde trodd. Chaz hvet virkelig hvordan han skal gjøre ting. Han har så utrolig mange ideer at det er til å bli gal av. haha, Skjønner du ikke at den nøkkelen der, er nøkkelen inn til huset?" spurte Justin mens han smilte. Du kjente du ble litt rød i kinna. Det var jo litt flaut da, men utrolig søtt. 


Jeg ga Justin nøkkelen så han fikk låse opp døren. "Sånn, nå er du her du hører hjemme." lo Justin mens han hang fra seg jakken. Du så deg litt rundt. Det var utrolig fint der inne. Du fikk øye på et bord og to stoler som stod utpå verandaen. Du kjente Justin som tok handa di og drog deg med seg. Dere gikk ut til bordet som stod pådekka på verandaen. "Wow, det var utrolig fint her. Har du laga alt til nå, bare for at jeg skulle komme som en ikke-data?" sa du spørrende mot Justin. "Heh ja. Jeg tenkte jeg måtte lage det litt fint siden.....! Liker du det?" avbrøt han seg selv. Jeg kjente sommerfuglene i magen svirre rundt, og jeg hadde bare lyst å skrike av galdhet før jeg svarte ganske nervøst "Jeg elsker det, det er nydelig"Etter dere hadde spist en hærlig middag satt dere bare å snakket. Justin var så utrolig skjønn. Han var veldig open og ærlig mot deg, noe du selfølgelig var tilbake. Dere snakket om at du var belieber, og du fortalte han om hvor vansklig det var å holde inne følelsene sine når du var med han. Du hadde bare lyst å skrike og kysse han overalt når du møtte han. Og ja, du hvet hvordan det er å være belieber."Jeg bruker enkli ikke å være så ærlig som jeg er nå med gutter. Jeg er ikke en person som stoler fort på gutter, så det er best for deg at du beviser at du er til å stole på. Det burde du ta til deg." sa du til Justin. Han bare smilte søtt til deg før han reiste seg opp.


"Kom vi går inn, det er begynt å bli kjøig ute" sa han søtt til deg. Du reiste deg opp å fulgte etter han. Dere gikk inn å satte dere i sofan. Dere satt rett vedsiden av hverandre. "Du? Jeg må fortelle deg noe. Jeg fikk aldri fortalt ferdi det jeg begynte på isted. Du hvet jeg sa jeg syns du var en fantastisk person og at jeg hadde 'forandra' meg siden jeg møtte deg. Jeg hvet det hørest helt screwd ut, men jeg mener faktisk det jeg sier. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på deg. Jeg lager samtaler inn i hode mitt om hva jeg skal si til deg. Jeg har bestemt meg flere ganger for å si det, men har aldri funnet rette tidspunktet før nå. jeg hvet at jeg overhode ikke burde si noe om dette nå såå tidli. Jeg kjenner deg knapt, men det følels ut som om jeg har kjent deg lenge. Og jeg håper du bare vil bli mer kjent med meg. Jeg hvet også at du er en stor belieber, men for meg er du mer som en god venn enn belieber.......... Hey du! ikke gråt da..!" sa han søtere enn noen gang. "Sorry, jeg bare....... jeg.hvet.ikke.hva.jeg.skal.si.." hulket jeg fram før jeg fortsatte "Det der har jeg drømt om lenge, du hvet det sant? Og jeg håper du mener det du sier, og ikke bare kødder deg, for jeg orker ikke å bli knust en gang til... men det var utrolig søtt sagt" sa du og smilte. Justin la armen sin rundt deg, og satt seg tett inntil deg. "Jeg mener alt jeg sier, og jeg håper at det engang kan bli mer." Mer? hva mener han med mer? likte han meg nå plutsli, for det kunne jo nesten høres sann ut. Viss han tenkte så langt som et forhold, var jeg ikke klar for det. Alt hadde bare skjedd så fort. Jeg hadde aldri sett på han på den måten, eller jeg hadde jo det, men hadde aldri trodd at det kom til å skje. 
"Jeg tror jeg må hjem nå. Har omtrent ikke vert hjemme i ferien. Ikke det at jeg er hjemme nå, men du skjønner hva jeg mener" sa jeg og såg på Justin. "Jeg kan kjøre deg hjem, så slipper du og gå. Er jo trossalt mørkt ute, og regner med du er redd for zombier, vampyrer og sånne ting" lo Justin. "Dust" lo du og dytta han. "wooow, er det alt du har å gi. Da må jeg vertfall kjøre deg hjem så du ikke blir tatt av noen fremmende." sa Justin flørtende. Du bare ga han et stygt blikk før du gikk i bilen å satte deg. 
"Takk for en fantastisk kveld" sa du til Justin før du lukket døren.

 

"Hvor har du vert? Jeg har prøvd å ringe deg, men du tar aldri mobilen. Ikke sier du ifra når du stikker ut en tur heller" sa moren din strengt til deg da du kom inn døren. "Jeg, jeg, jeg eehm. Jeg var borte hos Justin" svarte du..   "Uuuuuuhhuuu guttebesøk assa." hørte du Kim sin stemme si fra stova. "Hold kjeft du da" sa du irritert tilbake.  "Men sorry for at jeg ikke svarte, og jeg hvet jeg omtrent ikke har hvert hjemme når vi har vært her. Jeg skal si ifra neste gang jeg finner på noe! Men jeg tror jeg legger meg, er driiit trøtt" sa du til moren din før du snudde deg å gikk opp til rommet ditt.  "Den er grei, bare husk å si ifra du så er det sikkert greit. Det går fint at du ikke er med oss hele tiden, bare du har det bra så er det greit." ropte moren din etter deg. Du hadde ikke så strenge foreldre, og du fikk lov til utrolig mye. 

Du gikk på bade, fjerna all sminka og pussa tenna. Idet du hadde slukket lyset og latet igjen øynene vibrerte mobilen din. Du fikk en melding fra et ukjent nummer. "Heisann! Er du med å finne på noe imorgen? Hadde det utrolig gøy med deg. Jeg kan komme å hente deg" stod det.  "Heisann :) Hvem er du egentli? sorry har ikke nummere ditt..." fortet du å svare. 
Hvem tror du det er?
-Ida;*  
Du ante ingenting hva du skulle, så skulle du ha på deg kjole,kjorts,bokse eller hva(?). Du bestemte deg for å lage krøller i håret, og da passet det best med en søt kjole. Da klokken var rundt 19.00 banket det på døra. Du tok skoa dine i hånda å løp ned for å åpne. Da du åpnet døra fikk du hakeslep om ikke mer. Det var ikke chaz som sto der, men......Justin Bieber. Der rett foran deg sto Justin, finere enn du noen gang han hadde sett han. Justin snudde seg forsiktig mot deg samtidig som han klødde seg i håret. Han ga deg et søtt blikk. "Hei" sa han nervøst og smilte. "heh, hei" sa du overasket og minst like nervøst som han. Før du rakk å tenke over det stod du å gliste fra øre til øre. "Jo, alså, heh, jeg lurte på om du hadde lyst å dra ut med meg. Ikke som en date ellerno, men mer som å bli kjent. Jeg har jo rukket å blitt litt kjent med deg, og jeg synes du virker som en fantastisk person, og en person jeg gjerne vil bli bedre kjent med." Fortsatte Justin. 

Du smelta helt og drømte deg vekk etter det Justin nettopp hadde sagt til deg. Du så inni de brune, fine øynene hans, men du ble fort avbrutt av en utålmodig Justin som venta på et svar fra deg.  "Oj, sorry jeg bare, jah.. Men JA selfølgelig vil jeg det!" Nærmest ropte du til han, med det største smilet planta på munnen. Justin tok tak i hånden din å drog deg meg seg. Bilen hans sto parkert litt ned i gata, så dere måtte gå et stykke for å komme ned til bilen. Justin holdt deg fortsatt i handa. Ikke hviste du hvorfor, men det føltest veldig rart men samtidi var det en hærlig følelse. Da dere nærmet dere bilen slapp Justin hånda di, og gikk bort til bildøra og opna den. Du satte deg forsiktig inn, "Wow, gentleman" smilte du søtt til han. Han bare smilte tilbake før han gikk over på sin side av bilen og dere begynte å kjøre. Det var aldri sann klein steming som du trodde det kom til å bli mellsom deg og Justin på vegen. Dere hadde faktisk veldig mye å snakke om.


Justin stoppa utenfor et ganske stort flott hus. Så gentleman som han er opnet han døren for deg igjen, og du gikk ut av bilden.  "Du, forresten hvordan fann du fram til akkurat meg og hvor jeg bodde? Og hvorfor sa Chaz at han skulle komme?" sa du og såg spørrende på Justin. Han bare begynte å le før han fortsatte. "Jo altså. Helt siden jeg møtte deg har jeg syntes du har vert en fantastisk person. Jeg husker første gang jeg så deg. Det første jeg tenkte var 'WOW, hun der var digg'. Og etter det snakket jeg utrolig mye om deg. Jeg bruker vanligvis ikke å snakke så mye om jenter, men akkurat der og da var det som om du forandra hele meg. Jeg har ikke vert meg selv siden jeg traff deg. Eller jeg har jo det, men jeg har vert så oppslugt i deg at jeg knapt har klart å gjort noe annet. Hver eneste dag har jeg tenkt på hvor fantastisk du er på alle måter. Jeg har snakket med Chaz om det her. Og Chaz fikk det plutsli for seg at jeg og du måtte bli bedre kjent, så han fiksa alt. Kom egentli like uventa for meg som for deg, hehe."   Før jeg rakk å tenke meg om, omfavna jeg han med en stor bamseklem.


"Det der er det søteste noen noen gang har sagt til meg. Jeg hvet ikke hva jeg skal si!" sa du ganske forsiktig. Justin så på deg og smilte det fineste smilet sitt, før han gikk for å opne døra. "Faen, det er låst her. Jeg tror jeg glemte nøkkelen hos chaz" sa Justin som stod å prøvde å opne døra. "Når vi snakker om nøkler, så fikk jeg en nøkkel av Chaz når vi var på stranda idag tidlig." sa du og rekte fram nøkkelen jeg hadde fått med Chaz. Justin så på deg med store øyner. "Hva, hvordan har den havnet der?" sa Justin spørrende mot deg...........

Hva syns du?
Mer?

-Ida;*  
'' I like the art behind me '' -Justin Bieber


the definition of perfect.

love and kisses - Alma
 
Hei!
Justin Bieber kom ut med boken ''First Step 2 Forever: My Story'' i Oktober 2010. Nå kommer han snart ut med boken ''Just getting started''! Gjett om jeg gleder meg til å kjøpe den boken og lese den om og om igjen. Justin la også ut en tweet på twitter om boken:

DETTE BILDET ER MITT - si ifra om du tar det fra bloggen. 

Så la han ut coveret av boken: 
  
for en fantastisk og voksen gutt han har blitt! namnamnam.

Skal dere beliebers kjøpe boken?

hugsandkisses - Alma 
WOW, er ufattelig lenge siden jeg har vært innom denne bloggen.. i det hele tatt vært inne på blogg kontoen. Jeg vet ikke om noen i det hele tatt har savnet meg, eller om de bare tenker; '' jaja, hun er sikkert ikke belieber lenger.. lar Ida ta alt!''  Men jeg kan love dere at det ikke har noe med Justin Bieber å gjøre i det hele tatt. Grunnen til at jeg ikke har blogget er vell det at etter skolen sluttet har jeg bare tenkt på at jeg skulle til Tyrkia med venninnen min! Jeg reiste til Tyrkia og var der i to fantastiske uker ( du kan lese mer om det her  ) og da jeg kom hjem for en uke siden hadde jeg ikke internett til å kunne blogge! Så jeg beklager.. men jeg ser at Ida har gjort en meget god jobb med bloggen. Så jeg tror ikke at folk har lidd noen nød i det hele tatt! :-) Jeg vil ikke si at jeg nå kommer til å være for fult på bloggen, fordi jeg har jobb også får jeg besøk av en venninne som bor på Hvaler til helgen. Jeg vet at folk forstår, og siden Ida er så flink med å oppdatere er det ikke noe hastverk med at jeg MÅ være for fult på bloggen. 

ETT ganske nytt bilde av meg om noen har glemt hvordan jeg ser ut:

Fikk meg en sommerflørt i Tyrkia - savner han! 
 
masse kjærlighet osvosv - Alma 
 Og forresten når vi allerede er så godt i gang, så kan du få en overaskelse. Her!" sa Chaz å rekte fram hånda si mot deg. I handa holdt han.........

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I handa holdt han en nøkkel. Skal tro hva han skulle mene med det, sa du stilt til deg selv. Du så opp på han som ett spørsmålstegn. "hvorfor en nøkkel?" spurte du og tok ett hardt grep rundt nøkkelen. Chaz smilte til deg og sa du måtte passe godt på den til ikveld. Du skjønte ingenting! Hva skulle du med en nøkkel?- Nei nå vart du for nyskjerrig. Du så strengt på Chaz å ba han fortelle! Eneste Chaz ville si var at der nøkkelen passet, der var det meninga at du skulle vere. Nå var det nokk syntes du. For ikke at han skulle gi deg en random nøkkel, nå skulle han begyne med noe rare ord også. Du kjente du ble mer og mer irritert. Etter hvert sa Chaz så mye som at han skulle hente deg kl 19.00 (med deg) og at han hadde en fin overraskelse for deg. Du smilte og gav han ett søtt vennskapskyss på kinnet. Du følte dere hadde blitt som Bestevenner nå. 

 

Det var begynt å bli ganske så sent, så du følte du var nødt til å dra hjem nå. Moren din hadde sendt flere meldinger om at det var middag osv, men du bare svarte med at du ikke hadde tid. Det gjorde du faktisk hver gang når du tenkte deg om. -kanskje på tide å spise(?) tenkte du akkurat i det Chaz spurte om du var sulten. For ett sammentreff sa du litt lavt for deg selv og sa du måtte ringe moren din å høre om du fikk vere ute lenger. Moren din syntes det var helt greit sålenge du holdt deg sammen med Chaz hele tiden. Du skjønte godt at hun ikke likte tanken på å la ongen sin vere ute i Chicago byen sent på kvelden. Chaz så på deg at du fikk love, og tok et godt grep rundt deg og løftet deg opp. Han løp med deg ett stykke, men ettervert ble det så slitsom at han holdt på å dette. Det var like før han mista deg ned i en søppelkasse som sto ved vegkanten. Dere fikk helt latterkrampe begge to, og løp videre til nærmeste spiseplass. Dere stoppet med en vanlig pizzarestaurant og vart enige om at det var likegreit med bare en pizza, siden dere likevell skulle ut senere ikvell.

 Dere Bestilte en stor pizza på deling. Det var utrolig koslig med samtidig gøy å sitte å spise middag/sen lush med Chaz. For det første var han *kjedis* og for det andre så var han med akkurat DEG av alle personer i verden. Du tenkte masse på hvor heldig du egentlig var. Var ikke alle som fikk oppleve det der. Du nøt hvert eneste sekund med han og dere hadde det jo utrolig gøy sammen. -best friends for alltid kanskje(?)

Etter vert når dere hadde betalt og begynt å gå rolig hjemover mot *huset ditt*, begynte dere å snakke om hva som skulle skje senere. Du klarte ikke å stoppe å tenke på den *overaskelsen du skulle få. "Hva kan det vere da, Chaz?" sa du me en irritert barnestemme. Du gjorde den til på tull. "Jeg klarer serriøst ikke mer! bare si litt til hva det er okey? veeersåsnill" Du hadde nesten dådyrøne på Chaz. Han smilte og sa at du bare måtte vent etil senere. Kl. var 17.15 nå, og du skulle bli hentet kl. 19.00. Nå vart det pluttselig litt krise her. Du sa hade til Chaz og løp hjemover. Du hadde under 2 timer på deg, så det var bare å hoppe i dusjen med engang du kom hjem. 

Du ante ingenting hva du skulle, så skulle du ha på deg kjole,kjorts,bokse eller hva(?). Du bestemte deg for å lage krøller i håret, og da passet det best med en søt kjole. Da klokken var rundt 19.00 banket det på døra. Du tok skoa dine i hånda å løp ned for å åpne. Da du åpnet døra fikk du hakeslep om ikke mer. Det var ikke chaz som sto der, men......

 Likte du den? vil du ha fortsettelse? 

-Ida;*
Heisann!
Sorry for utrolig dårlig blogging for tiden ;) og sorry for at jeg ikke har sagt ifra om at jeg har tatt pause fra litt av denne uken og den kommer til å vare litt over en uke til.. Sorry for det, men kommer sterkere tilbake. Hehe. LOVER at når jeg er tilbake på bloggen, kommer det noen nye deler av historien viss noen er interriserte(?) kansje et maraton(?) vi får se hva som skjer, gleder meg vertfall til å være tilbake for fullt ;)

-Ida;*


 

-Ida;*


 

-Ida;*
 

-Ida;*

hits