Justin is beyond cute when taking his girl out to a special dinner at one of Hollywood?s finest Japanese restaurants!

Justin Bieber took his girlfriend Selena Gomez to a great dinner for her birthday on July 22 at Geisha House in Hollywood ? and we have the EXCLUSIVE scoop about what they ordered and all of their PDA!

Justin, 17, and Selena, 19, had an array of food brought to them and did not hide their love through the meal.

?Justin and Selena were just adorable when they celebrated her birthday at Geisha House on Friday night,? an eyewitness tells HollywoodLife.com exclusively. ?They seemed really happy and totally in love. While they were eating dinner, Justin fed her a Hollywood sushi roll, which is a roll with crab, avocado and tempura cucumber. They also had the Marilyn Monroll, which is a roll with shrimp tempura, avocado and spicy sauce. They also shared the glazed short ribs and grilled Alaskan salmon teriyaki.?

?For dessert, they shared tempura green tea ice cream. It had three candles in it, and everyone sang ?Happy Birthday? to Selena, including Justin. Right before she blew out the candles, Justin said ?Make a wish!? and she smiled. After she blew out the candles, Justin leaned over and kissed her on the lips. It was super sweet!?

 

?They are both really down-to-earth and well-mannered. They really do compliment each other.?
Tatt fra Hollywoodlife.com!
whatdoyouthink?
-Alma<3

 

 
heihei!
Jeg har ikke blogga de to siste dagene fordi akkurat nå har jeg besøk av min kjæære Andrea♥ Derfor orker jeg ikke blogge, men kommer en historiedel inatt en gang! av meg og hun♥
SNAKKES! 
Heisann!
Jeg lurte på om det var noe du hadde lyst til å dele med meg og mine lesere? Du kan sende inn en historie om deg selv, en ting som har skjedd deg, om du er blitt mobbet, kanskje ros/ris om bloggen osv! Du bestemmer helt selv hva du har lyst til å fortelle. Dette kan også være helt anonymt, jeg trenger ikke legge ut navn på leseren som har skrevet mail til meg. Send en E-mail på 2life1boy-justinbieber@hotmail.no ♥ Jeg hadde sett pris på en mail, send meg det du vil! Jeg er startet å sjekke mailen ofte, så bare å sende inn :-)


Vil også bare informere om at jeg er usikker på om det blir blogging imorgen! Jeg får nemelig besøk fra venninnen min Andrea Solbakken fra Fredrikstad! Jeg og faren min skal hente hun på Otta, fordi hun kommer med toget kvart på seks imorgen kveld. MEN, jeg regner med vi to jentene kommer til å sitte oppe litt utover kvelden og snakke om alt fra A-Å!
Er første gang vi møtes♥
Snakkes da?
-Alma

 
Heisann!
Sorry for at jeg ikke har blogga idag, men har ikke vært i bloggehumør.  Men skal jo få slengt inn en historiedel!

'' JAZMYN?! '' Ropte Justin da han så henne. '' Jeg våkna og hørte noen lyder.. jeg viste ikke hva det var så jeg ville inn til dere, men virker som det var dere som lagde lydene!'' Sa hun og fniste. Hun  var ganske smart for og være 3 år. Hun viste sakene sine og hadde tydeligvis sett deg og Justin. Du la deg under dyna og var knall rød i ansiktet, under dynen kunne du høre Justin snakke til Jazmyn. ''Jazmyn.. det har seg sånn at jeg og *navnet ditt* gjør noe for og gjøre hverandre glade.. ehe, vell.. ja.. ehm, vi har sex. Men dette trenger vi ikke snakke om ikveld! Gå og legg deg nå, klokken er 02:46!'' Du kunne høre hun gikk ut av rommet og du braste ut i latterkrampe! ''Hva er det du ler av da?!'' - ''Hahahhaa, du er så flink å forklare! ehm, vell, jaa.... ehm, *hark*... jaa.. vi har sex..! Jeg dævver!'' Justin var ganske oppgitt så du gidde han en klem og sa ''Det går fint vennen♥'' - ''Nei, det gjør ikke det! Hver gang vi liksom, koser oss.. så er det alltid noen som ødelegger! Jeg burde fått meg mitt eget hus her i LA snart!'' - ''Er du seriøs? Vil du flytte fra Pattie??'' Du så litt rart på han nå, mente han alvor? ''Ja, jeg mener det! Da kunne du flytta sammen med megVi trenger jo ikke noe stort, vi kan få en liten leilighet eller noe?'' - ''Vell, ja.. det hadde jo vært ganske kos det da! Men liksom, jeg er jo bare 15 og du 17?.. er ikke det litt tidlig?'' - '' Nei, vi greier oss! Trenger jo ikke være langt borte? Bare at vi får oss en egen plass?'' Justin var ganske ivrig angående dette. Ville han det virkelig? ''Jaokei, vi får snakke om det senere! Men nå er klokken over 03:00 og vi skal tidlig opp imorgen! Du har en konsert på kjøpesenteret imorgen, remember?'' Da du sa det la han seg rett ned i sengen og gidde deg et nattakyss før han sovnet lydløst.

Neste morgen trippet du deg inn på toalettet og tok deg en rask dusj før du tok på deg en lett sommerkjole. Det var ganske fint vær for tiden, så da kunne du bruke alle kjolene som du aldri ellers fikk bruke! Mens du tok på deg klærne kom du på at det kun var 3 dager til begravelsen.. faen, hvorfor måtte du dø nå? Tenkte du.. Du ristet tanken ut av hodet og gikk inn igjen på rommet, da du kom inn var Justin borte. ''hvor har han dratt, nå?'' Sa du litt stille, ''JEG ER HER!!!'' Han hadde gjemt seg bak døren da du kom inn og nå skremte han deg. ''Fyflate, du skal få igjen! Jeg lover deg!'' - ''Dream on jentami'' Du så litt oppgitt på han før du smilte og kysset han. Han sprang inn på badet og dusja, imenst tok du opp macen og snubla innom en blogg. Du leste aldri blogger, men idag bestemte du deg for og lese en norsk en. Det var en Justin Bieber blogg, men det gjorde deg ikke noe. Du bladde deg nedover og så et innlegg med dette innholdet:' *Hele Navnet Ditt*, vender Justin Bieber mot de ekte fansene sine. Den siste tiden har Justin Bieber bare brukt tiden sin på sin såkalte kjæreste. Hvorfor vender han ryggen mot oss? Jo, fordi kjæresten hans gjør han paranoid. Han skjønner ikke at det er vi som elsker han, ikke hun. Hun gjør det sikkert bare for publisiteten! JEG HATER *NAVNET DITT*!! Hun kan dra til helvette for min del...' Var det eneste du greide og lese av det som stod der. Du braste ut i gråt.. 

Hvorfor er de slik med meg? Var den eneste tanken som gikk gjennom hodet ditt. Du gråt, plutselig hører du badromsdøren låser seg opp og du tørker tårene fort opp fra kinnet ditt, men du er fortsatt hoven og rød rundt øynene. Justin kom inn på rommet, han sprang mot deg ''Hva har skjedd *navnet ditt*?!'' Ropte han ut, du viste han innlegget, men han skjønte jo ingenting siden han pratet engelsk og dette var på Norsk. Du fortalte han alt og han var veldig lei seg.. han tok et godt tak rundt deg og sa; '' Jeg elsker deg, og jeg vet du elsker meg jentami'' Du smilte et lite smil før du klapset igjen dataen og la deg ned på sengen. Du så opp i taket og kjente at Justin la seg ned vedsiden av deg. Han tok tak i hånden din. ''Justin, jeg skjønner bare ikke hvorfor de hater meg?..'' - ''Det er vell fordi du er sammen med meg.. De ''elsker'' meg, men egentlig elsker de den personen de tror jeg er. Og da vil ikke de tillate at jeg er sammen med andre.. Men de burde jo skjønne at det stygge de sier om deg sårer meg, fordi jeg elsker jo deg'' Han sa alltid noe smart, du snudde deg på siden mot han og kysset han, før dere gikk ned for noe frokost.
 
yum.
Hvis dere lurer på hvorfor han ikke forsto det som sto på bloggen er jo fordi han er Canadisk, men jeg skriver dialogene på Norsk. Fordi jeg orker ikke skrive på engelsk! skjønte dere det? x)
-HVA SYNST DU OM DELEN?
-Alma♥


 
Beklager for at dere måtte vente så lenge til neste del, men jeg har grilla med familien ikveld så ble ikke noe blogging! + Jeg sover over hos broren min så dette blir eneste historie del idag!

Dere hørte skrikene bli høyere og høyere da dere gikk mot glasset som stod ut mot innkjørselen deres. Dere så ut vinduet fra andre etasje og der ser dere hylende beliebers. ''De kødder med meg nå?'' Sa Justin litt oppgitt. ''Ser ikke slik ut for og si det sånn..'' Sa du litt deppa. Det var sykt irriterende at de stilte seg uttenfor huset til Justin da klokken var halv ti på kvelden.. ''Jeg får vell bare be dem fint om å gå.. Jeg orker ikke fans nå, ikveld skulle jeg og du kose oss!'' Du smilte bredt til han før han subbet seg ned trappen og mot inngangsdøren. Du kunne bare høre litt av det han sa til dem, ''Hei jenter, jeg beklager.. men jeg må nesten bare be dere fint om å dra. Det er sent og jeg har besøk av kjæresten min *navnet ditt* og familien min. Jeg hadde satt stor pris på om dere respekterte det'' Var det eneste du hørte. Etter hvert hørte du Justin komme opp trappen igjen, og han kom inn igjen på rommet.

Etter dere hadde ligget og sett på TV en stund så du bort på Justin som satt oppreist i sengen og lente ryggen mot veggen. Du gidde han et ertende kyss og et dirtymind blikk. Du satte deg opp på fanget hans og dro av deg t-skjorta, han gidde deg sexy blikk før han bet seg selv i leppen. Han gjorde alltid det da det var noe han likte veldig godt. Dere startet å kysse mere og mere, det vart heftigere og heftigere. Han presset tungen sin inn i munnen din og dere klinte lenge. Du dro av han t-skjorten og du likte godt det du så. Du lå bare i bh'en og hipsteren, så Justin lot hånden sin gli sakte men sikkert ned. Han masserte deg godt nedentil og du nytte det veldig godt. Du dro av han boksen og nå var det din tur, du dro han lenge. Han likte det og stønnet høyt.. han pustet tungt og nå var dere like kåte begge to, du dro av han bokseren og reiv av deg hipsteren. Dere la dere godt under dynen og du lot han gå inn i deg. Du stønnet, du var så opphisset og det samme var Justin. Han stønnet høyt også, plutselig blir døren revet opp .. '' giiiiiiiiiiiiiiiiiiiisp''
(NULL bilde)

Hva synst du om denne delen?
-Alma
Heisann!
Idag sitter jeg ute og blogger, er så sykt fint vær her hjemme idag og jeg utnytter det. I sommerferien har det vært mere regn en sol.. noe som er ganske trist, og siden det da er sol vil jeg bruke dagen på det! Historie kommer ikveld istedenfor på ''dagtid''! Jeg kommer til å være ute en stund til, værtfall! 
JEG ELSKER SOL! fint uttrykk i ansiktet! :-)

I just love sun.
Siden det er så stritt lys blir bildet fucka! 

snakkes senere da!
-Alma♥ 
Heisann! :-)
For dere som ikke vet hvem Monique Coleman er så er det henne her:

Hun som har vært med i High School Musical filmene med Vanessa Hudgens, Zac Efron, Ashley Tisdale, Corbin Bleu osv! 
Jeg vart kjempe glad da jeg så hun hadde followa meg, fordi jeg var en veldig stor High School Musical fan da jeg var yngre, jeg hadde sengesett og drit mange plakater! Men, det var før jeg oppdaget Justin Bieber da
kommer historie idag, men er sick fint vær ute.. så jeg vil utnytte det på høyeste grad!
-Alma♥
 
Hei alle gull lesere!
Imorgen tenker jeg at jeg kommer til å skrive en del historie! :-) vil dere ha? 


 tycks om bildet?
-Alma<3 
Hei! :-)
Dette tweeta Justin for en liten stund siden:


og dette er hva han linka til: 

 Strong men also cry. No one would dare accuse a hard-lived rock and roll soldier like Anthony Kiedis of being soft, but that?s not to say he doesn?t have a vulnerable side as well. According to a recent interview with Q Magazine, a documentary featuring a certain 17-year-old Canadian pop star got the Red Hot Chili Peppers frontman by his soul to squeeze. ?I sat on an airplane recently, coming from Hawaii to Los Angeles, with [producer] Rick Rubin just across the aisle, watching the Justin Bieber movie, ?Never Say Never,?? said Kiedis. ?I cried twice during that film and I want the world to know that!?

So which part of Never Say Never was it that caused the singer to crack? ?They were doing this very cheesy giveaway of concert tickets to 16-year-old girls,? testified Kiedis. ?The cheesiness didn?t matter ? it was the reaction of the kids. When you saw those little girls crying deliriously, I lost it.? Perhaps Kiedis saw something of himself in the young girls which brought him back to his early L.A. punk days of sneaking into concerts by X and The Germs. For his part, though, Kiedis says he wasn?t alone in his tears: ? ?I decided to tell Rick afterwards and he said, ?I was also sobbing during that point in the movie.? There you have it.

The power of Bieber compels us yet again.
Jeg orket ikke oversette, men regner med dere kan engelsk!

-Alma

 
1. Siste du drakk:  Cola!

2. Siste telefonsamtale:  Jeanette

3. Siste mottatte sms:  Anders

4. Siste sangen du hørte på: Jack Sparrow

5. Sist du gråt: I dag 

 

 DETTE ÅRET:

6. Har du fått nye venner i år: jepp!!

7. Sluttet å være forelsket: mhm..

8. Ledd til du har begynt å gråte:  Ja! Seinest ved frokosten idag, som var sammen med Benedicte, Anders og Runar.. Syke folk, men elsker dem!

9. Møtt noen som har forandret deg:  Ja, Andrea Solbakken<3

10. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja, det er det null tvil om.

11. Funnet ut at noen har snakket dritt om deg bak ryggen din: mhm..

12. Kysset noen fra din top friends liste: hæ?

 

SANNHET:

13. Hvor mange barn vil du ha: 3 stk

14. Har du kjæledyr: Nei.. men har hatt katt og hund.

15. Vil du forandre navnet ditt: Nei, Alma Marie er beste navnet! 

16. Når våknet du i dag: 09:45

17. Hva gjorde du midnatt i går: Lo sammen med Anders, Runar og Benedicte mest sannsyneligvis!

18. Nevn noe du IKKE kan vente på: MØTE Andrea Solbakken!

19. Sist gang du så pappaen din: 7 timer elns, han jobber..

20. Hva ville du forandra i livet ditt: ehm.. kanskje at jeg ble mobbet en stund?

21. Hva hører du på akkurat nå: I wanna go - Britney Spears

22. Har du noensinne pratet med eksen din som bff: wuut?

23. Hva går deg på nervene akkurat nå:  At jeg ikke har fått møtt Andrea Solbakken... VIL MØTE HENNE NÅÅ

24. Sivilstatus: SINGEL!

25. Stjernetegn: Vekten

26. Gutt eller jente: Jente

27. Barneskole: Tonning Skole

28. Ungdomskole: Stryn Ungdomskole

29. Videregående: Vil gå på Sandane, Musikk,dans og drama linjen!

30. Hårfarge: Brunette!

31. Langt eller kort:  ned til puppene.

32. Høyde: rundt 1.77! er jeg høy?

33. Er du betatt av noen: Ja, er jeg ikke det da?

34. Piercinger: bare hull i øret!

35. Tattovering: Nei, men jeg vil ha!

36. Høyre eller venstre hendt: Høyre hendt!

 

AKKURAT NÅ:

37. Spiser: Har akkurat spist middag. 

38. Drikker: Ingenting.

39. Nå skal jeg: På håndballtrening!

40. Hører på: Take A Bow - Rihanna

41. Venter på: Ingenting spesielt!

 

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

44. Lepper eller øyne:  Begge deler!

45. Kyss eller klem: Kyss

46. Høyere eller lavere: Høyere, er en fordel!

47. Eldre eller yngre: Bryr meg ikke, kjærlighet er kjærlighet. Men, eldre mest sannsynelig!

48. Romantisk eller spontan: Romantisk

49. Fin mage eller armer: Fin mage, men er jo ikke viktig det da! utseende er ikke det viktigeste.

50. Tattovering eller piercing: Tattoo

51. Voldsom eller forsiktig: forsiktig

52. Forhold eller bare lek: Forhold

53. Bråkmaker eller tilbakeholden: midt i mellom

 

 

 

HAR DU NOENSINNE:

54. Kysset en fremmed: har vell det ja!

55. Drukket sterk alkohol: nei!

56. Mista brillene/linsene: Har aldri mista brillene mine, men jeg greier nok å rote dem bort noen ganger -,- 

57. Kyss på første date: har ikke vært på date!

58. Knust noens hjerte: Det vet jeg ikke.. 

59. Fått ditt eget hjerte knust: Det har skjedd noen ganger, ja..

60. Blitt arrestert: Nei! glad for det :)

61. Takket nei til en invitasjon til date: Har aldri vært på date, så nei!

62. Grått når noen har dødd: Ja, det gjør vell alle?

63. Likt en venn som er jente: Nei, har nok ikke det! 

 

SVAR HELT ÆRLIG:

71. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Ja.. det er det nok. 

72. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: NEI! 

73. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Ja, hvis det er ekte kjærlighet så er det mulig og være trofast for alltid.

74. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: ene tingen? Det er mye.. men eksempler: Kjærlighet, vennene mine, familien min, Justin Bieber og mobilen min. 


 weheartit.
Da stikker jeg på trening! hadebra, husk historie senere!
-Alma<3 

hits