heihei:)

 

Da starter jeg med ny historie. Har ikke noe bestemt avsluttnings tid, skriver bare på den til jeg syns den er ferdig (ellr ikke gidder mer). Som dere sikkert skjønte, så skal den handle om Chicago (og selvfølgelig JB). Det blir en historie om sommer og sol og litt flørting osvosv +++. 
ENJOY..

 

Begynner først med litt fakta om *deg* og familien din +++, sånn at du skjønner litt mer av historien:
Du heter *navnet ditt* (*nd*) og bor i Norge. Du er en gladperson som elsker sol og sommer! Du har en ganske så kjedlig familie(syntes du), og det er da midt i blinken for deg at du må reise i hele 3 uker på sommerferie til Chicago med de! (NOT) Vertfall når lillebroren din som heter Kim skulle vere med. Han er 13år og elsker å irritere og plage.
Det er faktisk det siste du hadde ønsket for sommeren! Endelig sommerferie, og du må tilbringe omtrent hele med familien. Det eneste positive med det er at du er en STOR fan av Justin Bieber, og du har hørt at han skal vere der en av dagene! Dette kunne bli The Years ferie likevell!

 

Chocago- here I come

 

(Del 1)

Dette kom til å bli en livsopplevelse, men samtidi en dritt ferie. Du hadde egentlig bare 1 ting og glede deg til, og det var den/de dagene Justin Bieber skulle komme. Du ante ikke hva han skulle der, men viste han skulle komme. Du satt oppe på rommet ditt og pakket. Musikken hadde du skrudd på fullt og pc`n sto på facebook. Du var litt avhengig av facebook for å si det sånn, så 3 uker i Chicago uten kom til å bli ett herk!

*nd*, ropte moren din med full stemme. Hun sa du var nødt til å komme nå. Det var bare 3 timer til flyet gikk. Du klappet igjenn mac´en og heiv den ned i bagen din. Du skulle ha den med uansett hva foreldrene dine sa. Du tok med deg bagene dine, løp ned og tok på deg sko. Ikke ett sekund tok det før du satt i bilen med mac´en på fanget og øreklokker i ørene. Det var det nye albumet *Believe* det gikk i hele veien til gardermoen. Da dere hadde sjekket inn og setti dere ved gaten deres, ringte mobilen din. 

*Hallo?*, svarte du. Det var bestevennina di, Tonje som ringte. Hun ønsket deg bare lykke til og sa hun kom til å savne deg veldigveldig. Hun skulle bare vere hjemme hele ferien og syntes du var heldig som ihvertfall skulle noe. Det var du jo forsåvitt enig i og smilte da dere la på. Nå åpnet de gaten og begynte å sleppe inn folk. Dere hadde 1. klasses biletter, så dere slapp inn først. Da dere kom inn i flyet, satt dere, dere ned og skrudde av mobilene deres. Du gledde deg bare til dere var framme på hotellet deres og du kunne legge deg ned på senga og chille med facebook! Akkurat i det du snudde deg i flysetet og skulle til å lokke øynene fikk du sjok! Der rett vedsiden av hodet ditt gikk....  

(fortsettelse følger..)

 

Vart ikke lang del, men kommer lengre etter hvert :)
Kommer desverre ikke deler hver dag fordi jeg reiser til Oslo i morgen.. men skal prøve å blogge og skrive historie forde! So Stay Tuned

-Ida;*
 
 -Ida;*
Heisann og god morgen!

 

Tenker på å kanskje begynne på en JB historie.. Siden den jeg hadde i jul en gang ble så brått avsluttet, tenkte jeg på å begynne på en ny!

Har allerede endel idèr, men om dere har noe så gjerne kom med det! trenger alt.. Og jeg må selfølgeli vite om dere VIL ha en ny historie fra meg.. 

c youu later søteste lesere ;*
-Ida

  

 

 

 

 

 

 

 

-Ida :*
 

-Ida:*
 

 

 

 

 

 

-Ida:*
 

-ida:*
  

 

 

 

 
Ha en fortsatt fin dag! 

-snakkes Ida
 

-Ida:*
     

-ida :*

hits