Bilen Justin var på, ble angrepet av fans... alle de post-it lappene står det mobil nummer på!

Beliebers go hard!

(#fan94justinbieber)

 

 

 

 

 

~Anastasija <3
..... Martin ble kjempe glad for mine veier! Det var en av grunnene til at jeg ble forelsket i han. I forhold til de andre guttene hadde han ingeting i mot Justin og ikke noe i mot at jeg var belieber. Vi snakte litt, også la jeg på. Halv 7 fikk vi lov til å komme inn til konserten. Jeg, Karoline og Andrea hadde plasser nesten ved scenen! Konserten begynte, og alt var helt topp!! Stemningen var super! Justin begynte med å synge sangen "Love me". Jeg fikk frysninger da han sang og kom ut av ting med mye røyk! Når justin sang så han veldig ofte på meg, noe som gjorde at jeg smeltet. Jeg kunne fortsatt ikke skjønne at JEG hadde møtt JUSTIN BIEBER og til og med snakket, tatt bilder og spist is med han! AHH! Etter "Love me" kom det andre sanger, og omtrent i midten av konserten begynte Justin å synge "One less lonely girl". Jeg lurte skikkelig på hvem OLLG skulle være. Da Justin hadde synget første verset og refrengen en gang, kom han bort til meg og gidde meg handen hans! "Vil du være min OLLG i kveld?". Alle i salen begynte å skrike ja!!! Jeg tok handen min og lukket igjen munnen og nikket. Jeg tol handen hans og hoppet på scenen. Justin viste meg til stolen og gidde meg roser. Etter sangen ga han meg en lang klem og før jeg gikk fra scenen jeg takket han, og han bare nikket og smilte til meg. Da jeg kom på plassen min ga Karoline og Andrea meg en stor klem. Da merket jeg at det var en konvolutt i rosene da jeg åpnet den fikk jeg sjokk og begynte å hylgrine..
-Hva trur du det sto/var i konvolutten? :)

~Anastasija <3
 


(#jbiebernews)

 

-Spiller du gitar? :)

 

~Anastasija <3
 (#jbiebernews)

 

~Anastasija <3
Er ikke noe farlig at hun er der eller no, men ville bare vise dere det så dere og vet det :) Syns det er søtt jeg <3

 


(#dailybieber)

 

~Anastasija <3(#bibses)

 

~Anastasija <3
Fy fader nå ble jeg sur når jeg så denne videoen! Noen hadde kjøpt konsert billetter til konserten til JB i Sydney bare for å kaste egg på han! Fy ****!! Det er IDIOTISK!

 


(#justinbiebersource)

-Syns??

 

~Anastasija <3

 
yoyoyooyo <3 Fikk i hvertfall blogget litt :D Kommer ikke noe mer fra meg før kvelden.. Skal til Oslo :P Så, vi snakkes <3

-Liker du å være i Oslo?

 

~Anastasija <3
Tumblr_lkbno1hbbv1qe7codo1_500_large

Justin Bieber og Selena Gomez skal ifølge rapporter ha planlagt en sommertur sammen.

Ifølge HollywoodLife, skal E! News' Ken Baker sagt til Ryan Seacrest at de to skal på en tur til sommeren etter at Justin er ferdig med turneen hans.

Han fortalte også at forlovelse og løftering rykter er falskt, men at de ser sikkelig forelska ut.

 #celebtoday

 

 

-Syns?

 

~Anastasija <3


slapp av og ikke ring han.. det er ikke nummeret hans desverre, men det er nummeret til gårsdagens bursdagsbarn Wilson Warren.. en som jobber i Justin's crew...

etter å ha fått mange meldinger og anrop, prøvde justin å få stopp i dette.. 
"That number was @wilsonwarren number stop calling him sorry Wilson Warren but you deserve it." 

(jbiebernews)

 

~Anastasija <3

hits