Hei! Dette er mitt siste innlegg for i dag (selv om jeg skrev at den forrige skulle bli det..) Har ikke begynt å pugge på musikk enda!! Så gjør det nå.. Snart.. Men ville bare si at vi er med på Blogg VS Blogg hos Stine B. Bieber  <<< trykk der og stem på oss (a)

 

~Anastasija <3
HEI :*
Da har jeg vært på Never Say Never 3D! herlighet for en fantastisk film, jeg tror særiøst det er den beste filmen jeg nooen gang har sett! Filmen var rett og slett hærlig! Har aldri vært bort i bedre♥ Når man ser den filmen, blir man bare en større belieber, og jeg er også enda mer stolt av å være en belieber♥ Jeg hadde med meg to venninner (astrid og pernille) og søstra mi (andrea), og de var ikke så store fans fra før av. Men da vi skulle gå ut gikk jeg og Pernille gråtende ut mens andrea og astrid gikk ut med ett stort smil rundt munnen! Filmen var så rørende,morsom og helt vill! jeg har ikke ord♥ Å være en belieber gjør meg sterk, og det er fordi at Justin viser meg hele tiden at jeg må følge drømmen min og mitt hjerte! Justin har forandret mitt liv, og jeg er stolt av det♥ once a belieber,always a belieber.

when he smile, I smile

Hva er det man ikke kan like med denne gutten? skjønner ikke dere,hatere..
-ALMA
Hei!
Trur dette blir mitt siste innlegg for i dag! Ville bare si at jeg og Alma har avtalt at hvis vi klarer å spøke med hverandre eller hvis en av oss spøker, men failer, må vi klippe håret vårt! F.eks. hvis Alma klarer å pranke meg i morgen, må jeg klippe håret, men hvis hun failer så må hun :P Så.. For å si det sann.. JEG SKAL IKKE TAPE!!!!! Og vi må klippe 10-15cm!!! (jeg har egentlig godt av å klippe 10 cm, siden håret har begynt å bli slitt, men uansett!)


Blir litt sann leit å klippe dette håret.. Ikke sant? Btw har egentlig ikke så langt :L bildet ble tattt litt underfra hvis dere skjønner 


-Hvem håper du taper og må klippe håret? xD

 

~Anastasija <3

SEND DETTE VIDERE PÅ TWITTER/FACEBOOK ELLER SKRIV OM DET PÅ BLOGGEN!!! MEN IKKE MARKER NAVNET TIL JUSTIN BIEBER HVIS DU SKRIVER OM DET PÅ TWITTER ..SIDEN DA VIL HAN NOK SE DET!!

 

 

~Anastasija <3
 

~Anastasija <3
Hei! Dere! Er det greit his vi trekker to vinnere av brillene i morgen!? Har ikke tid til å trekke :s Har fått ny mobil (sony ericsson xperia mini eller no), så jeg må fikse det og sann, jeg må pugge på musikk også skal jeg dusje og sann :/ E

 

~Anastasija <3
sykt kult og genialt!

 

~Anastasija <3

 
ååå!!! Vil reiste dit og!! og på konserten hans!! trur jeg døøør av misunnelse snart :'(

 

~Anastasija <3
HEIOGHOPP!
dagen idag har gått opp i skidag med skolen, og faktisk var det første gang jeg var i trekket! :o Har bodd her i snart 15 år og aldri vært i trekket.. sinnsykt! Det var faktisk veldig gøy må jeg si, med godt selskap har man det alltid gøøy! Eneste gangen det var litt kjipt var jo at jeg faktisk datt av heisen med 6 mast og måtte renne på rumpa ned igjen.. som var en smuuuule langt! men, gikk fint det. Jeg kjenner det litt i beina at jeg har gått på slalom, men det er forhåpentligvis normalt?
Anyway, IDAG SKAL JEG PÅ NEVERSAYNEVER3D!!!!♥ fyyflate så jeg gleder meg! kan nesten ikke vente! Hørt at man kan ta Justin i hånda? ♥ damn sier jeg bare!
MEN, se dette her, viktig viktig!
Det ser ut til at Justin Bieber (17) og Ashton Kutcher (33) kanskje kommer til å samarbeide snart.

Nei, det er ikke snakk om en ny versjon av 33-åringens kultprogram "Punk'd" (slik ryktene sa i fjor høst.

Ace Showbiz skriver nemlig at tenåringssensasjonen og den kjekke Hollywoodstjernen er ønsket i hovedrollene til en ny komediefilm kalt ""What Would Kenny Do?".

Ifølge bransjen er det Sony Pictures som har kjøpt rettighetene til filmen og de skriver også at Kutchers selskap, Katalyst Entertainment, og Will Smiths selskap, Overbrook Entertainment, skal produsere den.

Om Bieber takker ja skal han spille en 17 år gammel gutt som møter et hologram (Ashton) som hevder han er den voksne personen av ham selv.

Los Angeles Times hevder at den unge popsensasjonen allerede har takket ja, mens Ashton fortsatt er noe usikker.

Filmen, som ennå ikke har fått en regissør, skulle egentlig spilles inn i år, men siden Bieber er så opptatt på turné, vil nok produksjonen utsettes til neste år.
fyysøren viss de skal lage film sammen! Blir jo to kjekkaser på en film♥ can't wait!

remember to neversaynever♥ please?

fineste!

♥♥♥
-ALMA
Handsome!


 

  

~Anastasija <3

hits