Chillin with my dawg 

 

-Tonje

-Tonje
Heisann dere! 

Så sitter jeg og bare teller ned tiden til den blir 00:00. Tonje har nemmelig bursdag i dag og blir 16 år (!!) Hun har blogget en god del for dere den siste tiden, så tenkte jeg kunne minne dere på det. Hun hadde blitt kjempe glad for en liten gratulasjon :-)

Også til poenge med overskriften. Det er jo så utrolig mange rykter ute å går nå, anngående bruddet mellom Justin og Selena. Men ikke nok med det. Dere har kanskje sett det mest utrolige bilde fra meet&greet, der Justin tar på Jocelynn sine pupper? akkurat. Det sies at Justin gjør alt han kan for å vise at han virkelig er over Selena. Det sies også at han smiler falskt og flørter med mange jenter, for å overbevise om dette. Det er nok desverre ingen som hvet noe helt sikkert, men jeg velger vertfall å ikke tro på dette. Jeg syntes det bildet var derimot hysterisk morsomt! Sellom han skal være ett stort forbildet, må han jo få lov til å ha det litt gøy også. Jeg hadde vertfall begynt å kjede meg skulle jeg leve opp til hva alle andre ville jeg skulle gjøre. Han er en tenåring han også! Selvfølgelig kødder han seg inni mellom. Ser jo det på stilen hass om dagen. Mario pysjamas, blomser bokser, fargerike vingesko osv? Jeg tror nok han er passe lei av å gå å tenke på hva media vil skrive. Han har begynt å ha det gøy vertfall! 
Hva mener dere om dette? 
Syntes Jocelynn var heldig jeg ;)

                                                    

Ida

 


**Aner ikke hvorfor halvparten av teksten vart svart 

 
Igår kom endelig Believe Acoustic ut. Jeg kan ikke si annet enn at jeg virkelig elsker det! Jeg kan sette meg ned å begynne å gråte fordi sangene er så fine. Det er liksom Justin, det er han, å sitte med bare gitaren å spille. Og dere skjønner hva jeg mener(?!!)Kan ærlig innrømme at Nothing Like Us er virkelig en sang jeg griner av. Jeg elsker den, og synes den er så fin. Den kommer rett fra hjertet, og det merker mann. JEG ELSKER DET OG JEG ELSKER HAN!!♥


 

Skal lage et eget innlegg med alle sangene, kommer kanskje på fredag :)

 

-Tonje
 

-Tonje
 

-Tonje


 

 

-Tonje

-Tonje

Ahh, fyfaen så hot! Hakje ord, haha!?


-Tonje

hits