http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Untitled2-4.jpg">

DATO: 24.04.2011 / KLOKKESLETT: 17:00

7 kommentar(er)

.... Du gikk fort tilbake til plassen din og ga Nora en stor klem. Hun gråt og derfor begynte du og å få tårer. Det var den beste dagen din i ditt liv! Du så på blomstene du fikk av Justin og merket en lapp der. Du tok den opp og der sto det at du og Nora skulle vente på han etter konserten, og det gjorde dere. Han kom ut med crewet og dere gikk på Mac Donalds for å spise. Etter det reiste alle untatt deg, Nora, Justin og Kenny tilbake til hotellet deres. Dere gikk ut. Det hadde blitt litt mørkt, og det var ingen fans der... Nora og Kenny gikk nesten hele turen foran, mens du og Justin holdt hverandre i hendene og gikk bak. Du syns det var kaldt, så han ga deg genseren hans og sa at du skulle beholde den. Dere var ute til klokken var halv 1. Du og Nora bestilte taxi og kjørte hjem. "God natt, jenta mi, sov godt, jeg møter deg i morgen før du reiser." sa Justin før du satt deg i bilen og kysset deg. Da fikk du sjokk. Du skulle reise hjem i morgen! Denne ferien i Hellas hadde vært det beste minnet i ditt liv, og nå måtte du reise fra alt, fra Justin! I mens du reiste hjem begynte du å gråte og Nora fikk høre hvorfor du gråt, begynte hun å hylgrine. Da dere kom inn i rommet deres sto det en lapp der "Hei jenter! Håper dere har kost dere! Vi reiser i morgen klokken 2 om dagen. Stor klem fra foreldrene deress". Nå begynte du også å hylgrine, så du bare la deg i sengen og etter noen minutter sovnet du..

Neste dag...

Du våknet klokka 8 om morningen. Da du gikk på badet var nesten hele ansiktet svart. Det var fordi du orket ikke å ta bort sminken forrige kveld, og fordi du gråt. Du tok vek alt og gikk og dusjet. Etter at du var ferdig orket du ikke å sminke deg, fordi du visste du ville grine mer. Når du gikk ut av badet sto Justin der. "Hey shawty" sa han til deg og klemte deg. Da begynte du å gråte igjen.. (I mens så stakk Nora på badet..)
"Nei, ikke gråt." sa han til deg og kysset deg. Du prøvde å roe deg ned, men du fikk ikke det til, så Justin løftet deg opp, gikk bort til sengen din og satt deg ned der. Du begynte å smile, og Justin kysset deg.
"Hva skal vi gjøre? Jeg vil ikke reise fra deg.." sa du til han. Justin svarte med at han ikke vil det heller.. Plutselig så sa han; "Jeg har tre dagers fri fra konserter om to uker! Da kommer jeg og besøker deg". Du ble så glad! "Jaaaa!" Dere begynte å kysse, men så banket det på døren..  Det var foreldrene dine og de sa at vi skulle reise nå. Nå fikk du tårer igjen.. Justin ble med deg ut av hotellet. Da dere sto der og skulle si hade begynte du å grine utrolig mye. Han kysset deg og sa at dere kommer til å møtes snart. Du nikket og satt deg i taxien som skulle kjøre dere til flyplassen hvor dere skulle ta fly hjem..
I hele hjem-turen gråt du... Du hørte på musikk og tekstet med Justin. Foreldrene og Nora turte ikke å si noe til deg, for ikke at du skulle begynne å grine mer.
Du kom hjem klokka 3 om natten neste dagen. Du la deg i sengen din og sovnet med en gang. Når du våknet lurte du på om hele ferie turen var bare en drøm. Det banket på døren. Du trudde det var foreldrene dine. Du sa at de kunne komme inn, men det var ikke foreldrene. Det var Justin! Han kom bort til deg og sa "Jeg kan ikke være en dag uten deg. Jeg har snakket med foreldrene dine og crewet og jeg har fått lov til at du blir med på My World Tour!". Du ble så glag at du hoppet på han og kysset han!

 

*Slutt*

 

Hahaha, teit slutt, men jaja :P Jeg kommer til å begynne med min egen historie snart ^^

 

-Hva syns du om historien? :)

 

~Anastasija <3
DATO: 23.04.2011 / KLOKKESLETT: 22:55

2 kommentar(er)

Hei! Egentlig så skulle dette være den siste delen, men jeg kommer med en til i morgen ;)


... Du fikk sjokk.  "Tenk om limousinen ikke ble bestilt av Justin, tenk om de vil bare kjøre oss bort og tvinge Justin til å gi pengene for å få dere tilbake", du fikk mange rare og stygge tanker i hodet ditt og det føltes ut som hjertet ditt stoppet. Dørhandtaket til limousinen gikk ned og døren ble åpnet. Der sto Justin med to røde roser. Du pustet lett ut og sa hei. Han sa hei og kysset deg. Så ga han deg og Nora hver sin rose. Dere begynte å snakke om konserten og hvor mye dere gledet dere. Etter noen minutter hadde dere komt til bygningen hvor det skulle være konserten til Justin. Dere måtte kjøre bak den for at fansene ikke skulle se dere. "Vil dere se backstage?" spurte Justin dere da dere hadde komt ut fra limousinen. Du og Nora sa selvfølgelig ja. Justin tok hånden din og viste dere hva som er hvor. Helt til slutt gikk dere til prøverommet til Justin. Det var utrolig fint der og det sto masse av godteri på bordet. Justin tok en m&m, kastet den opp, åpnet munnen og spiste den opp. "Bare ta, hvis dere vil" sa Justin og smilte. Det banket på døren og Kenny og Pattie kom inn. Du og Nora fikk hilse på Pattie.
"Åå, er det du som er *ditt_navn? Endelig fikk jeg møtt deg!" sa Pattie da du hilste på henne. "Bra valg, gutten min" sa hun og så på Justin. "Jeg vet!" svarte Justin og så stolt ut.
Patte og Kenny skulle gå opp og de spurte om Nora ville være med, og hun sa ja. Så du og Justin ble alene i rommet. Han satt seg på sofaen og du satt deg på han. Dere begynte å råkline og det endte opp med at dere datt av sofaen. Det banket på døren. Justin sa at de kunne komme inn. Det var Scooter Braun, "Jeg ser dere koser dere her, haha"  sa han. Du måtte dessverre gå fordi om en halv time ville konserten begynne. Justin kysset deg og sa at dere ses snart igjen.
Du og Nora hadde konsertplasser helt foran med scenen. Konserten begynte og du så at Justin stirret på deg hele tiden. Konserten var helt topp! Men så begynte sangen til OLLG, og du ble litt lei deg fordi du visste at nå ville en heldig jente sitte der oppe med Justin.. Justin hadde sunget nesten halve sangen da Justin kom bort til deg og gidde deg hånden sin. Du tok handen hans og kom på scenen. Han viste deg stolen og du satt deg på den. Rett etter det kom en av danserne til Justin og ga blomster til Justin som han ga til deg. Helt på slutten av sangen kysset Justin deg på kinnet og du ble vist ut av scenen.....

 

Ble vist ikke noe spennende slutt i denne delen, men jaja :)

-Vil du ha mer? :)

 

~Anastasija <3
DATO: 22.04.2011 / KLOKKESLETT: 17:02

4 kommentar(er)

Har litt tid til å blogge nå, så fortsetter på historien.. Har seriøst ikke peiling på hva jeg skal skrive.. Sliter :/
Som dere husker så skal det bare være 10 deler av historien, så dette er den nest siste........
.. Du gikk bort og åpnet døren og der sto foreldrene dine. "Hei sann" sa du med en litt nølende stemme.. "Shit, hva har jeg gjort nå?" tenkte du... "Vi lurte på om dere ville bli med på shopping" sa moren din. Du og Nora ropte ja og ble skikkelig glade. Resten av dagen tilbrang du med familien. Litt før du skulle legge deg fikk du en melding fra Justin. Der sto det "Hei, jenta mi! Savner deg! Gleder meg utrolig mye til å se deg igjen på konserten i morgen! Love you, sov godt shawty <3". Du svarte at du og savnet han og gleder deg til konserten, også at du elsker han og at han skal sove godt med mange hjerter. Du la deg i sengen og sovnet med et stort smil...

Neste dag....

Du våknet klokken 4 av en forderdelig drøm! Du drømte om at Justin slo opp med deg og ble sammen med Jasmine Villegas istedenfor. Heldigvis så var det bare en drøm, tenkte du. Du prøvde å sovne igjen, men det klarte du ikke før klokken var nesten 6. Neste gang du våknet igjen satt Nora vedsiden av deg og så på TV. "Du fikk en melding ista" sa Nora. Du tok fort frem mobilen og så at du hadde fått 19 sms'er av Justin. På 18 av de sto det "I love you" mens på den siste sto det at du skulle møte han tre timer før konserten. Nora så på ansiktet ditt at du ble utrolig glad og spurte deg hva som sto på meldingen. Du fortalte det og hun skrek "OMB!". Litt senere stakk du fort i dusjen og sminket deg. Du visste ikke hvordan du skulle se ut på håret og Nora tipset deg at du burde krølle det, noe du gjorde. I det du og Nora gikk ut fra hotellet kom det en stor svart limousin. Sjåføren kom ut, gikk bort til deg og spurte "hei, er det du som er *ditt navn*?". "Ja, det er meg..." svarte du. "Vær så godt kom inn, Justin har bestilt denne til dere" sa han og åpnet døren. Du og Nora ble sjokka. Dere satt dere i limousinen. Der var utrolig fint og der sto fem champange-glass og juice. Limousinen begynte å kjøre. Du og Nora snakte og lo, men dere sluttet med det da limousinen stoppet...

 

-Syns? :)

 

~Anastasija <3

 
DATO: 21.04.2011 / KLOKKESLETT: 16:56

2 kommentar(er)

Hei! Som sagt så er Alma i Danmark, så jeg må fortsette på historien.. Er ikke flink, trur jeg :s Haha.. Hadde faktisk tenkt til å skrive en historie selv, men så gjorde Alma det akkuratt den dagen jeg skulle begynne :L Så ja.. her er DEL 8!...... Det var pannekaker! "Ahh, Justin! Jeg elsker pannekaker!". "Jeg vet, Nora sa det til meg" sa Justin. Du kysset han på kinnet og dere begynte å spise. Dere var nesten ferdige da telefonen til Justin ringte. "Hei" sa han, "Ja, det er meg, har det skjedd noe?". Justin sa at han kommer straks, og gikk ut av rommet. Du ble urolig... Plutselig kom han tilbake med et sladder-blad og på forsiden var det et bilde av deg og Justin som kysset. Justin smilte og sa "haha, sykt fint bilde, ikke sant?". Dere bladde i bladet og der var det hele 3 sider med bilder hvor dere kysset. Dere bare lo av det. Du og Justin satt på sengen og koste dere litt, senere bestilte han taxi til deg og du kjørte tilbake til hotellet du bodde i. Med en gang du åpnet døren til hotellrommet ditt kom Nora løpende og hoppet på deg. Hun viste deg 3 forskjellige blader med bilder av deg og Justin og begynte å spøre deg forskjellige spørsmål. "vent litt da, jeg svarer på alle spørsmålene etter at jeg har dusjet og fikset meg" sa du til henne og stakk kjapt inni dusjen. Etter at du var ferdig sto hun og ventet utenfor døren. "Endelig" sa Nora. Dere gikk bort til sofaen og du fortalte alt til henne: om kyssene, paparazziene, pannekakene og alt det andre.  "omb, omb, omb! Jeg kan ikke tru at du er kjæresten til Justin!" skrek Nora og hoppet på sengen! "Ikke jeg heller! Og i morgen er jo konserten hans! ah, som jeg gleder meg" svarte du og begynte å hoppe med henne. Plutselig så banket det på døren deres.....

- Hvem trur du det er?
- Syns om historien? :)

 

Som sagt jeg er noob på dette, så det ble liten historie :L

 

~Anastasija <3
DATO: 20.04.2011 / KLOKKESLETT: 14:24

3 kommentar(er)

HISTORIE DEL 7.
?
Mens dere stod og klinte fikk paparazzien alle bildene de ville ha, og Justin dro deg med inn på soverommet. Han dro for gardinene og heiv deg ned i senga, han la seg opp på deg og dere starta og råkline. Dere lå og klina lenge i senga før dere bestemte dere for å sove, klokka var blitt 01.10 men du måtte ringe Nora og si ifra at du sov over hos Justin. Da du ringte var Nora i halvsøvne; ??Hei, det er *navnet ditt*. Ville bare si at jeg sover over hos Justin i natt! Si ifra til mamma og pappa i morgen tidlig, ok???, ??Jaada, takk for at du vekte meg.. sier ifra til mamma og pappa jeg. Natta, glad i deg og hils Justin.?? ??Takk, sorry mente det ikke! Skal hilse han. God natt, glad i deg også.?? Så la du på. Du sa ifra til Justin at Nora hilste og han smilte bredt. Justin gidde deg ett natta kyss også la dere, dere. Justin la seg godt inntil deg så holdt han rundt deg gjennom hele natten.

neste morgen.

Du våknet alene og vart litt redd, du begynte å lure på om du bare hadde drømt alt som skjedde i går. Men da du akkurat var på veg til å tro at det var en drøm, kom Justin inn. Han hadde fått tak i frokost til dere. Da Justin så at du var våken, sa han; ??Søren! Skulle vekke deg med ett kyss (a)?? så lo han søtt. Du så på han og sa; ??Bare av og se deg, gjør at jeg våkner perfekt!?? Justin la ifra seg brettet, sprang bort til sengen og hoppet på deg. Han kysset deg langt og lenge og du likte det! Han henta maten og da du åpnet lokket såg du ?


Q: hva synest du om denne delen?
DO YOU WANT MORE?!
Btw, etter denne delen tar Anastasija over historien. Jeg drar til Danmark om to timer, så får ikke blogget på nesten en uke.. VI SNAKKES folkens <3
-ALMA
DATO: 19.04.2011 / KLOKKESLETT: 23:07

7 kommentar(er)

? Bli sammen??? Du vart så satt ut at du ikke viste hvor du skulle gjøre av deg. Tenk at Justin Bieber ville bli sammen med deg, og ikke noen annen jente i verden, bare deg. Justin venta spent på ett svar fra deg, og det fikk han;?? Justin, selfølgelig vil jeg være sammen med deg! Men tenk alle jentene i verden som kommer til og bli knust da? De elsker deg..?? Justin sa; ??Jeg vet at jeg har masse fans som liker meg, men det kan ikke stoppe kjærligheten min for deg *navnet ditt*, jeg digger deg over alt! Og i kveld er du så vakker, å jeg vil bare tenke på deg?? Du likte Justin så godt og du vart så glad da han sa at han bare ville ha deg i tankene. Da dere fikk maten sleika Justin seg rundt munnen og var klar til og bare hiiive innpå! Han elska virkelig Spaghetti med Kjøttboller, og du vart så glad for å se at han koste seg. Da dere nesten var ferdig å spise så bestemte Justin seg for og være skikkelig romantisk.. Han tok opp en lang spaghetti å la ene enden i munnen din og den andre i sin egen munn, dere startet og ??suge?? inn spaghettien å etter 3 sekund sa det *SMASK* og dere kysset for aller første gang. Justin var ufattelig flink til å kysse og du likte det veldig godt.

Etter en stund var klokken blitt veldig mye å den nærmet seg 23. Justin spurte om du ville være med på hotellet hans og du sa selfølgelig ja. Da dere kom til hotellet fikk du sjokk, det var så stort og vakkert! Hotellet hadde to store fontener med inngangen. Justin gikk først ut, og du kom etterpå. Før dere viste ordet av det hang det paparazzier rundt dere, og de ville ikke gå. De tok bilder av deg og Justin sammen, og det var ikke poenget at verden skulle vite enda at dere var sammen. Du og Justin sprang inn på hotellet og paparazzien kom ikke etter. Du og Justin så på hverandre å lo, han sa til deg; ??Sorry *navnet ditt* for at du måtte oppleve det første gang vi var ute sammen.. Men de er sånn nesten hele tiden, håper det går fint??? Du så søtt på han og sa; ?? Så lenge det er deg jeg blir avbildet sammen med, bryr det ikke meg! Jeg elsker deg gutten min?? Justin vart glad og gidde deg ett stort kyss på munnen. Dere gikk inn i heisen og tok den opp til 23 etasje, der hadde Justin sin egen suite. Han låste seg inn på rommet og du synes rommet hans var så fint. Han smilte til deg og sa; ??Liker du det??? ??ja, det er kjempe fint Justin! Du lever virkelig ut drømmen?? Justin smilte til deg og sa; ??Du har vell ikke lyst og sove over her i natt??? Han tok rundt hofta di og holdt deg tett inntil seg. Før dere viste ordet av det hadde paparazzien fått tak i ett helikopter og var oppe i luften å tok bilder av dere gjennom vinduene. Justin vart kjempe sint og ropte til di; ??Er det ikke mulig å få litt kvalitetstid med dama si?! NÅ vet dere det, *navnet ditt* er min kjæreeeste og jeg elsker henne mer enn noe annet!?? Du vart så rørt pga Justin sa han elsket deg og sprang bort til han å gidde han en stor klem, men han ville mer. Han kysset deg og det vart om til klining, dere gadd ikke bry dere om paparazzien i helikopteret og klina til ?
Q: Likte dere Historien?
DO YOU WANT MORE?
-ALMA♥
DATO: 18.04.2011 / KLOKKESLETT: 00:34

2 kommentar(er)

.. Du mumla ut;''Justin, du er så snill!'' Han smilte og sa; ''alt for deg søta♥'' plutselig så han Nora og hun hadde en hvit t-skjorte der det stod: I ♥ BIEBER! på, og han gikk bort til henne og sa; ''Hei lille søte deg! Er du fan?'' Nora var i sjokktilstand hun greide verken bevege seg eller si ett ord så du svarte for henne; ''Ja justin, hun er sikkert din største fan! Hun har vært det kjempe lenge, og på vei hit så hørte hun på sangene dine heeele tiden! Hun har kjempe mange t-skjorter,genserer,bukser, plakater, sko der det står I BIEBER på! hun elsker deg!'' Justin stod og så på Nora med ett stort gap rundt munnen, også sa Nora;''I 2 år har jeg vært fan av deg, og ikke ett sekund har jeg angret. Du er mitt største forbilde og jeg digger deg! Du har så sinnsykt gode sanger, jeg blir helt betatt av de. Også, du er jo skikkelig søtDu er så snill med mamman,pappan,søskene dine og alle! Du bryr deg om de, og jeg synest du bare virker som en helt hærlig fyr! + du dater SØSTRA MI! liksom, MIN søster. Det er helt sinnsyyktbtw, kan vi bli bff? (a)'' Justin lo den søteste latteren du noen gang hadde hørt, åsså sa han; ''Fra nå av er vi bff! haha, en dag så kan du ta med deg søstra di så får dere ta en VIP tur inn i turnèbussen :*'' Nora vart så glad at hun gråt, Justin gikk bort til henne og gidde hun en klem. Etter han hadde gitt hun klemmen spurte han deg;'' *navnet ditt* skal vi dra? Limoen står ute og venter på oss''  Du sa ja, henta vesken din og sa til Nora at hun måtte legge seg før 11! etter en liten stund var dere på veg ut døra.

Da dere kom på resturangen var det ganske lite folk der, så du og Justin fikk det beste bordet. Da dere skulle sette dere ned så kom Justin og tok fram stolen for deg, også satte du deg ned. Til drikke bestilte dere iskaldt vann med sitron i så servitøren hentet det til dere. Da dere skulle bestille mat så sa du at du ville ha spaghetti med kjøttboller, da så Justin på deg med ett sjokk! Han sa;''Liker du spaghetti med kjøttboller?!'' du trodde at han ikke likte det og sa;''jaa.. hvada?'' Han smilte og sa:''Jeg ELSKER det!!''  Du lo søtt og så sa Justin til servitøren;''To skåler med spaghetti med kjøttboller♥'' Servitøren smilte og sa; ??Dere får maten snart ; )?? Da servitøren gikk tok Justin deg i hånden og sa;?? Du er så pen, og jeg liker deg veldig godt kan ikke vi ?.''Q: hva synest du om denne delen? :) 
    DO YOU WANT MORE?
-ALMA

 
DATO: 16.04.2011 / KLOKKESLETT: 13:52

3 kommentar(er)

... Det var Justin og Jeremy, Kenny ropte til dere at dere var nødt å springe inn i prøverommene så Justin ikke så dere, så du og Nora sprang for harde livet. Plutselig hører dere at Justin har oppdaget Scooter og Kenny å de startet å prate om deg. Du hørte at Justin sa; ''*navnet ditt* er så pen, hun får meg til og smile Scooter!'' Scooter og Kenny lo og Kenny sa; ''Justin er foreeeelska'' Justin;''pppffffffftt'' Scooter bare lo og til slutt hørte du at de sa hade til hverandre og du og Nora kunne gå ut igjen. Du var helt rød i kinnene pga det Justin hadde sagt om deg og Scooter så på deg og ga deg ett blikk som du bare lo av. Scooter sa til deg uten at Kenny og Nora hørte det;Han har følelser for deg, jeg kjenner han altfor godt. Og den måten han snakket om deg på, beviser at han liker deg veldig godt. Du er hans favorite girl.'' Du smilte til Scooter og sa til han;''Jeg hadde aldri trodd at en gutt som Justin kunne like en jente som meg, jeg liker han veldig godt jeg også scooter! Greier så vidt og vente til ikveld'' Etter en liten stund var dere på veg ut av butikken du hadde en pose med den fineste røde kjolen og Nora hadde en pose med den fineste sommerkjolen.

Scooter og Kenny førte dere så tilbake til hotellet, og du var klar til kvelden med Justin. Inne på hotelrommet hadde du fått 10 røde roser, og de var fra Justin. Han hadde skrevet på ett kort:''Gleder meg til ikveld Shawty, du er virkelig min favorite girl'' Du og Nora hoppa opp og ned å du var særiøst verdens gladeste jente! Du greide ikke skjønne at Justin Bieber faktisk kalte deg shawty og sin favorite girl, du følte deg så spesiell. Da kvelden kom ringte det på døren, og der stod Justin med 1 rød rose i hånden og en hjerteformet boks med sjokolade. Han visste virkelig hvordan han kunne sjarmere jenter i senk. Han så deg dypt inn i øynene og gidde deg ett kyss på kinnet♥


Q: Hva synes du om denne delen?
Do you want more?
-ALMA

DATO: 15.04.2011 / KLOKKESLETT: 17:02

3 kommentar(er)

... Du og Nora vart litt redde, men åpnet døren. Der står mannen som hadde gått sammen med Justin på stranden dagen før, plus en annen mann. Først var de ufattelig alvorlige, men til slutt så smilte ene mannen og sa; ''Hei, Jeg er scooter og er manageren til Justin. Mannen vedsiden av meg heter Kenny og er livvakten hans!'' Da du hørte at det var Scooter skjønte du at det var noe som skulle skje, så sa Nora; ''Er du særiøst Scooter?! Du aaaner ikke hvor mye jeg elsker JUSTINhan er liks..'' Du avbrøt Nora og sa til scooter; ''Såå, hva er det egentlig dere gjør her på hotellet?'' Scooter smilte lurt og gidde deg ett blikk du ikke skjønte noe av, til slutt sa scooter; ''Ja, du vet.. Justin digger deg, og siden dere skal på middag ikveld, ville han at vi skulle gi dere begge to en dag dere aldri vil glemme!'' Du og Nora så på hverandre og vart helt ville!!

Scooter dro med deg og Nora ut i en svær limosin, og kjørte dere til en frisør salong. På frisørsalongen fikk du krøller og Nora fikk stripet hår, etter det dro dere på en butikk der dere fikk kjøpe en helt ny kjole plus tilbehør. Du kjøpte den fineste røde kjolen du noen gang hadde sett, den satt som perfekt på deg og da du kom ut av prøverommet sa kenny: ''Jeg skjønner at Justin har valgt deg som sin OLLG *navnet ditt*'' Du rødmet og sa;''tusen takk Kenny :*''  Han smilte til deg og Scooter sa til Kenny; ''IKKE flørt med jenta til JB kenny!'' Du lo så mye at du fikk vondt i magen! Da Nora kom ut hadde hun valgt en sommerslig og kjempe søt kjole med blomsterfarger, og dere var søstrene perfekt. Plutselig var det noen som kom inn butikkdøra og dere alle fikk ett stort sjokk ..


-Er ikke sikker på når tid neste del kommer, for jeg skal på håndballfest senere ikveld så er ikke hjemme før i tolv tiden!-
Q: Likte du delen?
-ALMA

DATO: 13.04.2011 / KLOKKESLETT: 22:50

4 kommentar(er)

''... Da jeg så deg viste jeg at det var noe med deg, du er ufattelig pen og jeg må se mer av deg! jeg veit at det er noe spesielt med deg. Ring meg på 45 68 33 90 imorgen tidlig, jeg vil vise deg mitt liv fra min side, klem JBieber.'' Da du leste lappen, vart du ufattelig sjokka! Du trodde ikke at en gutt som Justin Bieber kunne like deg?! Du sprang bort igjen til Nora og viste hun lappen, Nora var helt betatt av Justin Bieber men sa til deg: ''vis dere blir sammen, kan jeg pliiiiiis bli kjent med justin da? Du veit jeg er fan!'' Du lo litt søtt og sa: ''Nora, jeg kommer aldri til og bli sammen med Justin! Men greit, vis vi blir sammen skal du få bli beste vennen hans!'' Nora smilte og var lettet over det du akkurat svarte henne. Timene gikk og dere dro hjem igjen på hotellet. Da klokken var 22.30 bestemte dere at dere skulle gå å legge dere. Du og Nora sov på samme rom, og etter 10 min var begge to sovnet.

*neste dag*

Du våknet brått fra en drøm. Du hadde drømt at du og Nora ble angrepet av en hai, på stranden. Du tenkte ikke så mye over det, og lot Nora sove en halvtime til. Mens Nora sov tenkte du på lappen du fikk med selveste JB, du tenkte på nummeret som han skrev på lappen.. skulle du ringe? Du 'manna' deg opp og ringte, og plutselig tok noen telefonen ''Hallo?'' du hørte det var Justin og gikk ut på terassen så sa du: ''Heei, det er *navnet ditt*..'' Du hørte Justin le søtt i bakgrunnen og så sa han: ''yes, husker deg shawty! veldig glad for at du ringte, var redd du kanskje aldri kom til og gjøre det..'' du vart litt sjokka og sa: ''hvem vil vell ikke ringe Justin Bieber?'' han lo enda mere og sa ''vell, jeg vet ikke.. Men *navnet ditt*, jeg vil gjerne at du er med på middag imorgen kveld klokken 20 på resturangen Blues?'' Du vart så glad at du hoppa som bare det ute på terrassen! Du ville virkelig skrike og hyle å alt som gikk an, men fant ut at det var best og bare bli ''chill'' og svare: ''Ja, selfølgelig vil jeg det!'' Han vart skikkelig glad og sa: ''flott, da ser jeg deg der da søta♥'' Du greide å mumle ut: ''mhm''

Da du kom inn igjen på rommet hadde fortsatt ikke Nora våknet og du bestemte deg for og vekke henne, på en slem måte. Du hoppet på henne og ropte: ''KYKELIKYYYYYYYYYYYYY''  Nora våknet og vart skikkelig sint, men etter en liten stund begynte dere bare å le! Du fortalte henne at du hadde snakket med Justin og at du skulle på middag med han dagen etterpå. Nora vart så glad at hun stod og hoppa i sengen. Plutselig banket det på døren og noen ropte: ''Er det her Nora og *navnet ditt + etternavn* bor?! kom ut med engang!

Q: var denne delen bra eller dårlig?
     VIL DERE HA MER?
vil bare beklage for at jeg ikke får blogget mye denne uka, men jeg har 27 oppg i matte, masse andre lekser + RLE og Matte prøve + en innlevering i Historie/Samfunnsfag. Det blir historier hver dag, men kan ikke love at de kommer tidlig eller sent! just as you know.
-ALMA
DATO: 12.04.2011 / KLOKKESLETT: 22:58

6 kommentar(er)

Kjærlighetshistorie.
Du var på ferie i Hellas med familien din.
Du heter *Navnet ditt* og er 15 år gammel.
Du har en søster som heter Nora på 12 år.

Du og Nora skulle på stranden, det var 29 varmegrader og du var klar for og legge deg på solsengen å sole deg! Du og Nora var bestevenner. Du kunne fortelle henne alt og hun kunne si alt til deg. Dere la dere på en strand, som var ''forlatt'', det var ingen andre der. Du hadde på deg den bikinien du likte best! Det var en Norway bikini. På rompa stod det: Norway og på ene puppen stod det Nor og den andre Way. Plutselig så du en ganske kjekk gutt, i bar overkropp. Bak han kom det en litt stor mann, med en t-skjorte der det stod: KENNY på. Gutten og den store mannen satte seg ned på en solseng litt bortenfor deg og Nora. Du merket at gutten la merke til deg, og han sendte noen flørtete blikk. Det vart så varmt at du bestemte deg for og bade litt. Nora ble på land. Da du startet og gå mot vannet la du merke til at gutten følgte deg med øynene dine, du vart litt creeped og bestemte deg for å gå bort å spørre om det var noe siden han så så mye på deg.

Da du kom bort sa du: ''Hei, jeg la merke til at du fulgte meg med øynene.. og jeg lurte på om det var noe spesielt?'' han sa ikke noe, men etter en liten stund kom det noen ord ut av munnen hans: ''Jeg synest bare at du er ufattelig pen, og jeg la merke til Norway bikinien din. Er du fra norge?'' Du smilte og sa: ''Ja, fult og helt norske jeg!'' Han lo litt, og sa:''du er morsom shawty, hva heter du?'' Da han sa shawty, merket du at det var noe kjent med han! Du så litt nærmere og så at det var Justin Bieber! du greide og mumle ut:''je-jeg heter *navnet ditt*'' Han så søtt på deg og sa:''Først nå du legger merke til hvem jeg er? haha, du er skikkelig søt *navnet ditt*! + kjempe fint navn♥'' Du rødmet grusomt, og han lo søtt! plutselig så sa han at han måtte dra.. men før det, gidde han deg ett kyss på kinnet og tok deg i hånda. Da han slapp hånda di, hadde du en lapp i hånden. Han var plutselig helt borte og du skulle til og se på lappen, det som stod på lappen var: ...


Q:hva synest du om DEL1?
veit det var en sick dårlig slutt.. men første gang jeg lager en sånn!! don't judge me please.
si ifra vis dere likte den, + litt mere forslag til hva jeg kan putte inn i historien :)
-ALMA
hits