http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Untitled2-4.jpg">

DATO: 01.06.2011 / KLOKKESLETT: 22:06

1 kommentar(er)

Denne Imaginen fikk jeg av Bea :D Hvis du vil så kan du sende en imagine til 2life1boy-justinbieber@hotmail.no

 


Dette har da på en måte hendt tidligere: En norsk belieber vant en tur til Amerika for å møte Justin Bieber. Hun likte seg så godt der at hun flyttet dit og ble gode venner med Justin og crewet hans. Etter en stund blir hun sammen med Chaz, Justins bestevenn. Jenten er ca 15-16 år, og i denne historien har hun ikke et navn. Jeg skriver historien i *jegform*. Justin og Selena er sammen, og noe mer tror jeg ikke dere trenger å vite.

Jeg våknet tidlig den morgenen. Da jeg tittet på klokken var den halv syv, og ingen av de andre hadde våknet enda. Jeg tok på meg en tettsittende treningsshorts og en litt stram singlet også tok jeg med meg vannflasken for å dra ut å løpe meg en tur. Det var en strålende morgen. Solen varmet veldig mot den svette huden min mens jeg løp, og til tross for min gode kondisjon måtte jeg stoppe flere ganger for å drikke på grunn av varmen. 
Da jeg kom tilbake til huset satt Justin og ventet på meg. "Hvor har du vært?" Spurte han, mens han lo litt av hvor sliten jeg var. "Jeg var ute og løp", svarte jeg, ganske andpusten. Han fortsatte bare å le, så jeg stirret småstygt på ham før jeg gikk inn på badet for å ta meg en dusj. Da jeg var ferdig satt Justin, Chaz og Ryan rundt kjøkkenbordet med frokosten klar. "Tenkte vi skulle være så søte å vente til du var ferdig før vi begynte å spise", sier Chaz og ser på meg med et englefjes i håp om å få litt ros. Jeg ler litt, så går jeg inn på rommet, drar på meg en hvit t-skjorte størrelse XL og en mini shorts før jeg går ut på kjøkkenet til de andre igjen. Vi spiser oss passe mette før vi drar ned på kjøpesenteret for å handle inn til kveldens fest. 
I dag er det Selenas bursdag, så jeg og guttene har bestemt oss for å holde en overraskelsesfest for henne. Det som var deilig med Supernova-kjøpesenteret var at det lå litt i utkanten av byen, så det var sjeldent masse folk der. Noe som også betydde at det ikke var fullt av masse skrikende jentunger som løper etter oss. "Hva bør jeg kjøpe til Selena syns dere? Hun er tross alt kjæresten min, så jeg føler det bør være noe vakkert", Justin spør oss alle, men ser kun på meg, så jeg skjønner at det egentlig er meg han spør. ?Kanskje dette?? Sier jeg og holder opp et nydelig diamantsmykke. "Er ikke det mer deg da?" Han ler litt, også sier han: "Kanskje hvis du smisker litt, kan du få Chaz til å kjøpe det til deg?" Han løfter øyenbrynet og dulter litt bort i Chaz. "Haha! Hvis jeg bare hadde hatt pengene dine, Justin, skulle jeg kjøpt hele verden til henne", svarer han Justin. Noe så søtt av ham! Jeg smiler og kysser han. Akkurat i det jeg lener meg vekk fra den søte kjæresten min, kommer en haug jenter skrikende bort til oss og vi blir stående mitt i en autografklynge. 
Etter mange timers leting finner Justin det han vil ha, og vi drar hjem. Det tar noen timer å ordne i stand til festen, men når klokken nærmer seg syv, drar Justin for å hente kjæresten sin. Festen ble skikkelig suksess og alle hadde det veldig gøy hele kvelden. På slutten ble jeg bare sittende i sofaen med Chaz å snakke med han, helt til vi hørte høylytte stemmer komme fra soverommet til Justin. De fleste hadde dratt hjem fra festen, siden klokken var blitt over tolv. Jeg ser på Chaz, i håp om at han vet hva som foregår, men han ser like forvirret ut som jeg føler meg. Vi reiser oss og går bort til soverommet, hvor Ryan allerede står og tyvlytter. "Hva er det som skjer?" Jeg ser forvirret på Ryan, som tydeligvis har fått med seg en del av hva som har skjedd. "Selena har vært utro", sier Ryan og ser ned i gulvet. "HVA?" Jeg kan ikke tro det jeg hører! Hvordan kunne hun være utro? Hun som er så snill og søt. Stakkars Justin må være knust nå. Plutselig smeller døren opp, og ut kommer Justin løpende. Jeg titter inn i rommet og ser Selena med maskaraen rennende ned kinnene. Jeg ser skuffet på henne, rister på hodet og løper etter Justin. Jeg finner ham sittende på taket, gråtende. Jeg sier ingenting, bare setter meg ved siden av ham, holder ham inntil meg og lar ham gråte på skulderen min. "Hvordan kunne hun?" Spør han uforstående. "Noen ganger gjør folk ting uten å tenke. Og ofte gjør de det uten noen hensikt om å såre eller ødelegge for noen. Jeg er sikker på at Selena var en av dem. Hun ville aldri verden gjøre noe for å såre deg, og det tror jeg du vet. Jeg mener ikke å ta hennes parti, for jeg syns det var virkelig teit det hun gjorde, men jeg sier bare at hvis du virkelig elsker henne, så lar du henne ikke gå så lett. Også må du huske at jeg alltid vil være her for deg! Uansett hva". Jeg blunker til ham også ser han på meg en stund, før sier han: "Takk, det betyr virkelig mye! På kort tid har du blitt en av mine beste venner, og jeg har blitt kjempe glad i deg!" Han lener seg frem og gir meg en kjempe klem, og jeg kjenner jeg får tårer i øynene. Han er så nydelig, den gutten! "Kan du gjøre meg en tjeneste?" Spør jeg. "Hva da?"Jeg reiser meg opp, retter litt på den vakre paljettkjolen min og ser på ham. "Gå ned og gi Selena en klem, og fortell henne at om hun lover og ikke gjøre dette igjen, så tilgir du henne". Justin nikker, og så går vi ned til de andre.Det ble en lang natt, med mye snakking. Men til slutt ble Justin og Selena sammen igjen, og alt endte bra. Til slutt ble det til at vi bare satt å så en film den korte tiden som var igjen av natten. Jeg tittet på Justin, og jeg kunne se at vi tenkte det samme. Til tross for alt som hadde hendt det siste døgnet, hadde ingen av oss vært så lykkelige før.

 

 

 

Syns den var bra :D - Hva syns du? ^^

 

 

~Anastasija <3
DATO: 27.05.2011 / KLOKKESLETT: 15:16

1 kommentar(er)

Fikk denne imaginen fra Emilie <3 Tusen takk :D Hvis DU har noen imagines, kan du gjerne sende de til 2life1boy-justinbieber@hotmail.no :)
Jeg satt i klasserommet og trodde jeg skulle dø av kjedsomhet! Det var enda 1 time igjen til skolen var slutt,så var det endelig sommerferie. 
Jeg satt å så ut av vinduet og bare tenkte! *håper Justin snart skal ha konsert det er så lenge siden han har hatt det* 
Klassen blir avbrutt med at det banker på døren å læreren deres Fru.Pattinson sier "kom inn". Døren åpner seg og der står det en gutt med lys brunt hår kastansje brune øyne. Han har på seg svarte jeans,lyseblå hettegenser og en hvit t-skjorte. Han spurte om dette var riktig klasse han skulle begynne i. Fru.Pattinson "ja,bare kom opp hit til meg!" Gutten kom opp og stilte seg ved siden av læreren. Fru.Pattinson : "du kan sette deg ved siden av *navnet ditt*, hun har ingen å sitte siden av. Da gikk det opp noe for deg,så hun nettopp at gutten skulle sitte ved siden av DEG! Jaja,,jeg satt jo alene siden Alice venninen min hadde flyttet og måtte bytte skole. Han gikk ned og satte seg ved siden av meg. "Hei,jeg heter Justin" sa han og smilte. Føre jeg sa noe som helt satt jeg så på han. Det er noe kjent med han gutten,han heter Justin lurer på hva han heter til etternavn! "hva heter du til etternavn?" spurte jeg nervøs. "Bieber, jeg heter Justin Bieber!" sa han. "åja,siden jeg syns det var noe kjent med deg syns du" sa jeg og lo. "åja,hva heter du?" spurte Justin høflig. "jeg heter *navnet ditt* sa jeg og smilte. Okei,veldig hyggelig å møte deg *navnet ditt*.. "kanskje vi kan bli bedre kjent å finne på noe etter skolen?" spør han. "ja! det hadde vært koselig" sa jeg. "ehh..hvor bor du?" spurte jeg han. " jeg bor like borti veien her,vi kan se huset mitt fra skolen" sa han og smilte stort. "åja,jeg også! kanskje vi nesten er naboer da?" sa jeg sjokka. "ja,det er bra. For da er det ikke langt til hverandre" sa han..

Skolen var ferdig og jeg gikk hjem og tenkte på at jeg og Justin skulle finne på noe senere. Vi hadde blitt enige om at jeg skulle komme hjem til han klokka halv 7. Vi skulle se på film og kose oss med godteri og tepper. Jeg hadde rettet håret og tatt på meg noe annet og fikset på sminken. Jeg sa til mamma at jeg skulle til en venn og være der en stund. mamma : okei,det er greit *navnet ditt*! Men ikke vær så veldig sent hjemme. Du må minst være hjemme klokka halv 11. jeg : " mamma! det er ferie..jeg kan være ute lenger enn til klokka halv 11?" mamma: okei da,men ikke senere enn 12. Okei ?" jeg : "ja, det er greit. Ringer deg når jeg er på vei hjem jeg" mamma : okei,kos deg masse da! Og ikke noe flørting med guttene.. jeg : MAMMA! jeg er 16 snart 17..og jeg får ikke lov til å flørte eller være sammen med gutter! mamma : du,jenta mi! Du skjønner at jeg bare tuller litt med deg! jeg: jada..jeg skjønner det! Men jeg må nesten gå,skulle være der klokka halv 7 så jeg må forte meg. mamma: okei,hade! 

Jeg hadde kommet fram til huset til Justin. Det var kjempe stor og hvit. Han hadde til og med basseng ute i hagen!
Jeg ringte på,døren åpnet seg og der sto Justin og bare smilte stort. "hei! bare kom inn" sa han. 
"Tok ikke med noe film,regnet med at du hadde ordet det ?" sa jeg og fniste. "det går bra,har ordna så vi bare kan sette på play. Håper du liker skrekkfilm?" "nja,ikke veldig..men det går bra" sa jeg men en skjelven stemme. "okei,hvis ikke så er jeg her for deg" *godt å høre* tenkte jeg! Det begynte å bli skummelt og jeg skvatt veldig mye,men Justin merket det ikke enda! Men plutselig så fikk jeg det kikket i kroppen og jeg hoppet opp av sofaen. "er det noe galt?" spurte Justin stille og rolig. "ja,den er for skummel! Jeg klarer ikke å se på den,jeg må hjem! *neei! ikke gå,vi kan gjøre noe annet hvis du vil?" sa Justin og var kjempe redd for at jeg skulle gå. *okei,jeg blir lenger" sa jeg og smilte et lite smil. "hva skal vi finne på?" spurte jeg.. "vi kan legge oss i senga og snakke litt kanskje?" sa han og bet seg lett i leppa. "okei" sa jeg og la meg ned i senga hans. Han kom å la seg ved siden av meg og jeg så rett inn i de fantastiske øynene hans. "du har fantastiske øyne" klapp det ut av meg! Justin rødmet og sa takk det har du også. Jeg kjente jeg ble kjempe varm og glad på samme tid. Jeg kjente Justin hadde kommet nærmere og nærmere meg. Jeg kjente det varme pusten hans i ansiktet mitt. Men før han gjorde noe mere så sier han : " du er utrolig vakker, og jeg tror jeg egentlig liker deg litt" sa han og så ned i senga. "tnaww,jeg liker deg også" sa jeg og rødmet. Jeg kjente det ble veldig varmt der vi lå,men jeg sa ingen ting for å ødelegge det.. Jeg så på klokka den var 23:58..men jeg ville ikke ødelegge den fine stunden vi hadde. Han kom nærmere meg og jeg kjente han tok to fingre under haken min og  føre jeg fikk sagt noe mere så kysset han meg lett og kjempe lenge på leppene......  

 

 

 

-Syns? :)

 

 

~Anastasija <3
DATO: 26.05.2011 / KLOKKESLETT: 17:39

3 kommentar(er)

Fikk denne Imagine av Yvonne som har skrevet den selv :D Sykt bra, syns jeg <3 Hvis du vil sende imagine eller noe annet du vil at vi skal poste så er det bare å sende til 2life1boy-justinbieber@hotmail.no 


Du og venninna de var to store fan av Justin Bieber. Dere to skulle på konserten hans som var i Norge, Oslo spektrum , men dere hadde fått plasser langt bak.
Uansett så var dere utrolig spent. 
Det var en varm sommer dag i slutten av Juli dagen var endelig her, dagen du og venninna de skulle på Justin Bieber konsert. Dere stod foran speilet i flere timer og rotet i kles skapet for å prøve å finne ut hva dere skulle ha på dere. Til slutt fant dere ut at dere skulle har på dere shorts og en hvit t-skjorte der det stod ? I LOVE JUSTIN BIEBER?.

Dere satt dere inn i bilen og kjørte i vei, imens satt dere på en Justin Bieber cd og satt og sang for full guffe hele veien..
Endelig var bilturen over, dere var endelig framme ved Oslo spektrum. Du og venninnen din løp bort og stelte dere i køen, en kø som var i hvertfall et par kilometer lang. Dere stod der og var utrolig glade og var så utrolig spent.

Plutselig hører dere mange skrikende beliebers, vi tenkte nok at Justin Bieber var der.
Etter å ha stått i kø i en time så vi Justin, han ville hilse på fansene sine. Dere skrek og var utrolig glad, men så plutselig ser du at han kommer nærmere og nærmere deg. Og hjertet ditt begynte og slå for fullt. Han sa ? Hei, ossen går det?? 
Du ble helt stum, men du prøvde og presse fram noen ord.. ?Hei! jeg har det kjempe bra.?sa du fort, og hele ansiktet ditt ble rødt.
Justin bare stod der og smilte. Men så spurte han om jeg hadde fått bra plasser til konserten.
Vi sa men at vi hadde fått plasser helt bakerst i salen.
Men så tok Justin hånda ned i lomma og trakk opp to billetter og spurte om vi ville har plasser til 1. rad.
Du og venninna begynte gråte av glede og du skrek ut ? JA!?
Du tok billetten og sa tusentakk og smilte og ga Justin en klem og så gikk han inn igjen for å gjøre seg klar.

Du og venninnen din var fremme i køen og ga billettene til vaktene og gikk inn for å sette dere på plassene, hele Oslo spektrum var full. Tusenvis av skrikende beliebers, for et nydelig syn.
Dere skulle til og sette dere ned og så slo lysene seg av, selve Justin Bieber konserten skulle starte. Alle stod og skrekk og hoppet av glede og så kom Justin Bieber til syne og begynte og synge sangen ?love me?.

Du bare stod hoppet og skrek , og var rett og slett helt med. Men plutselig kjenner du noen prikke deg på ryggen og du skulle til å snu deg, og du ser at det står en dame der. Hun gikk bort til deg og visket i øret ditt: ? Vil du være The ?One less lonely girl? 
Du ble helt sjokkert og bare stod der med store øyne, og til slutt bare begynte du å gråte av glede og sa ? Ja seffølgelig? 
Du skulle si til venninna de men hun var så opptatt av å se på Justin Bieber at hun ikke merket at du gikk.
Damen tok deg i hånda å tok deg med bak scenen. Du hørte Justin Bieber begynte å synge ? One Less Lonely Girl?.
Du var nervøs men også veldig, veldig spent, så kom en av danserne og tok deg med ut og du satt deg på den spesielle stolen. Du bare hører at tusenvis av fans står og hyler men du greier ikke å se noe for lysene er for sterke. Men så får du øye på Justin, han kommer nærmere og nærmere deg og så gir han det en stor bukett med røde roser, og du smiler og er utrolig glad.
Han tar tak i hånden din og står og synger til deg, du enda i sjokk og klarer ikke å skjønne at du virkelig sitter rett ved sidna Justin Bieber. Du gråter av glede og helt i slutten av sangen visker han inn i øret ditt ?Du var utrolig nydelig i kveld? og ga deg en stor klem, så løp Justin ut.

Det var slutten av konserten og du og venninnen din gikk ut døra, men så hører du en mørk stemme ? Vent!?
Dere snudde dere og det var Justin, han spurte om han kunne få ta et bilde med deg. Justin ga kameraet til venninnen din og du stilte deg opp ved sidna Justin. Etter dere var ferdig å ta bilde så sa han, ?Vil du være min ?Favorite Girl? ?

 

5760866104_41b7d7c22f_z_large

 

-Syns? :)

 

~Anastasija <3
DATO: 20.03.2011 / KLOKKESLETT: 18:40

7 kommentar(er)

Heysann!
Jeg skal prøve og lage #2 Imagine for første gang, jeg veit virkelig ikke om de er gode det får du bestemme! :)

#1:
Det var torsdags morgen og du skulle gjøre deg klar til skolen, rommet ditt var proppfult med bare Justin Bieber plakater,dokker,bok osv. Du var en true belieber, da du våknet var du ganske i ''ørska'' og viste ikke helt hva du dreiv på med, men du gikk inn på toalettet og tok en rask dusj. Menst du dusja hørte du på Justin Bieber musikk for full guffe og drømte deg bort, etter dusjen tok du på deg litt sminke og tok på deg klærne du skulle bruke på skolen. Da du skulle gå ut på kjøkkenet hadde moren din laget frukost til deg, og dekket på til en for mye. plutselig  ringte det på døren og du skvatt til, ''hvorfor var det noen som kom på besøk så tidlig?'' tenkte du. Før du rakk og springe å late opp døren hadde gjesten komt inn. Det var selveste JUSTIN BIEBER. Du visste virkelig ikke om du drømte eller var våken, du var i hundre! Justin kom bort til deg og sa: ''Vil du bli min One Less Lonely Girl?♥'' Nå vart du så overrasket at du svimte om, når du våkna kyssa Justin deg og sa: ''var det ett ja?'' og da sa du:''viss du lover at hver morgen når jeg våkner at jeg får ett kyss på panna og at du sier at du elsker meg♥'' Justin lovte dette og dere vart kåret av people magazine til årets vakreste par♥


#2
Du og Justin var bestevenner, dere var sammen hver dag og var skikkelig glade i hverandre! han var som en storebror for deg, fordi han beskyttet deg hele tiden. Det var ingen som turte og si noe stygt eller frekt til deg, for da visste de at da fikk de Justin på nakken! En dag bestemte dere at dere skulle dra på stranden og bare bade å ha det gøy, kun dere to. Først var dere ute i vannet å tulla og lekte, etterpå bestemte dere for og legge dere å sole dere. Det var så varmt og godt, og du var småforelska i Justin, men hadde aldri turt å si det til han.. Fordi, du trodde jo ikke at han kunne like en jente som deg. Du var ikke den jenta som hadde blondt hår,store pupper,kjempe tynn og perfekt. Du var mer jenta med former, og ikke brydde deg så veldig mye om utseende. Mens dere lå på hver deres handkler, satt Justin seg opp og sa at han hadde noe å fortelle deg. Du vart litt redd og trodde han skulle komme med en helt forferdelig nyhet.. Istedet sa han:''Jeg veit at vi har vært bestevenner i ganske lang tid nå, men i denne tiden har jeg fått store følelser for deg♥ Og jeg håper at vi kan bli sammen, hva sier du?'' Du vart helt satt ut og Justin trodde det værste, men isteden for overrasket du han med å si:''Selfølgelig vil jeg være sammen med deg Justin! Jeg har ventet på dette lenge, eendelig er du bare min!♥'' Dere kysset og la dere ned igjen på håndklerne, menst dere holdt i hendene. Justin hvisket inn i øret ditt:'' jeg elsker deg jenta mi♥''


Dette var mine 2 første imagines, så de var ikke såå gode!
meen, hvem av dem synest du var best?

-ALMA
hits