http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Untitled2-4.jpg">

DATO: 16.05.2013 / KLOKKESLETT: 15:47

0 kommentar(er)

Robert snakker om at apen til Justin ble tatt under en pressekonferanse i Tyskland.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

-Tonje
DATO: 26.01.2013 / KLOKKESLETT: 11:44

1 kommentar(er)

Som dere sikker har merket er jeg helt tom for ideer på historien, og det kommer aldri ut en ny del. Jeg har prøvd flere ganger og skrivd deler til dere, men ender opp med å slette de nettopp fordi de er helt elendige! Derfor velger jeg å ta en pause fra den, og heller hente inspirasjon og lage en plan fremover slik at det blir enklere å skrive deler til dere. Med en gang jeg begynte på historien hadde jeg hele historien fremfor meg, og jeg visste hva som skulle skje, men etterhvert rotet jeg det til og gikk ikke etter planene. Ikke det at det er noe gale, bare at det blir vanskligere å skrive deler når jeg hele tiden må tenke over hva jeg skriver og legge planene akkurat der og da. Jeg føler historien vi bli bedre om jeg får tid til å tenke og prøve ut litt forskjellig, slik at det kommer noen spennende deler til dere. Hørest det greit ut eller?? Skal lage den spennende og søt til dere, haha :)
DATO: 06.01.2013 / KLOKKESLETT: 21:21

1 kommentar(er)

 Jeg fikk en varm følelse inn i meg, endelig kunne jeg gå ut på middag med henne. "Jeg vet ikke helt når Tonje og Chaz planla at vi skulle ut å spise, men tror det var i 6 tiden" svarte jeg. *Dittnavn* reiste seg opp. Hun rakte meg hånda si. "Kom!" sa hun. "Hvor skal vi?" spurte jeg og tok hånden hennes. . "Vet ikke. Vi bare går en tur. Bare du og jeg" smilte hun. Jeg smilte tilbake, mens jeg reiste meg opp. Tilbake til deg:

Jeg hadde egentli ingen planer om hvor vi skulle gå. Jeg følte bare for å gå en tur sammen med Justin. Dere gikk bortover stranden. Det var utrolig mange som såg på dere, ikke så rart når det var Justin Bieber. Noe jeg hadde helt glemt. For deg, var han bare en helt vanlig gutt. Merklig at det ikke hadde vert noen paparazzier der. Når du tenkte deg om hadde du faktisk ikke sett noen så lenge du hadde vert sammen med Justin. "Vet du hva? Det er helt merklig, men etter jeg kom ned hit har jeg ikke lagt merke til paparaziene. Kanskje de er her, men de plager meg ikke, og går ikke å tråkker oppå meg og går meg ikke på nervene som de pleier å gjøre hver dag." sa Justin som om han nettopp hadde lest tankene mine. "Vet du hva? Jeg tenkte akkurat på det samme." sa jeg helt overrasket. "Det må vere skjebnen" sa Justin og gliste fornøyd. 

"Hvor lenge blir du her egentli?" spurte plutselig Justin. "Jeg aner ikke. Jeg skulle vere her i 3 uker. Og jeg har vert her i 1-2 uker, husker ikke. Tror mamma ville vere her lenger, siden hun liker seg utrolig godt her. Så for alt jeg vet reiser vi hjem om en uke, eller det kan fort bli 2-3 uker til. Vansklig å si. Duda?" sa jeg.  "Håper du blir her en stund" sa Justin søtt før han fortsatte. "Jeg har ferie nå da, så jeg velger vel egentli når jeg vil dra. Så lenge det ikke skjer noe spessielt reiser jeg ikke enda." smilte han søtt. Han var så bedårende. Jeg klarte ikke å ta øynene mine vekk ifra han. 

"Skal vi gå tilbake så vi rekker middagen?" spurte Justin. Ahh, middagen. Jeg hadde helt glemt hele middagen, og jeg hadde ingenting å ha på meg. "Herrgud, jeg har glemt hele greia. Og jeg har ingenting å ha på meg." sa jeg stresset. Justin lo av deg. "Slapp av, du ser like fin ut uansett hva du har på deg" sa Justin søtt. Jeg rødmet litt og smilte til han. "Jeg finner helt sikkert noe" sa jeg. Vi snuddde å gikk tilbake til huset til Justin. "Sees ikveld da" sa Justin og ga meg en klem. Jeg kjente jeg ble varm i hele meg. 
 Mer?

-Ida
DATO: 04.01.2013 / KLOKKESLETT: 19:39

2 kommentar(er)

 "Jeg er lei for det. Det var ikke meningen at alt skulle bli helt feil og at jeg skulle bli så dust i hode. Og det jeg sa i går med de kjæreste greiene, det var ikke ment sånn at jeg aldri kom til å få følelser for deg osv. Det jeg mente var at akkurat der og da føltes det bare ikke som om verden kom til å ordne seg igjen. Alt jeg vil nå er bare å starte helt på nytt, uten noe drama. Få en ny sjangse , selv om jeg ikke fortjener det." sa jeg. Justin snudde seg og smilte. "vet du hva? Vi kan starte helt på nytt. Uten at noe drama skal ødelegge." sa Justin og rekte fram hånda si. "Jeg er Justin" sa han søtt. Jeg smilte tilbake og rekte han hånda mi "Jeg er *NavnetDItt*"


 

"Helt utrolig hvor mye som faktisk har skjedd siden jeg møtte deg første gang. Og det helt tilfeldig. Hadde det ikke vert fordi du sprang på Chaz på flyet hadde vi ikke kjent hverandre idag." sa Justin.. "Øh, jeg som sprang på han!? Det var han som gikk på meg." fortet jeg meg å si. "Var ikke det Chaz sa" sa Justin og smilte søtt. "Dust" mumlet jeg. Justin begynte å le den søte latteren sin. "Husker du forresten første gang vi møttes? da du var bekymret for at vi ikke kom til å møtest igjen, og du bare måtte ha et bilde sammen med meg." spurte Justin. Jeg kjente jeg ble ekstremt varm. Herregud, så flaut at han måtte ta opp igjen akkurat den episoden. "ahh, ikke ta det opp igjen.. Jeg husker det som om det var igår. " sa jeg og ga han et lite dytt i skulderen. Han dyttet meg så forsiktig tilbake. Jeg lo litt stille og såg på han.

Hvorfor måtte han vere så perfekt? Hver eneste gang jeg var sammen med han, var verden perfekt. Jeg følte meg som verdens lykkeligste. Jeg hadde bare lyst å klemme han og holde han tett inn til meg, og si jeg virkelig elsker han. Jeg har ikke klart å stoppe å tenke på han siden det kysset. Og jeg føler meg så ekstremt klar for et nytt seriøst forhold, selvom det kanskje er tidlig siden det ble slutt igår mellom meg og Chris, men sånn innerst inne vet jeg at det ikke var et helt seriøst forhold. Det varte bare en dag.. 

Justin sitt synspunkt 
Jeg hadde ikke klart å få *Dittnavn* ut av tankene siden det kysset. Jeg angret ikke et sekund på at jeg kysset henne. Hver gang jeg ser henne klarer jeg ikke la ver å smile. 
Jeg har aldri hatt denne følelsen. *Dittnavn* er så nyderlig der hun sitter og stirrer på meg. Og stemmen hennes, var dem søteste i hele verdem. Jeg har aldri møtt en jente som har fått meg til å følt det samme før. Hun er ikke som alle andre jenter. Hun er så...ja.. annerledes. Jeg er så glad for at alt er ordnet opp mellom oss. Jeg var så forelsket i henne, ville bare ikke innrømme det for noen, ikke meg selv engang. Og jeg skulle virkelig kjempe for henne, men hun var så jævli hardtoget.

"Forresten, Tonje og Chaz skal ut å spise middag idag. Chaz lurte på om vi også ville være med?" spurte jeg henne. Jeg håpet virkelig hun ble med. *DittNavn* så opp på meg. Hun smilte søtt. "Ja det kan jeg godt. Når er det?" svarte hun. Jeg fikk en varm følelse inn i meg, endelig kunne jeg gå ut på middag med henne. "Jeg vet ikke helt når Tonje og Chaz planla at vi skulle ut å spise, men tror det var i 6 tiden" svarte jeg. *Dittnavn* reiste seg opp. Hun rakte meg hånda si. "Kom!" sa hun. "Hvor skal vi?" spurte jeg og tok hånden hennes. . "Vet ikke. Vi bare går en tur. Bare du og jeg" smilte hun. Jeg smilte tilbake, mens jeg reiste meg opp.
 
Tilbake til deg

 

-Ida:*
DATO: 02.01.2013 / KLOKKESLETT: 21:22

0 kommentar(er)

"Så hva skjer mellom deg og Chaz egentli? Er dere sammen nå egentli?" spurte jeg. "Ehm, jeg vet faktisk ikke. Altså han er dødskjekk, og sommerfuglene svirrer når jeg er med han. Jeg syns han er en helt hærlig person. Vi har en greie, det har vi, og jeg tror absolutt vi kan bli sammen etterhvert." svarte Tonje. For en gangs skyld snakket hun også ut om hvordan hun følte det. Det var deilig at alt var ordnet opp mellom oss, selv om det aldri hadde vert noen komplikasjoner, bare jeg som var helt dum. 


 
"Hei, gutter!" ropte Tonje inn døra. Både Justin og Chaz spratt opp av sofaen. "Sov dere eller?" spurte Tonje. "Nei, vi låg å såg på tv.. Dere kunne sagt ifra at dere kom da, så kanskje vi hadde hatt sjangs å ryddet her før dere kom." svarte Chaz. Jeg såg meg rundt. Huset var ganske rotete, ikke så unormalt når det var 3 gutter som bodde der akkurat nå, Justin, Chaz og Ryan. Akkurat nå var det bare Justin og Chaz jeg kunne se. Å se Justin igjen etter kysset var ganske kleint.. Begge to latet som om ingenting hadde skjedd. 

"Hvor er Ryan da?" spurte Tonje. Det virket som om hun hadde kommet helt inn i det å snakke med de, og var ikke redd for å si noe. Jeg følte jeg måtte begynne helt på nytt. Liksom at jeg måtte bli kjent med de på nytt, etter alt som hadde skjedd. Jeg var skikkelig pinglete når det gjaldt gutter og fant aldri de rette ordene. "Jeg tror han er her et sted, kanskje på kjøkkenet" sa Justin. "Ryan, kom å hils på *navnetditt*" ropte Tonje som om hun hadde kjent han i flere år.

Jeg såg rart på Tonje. Jeg ante ikke at hun hadde hilst på han, eller kjente han.  Ryan kom inn i stua fra kjøkkenet.  ''Hey, du må være Justin sin største forelsk-'' Justin avbrøt Ryan med å slå han i magen.  ''Au, hva var det for?'' spurte Ryan og holdt seg på magen. ''Sorry, jeg trodde jeg såg en flue der.'' mumlet Justin og gikk up på altanen. Jeg begynte å le  ''hahha,viss du sier det så...   uansett, jeg er Ryan! Du må være *dittnavn*'' sa Ryan og håndhilste med meg. Ryan virket som en skikkelig hyggelig gutt. 
 

Jeg gikk ut på altanen. Justin hadde sett seg ned i sanden på stranden. "Hva tenker du på?" spurte jeg han, og stilte meg ved siden av han mens vi begge såg utover havet. Justin snudde blikket sitt mot meg. "Hva jeg tenker på? Alt, meg, deg, oss, vi, kysset, alt du sa igår... Jeg er så forvirret. Alt var perfekt, før alt raste sammen." sa han og snudde seg mot havet igjen. "Jeg er lei for det. Det var ikke meningen at alt skulle bli helt feil og at jeg skulle bli så dust i hode. Og det jeg sa i går med de kjæreste greiene, det var ikke ment sånn at jeg aldri kom til å få følelser for deg osv. Det jeg mente var at akkurat der og da føltes det bare ikke som om verden kom til å ordne seg igjen. Alt jeg vil nå er bare å starte helt på nytt, uten noe drama. Få en ny sjangse , selv om jeg ikke fortjener det." sa jeg. Justin snudde seg og smilte. "vet du hva? Vi kan starte helt på nytt. Uten at noe drama skal ødelegge." sa Justin og rekte fram hånda si. "Jeg er Justin" sa han søtt. Jeg smilte tilbake og rekte han hånda mi "Jeg er *NavnetDItt*"

 

 

-Hva syns du?
-Mer?
Nå har jeg fått tilbake litt inspirasjon, og er klar til å skrive nye gode deler til dere. Nå i det siste har delene vert utrolig dårlige, så sorry for det. Er på bedringens veg.

 

-Ida

 
DATO: 01.01.2013 / KLOKKESLETT: 21:57

0 kommentar(er)


Jeg, som alle andre jenter holder hemmligheter om gutter mellom seg og bestevennina. "Snakket du med Justin etter konserten da?" spurte mamma mistenksomt. okei, jeg var helt sikker på at hun visste noe av det som skjedde igår, og jeg var nesten sikker på at Tonje hadde fortalt det.. Ville vert typisk hun. 


 "Mhm, jeg snakket litt med han etter konserten. Hva da?" spurte jeg. Det var like før Tonje bare tok over for meg og fortalte alt. Jeg kunne se det på hele ansiktsutrykket hennes. "Nei, jeg tenkte kanskje du kunne ta han med deg hjem en dag. Så jeg, pappan din og Kim får lov å hilse på han kanskje. Han virker som en super fyr." svarte mamma meg.  "Hva snakker du om egentli?" sa jeg mens jeg såg bort på Tonje som gliste stort. "Slapp av, Tonje har forklart meg alt om deg, Chris og Justin. Og viss jeg ikke husker helt feil, så ga jeg deg et råd om hva du skulle gjøre for noen dager siden. Og hadde jeg ikke riktig om at det var Justin du skulle valgt." sprutet mamma ut. "Awkward" sa Tonje før hun tok en sjokoladebit og reiste seg opp og gikk.


"Okei, jeg tror kanskje Tonje har forklart noe helt annet enn det som faktisk har skjedd." prøvde jeg å forsvare meg. "Det er helt greit, jenta mi. Jeg skal ikke blande meg i guttegreiene dine, men jeg mente det jeg sa om Justin at jeg tror han er en fin gutt." sa mamma og blunket til meg. Jeg ryddet opp etter frokosten og gikk opp til Tonje på rommet. "Hva skjer'a?" spurte Tonje. Jeg skjønte godt at hun ville bare at jeg ikke skulle ta det opp med henne. "Hva var det for? Hvorfor fortalde du det til henne.." sa jeg. Jeg var ikke sint i det hele tatt. Hele greia var egentli bare komisk. "Karma is a bitch, eller?" gliste Tonje fornøyd før hun fortsatte "Slapp av, jeg fortalde ikke noe spessielt..... Og en ting til, jeg stikker bort til Chaz nå. Skal du vere med en tur?"  "Ja, skal bare sminke meg og ta på meg noen klær." svarte jeg.


 

"Så hva skjer mellom deg og Chaz egentli? Er dere sammen nå egentli?" spurte jeg. "Ehm, jeg vet faktisk ikke. Altså han er dødskjekk, og sommerfuglene svirrer når jeg er med han. Jeg syns han er en helt hærlig person. Vi har en greie, det har vi, og jeg tror absolutt vi kan bli sammen etterhvert." svarte Tonje. For en gangs skyld snakket hun også ut om hvordan hun følte det. Det var deilig at alt var ordnet opp mellom oss, selv om det aldri hadde vert noen komplikasjoner, bare jeg som var helt dum. 

 

 

Nok en kjedelig del, sorry... Kommer mer senere. 
Mer?

 

-Ida:* 

DATO: 01.01.2013 / KLOKKESLETT: 20:38

0 kommentar(er)

Jeg trenger bare tid til å tenke meg om, og tid til å bestemme hva jeg egentli vil. Alle tankene bare svirret rundt.. Jeg fikk en snap fra Justin der det stod; Goodnight sweetie♥ cyou tomorrow! Jeg smilte stort og kjente varmen i hele kroppen min. 


  Jeg våknet neste dag, helt av meg selv. Det var blitt en stund siden sist jeg gjorde det. For en gangs skyld kunne jeg våkne uten noe drama rundt meg, og alt var som før... vel nesten. Jeg var fortsatt forvirret etter det som skjedde igår, og jeg visste ikke helt hva Justin ville med det kysset heller. Jeg vet ikke helt hva jeg selv mente med det, for akkurat nå var jeg ikke forelsket i Justin og jeg var ikke ute etter å få han som kjæreste heller. Det eneste jeg vil nå er å fikse opp i vennskapet mellom meg og Justin, og så får resten komme som det vil. 

Jeg tok på meg en stor tskjorte, og noen gode varme sokker, så gikk jeg ned for å spise frokost. Tonje satt med bordet sammen med mamma og spiste frokost. "God morgen, sunshine" smilte mamma når jeg kom ned trappen. "Har du tenkt å spise frokost med oss nå, er en stund siden sist nå" fortsatte hun. "Heh, god morgen! Hadde faktisk tenkt å spise med dere idag ja." sa jeg

 

"Må du abselutt ha pcen der, når du for en gangs skyld spiser sammen med oss?" spurte mamma. "Sorry da" sa jeg og klapset den igjen. "Du, fortell meg. Hvordan var konserten?" spurte mamma meg. Tonje smilte mens hun rørte i teen sin. Hun såg opp på meg, som om hun forventet at jeg skulle fortelle hele greia med Justin. Fortelle om kysset, sangen, følelsene mine, og alle problemene osv. Jeg smilte før jeg begynte. "Joda, den var helt syk. Utrolig mange fine sanger. Han er så sinnsykt flink. Skulle gjerne reist på en konsert til, men da skulle det vert en stor konsert." sa jeg fornøyd. Akkurat nå ville jeg bare ikke dele alle mine hemmeligheter med henne. Greit nok, mamma var en person som jeg kunne snakke med nesten alt om osv, men ALT kunne jeg ikke dele med henne. Jeg, som alle andre jenter holder hemmligheter om gutter mellom seg og bestevennina. "Snakket du med Justin etter konserten da?" spurte mamma mistenksomt. okei, jeg var helt sikker på at hun visste noe av det som skjedde igår, og jeg var nesten sikker på at Tonje hadde fortalt det.. Ville vert typisk hun. 


 

Sorry for dårlig del..... Kan skrive en bedre til dere viss dere vil ha det, haha
Mer?
Hva syns du?

 

-Ida:* 

  
DATO: 30.12.2012 / KLOKKESLETT: 01:03

0 kommentar(er)

Heisann, dere! Jeg trodde faktisk at jeg skulle få tid til å skrive mangen historiedeler i julen, men der tok jeg vist feil. Julen er en hektisk tid, der man besøker familie og venner, men og bare slapper av. Jeg hadde planer om å skrive flere deler for dag, slik at jeg kom meg videre på historien, men slik ble det ikke. Imorgen får jeg ikke blogget før utpå dagen engang, jeg aner ikke når jeg er hjemme igjen. Jeg tenkte at siden jeg har vert så utrolig dårlig med den historiebloggingen at jeg skriver noen deler i morgen å legger ut de, så blir det et lite maraton. Noen som vil ha det? Og viss det er noen som har ideer til hva som skal vere med i historien er det bare å komme med det, tar imot alle forslag og inspirasjon. Jeg har noen planer om hva som skal skje osv, men jeg klarer å flette inn ideer her og der, så kom med det du har!

 

Noen forslag til historien?
Vil dere ha et slags maraton?

 

-Ida:* 
DATO: 27.12.2012 / KLOKKESLETT: 01:06

1 kommentar(er)

."Gratulerer, men Hvorfor har ikke du sagt noe til meg om dette *DN*? Du vet du kan si alt til bestekompisen til kjæresten din.." sa Chaz mens han holdt på å dø av latter. Jeg skjønte virkelig ikke hvorfor. "okei, for det første er han ikke kjæresten min, og det andre.. Hva skulle jeg sagt til deg?" sa jeg og dyttet til han. Justin såg på meg med det sexye blikket hans.


 
Det såg ut som Justin forventet at jeg skulle si noe annet også. "okei, kanskje ikke nå, men det er faen ikke langt ifra." sa chaz fornøyd. "haha, jeg vet ikke om du har fått det med deg, men det har vert en tung dag.. Jeg slo opp med kjæresten min for bare noen timer siden,  og er fortsatt knust. Jeg valgte først å ikke dra på konserten før jeg ombestemte meg fordi jeg fikk dårlig samvittighet ovenfor Justin, siden jeg har vert en dust mot ham og fordi det kanskje fikk meg i bedre humør, som den gjorde" Jeg ga et blikk til Justin og smilte før jeg fortsatte; "Tonje har vert sint på meg i flere dager, og jeg har vert totalt blind som ikke har sett hva som er galt. Og nå står jeg her, etter en helt utrolig konsert og Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, og jeg er så forvirret. Tusen tanker skriker inni meg.. Jeg har en del ting å ordne opp i før jeg kan begynne å tenke på noen kjæreste greier. Sorry to say it, men jeg trenger litt tid." Chaz nikket og smilte. "Men jeg må gå nå, Tonje venter. sees imorgen" sa jeg mens jeg så på meldingen jeg nettopp fikk av Tonje. 

 

Idet jeg gikk, hørte jeg Chaz sin stemme si; "Dæven, hun der er virkelig hard to get. Du er heldig får du henne. Men hun er verdt å kjempe for, for hun er en helt fantastisk person." Jeg smile stolt. Hard to get, ja gjett om. Og det skal ikke bli lettere heller, tenkte jeg for meg selv. Jeg saktet ned farten så jeg kunne høre hele samtalen deres.  "Fantastisk person?" spurte Justin.. Jeg himlet med øynene.. "okei,okei.. kanskje ikke i det siste, men tro meg, hun er det. Tonje har fortalt meg alt om hun." That bitch.... "Men lov meg en ting. Ikke la hun falle for deg viss du ikke har tenkt å ta vare på hun. De gutta har hun fått nok av, og jeg tror at den neste, som mest sannsynlig blir deg, som prøver seg på hun kommer til å møte en utfordring. Hun er ikke lett å få på kroken nå... Men bare ikke sår henne, det er det siste hun trenger akkurat nå." sa Chaz. Jeg smilte for meg selv, mens jeg ventet på et svar fra Justin. " Jeg vet. Har hørt litt av det jeg også. Jeg vil ikke såre henne, jeg lover. Jeg er jo Justin Bieber" sa Justin.. "Ja nettopp." sa Chaz og klappet Justin på skulderen før han gikk. Justin skjønte godt hva Chaz mente med det, og det samme gjorde jeg. 
 

Selfølgelig var det lett for at Justin kunne såre meg viss vi først fant tonen. Det er lett for Justin å glemme alt og starte på nytt med alle de jentene som vil ha han. Men jeg er bare redd. Redd for å bli såret igjen, redd for å aldri vere bra nok for noen. Jeg er lei av å hele tiden ende opp med å bli såret. Jeg tror virkelig at Justin er gutten for meg, og jeg tror han er den perfekte kjæreste. Og ja, kanskje det kunne bli noe av oss en dag. Jeg trenger bare tid til å tenke meg om, og tid til å bestemme hva jeg egentli vil. Alle tankene bare svirret rundt.. Jeg fikk en snap fra Justin der det stod; Goodnight sweetie♥ cyou tomorrow! Jeg smilte stort og kjente varmen i hele kroppen min. 

 

hva syns du?
Vil dere ha mer? 

 

-Ida;*

 
DATO: 25.12.2012 / KLOKKESLETT: 23:59

2 kommentar(er)

Justin fortet seg med autografene og bildene før han nærmest sprang mot meg. Ånei, hva skulle jeg si? Skulle jeg fortelle han alt jeg hadde funnet ut, og alt jeg følte? Eller hvar det for tidlig etter alt?


 Jeg ble stående å bare stirre på Justin mens han kom i mot meg. Jeg såg ned på nøkkelen. "Du kom!" hørte jeg Justin sin stemme si. Han smilte stort og søtt, og jeg gjorde det samme tilbake. Tusen ord strømte igjennom hodet mitt, og jeg begynte å forklare alt; "Jeg følte jeg ikke hadde noe valg. Jeg satt hjemme, og tårene klarte ikke å stoppe. Tonje fortalte meg alt.  Jeg hadde så utrolig dårlig samvittighet for hvordan jeg har vert mot deg.  Jeg skyldte deg en.  Jeg fant nøkkelen du ga meg. Jeg stod innpå badet, og lyset gikk opp for meg. Jeg skjønte hele greia. Jeg burde skjønt det med en gang, at jeg har vert så dum. Og du skal vite at jeg er så utrolig le........" Og mer rakk ikke jeg å si før Justin plutselig tok begge armene sine rundt deg og presset deg intill seg, og kysset deg.  Ditt aller første kyss med Justin! Og du var utrolig nervøs. Du kysset han tilbake mens du bare fikk en varm følelse inni deg, bare av at han holdt rundt deg. Han slapp det våte kysset og du rødmet skikkelig. ''Wow..'' sa Justin. ''Wow'' sa du plutselig. ''Wow..'' sa Chaz og Tonje sin stemme bak deg.

(sykt dårlig kvalitet, jeg vet)
 Photobucket

 

Jeg bet meg i leppen og såg ned i bakken, og smilte stort før jeg så dypt inn i øynene til Justin. Justin så på meg før han tok hånda si bak hodet og såg forsiktig bort på Tonje og Chaz med et stort smil om munnen. Perfect moment... Chaz og Tonje så på dere begge to. "Okei, kanskje vi ødela noe nå Chaz... haha,  men gratulerer da dere" sa Tonje. Chaz bare lo og rekte hånden til meg og Justin."Gratulerer, men Hvorfor har ikke du sagt noe til meg om dette *DN*? Du vet du kan si alt til bestekompisen til kjæresten din.." sa Chaz mens han holdt på å dø av latter. Jeg skjønte virkelig ikke hvorfor. "okei, for det første er han ikke kjæresten min, og det andre.. Hva skulle jeg sagt til deg?" sa jeg og dyttet til han. Justin såg på meg med det sexye blikket hans.

 

Ikke den beste delen, jeg vet.. Men hva syns dere?
mer?

Ida;* 

 
DATO: 08.12.2012 / KLOKKESLETT: 17:33

2 kommentar(er)

Kanskje litt tidlig etter å nettopp å ha vært i et forhold, men folk får si akkurat hva de vil, jeg skal ha han!!! 
Jeg fortet med med å kle på meg, sprang ned trappen og tok på meg Toms skoene mine.  "Mamma! Du er nødt til å kjøre meg til der Justin har konsert. Fort deg" ropte jeg halveis ut døren komt.


 "Men du skulle jo ikke dra" svarte hun.. "Åhh, bare kom. Jeg MÅ gå nå, kjapp deg. Ikke gidd å diskuter bare kjør meg dit så har du gjort jobben din for i dag." sa jeg og gikk ut i bilen å satte meg. Og det tok ikke lang tid før mamma kom ut i bilen å satte seg. Vi startet å kjøre mot stedet der Justin skulle ha konsert. "Hva fikk deg til å plutselig ombestemme deg til å dra på konserten da" spurte plutselig mamma. Jeg kjente det ble en litt klein stemning. Egentli hatet jeg når mamma begynte slik, og jeg hatet å snakke om gutteproblem osv, selv om vi var ganske opne om det. Som regel brukte jeg bare en unnskyldning.. "Jeg bare tenkte på alt. Og at dette har vert drømmen min lenge, og jeg følte jeg måtte være der å støtte Justin, siden jeg har blitt kjent med han nå.." svarte jeg fornøyd. Ikke så værst svar *nd*, tenkte du inn i deg selv. "Hmm, hørtes fornuftig ut. Jeg skal si jeg ble sjokkert når du ikke skulle reise" sa mamma. Jeg bare fniste litt og nikket. Jeg tok opp mobilen og sendte en snap til Tonje. "Jeg er på veg til konserten. Ikke si noe til Justin. Følte jeg bare måtte." Like etter parkerte vi utenfor arenaen. Den var ikke stor, egentli ganske lite. Jeg skulle til å gå inn døren før noen stoppet meg. "Billett" sa en av de høye vaktene. "ehmm, jeg har ingen. Men Justin er vennen min, og venninnen min der inne har billetten min." sa jeg.. "Det er ikke bra nok, vi trenger billetten i hånda, nå" svarte han. Jeg ble fort stresset. "Det er greit, hun er med oss" hørte jeg en kjent stemme si. Jeg snudde meg og fikk øye på Chaz og Tonje. "Takk gud, dere reddet meg." sa jeg mens vi gikk inn døren. Jeg ble så utrolig nervøs. Jeg visste at Justin ville jeg skulle være der, men etter det jeg hadde gjort med han var jeg ikke sikkert lenger. 

 

"Konserten har vert helt rå hittil. Men nå kommer den beste delen, lover deg. Bare stå her litt, så går vi" sa Tonje. "Hey hvor skal..." og lenger kom ikke jeg før de forsvant inn i mengden. Stemningen inne var helt crazy, og belieberne gråt og hylte. Akkurat slik ville jeg også gjort hadde ikke alt vert så komplisert nå og jeg ikke hadde blitt kjent med Justin. Akkurat nå var ikke Justin på scenen, det var bare Dan Kanter som spilte bakrunsmusikk. Jeg gikk helt bak til veggen å stilte meg opp, det var ikke langt i fra scenen. Plutselig kom Justin på scenen igjen, og jeg kjente alle de tusen sommerfuglene svirre rundt. Jeg klarte ikke annet enn å smile. Han begynte å snakke, på engelsk såklart; "I've got one more special song for you. I've wrote this song a few days ago. Someone, a special girl actually, told me that at the end of the day  after all shit that happens, everything's gonna be alright, and I started believe in that and she had right. That one special sentence went straight in to my heart and I wrote a song about that and it's called be alright" sa han før sangen satt igang. 

Se for deg at du står slik bak med veggen du er lenet inn til


 

 

Jeg ble stående å måpe. Var det min setning han nettopp brukte eller hørte jeg helt feil. Everything's gonna be alright. Tårene begynte å renne, igjen, og jeg smilte for meg selv. Akkurat nå var jeg vant med å gråte, både på positivt og negativt. Jeg lente meg inn til veggen. Jeg smilte fra øre til øre. Justin startet sangen. Han hadde ikke sett meg enda, ikke det at jeg forventet at han skulle se meg gjennom alle folkene som var der, men ønsket at han skulle legge merke til meg. Jeg hadde med meg nøkkelen han gav meg. Jeg klemte den godt fast i hånden min. Han sang hele sangen, som forresten var den fineste sangen jeg noen gang har hør,  og kom til siste refrenget før han faktisk la merke til meg. Jeg kjente et lite stikk i meg, men klarte ikke annet enn å smile søtt til han. Han så meg dypt i øynene og smilte mens han sang; Baby we can make it through anything, Cause everything's gonna be alright, be alright. Trough the sorrow, troguht the fights everything's gonna be alright. Jeg var så sjokkert og overraska. Han hadde laget en sang, inspirert fra meg og den var helt utrolig nydelig. Tårene bare trillet og jeg smilte bredt. Justin tok ikke øynene sine bort fra meg, og vi bare stod å smilte stort til hverandre.

Photobucket

 

Etter han var gått av scenen, fortet noen folk seg ut, mens noen stod igjen inne  for å kanskje få et lite glimt av Justin. Jeg stod selv fortsatt bak med veggen og ventet på Chaz og Tonje. Jeg fikk øye på Justin som kom framfor scenen. Jentene hylte og skreik, og presset seg frem for å ta et bilde. Justin så opp på meg og smilte og ristet på hodet. Jeg lo halvt for meg selv mens jeg så på han. Alle skulle ha bilde og autograf. Justin fortet seg med autografene og bildene før han nærmest sprang mot meg. Ånei, hva skulle jeg si? Skulle jeg fortelle han alt jeg hadde funnet ut, og alt jeg følte? Eller hvar det for tidlig etter alt?

 

Hva tror du skjer?
Mer?

 

-Ida;* 

 
DATO: 07.12.2012 / KLOKKESLETT: 23:16

0 kommentar(er)

Hør på denne mens dere leser.. 

 Jeg la meg ned i sengen, og jeg er sikker på at det snart var en dam rundt meg. Jeg tok ene puten og kasten den i veggen. Hvorfor måtte verden ver så kjip mot meg hele tiden? Jeg opnet skuffen og fikk øye på nøkkelen Justin ga meg...


Jeg tok den opp og holdt den i ene handa mi. Jeg klemte den hardt inn i handa mi før jeg la meg ned slik at jeg lå i sengen. Jeg tok opp nøkkelen og bare stirret på den. Hvorfor hadde han gitt den til meg? Og hva mente han med den? Jeg brukte alt jeg hadde til å tenke ut hva det var for noe. Jeg hadde tatt på meg «I love Justin Bieber» genseren min, i hånda holdt jeg Biebers selvbiografi. Jeg leste noen sider i den. Rommet var fylt med plakater og bilder av Justin som jeg tok med meg hjemmefra. I den ene hånda holdt jeg nøkkelen jeg fikk av Justin. Tårene trillet nedover kinnet mitt. Hvordan klarte jeg og ødelegge alt, sa jeg stilt til meg selv.

Jeg så opp på plakatene av Justin mens tårene presset på. Hvor var det blitt av den blide, snille belieberen? som bare hadde en drøm her i verden og det var og møte Justin. Hun som hadde fått alt hun ønsket seg, men klarte og rote det alt til, bare pågrunn av en stygg gutt som bare var en drittsekk? Hvordan skulle jeg ordne opp med Justin nå når jeg hadde ødelagt alt? Jeg så ned på nøkkelen. Hjernen brukte alle hjernecellene som fantes på å tenke hva den nøkkelen var til. Jeg hadde hatt den i noen dager. Jeg tenkte mer enn noen gang.

Jeg reiste meg opp av sengen tok med en dongirbukse og gikk inn på badet. Jeg stod på badet å såg meg selv i speilet. Mascaraen var over hele ansiktet og jeg så ikke ut. "Faen for et vrak jeg er.." sa jeg mens jeg tok opp sminkefjerneren. Jeg fjernet sminken og begynte å sminke meg fint. Jeg glattet håret, egentli bare fordi jeg ikke hadde noe å gjøre på og fordi det fikk meg i andre tanker. Det siste jeg gjorde var å ta på meg parfyme, someday da såklart. Jeg skulle til å sette den på plass da jeg oppdaget hjertet og nøkkelen på parfymen. Jeg såg på nøkkelen en stund. Det gikk opp for meg. Nøkkelen på parfymen var akkurat lik den jeg hadde fått, og Justin hadde en gang sagt at den nøkkelen var til hjertet hans. "Herregud, selfølgelig!!" sa jeg for meg selv mens jeg sank sittende ned på gulvet og med hendene over anskiket. Hvordan kunne jeg vere så dum? Det var jo ikke sikkert det var det akkurat det den nøkkelen var ment til, men sjansen var stor for at det var det. Jeg kjente tårene komme igjen samtidig som smilet tok over og jeg klarte ikke å la ver heller. Han var så søt, og jeg skulle bevise for han at jeg ikke var en drittsekk lenger, selvom jeg visste at det kom til å ta lang tid. Jeg skulle ha han! Det var jeg helt sikker på. Kanskje litt tidlig etter å nettopp å ha vært i et forhold, men folk får si akkurat hva de vil, jeg skal ha han!!!
Jeg fortet med med å kle på meg, sprang ned trappen og tok på meg Toms skoene mine. "Mamma! Du er nødt til å kjøre meg til der Justin har konsert. Fort deg" ropte jeg halveis ut døren komt.


 

Syns? Mer?
Kanskje jeg legger ut en del til til dere, spørst om det er noen som vil ha en ny del.

 

-Ida;*
DATO: 18.11.2012 / KLOKKESLETT: 15:30

1 kommentar(er)

Sorry for utroloig dårlig historieblogging. Har ikke hatt inspirasjon i det siste, men den er tilbake nå (litt vertfall). Siden det er så lenge siden sist får dere en lang del.. Enjoy


"Sorry, men jeg tror ikke jeg kommer." sa jeg. Justin bare smilte før han snudde seg. De vennskapsgreiene mellom meg og Justin var ikke over enda, men jeg visste ikke hva jeg ville lenger, og jeg visste ikke om han ville tilgi meg heller! Men en ting var sikkert. Jeg hadde ødelagt det..


 
"Tonje og Chaz er her for å hente oss, viss du vil sitte på hjem" hørte jeg Justin sin stemme si bak meg. Jeg snudde meg og så Tonje og Chaz i bilen. Jeg tok opp veska og genseren min og gikk mot bilen sammen med Justin. Vi satte oss inn og kjørte hjem. Tonje og Chaz hadde selfølgelig mye å snakke om, men jeg var bare ikke i humør til å le og prate bullshit etter alt som hadde skjedd. Jeg satt å så ut vinduet mens jeg hørte på deppe lista mi. Jeg kjente tårene presse på. Jeg prøvde så godt jeg kunne å holde de inne, men klarte bare ikke mere. Tårene rant nedover kinnet mitt, og jeg tørket de vekk for at de andre ikke skulle se det. Justin så bort på meg. Han byttet sete så han satt helt tett inn til meg. Han tok armen sin rundt meg og hvisket meg i øret "Everythings gonna be alright" Jeg så opp på ham, og smilet presset seg frem. Ordene gikk igjennom hode mitt flere ganger. Det var jo akkurat det jeg hadde sagt til han før på dagen. Everythings gonna be alright!   

(dropp tekten)
*Photobucket

Vi kom hjem og parkerte bilen. Justin og Chaz hadde hoppet av litt lenger borte. "Tung dag eller?" spurte Tonje. "mhm" mumlet jeg lavt. Jeg var fortsatt deppa, og tårene klarte aldri å stoppe helt. "Det var ikke meningen og såre deg ellerno, håper du vet det. Men Chris var en drittsekk, og Justin var virkelig den som kjempet for deg! Vet det passer dårlig å si det nå, men for å være helt ærlig så heiet jeg på deg og Justin, isteden for deg og Chris. Sorry to say it.." sa Tonje mens dere gikk inn og opp på rommet. Du satt deg i sengen.  "Jeg skjønner at dere prøvde å hjelpe meg osv. Men at jeg i det hele tatt var så dum at jeg ikke så det selv, er helt utrolig. Jeg stolte på ham. Love make me blind. Og jeg skjønner ikke at jeg har vert en så stor drittsekk. Jeg har ødelagt så alt for mye. Og det at jeg i det hele tatt ikke tok vare på Justin, irriterer meg og jeg angrer sykt og det er ikke noe jeg kan ta tilbake. Det som har skjedd har skjedd og det er ikke noe å gjøre med... Men hvorfor ville Justin hjelpe meg egentli? Jeg var en drittsekk mot han..." sa jeg. "Because he loves you!!! Han ville ikke at du skulle bli såret og for å være ærlig hadde dere vert sammen nå, hadde ikke du ødelagt det!" sa Tonje. Hadde virkelig Justin og jeg vært sammen nå viss jeg ikke hadde ødelagt det? Hvordan visste Tonje det? Okei, hun visste alt, men uansett. Eneste jeg visste nå var at Justin var en hærlig person som jeg virkelig hadde klart å ødelegge mitt vennskap for! Men jeg skulle ordne opp i det, det var jeg helt sikker på.  

"Hvordan vet du det egentli?" spurte jeg Tonje. 
"Du?! Kødder du med meg eller? Chaz er Justin sin bestevenn og siden jeg og Chaz er ganske nærme nå så har Chaz fortalt meg alt med Justin.Også har vi jo vert utrolig mye sammen vi tre. Justin har snakket om deg 24/7. Han hatet Chris bare fordi du datet han, og fordi han var en drittsekk mot deg. Han har vert skikkelig deppa over at dere har vært uvenner, og jeg kan med hånda på hjerte si at han var helt knust. Men han forstod etterhvert at det var ikke vits å prøve mer. Han var forbannet på deg! Du var en drittsekk mot han, og det eneste han prøvde på var å hjelpe deg. Du stengte deg selv ute for alle andre enn deg og Chris. Du var så vidt her hjemme, og jeg har ikke spist middag med deg på 2-3 dager...Det eneste som har vert inn i hode ditt er Chris. Chris. Chris" sa Tonje og begynte å rote i skapet etter klær. Jeg kjente tårene presset på og jeg klarte ikke å holde de inne. 

Photobucket

 

"Sorry, jeg er så lei meg for det Tonje. Jeg skulle hørt på dere" sa jeg stilt. Tonje stoppet å rote i klærne. Hun snudde seg og så meg inni øynene. "Det går fint. Gjort er gjort, og det går ikke ann å trekke det tilbake. Og ja du skulle hørt på oss, men nå har du vertfall lært. Reis deg opp og finn deg noen klær så stikker vi sammen på konserten" smilte Tonje. Jeg så først ned, så opp på Tonje. "Jeg skal ikke...." sa jeg og så ut glaset mens tårene rann nedover kinnet mitt. "Hva??!!! DU MÅ. Du kan ikke droppe den. Du har drømt om en konsert med Justin så lenge jeg kan huske" sa Tonje og kastet bort den grå I LOVE JUSTIN BIEBER genseren min. Jeg tok den opp og klemte den inn til meg. "Etter alt du har gjort, er dette det minste du kan gjøre for Justin. Han har snakket om denne konserten hver dag, han har en overraskelse også" sa Tonje og satte seg ned vedsiden av meg. "Sorry, men jeg kan ikke..." sa jeg lavt. "Greit som du vil, men jeg stikker nå. Chris er her ute å henter meg. Men husk du går glipp av noe." sa Tonje før hun forsvant ut døra. Jeg la meg ned i sengen, og jeg er sikker på at det snart var en dam rundt meg. Jeg tok ene puten og kasten den i veggen. Hvorfor måtte verden ver så kjip mot meg hele tiden? Jeg opnet skuffen og fikk øye på nøkkelen Justin ga meg...

 

 

hva syns du?
-Ida;* 
DATO: 13.10.2012 / KLOKKESLETT: 21:24

0 kommentar(er)

Her kommer endelig en ny del til dere. Haha er en stund siden sist nå...

Vi hadde det så fint i lag den korte stunden vi var sammen.  Du lovde meg å si ifra viss det var noe, og du sa til meg at alt sammen bare var løyn Jeg trodde du var bedre enn dette." sa jeg høyt og sint med tårevåte øyner. Jeg så rett i øynene til Chris. «Men» begynte Chris. «Du lovde» sa jeg lavt mens en tåre rant nedover kinnet mitt."Jeg mente det ikke sann. Det var ikke meningen og såre deg. Jeg skulle fortelle deg alt, men alt ble så perfekt idag på stranden. Og jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet for det der. Og det med fotballen, det kom brått på og det har alltid vert drømmen min. Og alt hadde blitt bedre når du kom hjem. Vi kunne møttes ofte, og gjort ting vi pleier og gjøre. Det er ikke lenge til ferien din er over her, og da hadde du allikavell komt hjem til meg" sa Chris. Han var sikkert skuffet og alt det som følger med, men det fortjente han etter den oppførselen der. Jeg hadde aldri trodd noe sånt om Chris. Og akkurat nå var jeg drit forbanna på han. "Ikke meningen og såre meg? Og du skulle fortelle meg alt? Hvorfor sa du ingenting da jeg spurte? Du lovde at det bare var løyn alt sammen, og jeg stolte på deg. Og den dårlige samvittigheten din skal du få lov og holde langt inni deg. Jeg kommer aldri til og tilgi deg for det der, håper du skjønner det. Du er den drittsekken du engang var. Jeg rakk å bli kjent med deg, vi møttes ofte, vi kysset og ble mer enn venner. Vi hadde en fantasisk stund sammen, men kjærlighet er så mye mer enn et kyss. Og jeg skulle bare ønske at du også forsto det...." sa jeg og kastet et blikk bort på Natalie mens tårene trillet som en foss.Jeg snudde meg og gikk bort mot Justin. " *ND*" ropte Chris etter meg. Han sprang bort og tok meg på skuldren. "Jeg er virkelig lei meg, og jeg håper du skjønner det. Jeg mente ikke å ødelegge ferien din, og vi kan snakke om det nå" sa han. "Hva vil du jeg skal si da? Det er ikke noe mer å si, det er over..... Jeg beklager, men det må bli sann" sa jeg mens flere tårer trillet. Jeg trakk meg vekk fra Chris og gikk. "Hey, Du! Går det bra med deg eller?" sa Justin. "Om det går bra? Hmm, la meg tenke. NEI, ser det ut som det går bra. Jeg har nettopp tatt min egen kjæreste i og løyet, vert utro, droppet meg, såret meg osv.  Sefølgelig går det ikke bra. Og vet du hva? Alt er pågrunn av deg. Hadde ikke du dukket opp hadde dette aldri skjedd, han hadde aldri komt hit, og den fotballen hadde aldri vert et problem... Så nei det går ikke bra Er det rart jeg ikke stoler på gutter i det hele tatt? Dette skjer hver jævla gang." sa jeg sint. "MIN FEIL!!??? Vet du hva? Jeg er så driiit lei av at vi skal krangle bare vi opner kjeften våres. At uansett hva jeg sier så snur du det alltid til at det blir negativt. Jeg prøver og hjelpe deg, men det eneste jeg får igjen er at alt er min feil JA! Alt er min feil, jeg advarte deg aldri. Jeg prøvde ikke å få deg til og skjønne at han var en drittsekk, ALDRI! Jeg gjorde aldri noe for at du skulle bli glad. Jeg vet ikke om du husker det, men før Chris kom var vi faktisk ganske gode venner, og jeg likte deg utrolig godt. Vi var ilag omtrent hver dag. Jeg hadde sterke følelser for deg. Jeg forlenget ferien min for og faktisk være her, når du var her! Hvor har det blitt av den *nd* jeg ble kjent med?  Hun var her i noen dager, før eller hun vipst forsvant som en sky!  Hva skjedde med oss?"  sa Justin irritert.

Det han sa fikk meg faktisk til å tenke. Jeg hadde vert en skikkelig drittsekk mot han, men samtidig irriterte han meg fordi han alltid skulle beskytte meg. Jeg klarte faktisk å passe på meg selv.
Jeg så han inni øynene "We met, We talked,and it was epic, but then the sun came up and reality set in!     Hør da, vi er to helt forskjellige personer. Og det ville aldri funket. Og det med alle guttene jeg har stolt på før, gjør meg jævlig usikker. Derfor har jeg blitt som jeg har blitt, og jeg har blitt helt rar." sa jeg og så opp på Justin. "Jeg skjønner deg godt. Men skjønner ikke hvorfor du har klikket helt, når jeg faktisk har prøvd å få deg i godt humør og hjulpet deg fra og ikke bli helt knust. Jeg har visst det der hele tida." sa Justin og smilte skevt for en gangs skyld. "Jeg vet... Og jeg er lei meg for det.. " sa jeg. "Sorry, men jeg må stikke nå. Tonje og Chaz kommer å henter meg. Jeg må ordne meg for konserten. Kommer du på den ikveld eller?" sa Justin smilende.. OHshit, den hadde jeg helt glemt. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si det her men.. "Sorry, men jeg tror ikke jeg kommer." sa jeg. Justin bare smilte før han snudde seg. De vennskapsgreiene mellom meg og Justin var ikke over enda, men jeg visste ikke hva jeg ville lenger, og jeg visste ikke om han ville tilgi meg heller! Men en ting var sikkert. Jeg hadde ødelagt det..

 

 

-Ida;*

 
DATO: 17.09.2012 / KLOKKESLETT: 00:16

0 kommentar(er)

 Jeg hadde omtrent ikke sovet de siste dagene. Jeg tror kanskje det var fordi jeg bekymret meg altfor mye over ting. Jeg fant fram noen lette klær og gikk inn på badet. Jeg tok en rask dusj, sminket meg og fønet håret. I det jeg kom ut og inn på rommet så jeg Chaz, Justin og Tonje sitte i senga. "Jeg ser du ikke hater meg så mye som det høres ut som" sa Justin og prøvde og dra en vits.  "Tenker på?" sa jeg uintressert. "Plakatene, du har mangen" sa Justin og smilte. "Hmm, ja jeg tok dem med fra Norge. Jeg var jo stor belieber vet du, men det var før jeg ble kjent meg den virkelige deg" sa jeg frekt til han. Tonje ga meg et stygt blikk. "Hva?" sa jeg. "Nei, jeg vet ikke jeg." svarte Tonje. Det ringte plutselig på døra. Dere fortet dere ned alle sammen. Utenfor var bilen som skulle hente dere. Jeg følte meg som en skuespiller i en action film. Sånn helt serr, det føltes ut som et oppdrag jeg måtte fullføre. Jeg var jo egentli bare med på det her fordi jeg visste allerede sannheten, at de løy til meg. Vi satt oss inn i bilen og kjørte. Det var et stykke fra sentrum før vi kom fram dit vi skulle.

Vi parkerte bilen og hoppet ut alle sammen. Jeg og Justin (utrolig nok) gikk sammen ned mot stranden ved siden av resturangen der Chris liksom skulle være på. Jeg merket at ingen av de andre kom etter meg og Justin. Jeg og Justin snudde oss begge to for å se om de kom. Da vi endelig så bilen, så vi den kjøre bort fra oss. "ahh, great nå er jeg stuck her med bare deg.. " sa jeg og himmlet med øynene og slengte fra meg vesken,  før jeg satt meg ned på stranden. Justin bare så dumt på meg, tydlig at han ikke likte meg lenger heller. Skjønner jeg godt etter slik som jeg har oppført meg mot han.
"Hvordan var daten med Chris igår da?"Spurte plutselig Justin meg. "Joda, den var fin den. Han er ganske søt" sa jeg forelsket. "Jeg trodde at.......... Nei bare glem det" sa Justin. "Hva, at han har dame? For det har nemlig du prøvd og sagt til meg før. Og ja det har han faktisk, og hun heter *nd*" sa jeg uinterresert. "Jeg trodde kanskje at dere var ferdig med hverandre jeg. Og at du vart med hit for og snakke med han, men tydeligvis så vet du ikke noe av det vi vet." sa Justin skeptisk. "Hva? Ferdige med hverandre... Vi har såvidt begynt. Jeg vart med hit for og bevise for dere at JEG er jenta hans, og at det hele bare er ren bullshit. Og uansett, det som skjer mellom oss har du faktisk ingenting med å gjøre. Du har ødelagt nok, ikke få meg til og hate deg mer." mumlet jeg sint. "Jeg trodde kanskje Chris innrømte det til deg, og han nevnte vell det med fotballen hjemme i Norge?" spurte Justin."Ja han nevnte det, også? Han sa han ikke hadde helt bestemt seg enda. Han sa han skulle ta meg med rundt om hele verden på kamper når han ble proff." sa jeg drømmende. "Nei vet du hva? løyn, løyn, løyn. Jeg trodde du visste alt. Tonje og Chaz sa du hadde hørt alt, og at du visste at......." sa Justin og pustet tungt. "At?" sa jeg utålmodig. "at han valgte og reise hjem til Norge isteden for og være med deg. Jeg skjønner at han valgte fotballen, det gjør jeg. Det har jo alltid vert drømmen hans.  Men at han lyver til deg, der sårer meg virkelig. For jeg vet hvor godt du liker han, og jeg vet også at du ikke tror på ett ord av det folk rundt deg sier. Men han er blitt en stor drittsekk.. Og det vil du også skjønne... idag...... Forresten Tonje og Chaz har for en gangs skyld laget en smart plan om at jeg og du skal bli venner igjen. Derfor har de da sagt til meg at du vet alt om Chris osv.... Men det ser ikke ut som vi kommer til og bli det." sa Justin. "ja viss de tror vi kommer til og bli venner, tar de helt feil." sa jeg spydig mot Justin. "Ja, jeg vil vertfall ikke være venn med en som forandrer seg fra dag til dag og ikke stoler på sin egen bestevenn engang. Jeg skjønner ikke at jeg i det hele tatt var sjalu på Chris DEN FØRSTE dagen.Men nå hvet jeg ikke hva jeg syns om deg. Bli den du engang var før du kommer tilbake og unnskylder deg for at du har vert en drittsekk. For det har du vert, du har vert en skikkelig bitch som alle har misslikt. Du har  vert frekk mot alle, ja til og med Tonje din egen bestevenn som bare vil deg godt. Og ja jeg kan bli frekk jeg og viss jeg vil, men jeg orker ikke og synke like lavt som du har gjort.." sa Justin spydig..  Jeg slengte et hat blikk mot Justin..

"Forresten Jeg vet du ikke tror på meg nå, men kom her så skal jeg vise deg at jeg har hatt riktig hele tida." sa Justin. Han rekte meg handa. SKulle jeg ta den og følge etter han? Eller sulle jeg bare gå vekk fordi jeg ikke trodde et ord av det som var sagt. Det var jo egentli helt latterlig hele greia. 

 

 

Jeg trodde ikke på han, men valgte og følge etter han. Han gikk mot en av resturangene. «Jeg gjør ikke det her for og såre deg, jeg vil bare vise at han er en drittsekk. Dessuten viss jeg hadde ventet lenger hadde du blitt mer såret og det vil ikke jeg.» sa justin og smilte halvt til meg. «Men hvorfor ville du gjøre noe slikt mot bestevennen din? Du sier han er en drittsekk, dere er jo bestevenner(?)» sa du spørrende mot Justin. «Ja si det! Jeg er ikke akkurat venn med deg heller, men velger allikavell og hjelpe deg. Men nei jeg og Chris er ikke venner, Ikke nå lenger.. Jeg mener vi har alltid vert veldig opp og ned. Men jeg klarer aldri helt og glemme han.. haha okei, det hørtes helt feil ut men du skjønte hva jeg mente? herregud. ..» fniste Justin. Jeg klarte ikke la være og smile jeg heller, selv om jeg ikke ville le av en "vits" Justin kom med.  «Men vi har kranglet i det siste og det var bare flaks for han at jeg i det hele tatt orket og  få han hit til Chicago. Jeg har prøvd tusen ganger og tilgi han,  men nå orker jeg ikke mer. Han svikter meg hele tida, akkurat når jeg trenger han. Sann som du gjorde...» sa Justin litt trist. Jeg så på han at det var tungt for han og «miste» bestevennen sin. Jeg stoppet litt opp og kjente du fikk litt dårlig samvittighet ovenfor Justin.. Justin stoppet opp for å vente på deg. Jeg svelgte tungt, og hadde egentlig ikke lyst til og gjøre dette. Men jeg bestemte meg for en gangs skyld og være litt grei mot Justin. Jeg  gav han en vennskapsklem og hvisket han i øret. «Everythings gonna be alright» Justin smilte søtt til meg "Wow, du ga meg en klem.  No, i'm justin kidding. " sa Justin. "Ja, bare fordi du trengte det" sa jeg og latet som ingenting.

. «Der er han» sa plutslig Justin og pekte.  Jeg snudde meg brått .Der, akkurat der stod han sammen med en annen jente. De stod ut mot havet på stranden nedenfor.  Jeg så Chris bøyde seg fremover og kysset hun jenta, eller Natalie var det vell hun het. Han kysset henne akkurat på smme måte som med deg.  "FY FAEN FOR EN DUST HAN ER!!!!  Han er den drittsekken han engang var." sa jeg sint mens tårene presset på. 

Jeg trampet bortover sanden bort til han,  tok hardt i skulderen hans og snudde han mot meg. "Det gikk en dag, en fuckings dag før du klarte og fucke opp alt sammen. Jeg trodde jeg kunne stole på deg. Du sa til meg senest i går at jeg var den rette for deg, og at jeg var den eneste for deg. Jeg trodde du mente alt du sa til meg. Du spurte meg i går om og bli sammen, i går. Det er ikke 24 timer siden en gang. Jeg svarte ja. Vi hadde det så fint i lag den korte stunden vi var sammen.  Du lovde meg å si ifra viss det var noe, og du sa til meg at alt sammen bare var løyn Jeg trodde du var bedre enn dette." sa jeg høyt og sint med tårevåte øyner. Jeg så rett i øynene til Chris. «Men» begynte Chris. «Du lovde» sa jeg lavt mens en tåre rant nedover kinnet mitt.
 

Photobucket

 

Hva syns du?
Mer?

 

-Ida;* 
DATO: 16.09.2012 / KLOKKESLETT: 22:25

0 kommentar(er)

 "Vent da, her" sa Chris og så bort på deg mens dere gikk bortover stranden. "Er det borte nå?" spurte jeg. Chris bare nikket og smilte. Mørket var begynt og komme allerede og det var ikke mange folk igjen på stranden. Dagen hadde gått utrolig fort. "Så hvordan går det med deg og Justin da?" spurte Chris deg. 


 

 " Med meg og Justin? Hva mener du?" fortet jeg meg og svare. "jo altså, du er jo belieber. Og dette må jo ha vert drømmen din. Og du må ha freaket helt ut når du så han. Nå er du venn med han, assa det er jo helt sykt." gliste Chris.. "venn og venn.." mumlet jeg lavt. "Er ikke dere venner da?" spurte Chris som hadde hørt hva jeg sa. "Jo altså. Eller nei ikke nå lenger. Vi kranglet igår, og det gikk ikke så bra.. Og det føles ikke ut som det kommer til og gå over heller, vertfall ikke følge Chaz og Tonje. Og det virker heller ikke som han (Justin) er spessielt interessert i og ordne opp i det heller. Ikke det at jeg har tenkt og redde det vennskapet heller." sa jeg fort.  "Så du har altså klart og *ødelegge* vennskapet mellom deg og han?" spurte Chris. "Nei, vet du hva? Det klarte han fint selv. Og det er ikke noe å gjøre med nå, der er forsent og ordne opp i det. Han var ikke den jeg trodde han var. Han klarer og rote alt til, og ødelegge alt! Tenk da din egen bestevenn, prøvde og ødelegge for meg og deg, med og lyve.. Det sier seg selv at jeg ikke klarer og vere venn med han da." sa jeg kjapt med en litt sint stemme. "Ja, jeg skjønner det at du missliker han etter det. Men Justin er egentli en fin fyr, han bare blir litt teit og gapen av og til. Spessielt når han blir sjalu. Og tro meg, det vet jeg alt om. Jeg har jo vert bestevennen hans en stund nå..  Og ja jeg ble selv skuffet over at han kunne lyve om noe sånt, men jeg kommer over det engang, og det gjør du og.  For som du sa til meg; Once a Belieber, Always a Belieber! En setning jeg aldri kommer til og glemme, for du har spikret den fast i hjernen min. Du sa du aldri kom til og slutte og like Justin selv om du var sammen med en gutt, husker du? Hvor ble det av deg? For jeg vet du elsker han fortsatt.! Men du elsker meg mest, hahah" sa Chris.
 

Jeg tenkte meg om i to sekund, og kom fram til at Chris hadde rett. Jeg hadde lovd meg selv og aldri slutte og være en fan av Justin, aldri.! Jeg kom  på at Chris aldri hadde sagt at de var bestevenner. Jeg hadde kjent Chris ganske lenge nå, men han hadde aldri nevnt noe om Justin. "Hvorfor har du aldri sagt at du og Justin er  bestevenner egentli?" spurte jeg. "For det var en overaskelse til deg, babe!" sa Chris og smilte søtt. "Men kom hit" fortsatte han. Jeg fulgte så klart etter Chris. 


"Har du ordnet alt dette?" spurte jeg Chris da vi var komt fram til stedet. Det var "pyntet" med teppe og stearinlys, og noe lite og spise. Ganske søtt. "Jepp.... Her ta jakka mi, jeg ser du fryser." sa Chris søtt. "jeg må forresten si deg noe. Jeg fikk en telefon fra Norge, om at jeg var tatt ut til landslagssamling. De sa at jeg måtte komme hjem om to dager viss jeg skulle være med. Jeg har ikke helt bestemt meg enda om hva som skjer. Men uansett, viss jeg blir fotballproff skal du være med rundt på alle kampene mine" smilte Chris. "Du burde dra hjem, selv om jeg kommer til og savne deg. Men det er drømmen din right?" sa jeg. Selfølgelig ville jeg ikke at han skulle dra, men han måtte følge drømmen sin. Viss ikke kom han til og angre.  Vi ble sittende og snakke om alt som falt oss inn. Jeg hadde aldri ledd så mye som jeg gjor da. Det var så romantisk, kosli og.. ja alt på en gang. Jeg var sikker på at jeg hadde velgt rett gutt, og at Chris var et godt valg.  Vi satt der en stund og koste oss. Jeg fikk en melding fra Tonje at jeg måtte komme hjem, for det var veldig viktig. Jeg ga en klem og et kyss på kinnet før jeg gikk hjemover. 

 

"Hva er det som er så viktig" kom jeg andpusten inn døra på rommet hvor Tonje satt. "Kom, fort" sa hun før hun fortsatte. "Du ser hun her, hun heter Natalie. Chris, din nåværende kjæreste, som jeg forresten håper at du sparker rett ut av livet ditt NÅ, holder på med hun. De har begge planlagt hva som skal skje med deg og Chris.  Hun er her i Chicago nå, og hun møter Chris i morgen klokken 3 på dagen. Jeg vet du ikke tror på meg, men det er helt sant! Jeg vet hvor mye han betyr for deg osv, sorry men.." sa Tonje litt trist. "LIAR! Du lyver så jævlig at jeg blir helt kvalm. Jeg har akkurat blitt sammen med han, og dere prøver faen meg og ødelegge dette allerede. Sorry ass, men viss du skal fortsette sann kan du like godt bare flytte bort til Justin og Chaz." ropte jeg til henne. "Men.. Du må tro meg. Jeg skal bevise det for deg. I morgen kommer du til og bli hentet av en bil som kjører deg bort der hvor Chris skal møte hun. Justin kommer også til og være der. Så bare, VÆR LITT GREI MED HAN! ok? Og viss du abselutt ikke tror på det, burde det ikke være en så jævlig stor sak for deg og reise dit vell?" sa Tonje irritert.  "Hva prøver dere på? Leke dektetiver? For det klarer dere jævlig dårlig akkurat nå. Jeg trenger virkelig ikke å bruke tid på noe som ikke er sant engang. Men det er greit, jeg kan PRØVE og være grei mot han men jeg lover ingenting...   Forresten hvor lenge skal Justin være her, for jeg takler snart ikke denne plassen mer viss han ikke stikker herfra snart.." sa jeg og merket jeg ble mer og mer irritert. "Han har tatt en lenger ferie for og være her. Så han reiser ikke på en stund. Han skal vere her i kansje en uke eller to til." svarte Tonje. "aah, great" svarte jeg før jeg heiv meg ned i sengen og sovnet. 

*Neste dag* 

Jeg våknet av at Tonje hoppet i sengen. "*nd* du må våkne klokken er 1" Jeg klarte såvidt og opne øynene. Jeg var så sinnsykt trøtt. Jeg hadde omtrent ikke sovet de siste dagene. Jeg tror kanskje det var fordi jeg bekymret meg altfor mye over ting. Jeg fant fram noen lette klær og gikk inn på badet. Jeg tok en rask dusj, sminket meg og fønet håret. I det jeg kom ut og inn på rommet så jeg Chaz, Justin og Tonje sitte i senga. "Jeg ser du ikke hater meg så mye som det høres ut som" sa Justin og prøvde og dra en vits.

 

syns?
mere?

 

-Ida;*


 
DATO: 16.09.2012 / KLOKKESLETT: 21:25

0 kommentar(er)

Vil du bli sammen med meg?" spurte Chris usikker. Jeg kjente en lettelse strømme igjennom meg. endelig, tenkte jeg.. Dette hadde jeg ventet på lenge. Men samtidig var det noe inni meg som stoppet meg i å svare et kjapt ja! Skulle jeg bli sammen med han? Det var noe inn i meg som sa dette var galt og gjøre, men samtidig så hadde jeg ventet på dette øyeblikket siden vi begynte og dra på dater. For meg, føltes det ut som om han nettopp hadde fridd til meg. "Så, hva sier du?" spurte Chris veldig stille og med en nervøs stemme. Jeg så rett i de nydelige blå øynene til Chris. Han så rett inn i mine øyner med et skevt smil. Jeg smilte forsiktig til han og la hendene mine rundt nakken hans. "Ja selfølgelig vil jeg det" svarte jeg glad. Chris smilte bredt og klemte seg inn til meg. "Jeg var redd i et sekund der at du kom til og si nei. Utrykket ditt gjorde meg fryktelig usikker.." Sa Chris og klemte meg enda hardere. "haha, du er så søt når du bekymrer deg sånn" sa jeg og smilte til han. Jeg såg i øynene hans og skiftet til leppene hans, og opp igjen i øynene, og ned på leppene igjen. Jeg bet meg selv i leppene og såg han rett i øynene igjen. Chris tok et godt tak rundt meg og drog meg tettere han. Han bøygde seg forsiktig fram. Jeg lukket øynene mine og kjente de myke leppene hans treffe mine. Han kysset meg forsiktig, men lenge. Det var en herlig følelse. Og for første gang kunne jeg gjøre det uten at noen skulle ha noe og si på det, for nå var vi faktisk sammen og det kom vi til og være en stund. "aj aj aj, hva skjer her da?" hørte du en stemme som lignet på Tonje sin si. Du og Chris slapp kysset, og et stort glis kom fram fra dere begge to. Jeg snudde meg og så Tonje stå der, ikke uventet. "Hva som skjer? er det noe da? Jo altså.." var det eneste jeg fikk frem. At folk allerede etter 5 minutt skulle finne ut at vi var sammen var ikke en del av planen. "Er dere sammen eller?" spurte Tonje og blunket til meg.. "Nei, altså." begynte jeg. "Ja vi er det" fullførte Chris til meg. "Takk" sa jeg lavt så bare han kunne høre det. Chaz ristet på hode og det samme gjorde Justin i bakrunnen. "Well played.. Congratz" sa Justin før han snudde seg og gikk. "Hva feiler han da?" sa jeg og nikket mot Justin. "Hva som feiler han? Nei det er ingenting. Han har bare en litt dårlig dag i dag." sa Tonje med et falsk smil. Hvorfor var folk så sinte akkurat nå da? Jeg såg at Tonje prøvde og virke hyggelig, men jeg, som er bestevenninnen hennes såg jo at noe var galt. Jeg så Justin, Chaz og Tonje gå bort fra stranden. 

 

"Okei, hva som skjedde nå, har jeg ingen peiling på.. Men det jeg vet er at vi skal gå og kjøpe en is, for jeg er driit varm." sa Chris. "Nei, kan ikke du bare gå og kjøpe en is da så venter jeg her." sa jeg bedende. "Om jeg så må bære deg bort så skal jeg gjøre det. For du skal være med." sa Chris. "Javell, bring it on" sa jeg. Chris bøygde seg ned, tok tak i bena mine og slengte meg over skuldrene hans, slik at jeg bare hang der og han holdt fast i bena mine. "Wææ, slipp meg ned. Sa jeg og banket han på ryggen. "Nei, du hørte hva jeg sa. Du skal være med." sa Chris. "Viss det abselutt er så viktig for deg at jeg er med så.." sa jeg mens jeg fortsatt hang over skulderen hans. Det var ikke langt bort til iskremhuset. "Det er en edderkopp på skulderen din" sa jeg fort. Jeg visste han var redd edderkopper, derfor sa jeg det. "Hvor" sa han og snudde seg brått. I det han snudde seg dunket han meg rett inn i en stolpe som stod der. "Au" sa jeg helt automatisk selv om det enkli ikke var så vondt. "Oj, går det bra eller?" spurte Chris. Jeg så han hadde problemer med og holde seg, og han holdt seg ikke lenge før han braste ut i latter. "Unnskyld" sa han. "Det går fint assa, men kan du ver så snill og sette meg ned herfra" ba jeg han. Så snill som han var satt han meg forstiktig ned mens vi begge holdt på og dø av latterkrampe. 

"Den.. nei ikke den.. men denne.! Ja den ja" prøvde Chris og forklare til iskremmannen. Jeg stod i bakrunen og lo. Han skjønte virkelig ikke hvilken kuler vi skulle ha. "Han skjønner faen meg ingenting." hvisket Chris til meg. Jeg bare sto der og prøvde og ikke le, men klarte ikke og holde meg.. "Her" sa Chris og rekte mannen en hundrelapp. "Ta resten i tips" fortsette han før dere gikk. "Du har noe der" sa Chris og pekte på deg. "Ja, hva da? og hvor?" smilte du. "Vent da, her" sa Chris 
og så bort på deg mens dere gikk bortover stranden. "Er det borte nå?" spurte jeg. Chris bare nikket og smilte. Mørket var begynt og komme allerede og det var ikke mange folk igjen på stranden. Dagen hadde gått utrolig fort. 

"Så hvordan går det med deg og Justin da?" spurte Chris deg. Mer?

-Ida;*
 
DATO: 15.09.2012 / KLOKKESLETT: 02:18

0 kommentar(er)

Jeg snudde meg mot Justin igjen, og såg han gjorde akkurat det samme tilbake. "Hva er det dere driver med?" spurte jeg nyskjerrig. "Hva, hvem? Jeg gjør ikke noe jeg." fortet Chris seg og svare. "Duh? Jeg ser det på deg at det er noe." sa jeg og så opp på ham. "Nei, herregud slapp av. Jeg bare så på han, og han så på meg tilbake, noe galt med det? bortforklarte Chris seg. Greit nok at jeg kanskje ikke var den smarteste hele tiden, men jeg skjønte såpass mye at jeg så de to snakke om ettellerannet med ansiktsutrykket dems. Men jeg orket ikke å lage noe stort nummer ut av det så jeg lot det gå. "Du forresten, vil du høre noe sprøtt Justin sa her en dag?" spurte jeg mens jeg snudde blikket mitt fra havet til Chris "Ja, fortell" fortet Chris seg å svare og såg meg rett inn i øynene "Jo, du vet den kvelden jeg og du var på date. Etter du hadde reist prøvde Justin og overtale meg til og tro at du holdt på med en annen jente. Hvis ikke det er sprøtt så vet ikke jeg? Jeg klikket jo på han, for jeg vet at du ville sagt det til meg om det var noe. Du ville det, ikke sant?" sa jeg. Hele ansiktsutrykket hans forandret seg fort til og bli usikker og nervøs.
"Hva skjer? Har Justin rett i det han sier?" spurte jeg usikker. "Nei, det er bare bullshit alt sammen. Det er ingen her i verden jeg vil ha mer enn deg." sa Chris søtt og holdt rundt nakken på meg og klemte meg inntil han. Jeg tok armene mine og la de rundt han. "Men hvorfor vart du så redd nå nettopp da? Jeg så det på hele ansiktsutrykket ditt." sa jeg og presset meg litt vekk fra han, men vi holdt rund hverandre fortsatt.  "Jeg vart ikke redd. Jeg trodde bare ikke at min egen bestevenn kunne si noe sant. Hvordan kunne Justin lyve om noe sant? Såklart jeg ville sagt ifra om det var noen andre enn dei. Vi lagde jo en deal om det, husker du?" sa Chris. Han kysset meg i pannen og ga meg en lang klem. Jeg kjente hjerte begynte å slå fortere og fortere, og sommerfuglene fløyg rundt. Den følelsen.. Jeg tok av meg shortsen og toppen, og la meg ned på en solseng. Jeg og Chris låg og snakket om randome ting som falt oss inn. "Jeg stikker bort til Justin en liten tur" sa Chris og gikk mot Justin. Jeg låg der helt alene og drømte meg vekk langt inn i min egen verden hvor alt var perfekt. Jeg sov aldri helt skikkelig, men det var ikke langt i fra. Jeg skulle akkurat til og kysse Chris da jeg kjente no vått og kladt treffe meg. Jeg våknet brått og såg Chris stå der med en bøtte i handa. "Fy faen, du skal så få igjen." sa jeg og sprang etter han. "Første man uti" ropte Chris fremfor meg. Jeg sprang selfølgelig etter han. Og vi endet opp med en dukkert begge to. "Men *nd* Det er noe jeg må si deg. Eller rettere sagt spørre deg om." sa Chris alvorlig. "Ja hva da? er det noe viktig eller?" sa jeg nervøst. "Ja, det er viktig. Og det jeg skal si er..... dette" sa Chris og begynte og sprute mye vann i ansiktet på meg.. 

 

"Du helt seriøst! Hva er det som er så viktig?" avbrøt jeg *vannkrigen*. "Det var ingenting jeg skulle si.." Sa Chris og smilte. "Jeg vet du skulle si noe. Jeg såg det på hele deg. Og det er bare og si det. Det er ikke noe farlig og spørre om ting. Jeg biter ikke." sa jeg og la på ett søtt smil. "Jo du vet.. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få si dette, men du er en helt utrolig person. Og jeg vet jeg var en drittsekk mot deg før, men når jeg først ble skikkelig kjent med deg fikk jeg mer og mer følelser for deg, og den personen jeg var er ikke her lenger. Jeg har forandret meg. Og jeg vil bare si at jeg har vert dødsforelsket i deg siden jeg ble ånkli kjent med deg. Og det jeg vil spørre deg om er det at.. Siden vi har holdt på en lang stund nå, og vi føler at vi kjenner hverandre godt nok, sååe.. Vil du bli sammen med meg?" spurte Chris usikker. Jeg kjente en lettelse strømme igjennom meg. endelig, tenkte jeg.. Dette hadde jeg ventet på lenge. Men samtidig var det noe inni meg som stoppet meg i å svare et kjapt ja! Skulle jeg bli sammen med han? 
 

RANDOM BILDE (fant ikke noe som passet:/)Syns?
Mer?

-Ida;*

 
DATO: 13.09.2012 / KLOKKESLETT: 23:16

0 kommentar(er)

 "Viss Justin skal så gidder ikke jeg, sorry ass" sa jeg kjempe trøtt. Jeg orket ikke og stå opp akkurat nå, og det at Justin var der gjor valget enda lettere. "Herregud, bare ligg her og sov hele dagen du. Jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre.. snakkes" sa Tonje irritert imens hun gikk og ordnet seg. 
Jeg tok opp pc'en og logget meg på twitter. Det første jeg så var at justin hadde tweeta;The worst way to leave someone is without an explanation. 
Var den ment til meg? Den kunne enkli ikke være til noen andre. Ahh, hvorfor.... Jeg klapset igjen pc'en og gikk innpå bade. Jeg sto og så på meg selv i speile lenge. Hvorfor måtte verden være så vansklig? Hvorfor måtte Justin komme inn i livet mitt på den måten... Ja, det hadde vert drømmen min,  men nå taklet jeg ikke han. Ikke visste jeg helt hvorfor..
.

Jeg tok fram noen greie klær og sminket meg lett. Jeg gikk inn på rommet, tok opp mobilen og sendte en melding til Chris; Med og finne på noe idag? Kjeder meg;* Det tok ikke lang tid før du fikk svar; Ja, hvor og når? Stranden?:D Jeg vil ha en chille dag, bare du og jeg? ;*  Jeg smilte av å lese meldingen fra Chris. Chris var perfekt. Bare du og jeg, hvisket jeg til meg selv. Jeg fikk frysninger over hele meg av tanken på at jeg skulle være alene med Chris på stranda, hvorfor var han så perfekt? Jeg fortet meg og svare; jepp :* Har ikke noen planer med noen andre, møt meg der om 10 min ;) 

Jeg fortet meg ned trappen. "Mamma, Jeg stikker på stranda nå, jeg." sa jeg mens jeg tok på meg skoa. "greit det vennen." mumlet hun. "Hey det er urettferdig, jeg får aldri dra ned på stranden alene" hørte jeg Kim si irritert inne fra stuen. "Kanskje fordi jeg er eldre enn deg?" sa jeg og lente meg inn til veggen slik at jeg såg han.  "Ja, hun har ivertfall noen og være ilag med, og som er kjent her" mumlet pappa frem mellom lesingen i avisen. "Ja tenk på det" sa jeg og stirret han inn i øynene før jeg gikk.  Jeg fortet meg ned på stranden. Jeg så Chris stå der helt alene og bare stirret utover havet. Jeg gikk bort og stilte meg vedsiden av han.

"Ja det er ganske fint her" sa jeg og snudde meg mot han. Han snudde seg og såg på meg "*nd* hvordan, ehm nårtid kom du hit? Jeg mener har du stått vedsiden av meg lenge?" sa Chris helt forundret. "Neida, slapp av, jeg kom nettopp." sa jeg og smilte søtt til han. Jeg flyttet blikket mitt fra Chris og og bøyde meg fremover slik at jeg så bortover stranden hvor jeg fikk øye på Justin. "Hva er det du ser på?" spurte Chris og snudde seg for å se der jeg såg. Jeg bøyde meg kjapt tilbake igjen og latet som ingenting. "Nei ikke no" fortet jeg meg og svare. "Justin og de du så på?" fortsatte han og spørre. "Ehm, nei hvorfor skulle jeg sett på de? Jeg mener Tonje er jo der borte da, men har ikke noe med de andre og gjøre så, annet enn vi er venner da" svarte jeg og dro en hvit løyn. "Åja det var sant, Justin fortalde meg at dere hadde *kranglet*, såå." sa Chris. Åja, han gjor det ja, mumlet jeg til meg selv. Jeg snudde meg og såg at Justin, som tydligvis hadde sett oss,  stirret bort på oss. "Chris?" sa jeg. "Ja?" fortet han seg og svare. Vi stod rett ovenfor hverandre og såg hverandre djupt i øynene. "Det er noe jeg må si deg" sa jeg fort. "Hva da?" sa Chris og jeg merket han ble litt stresset. Jeg snudde meg for å forsikre meg om at Justin så bort på oss. "dette" sa jeg og tok den ene handa i nakken på chris og drog han inntil meg før jeg kysset han helt plutslig. Jeg slapp kysset etter en liten stund. "Hva var det der for?" spurte Chris meg. "Jeg fikk lyst, kanskje?" svarte jeg. "haha, du er bra søt" sa Chris før han kysset meg lett på kinnet. 

Photobucket

Jeg snudde meg og såg bort på Justin, og det samme gjorde Chris. Han sendte et stygt blikk mot oss, før han ristet på hode og snudde seg. Jeg løftet blikket opp til Chris som sto og lagde mange bevegelser med munnen og henda. Jeg snudde meg mot Justin igjen, og såg han gjorde akkurat det samme tilbake. "Hva er det dere driver med?" spurte jeg nyskjerrig. "Hva, hvem? Jeg gjør ikke noe jeg." fortet Chris seg og svare. 

 

syns?
Mer?

-Ida;* 

 

 


 

 

 
DATO: 09.09.2012 / KLOKKESLETT: 23:21

0 kommentar(er)

 Og jeg vet jeg har vert en skikkelig dust.. sorry" sa Justin med den søteste stemmen. Du kjente en klump i magen bare bli større og større. Hva skulle du gjøre? Det var jo dette du hadde ventet på i snart 3 år.. Tidligere i dag var du helt sikkert på at Chris var den rette for deg, men nå hadde du ikke peiling. "Hva er greia med den nøkkelen? Jeg har spekulert på det HVER eneste dag siden jeg fikk den" sa du og reiste deg opp. Justin satt fortsatt, men løftet blikket opp mot deg. "Hva greia er? haha, nei det sier jeg ikke. Det finner du ut en dag." sa han søtt. "kom, vi stikker" sa du og rekte handa di mot Justin. Han tok tak i den og reiste seg opp og fulgte etter deg. "Kjapp deg da, treiging" ropte du etter Justin. "Så du mener jeg er treig, hva med nå da?" sa Justin og sprang forbi deg. Du fortet deg etter, men måtte fort stoppe fordi du vart sliten. "Dårlig kondis eller?" lo Justin. "Nei, men jeg er ikke vandt til og rømme fra crazye beliebers slik som du gjør hver dag." sa du. "Åja, sånne beliebers som deg du mener eller?" sa Justin. "Dust" sa du og dyttet han i skulderen. 
Justin dyttet tilbake, og slik fortsatte dere. Du mistet helt balansen og datt bakover. Justin landet opp på deg. Han kom sakte nærme og nærmere deg. 


(bare at det er helt mørkt)

 

"Hva er det du gjør!" sa du og reiste deg fort opp. Justin reiste seg opp han også. "Sorry, jeg bare.." sa han. "Jeg trodde vi bare skulle vere venner jeg, jeg har Chris for faen. Nårtid går det inn i hode på deg at jeg har en gutt, og det er nok. Jeg vil ikke holde på med flere på en gang og havne i et dilemma om hvem jeg skal velge." sa du sint. "Selvom du er ganske tiltrekkende" mumlet du og forsatte" MEN,  Jeg trodde kansje du skjønte det, men tydligvis ikke. Du som snakker om at jeg ødelegger vennskap, hvilket vennskap har jeg ødelagt? Du sier du ikke vil ødelegge vennskapet vårt, men det klarte du nettopp å gjøre. Gratulerer!" sa du irritert mens du gikk fort bort fra Justin. Justin stod igjen og så utrolig skuffet ut. "Hey, hvor skal du?" ropte han etter deg. "Hjem til deg" mumlet du... 

 Dere gikk hjem til Justin uten og si et ord til hverande. I det dere kom inn døra ble dere møtt av en Chaz og Tonje som kysset. "OJsann" sa du og Justin i kor. Chaz ga Justin et drepende blikk. "Sorry var ikke meninga og avbryte" sa Justin mens han gliste til Chaz.  "Skal vi hjem nå?" spurte Tonje. "Jeg skal, du gjør hva du vil" sa jeg og smilte skevt. Tonje så på chaz. "Du kan bare gå, det går bra. Vi kan finne på noe imorgen?" sa Chaz flørtende. "Klart det" svarte Tonje. "sees imorgen da gutter" sa Tonje i kor før dere gikk hjem. "Ja, mhm.." mumlet du stilt til deg selv. Tonje skjønte at det var noe galt. Så med engang dere var komt ut døren begynte dere og snakke. Du fortalde om det som nettopp hadde skjedd.. "Jammen er ikke det litt galt at dere plutslig skal bli uvenner? Jeg mener, han liker deg utrolig godt.. Jeg har snakket med Chaz, og han sier Justin er ganske keen på deg. Og det at dere skal gå og hate hverandre blir jo helt feil?" sa Tonje. "jojo, men jeg vil ikke vere venn med han. Han bare ødelegger. Og hva med kysset da? Skal han gå rundt og være lei seg og klage hver eneste dag bare fordi jeg ikke kysset han tilbake?" sa du spørrende, halveis irritert. "Nei, han kommer over det, men gjør du?" spurte Tonje. "Hva mener du?" spurte du. "Han vil komme over det at du ikke kysset tilbake. Men vil du komme over det? Jeg mener vil du ikke angre et sekund på at du ikke kysset han? Du har jo drømt om det. Og det at dere er uvenner, det kommer med tiden så lenge han ikke bestemmer seg for og bli like stor drittsekk som deg. Og ja, jeg mener det. Etter Chris kom er det som om verden har blitt snudd opp ned og du er blitt en jeg ikke kjenner igjen.. Og viss han blir drittsekk mot deg, så må du bare leve med det. For du har vert skikkelig dust mot han. Du har ikke gitt han noen sjanser, og du har ikke forklart han skikkelig hvordan ting faktisk fungerer akkurat nå. Hvordan kunne han vite at du og Chris holdt på når han kom hit? Hvordan kunne han vite at du hadde mer følelser for Chris enn Justin? Det er kansje ikke hans feil at ting er blitt som det er blitt. Ja, kansje han er en sjalu person, men kansje han også prøver og hjelpe deg. Få opp øynene dine før det er forsent!!!!" svarte Tonje deg strengt. Du visste innerst inne at du hadde forandret deg, men du inrømte det aldri. Den onde deg var kommet for og bli.. "Og viss jeg ikke husker helt feil så var du sjalu fordi jeg hadde hatt vankrig med Justin senest for noen timer siden, og nå hater du han. Skjønner han godt viss han blir en drittsekk mot deg, for det fortjener du!" fortsatte Tonje irritert..*NESTE DAG*

Dere våknet av at telefonen til Tonje ringte. "Halo" sa den trøtte stemmen til Tonje. "Hva? nå? Klokka er jo bare... oj shit. haha" sa Tonje og spratt opp .Jeg snudde meg forsiktig for å se på klokka. 13.00, sa jeg stilt til meg selv uten og reagere. "Halooo, kom igjen da... Vi skal på stranda" ropte Tonje til meg. "Hvem som skal det da?" spurte jeg halvvåken. "Du,meg Justin og Chaz" sa Tonje fornøyd. "Viss Justin skal så gidder ikke jeg, sorry ass" sa jeg kjempe trøtt. Jeg orket ikke og stå opp akkurat nå, og det at Justin var der gjor valget enda lettere. "Herregud, bare ligg her og sov hele dagen du. Jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre.. snakkes" sa Tonje irritert imens hun gikk og ordnet seg. 

Jeg tok opp pc'en og logget meg på twitter. Det første jeg så var at justin hadde tweeta;


 

mer?

 

-Ida;*
 

 

  

 
DATO: 09.09.2012 / KLOKKESLETT: 16:37

0 kommentar(er)

 "Det er noe jeg må si deg. Jeg vet du ikke vil vite det nå som alt er perfekt osv, men det handler om Chris. Han lovde han skulle si det selv i dag, men han har tydeligvis ikke gjort det.  Og jeg sa.." ble Justin avbrutt "Kom til poenget du" sa jeg litt irritert uten og egentli tenke over det men jeg la på et smil da. "jo han holder på med en annen jente." sa Justin og så ned i bakken og svelgte.Jeg så opp på han med store øyner. "Hva? Du kan ikke si det. Du mener det ikke. Han ville sagt det til meg om han virkelig likte en annen enn meg, han lovde meg det. Vi har snakket om det, og vi lovde hverandre at viss vi fikk følelser for noen andre skulle vi si det med engang. Dessuten er han ikke den typen som ville ditchet meg i ryggen. Vel... kanskje han var det engang, men people change." sa jeg litt strengt og høyt mot Justin. Justin så opp på meg med store øyner "men.. du må tro meg! Det er sant" sa han litt trist. "Vet du hva? Du er den personen jeg fryktet du var i virkeligheten og ikke den personen jeg ville du skulle være. Du er en egoistisk superstjerne som bare tenker på deg selv!!! Jeg hadde håpet du var den personen du viser på bilder,tv, intervjuer osv, den som brydde seg om andre... Men tydligvis ikke. Vet du hva... du kan ta tilbake denne, jeg har ikke bruk for en dum nøkkel. Her" sa du og rekte handa med nøkkelen du nettopp hadde hentet fra lommen din. Justin så opp på deg litt sjokka. Greit... Kanskje du overreagerte litt og vart litt mer sint på han enn du burde, men han prøvde og ødelegge for deg og Chris, og det skulle han ikke få lov til. Du og Chris var ganske nærme akkurat nå for øyeblikket, og du visste med handa på hjertet at han ikke ville gjort noe slikt mot deg. "Men.." mumlet Justin frem. "Det fins ikke no men.. Du kan bare stikke herfra, gå" sa du sinna mens du trampet opp trappen. "Okei, sorry for at jeg kansje prøver og hjelpe deg da.. noe du ikke forstår." hørte du justin svakt.

 

"Hva skjer?" kunne høre Tonje spørre Jusitn. "Nei, ingenting. Men her ta denne og gi den til *nd* jeg har ikke bruk for den." var det siste du høre Justin si før du smalt igjen døra di på rommet, og slengte deg ned i sengen med hode ned i puta... Tusen tanker svirret rundt i hodet ditt. Hadde Justin rett? Hadde virkelig Chris en annen jente? Nei han kunne ikke ha det, da hadde han sagt det. Og hvorfor var det så viktig med den nøkkelen, hva var den til?
Det banket på døren. "Kan jeg komme inn" spurte Tonje forsiktig. "Ja bare kom" mumlet du. Du lå i sengen og bare skiftet blikk fra Justin plakatene(som du hadde med deg hjemmefra) på veggen og opp i taket. Hvorfor skulle alt vere så komplisert? Tonje kom og la seg vedsiden av deg. Hun fikla med nøkkelen i ene handa opp i lufta, mens hun stirret på den. 

 

"Hva er den nøkkelen til, og hva skjer med deg og Justin?" spurte Tonje og snudde seg mot deg. "Jeg vet ikke helt." mumlet jeg lavt. "Du! Jeg ser at det er noe. Du ligger her og depper. Du kan ikke si at du ikke vet hva som skjer da." sa Tonje. Hun satt seg opp, og det samme gjor du. "Okei, jeg skal fortelle deg hva som skjer" sa du. Du fortalte alt som hadde skjedd, og alt Justin hadde sagt og det med den nøkkelen. "Jeg trodde ikke han var sann, men samtidig tror jeg han har ett poeng." sa Tonje. "Har det klikka for deg også nå da? Tydligvis ingen av dere som vil at jeg skal vere sammen med Chris. Han er en fin fyr, få det inn dere også!!" sa du irritert. "Nei, men Justin er ikke typen til og lyve om no sånt, og jeg tror han vet hva han snakker om. Bare ikke bli så fort sinna på han, la han forklare seg ferdig før du begynner og kjefte på han" sa Tonje og prøvde og få deg til og tenke litt mer positivt om Justin. "Overreagerte jeg? vart jeg litt for sint?" spurte du Tonje litt usikkert. "Njaa, kansje litt. Men slapp av jeg forklarte han litt når du var gått, så tror ikke han tenker så mye på det." smilte Tonje. "Forresten, Jeg skal bort til Chaz nå, blir du med?" fortsatte Tonje. "Nei jeg tror jeg bare blir her." sa du og smilte. "Den er grei, snakkes" ropte Tonje i det hun var på veg ned trappen. 

 

Du bestemte deg for og ta deg en tur på stranda. "Hei, vennen. Hvor skal du?" spurte moren din deg da du kom ned trappen. "Jeg tar med en tur på stranden" sa jeg lavt. "Har det skjedd noe?" spurte moren din deg. "Nei, jeg trenger bare og vere litt alene." mumlet du. "Okei, du vet jeg er her viss du vil snakke." hørte du hun svare. Du tenkte deg om, kanskje hun kunne hjelpe meg akkurat nå. Du satte deg ned vedsiden av henne og begynte og forklare alt som hadde skjedd. "Hmm. Jeg skjønner at du er i en vansklig situasjon akkurat nå, men Justin høres ut som en perfekt gutt for deg. Og du husker vell; If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first you wouldn't have fallen for the second -Johnny Depp -Tonje fortalde meg om den..    Ja Chris er en fin fyr han også, men du husker hvor drittsekk han var mot deg. Og du vet aldri hvordan han er nå, selv om han virker som den perfekte gutten for deg. Men du gjør det som føles rett for deg, jeg skal ikke presse deg til og velge en gutt for deg." sa moren din. Hun var alltid så hjelpsom og noen ganger måtte du bare snakke med henne om slike ting, selvom det ikke var like fristende ver gang. Men hun ville jo bare det beste for deg. "Vet du hva? Jeg tror jeg tar en tur på stranden allikvell" sa du og gikk mot døra. "Ikke bli alt for sen hjem" sa moren din og drakk en kopp te. Du tok opp bilde av deg og moren din, du smilte til deg selv før du satt det ned på bordet igjen og gikk ut døra.


 

Du gikk ned på stranda og satte deg ned i hengekøya med stranden. Du trengte tid til og bare tenke. Du så ut over havet mens solen forsvant sakte ned i havet og det ble mørkt, samtidig som tankene svirret rundt i hodet. Det var behagelig og bare sitte der. Du gynget att og fram. "*ND* hva gjør du her så sent?" hørte du en stemme si bak deg. Du snudde deg, og bak deg stod Justin. På en måte ble du glad for at det var han, ikke visste du hvorfor.  "Trengte bare litt tid for meg selv. Og du?" smilte du. "Jeg og egentli. Gadd ikke og sitte hjemme med turtelduene." sa Justin og kom fram og satte seg ved siden av deg. "Tonje og Chaz du snakker om eller?" spurte du. "mhm" mumlet Justin. "Justin...." sa du lavt. Justin snudde seg mot deg; "Ja?". "Sorry for at jeg vart så sinna i sted. Var ikke meninga, men det kom bare som et sjokk, og jeg vet ikke hva jeg skal tro. Alt som har skjedd gjør meg bare forvirra og usikker. Så sorry." sa du og så opp på Justin. Du hadde fått kjempe dårlig samvittighet ovenfor Justin. Samme hva han gjor klarte du ikke å bli sint på han. Det var noe med han som du ikke fikk ut av tankene dine. Justin la armen sin rundt deg. Du kjente sommerfuglene spre seg. Helt automatisk la du hode ned på skuldrene hans. Han luktet helt hærlig. "Det går fint, ikke tenk på det. Jeg skjønner at du vart sint. Jeg har vert ganske innpåsliten og plagsom akkurat idag, og sorry for det. Det at du og Chris nesten var sammen kom som et sjokk på meg, og det var det jeg ikke hadde håpet på.. Og jeg ble bare så utrolig sjalu på han. Men jeg har insett at du virkelig liker han, og det skal ikke jeg ødelegge. Men ver forsiktig! Jeg vil bare at du skal ha det bra, for så lenge du er glad er jeg også det. Jeg vet jeg har sagt det til deg før, men du er en helt fantastisk og ikke minst nydelig person. Og jeg kunne gjort ganske mye for og få en slik jente som deg. Det er kanskje derfor jeg har blitt så rar etter Chris kom. Og jeg vet jeg har vert en skikkelig dust.. sorry" sa Justin med den søteste stemmen. Du kjente en klump i magen bare bli større og større. Hva skulle du gjøre? Det var jo dette du hadde ventet på i snart 3 år.. Tidligere i dag var du helt sikkert på at Chris var den rette for deg, men nå hadde du ikke peiling. 


 

Mer?
-Ida;* 

 
DATO: 28.08.2012 / KLOKKESLETT: 21:36

0 kommentar(er)

Litt informasjon først. Jeg har skrivd i du-form hele historien, viss du skjønner? f.eks du gikk videre bortover før noen plutselig tok tak i deg. Du snudde deg forsiktig rundt. hahah dårlig eksempel men du skjønner. Heretter skriver jeg i jeg-form alså slik at det blir jeg isteden for du slik: jeg gikk videre bortover før noen plutselig tok tak i meg. Jeg snudde meg forsiktig rundt. Jeg gjør det fordi da blir det rett og slett mye enklere for meg og skrive og jeg slipper og konsentrere meg om å skrive "du" hele tida. Jeg har rettet meg selv på det mange ganger, så nå fant jeg ut at jeg skifter slik at jeg skriver "jeg." Tror det er mye enklere og lese det også da.

eg kysset tilbake før jeg trekte meg vekk og smilte stort til han. "wow" 
sa Chris. "Wow sa jeg plutselig før jeg hørte døra bak meg smelle opp. Hvem kan det være? Mamma, Justin, Chaz, Tonje? Jeg håpte virkelig ikke det var Justin eller mamman din. Jeg snudde deg raskt. Ut døra kom Tonje brasende. Såg nesten ut som noen hadde kastet henne ut, og hun hadde ikke kontroll i det hele tatt. "Oj, heh hei. Avbrøt jeg noe?" sa Tonje andpusten. "Hei" sa jeg og Chris i kor. "Nei eller..." sa jeg og smilte mot Chris. Han bare smilte søtt tilbake, mens han stod og holdt halveis rund meg. "Hva gjør du på? Siden du er så anpusten." fortsatte jeg. "Jeg springer som faen etter de tullingene bak i hagen. Du skulle vært med, vi har hatt det kjempe artig i hele kveld. Vannkrig skjønner du" sa Tonje og det virket som om hun hadde hatt den beste kvelden på lenge. "Ja, jeg kan se det, men hvem?" sa jeg og fniste litt.
 

Justin og Chaz kom veltende ut døra med hver sitt vanngevær i handa, men stoppet fort opp da de såg meg og Chris. "Uuu noe på gang her eller?" ropte Chaz mens han løftet øyenbrynene opp og ned. Det var utrolig kleint og bare stå der og late som ingenting. Men ja vi hadde noe. Jeg skiftet blikk fra Chaz til Justin. Han bare sto der og virket lei seg. Enten skjulte han noe som jeg ikke visste hva var, eller så var det bare det at han virkelig hadde ment det han sa om at han hadde begynt og få følelser for meg. "Vi har hatt den syyykeste kvelden på lenge" ropte Chaz og gliste. Justin begynte og smile stort. "*Nd* Har du sett Tonje i vannkrig? Hun er helt RÅ. Du skulle vert her" sa Justin og smilte mot Tonje. Tonje begynte og le. Jeg kjente klumpen i magen ble større og større. Hadde de virkelig hatt det så gøy? Du vet den scena i HSM(high school musical) da Troy heller velger å være med på basketballtrening enn og reise med vennene sine på baseballkamp, og han kommer tilbake, og alle forteller hvor gøy det var og at han burde vært der, og det virker som Troy angrer noe sykt på at han ikke var med. DEN følelsen hadde jeg nå. Jeg hadde alltid drømt om å ha vannkrig mot Justin, og nå hadde jeg hatt sjangsen men tok den ikke. Verden var forvirrende akkurat nå.


"Ja jeg vet. Hun er ganske rå" sa jeg og latet som om jeg hadde hatt vannkrig mot hun, men jeg tror alle skjønte at jeg bare var "sjalu". Hvorfor var Justin i tankene mine hvert eneste sekund? Jeg klarte ikke og slutte og tenke på han. Jeg hadde hatt en utrolig søt og romantisk kveld med Chris og jeg var dødsforelsket i han, men det var bare noe med Justin som jeg aldri klarte å få ut av hode. Men jeg hadde bestemt meg for lenge siden at det var Chris jeg skulle ha så da gikk jeg for han, og han var en helt fantastisk gutt. 
Tonje så på meg, og smilte. Selfølgelig skjønte hun hva jeg tenkte på, og tro meg, når vi er alene kommer hun til og ta det opp med meg. "Kyss da" sa Chaz og blunket til oss. "Haha, jeg tror ik..." og mer rakk du ikke å si før du kjente noen myke lepper treffe dine. Faen....... Det der skulle ikke skje, og vertfall ikke rett framfor Justin. Chris slapp kysset og så deg rett inn i øynene. Du smeltet helt. Han var bare så nydelig den gutten der. Du gliste stort til han og sommefuglene våknet fort. Hvorfor var han så fantastisk.  Og hvorfor var du så "slem" mot han, og ikke bare tenkte på han hele tiden men blandet Justin inn i alt. Herretter var det bare Chris du skulle konsentrere deg om. 


"Naaw" sa alle i kor, ja til og med Justin. Herregud, det var egentli dritt flaut men du kunne ikke annet enn og bare smile. "Jeg stikker folkens. Hade" sa Chris og så opp på de tre i døra. Han snudde seg mot meg "Hade babe" hvisket han meg øret og kysset meg på kinnet. Han gikk bort i bilen og kjørte bort derfra. "Koslig kveld eller?" spurte Tonje. "Japp, var ganske vellykket ja" sa jeg og gikk inn døra ilag med resten av folket. Chaz og Tonje var på veg inn i stuen og jeg følgte så klart etter. "*ND*!!" hørte jeg Justin sin stemme si. "Ja?" sa jeg fort og snudde med. "Det er noe jeg må si deg. Jeg vet du ikke vil vite det nå som alt er perfekt osv, men det handler om Chris. Han lovde han skulle si det selv i dag, men han har tydeligvis ikke gjort det.  Og jeg sa.." ble Justin avbrutt "Kom til poenget du" sa jeg litt irritert uten og egentli tenke over det men jeg la på et smil da. "jo han holder på med en annen jente." sa Justin og så ned i bakken og svelgte.

Photobucket

 

Hva syns du? Noe du savner?
Viss dere lurer, så har jeg ikke helt glemt den nøkkelen justin ga "deg"

 

-Ida;* 
DATO: 26.08.2012 / KLOKKESLETT: 15:23

0 kommentar(er)

Hva skulle du si? Det var jo ikke fint her, men du kunne ikke skuffe han heller. Han var søt nok som i det hele tatt tok deg med på en date. "Ikke helt hva jeg har forestilt meg, men ja var fint her" fortet du deg og svare. Du smilte til han. "Kom her." sa Chris og tok tak i handa di. "Hva? hvorfor det? Hvor skal vi da?" hinket du etter han. "Bare kom" smilte Chris og drog deg etter seg. Dere gikk et stykke før han plutselig stoppet opp; "Sann, da er vi her nesten. Hold deg for øynene." Du tok hendene framfor øynene dine. Chris tok tak i ene hånda di og leide deg fremover. "Sånn, da kan du oppne øynene" Du tok forsiktig vekk handa di og åpnet øynene langsomt. "Oj shit, det var fint her" sa du og så deg rundt. "Ja, er ikke akkurat den fineste resturangen her, men jeg er ikke den rikeste i verden heller, så denne var den beste jeg kunne tilby. Og i tillegg ligger den ikke midt i byen hvor det er tusenvis av folk. Jeg tenkte kansje vi kunne være litt for oss selv. Du trodde vell ikke at vi skulle være der vi stoppet iste?" smilte Chris og holdt enda hardere i handa di. Du så opp på han og smilte. "Jeg trodde faktisk det i 1 sekund der." svarte du fort og merket du ble litt flau. Chris bare lo mens dere gikk og holdt hverandre i hendene. "Dust" mumlet du frem.

'

Dere fikk et bord. Så gentleman som Chris var tok han stolen din og lot deg sette deg ned først. Dere fikk bestilt mat, og mens dere ventet satt dere og snakka. "Hvordan fant du dette stede egentli? Jeg mener, det ligger liksom et stykke utenfor sentrum og en som deg som aldri har vert her før hadde aldri funnet frem til dette selv." sa du spørrende til Chris. "Jo, det var jo ingen problem. Er jo bare å søke på nettet etter fine resturanger." sa Chris stolt. "Jah sikkert. For en som deg hadde aldri tenkt så langt som å søke på nettet. Det vet jeg." svarte du fort og leket smart. "Eh, mobber du eller?" sa han og så sint på deg før han fortsette. "Neida, Justin viste meg rundt i Chicago før vi møtte dere. Han viste meg alt fra fine resturanger til mcdonalds. Han viste meg romantiske steder hvor jeg kunne ta med deg" smilte Chris. "Hva mener du? Sa han at du skulle ta med meg hit?" spurte du. "Nei. Det han sa var at han hadde planer om og ta med en jente noen av de stedene. Han måtte bare vente til det føltes riktig. Men han ville ikke si hvem det var" sa Chris.

Ansiktsutrykket ditt forandret seg fra lykkelig til mer alvorlig. Det eneste du hørte var
Nei. Det han sa var at han hadde planer om og ta med en jente, resten hørte du bare mumling i bakrunnen av tankene dine. Var du den jenta? Du kom plutselig på det som skjedde på stranden. Justin hadde spurt om du ville på date med han, og kansje det var et av de stedene han hadde planlagt og ta deg med. Tusen tanker svirret rundt i hodet ditt.Var du helt ferdig med Justin greia, og bare var en helt vanlig Belieber som hadde kontakt med Justin(?) Innerst inne hadde du fortsatt de følelsene for Justin som gav deg sommefugler i magen hver gang du tenkte på han.
Du vart avbrutt i tankene dine da maten kom. Ahh, det både såg og luktet hærlig. "Smakte det godt?" spurte Chris. "Ja, det smakte hærlig" sa du smilende og tok et bit. "Hærlig" svarte Chris med og ta et bit han også. 

Dere, eller rettere sagt Chris, betalte regningen før dere gikk derfra. Dere gikk med strandkanten. Du tok skoene dine og holdt de i ene hånda, den andre hånda di var flettet inn i Chris sin hånd. Det var et sant øyeblikk du hadde drømt om, det bare slik som skjer i film, men nå skjedde det deg. Chris stoppet plutslig opp. Han snudde deg slik at du stod mot han. Han tok tak i den hånda du holdt skoene dine i. Han så deg dypt inni øynene dine og ned på leppene dine, og oppigjen til øynene dine før han smilte skikkelig søtt til deg. Han bøygde seg forsiktig frem mot deg. 
Skulle det skje nå, skulle han kysse deg? Helt automatisk trakk du deg vekk. Chris trakk seg litt tilbake før han smilte til deg. Du så på han med et unnskyld-blikk. faen, hvorfor trakk jeg meg vekk, tenkte du for deg selv. "Det går fint" smilte Chris mot deg. Dere gikk videre opp til bilen. Du satt deg inn i bilen, og dere begynte og kjøre hjem.


Da dere hadde kommet hjem til deg og parkert gikk Chris fort ut av bilen. Han gikk over på din side, ånet døren og rekte deg hånda hans. Du tok tak i den og gikk ut av bilen. Dere gikk mot døra før dere plutslig stoppet opp. "Det har vert en hærlig kveld" sa du stilt til Chris. Dere nærmet dere hverandre. Han lukket øynene sine og det samme gjorde du. Skulle det skje nå, skulle han kysse deg "igjen"? Leppene deres traff forsiktig hverandre. Chris kysset deg forsiktig på leppene. Du kysset tilbake før du trekte deg vekk og smilte stort til han. "wow" sa Chris. "Wow sa du plutselig før du hørte døra bak deg smelle opp. Hvem kan det være? Mamma, Justin, Chaz, Tonje? Du håpte virkelig ikke det var Justin eller mamman din. Du snudde deg raskt. 

Photobucket

 

Hvem tror du det er?
Mer?

 

-Ida;* 
DATO: 23.08.2012 / KLOKKESLETT: 23:16

0 kommentar(er)

Det var bare et lite revnet brev. Du hadde fått det av Tonje for 3 år siden, ja, det var lenge siden, men det hadde hjelpt deg utrolig mye. Det var en klok setning, men akkurat nå var du i tvil om den virkelig var verdt å høre på. "Les det høyt da" sa Tonje og satte seg i senga. Jeg rettet meg opp i ryggen og startet å lese brevet.....


 

 "If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first you wouldn't have fallen for the second -Johnny Depp" Du hadde lest den så mange ganger at du kunne den nesten uten å se på arket. Du leste den om igjen og om igjen inn i hode ditt. Var den riktig, og skulle du følge den nå? Forrige gang du fulgte den vart alt helt feil, og det ble bare verre enn det var fra før. Du hadde bestemt deg, du skulle ikke følge den. Chris var den du ville ha, og du skulle få han også. Dere skulle jo på en date senere, og det var ikke den første daten. Dere hadde vært på date mange ganger, og dere ble mer og mer trygge på hverandre. Du hadde ikke kysset han enda, så kansje ikveld var kvelden der alt skulle skje.

 

"Jeg syns du SKAL gjøre som det er skrivd. Det er jo sant det som står der. Var den første bra nok ville du aldri falt for den andre. Det sier seg selv og det VET du også. Og nå har jeg sagt hva jeg mener, så er resten opp til deg, men jeg har en dårlig følelse på at du ikke kommer til og følge den og at du blir skuffet. Sorry at jeg sier det, men noen må jo si det til deg." sa Tonje og prøvde og få øyekontakt. Du var irritert for at hun blandet seg i dine valg, og at du alltid måtte følge hennes råd (selvom det alltid var det rette). Akkurat nå var du sikker, og du ville ikke la noen andre ta valgene dine. Du var sikker på hvem du ville ta. Du skulle ha Chris. Du ville ikke skuffe han, samtidig ville du ikke skuffe Justin heller, men han har flere tusen jenter etter seg så han kommer over det. Men Chris, det var noe spessielt du likte med han. Hver gang du tenkte på han våknet sommerfuglene opp og de ble helt crazy. Du hadde vert bestevenn med han i snart 5 år , og du visste du kunne stole på han. Du hadde vært forelsket i han i 3 år før du ble kjent med han. Han hadde på en måte alltid vært i tankene dine, og nå hadde du en sjanse du ikke ville gi slipp på.
 

Du kikket på klokken. "OJ, sen som vanlig. Jeg må bare springe og ta en kjapp dusj, og fikse meg. Date med Chris next" sa du og hoppet ut av sengen og sprang inn på badet. Du satte på høy musikk (noe som du alltid gjorde da du dusjet), også gikk du inn i dusjen. Du kjente vannet renne nedover ryggen din. "ahhh, deilig" sa du til deg selv. Du elsket og dusje, og noen ganger kunne du stå der ekstremt lenge. Du hadde ikke så god tid akkurat nå, så du måtte bare ta en kjapp dusj. 

Du tok på deg en søt kjole, ikke pyntete men en litt lett søt kjole og sminket deg fint. Håret fønet du, og lot det falle nedover skuldrene dine. Du så deg en siste gang i speilet før du gikk inn på rommet til Tonje igjen. "Wow, Chris kommer garantert til å like deg nå ass. Det her blir en hefti kveld og jeg skal høre alt" sa Tonje og såg bort på meg. "hihi, takk." fortet du deg og svare. Du var ikke flink til og svare på komplimang, selv om det egentli bare var og smile og si takk. "Så når er det du skal ut på date da?" sa Tonje for og ha noe og snakke om. "Akkurat nå faktisk. Regner med Chris er her snart." smilte du til Tonje. Akkurat nå var du veldig hyper og veldig klar for en date. Denne kvelden skulle bli din, og den skulle både begynne og slutte perfekt. Du hadde en god magefølelse for daten. 


 

Det tok ikke lang tid før det ringe på døren. Du fortet deg ned og oppnet den. Framfor deg stod Chris påført i de fineste klærne du hadde sett på han. "Wow" sa du litt stille. "Wow, heh" hørte du Chris si. "Så fin du var" fortet han og legge til.  "Takk det samme" smilte du søtt til han. Tonje kom gående ned trappen akkurat i det Chris kom mot deg for å gi deg en klem.  "Sorry viss jeg avbrøt noe." sa Tonje mens hun lo på veg inn på kjøkkenet. Du bare fniste litt mens du klemte Chris tilbake. Han luktet utrolig godt. ahh, for en hærlig gutt, tenkte du for deg selv.  Dere slapp hverandre, men Chris tok tak i handa di. Han flettet fingrene sine inn i dine, og du kunne ikke annet enn å smile for deg selv. Tonje kom ut i gangen med en skål med kornblanding blandet med yoghurt i handa. Hun hadde på seg chilleklær og gikk uten sminke. "Haha, dere to alså." sa hun og tok en skje med mat. "Dere må kose dere" sa hun fort før hun latet igjen døren etter dere. 

"Så hvor skal vi?" spurte du etter du hadde sett deg inn i bilen. "Du får vente og se" sa Chris flørtende til deg. Du hadde bare lyst og skrike av glede. Du vet den følelsen du får når den du liker flørter med deg, og du vet at han mener det, og alt går bare framover med dere og sommerfuglene styrer sitt eget liv i magen din. Akkurat den følelsen hadde du nå. Etter å ha kjørt en stund svinget dere inn på en middels stor parkeringsplass. Det var akkurat passe med biler. Det såg ikke ut som det var så mange folk her. Ikke var det spessielt fint heller. Det eneste du kunne se var trær bak deg og vedsiden av deg. Framfor deg låg en resturang, men den så ikke ut til og være noe spessielt med. "Er det her vi skal vere?" spurte du Chris. "Ja, liker du det?"smilte han søtt til deg. Hva skulle du si? Det var jo ikke fint her, men du kunne ikke skuffe han heller. Han var søt nok som i det hele tatt tok deg med på en date. "Ikke helt hva jeg har forestilt meg, men ja var fint her" fortet du deg og svare. Du smilte til han. "Kom her." sa Chris og tok tak i handa di. "Hva? hvorfor det? Hvor skal vi da?" hinket du etter han. 
 
Bare ikkje såå fint det, hehHva tror du skjer?
Hvor tror du at du skal?
Mer?

-Ida;*


 

 
DATO: 19.08.2012 / KLOKKESLETT: 21:49

3 kommentar(er)

 "Du, sorry at jeg avbryter, men jeg må bare snakke litt med Justin." sa du og la på et enda søtere smil. Chris bare blunket til deg og smilte før han slapp deg sakte ned. Du startet å gå mot Justin. Hva skulle du si til han? Du hadde ikke gjort noe galt? Hele situasjonen var bare helt klein for øyeblikket.


Justin's synsvinkel
Jeg så bort på *nd* og Chris. Hvorfor tok jeg med han? Jeg så at *nd* elsket det Chris gjorde med hun. Hvorfor hadde ikke jeg gjort noe slikt med hun? Eneste jeg har gjort var å ta henne med på middag, hjem til meg.. Halo? Hjem til meg liksom. Jeg kunne vært litt mer kreativ og kanskje tatt henne med en tur på stranda og virkelig flørta litt mer med hun. Vi kunne vært på stranda og bare sett på solnedgangen. Det var ikke i mine planer at Chris bare skulle komme å ta henne fra meg, jeg skulle få hun uansett hva som måtte til.  Akkurat nå var jeg skikkelig sjalu. Jeg skjønte at *nd* og Chris hadde no greie, men jeg visste ikke hva. Og Chris, han kunne bare drite i å komme hit å tro at han er noe. Ikke faen om han skal få *nd*. Jeg skal gjøre det jeg må, om jeg så må sende han hjem, javell okei, så får jeg gjøre det da..
Nei, Justin skjerp deg. Hva er det du tenker på. Chris er en av dine aller beste venner, du burde være glad på hans vegne. *ND* var virkelig en fantasisk jente som var worth fighting for. Jeg vet ikke hva det var med henne, men hun fikk meg til å smile og hun lyste virkelig opp dagen. Jeg kunne ikke noe for at jeg hadde fått tonnevis av følelser for hun. Allerede første dagen falt jeg pladask for henne, ikke vet jeg hva det var som gjorde meg så rar når jeg var med henne, men ahh hun var virkelig drømmejenta. Jeg prøvde og ikke vise at jeg egentli var dønn sjalu, men heller ha det gøy og være med på vannkrig osv. Jeg holdt meg bort hos Chaz og Tonje, siden Chris og *nd* bare hadde en alene stund, så hvertfall slik ut. Jeg hadde ikke sett *nd* smile så mye siden jeg møtte henne engang, så den fyren måtte det være noe spessielt med. Jeg prøvde å spørre Tonje ut litt om hva de holdt på med, og om de brukte og være mye sammen, uten å virke påtrengende på *nd*. Men jeg tror Tonje tok hintet mitt. *nd* hadde jo nevnt til meg før at var det noen som leste tankene til guttene så var det Tonje.

 

Jeg stod der bare med Tonje og snakket og litt sann. "Jeg tror jeg stikker bort til Chaz" sa Tonje plutsli og gikk. Hadde jeg gjort noe gale siden ingen ville være med meg? Jeg så bort på *nd*. Hun startet å gå mot meg. Kansje det var derfor Tonje bare gikk?  Åneiii, sa jeg stilt så bare jeg kunne høre det. Hjertet mitt begynte å pumpe fortere og fortere, sommerfuglene i magen våknet fullstendig opp og jeg ble helt mo i knærne. Hva skjedde med meg? Jeg hadde aldri hatt så sterke følelser for noen og den jenta gjorde meg helt crazy gal. "Hei" sa*nd* og smilte det pene smilet sitt. "Hei" smilte jeg tilbake. "kjeder du deg eller?" sa hun og smilte enda mer. "Hva? nei, hvordan de? sa jeg forvirra. Skjønte hun at jeg faket et smil? "Nei du bare står her rett opp og ned. Du er ikke med på vannkrig, noe som du elsker(?) Du har jo alltid vannkrig jo. Du er jo the king eller hva?" sa hun og blunket til meg. "joa, er vell det. Men jeg føler meg bare ikke helt bra i dag. Men er gjerne med en annen gang, viss noen andre er med?" løy du til *nd* "Åja, okeii. God bedring da" sa hun og smilte til meg før hun snudde seg og gikk. "Heyy vent" ropte jeg etter henne. okei, hva rotet jeg meg opp i nå. Det der var ikke meningen skulle skje, men.. "Ja, hva?" sa hun og kom nærmere meg igjen. "Jo alså, jeg tenkte kansje, øhm. Vil du gå ut med meg senere idag? som en date?" kom det plutslig ut av munnen min. Åherregud, faen for en dust, tenkte jeg stille inni meg mens jeg klødde meg i bakhode. "ehm, heh" smilte *nd* før hun fortsette "Chris spurte meg isted. Sorry for det, men jeg skal ut med Chris." Hun stod der og smilte et uskyldig skevt smil. Hun så opp på meg med et trist blikk. Jeg skjønte at hun ikke likte selve situasjonen nå, og at var vansklig for hun å si nei. "Jeg skjønner, kos deg" sa jeg og stirret på hun mens jeg smilte.Tilbake til Din synssvinkel
Herregud, du, av alle personer hadde nettopp avvist JUSTIN BIEBER. Du likte ikke å si nei til slike ting når du egentli likte personen veldig godt, men det der var det vanskligste nei(et) du noen gang hadde sagt. Du så opp på Justin som så veldig skuffet ut. "Sorry" sa du og la på et skevt smil før du snudde deg og gikk bort mot Chris. Du hadde følelser for Justin, men du hadde mer følelser for Chris. Greit, kansje var det galt av deg og plutselig begynne å avvise Justin helt, og ikke snakke så mye med han, men det var den eneste måten du kunne klare dette på. Det var Chris du ville ha, og det var nå du hadde sjansen til å ta han.

 "Hva snakket du og Justin om?" spurte Chris. "Nei ikke no spessielt." sa du og dro en hvit løyn. Det var jo enkli ikke no spessielt dere snakket om. Dere var på stranden hele dagen og hadde det kjempe gøy. "Jenter mot guttene" ropte Justin og sprang mot volleyballbanen "Greit" sa du og Tonje i kor. Du ville ikke havne på lag med Justin, derfor passet det bra at det var jenter mot gutter. Du følte deg utrolig slem, men du ville ikke få sterke følelser for Justin. Dere spilte volleyball en stund før du og Tonje bestemte dere for å gå hjem igjen."Du jeg må bare spørre deg, men hva skjer med deg og Justin?" spurte Tonje pultselig helt ut av det blå. "Hva som skjer med oss? Er det noe da?" fortet du deg å svare. "Ja. Alle ser det. Du overser han helt, og du snakker ikke til han. Hva har skjedd med deg? På et lite øyeblikk har du forandret deg helt. Det er ikke likt deg og bare plutselig overse folk uten å si noe. Du kan i det minste snakke med han, og si noe til han." sa Tonje spydig mot deg. "Åja, så det er bare å si ditt og datt. Nei, jeg burde aldri snakket med Justin når jeg møtte han i det hele tatt. JA, han er mitt største idol og jeg "elsker" han. Men han er ikke en fremtidig kjæreste for meg, og jeg har ikke følelser for han. Og jeg vil ikke at han skal tro at jeg har det heller, derfor har det blitt som det er nå." sa du uten og egentlig tenke over hva du sa. Du stod og løy din egen bestevennine rett opp i trynet. Hva gikk av deg? Hun hadde rett, på et lite øyeblikk hadde du forandra deg helt. "Åja, så det du sier er at du har null følelser for han men "elsker" han fordi. Det var nemlig ikke det du sa til meg da jeg kom hit. Du sa til meg at du hadde følelser for han, og at det kansje kunne bli mer. Og jeg vet at innerst inne har du de følelsene for han fortsatt. Du er bare redd for å vise de fordi du vet ikke hvem du skal velge.  Jeg ser den med at du er belieber og elsker han på den måten. Jeg vet at han har en stor plass i deg, og at han er en kjempestor inspirasjon for deg, men ikke begynn slik som du har begynt nå. Det er ikke deg. Og jeg liker ikke måten du er mot Justin nå. Du vet selv like godt som meg at en dag vil du angre på det du gjør nå. Detter drømmen din, husker du? Du brukte å dikte historier om deg og Justin. Du skulle bli sammen med han, og du kjeftet på de som nektet. du tvilte ikke ett sekund på at du skulle klare å få han heller, og nå har du sjansen. Jeg sier ikke at Chris ikke er bra nok for deg, for det er han. Men Justin har vært drømmen din.. Husker du det brevet jeg ga deg da vi stod ute på den øya som bare vi visste om hjemme? Da du hadde en periode da du var nedenfor, samme problemet som du har nå?" sa Tonje og så opp på deg. "Jo, ja jeg husker det. Jeg tar det med meg overalt, ligger i nattbordskuffen min hjemme." smilte du til Tonje. Noen ganger skjønte du bare ikke hvordan Tonje klarte å holde ut med deg. Greit, akkurat nå var hun egentli utrolig sint på deg. Men det beste med henne var at hun sa det til deg, og hun sa hva hun mente, og alt det gjorde hun bare fordi hun ville ditt beste. Hun mente ikke noe dumt med det, og det gikk over etterhvert. Men det verste var at hun hadde helt rett i det hun sa. Men du hadde valgt å gå i den retningen og det hadde du tenkt å fortsette med.

 

"Her ligger det" sa du og opnet skuffet brevet låg i. Du tok det opp og brettet det ut. Det var bare et lite revnet brev. Du hadde fått det av Tonje for 3 år siden, ja, det var lenge siden, men det hadde hjelpt deg utrolig mye. Det var en klok setning, men akkurat nå var du i tvil om den virkelig var verdt å høre på. "Les det høyt da" sa Tonje og satte seg i senga. Jeg rettet meg opp i ryggen og startet å lese brevet.....

mer?

-Ida;'


DATO: 17.08.2012 / KLOKKESLETT: 16:35

0 kommentar(er)

"Nei jeg hvet faktisk ikke. Justin vil ikke si noe, men det er tydligvis viktig!" mumlet du frem menst du leste den siste meldinga fra Justin. Kommer dere snart? Kjapp dere isåfall, vi venter. Møt oss på stranda. Fikk du fra Justin. Hvorfor var det så viktig? og hvorfor måtte der komme nå med engang?Dere fortet dere ned på stranden. Dere fikk øye på tre gutter som lignet på Justin, Chaz ihvertfall. Den siste personen hadde du ingen peiling på hvem var. "Hei gutter" ropte du og Tonje i kor mens dere gikk mot de. Justin kom i mot deg "*nd* jeg har noen du må møte" sa han plutslig glad. Han tok deg med bort til gutten som stod med ryggen til. Han snudde seg forsiktig. "CHRIS!?"sa du overrasket mens du kjente sommerfuglene svirret rundt i magen din. "*nd?!* sa Chris nesten like overrasket før han gikk mot deg og ga deg en varm klem. Du hadde kanskje ikke fortalt det til andre enn Tonje, men Chris var din aller beste guttevenn, men også den du var begynt å få følelser for. Du hadde fortalt Chris at han bare ikke var en venn for deg, men at du hadde følelser for han. Han hadde de samme følelsene for deg også. Men etter du hadde fortalt han akkurat hva du følte hadde han plutslig blitt en stor drittsekk og bare sluttet å prate helt med deg, helt til han fant ut at du virklig var verdt det. Etter det hadde det bare gått fremover. Dere hadde flørta skikkelig mye, vært sammen hver dag, hatt filmkveld veldig ofte, dratt på date osv. Han hadde virkelig vært der for deg. Men etter du reiste på ferie og møtte Justin hadde du glemt han helt. ÅNEEIII, skrek du inni deg. Verden kunne ikke bli værre nå. Hva skulle du gjøre nå? Du hadde følelser for både Chris og Justin, men ikke på helt samme måte,  og begge personene var virkelig drømmegutter. 

 

"Så.. dere har tydligvis møtt hverandre før" sa Justin mer sjokka enn alle. Ansiktsuttrykket hans skiftet fra glad til sjokka/leit på kort tid. Du snudde deg bak til Tonje med ett hjelp-meg-blikk. Hun bare løftet på skuldrene og skjønte tydligvis mindre av det som nettopp hadde skjedd enn det du selv gjorde. "Ja vi har vell det. Vi kommer fra samme plass og går på samme skole" skyndte Chris seg og svare for deg. Han kjente deg godt nok til å se at du var veldig usikker akkurat nå. "åå,daså" sa Justin nesten litt skuffet.  "Nå kan det bli krig om hvem som skal få den jenta der" hørte du Chaz i hviske i bakrunnen til Tonje. "Hvordan hvet du at Chris og *nd*......" fortet Tonje og hviske tilbake før hun avbrøt seg selv.. "Du, kødder du med meg eller? Begge lyste opp når de så hverandre, OG de ga en klem. Noe som ikke hvem som helst gjør." hvisket Chaz og så på Tonje med et smil. Akkurat nå skulle du ønske du bare kunne grave deg ned i sanden og ikke komme opp igjen på en stund. Chris visste ingenting om at du og Justin var som dere var, og at du hadde fått følelser for han. Nå kom mest sannsynlig de verste dagene i ditt liv.. trodde du."Noen som blir med på vannkrig, eller bade ellerno sånt?" ropte Chaz. Jeg vet han gjorde det bare for å få opp steminga. Kan ikke akkurat si den var på topp akkurat nå. "Gjerne det" ropte du og Tonje i kor og begynte å springe mot vannet. Justin, Chaz og Chris sprang etter dere. Du og Tonje stoppet opp for å kle av dere. Du rakk såvidt å hive av deg shortsen før du kjente to sterke armer som løftet deg opp. Du snudde deg og så at det var Chris som holdt deg. Typisk han, mumlet du stilt for deg selv. "Å, jahaa? Hva med dette da?" sa Chris som tydligvis hadde hørt hva du sa. Han slapp deg ned i vannet,noe som han Alltid gjorde også. "Ja det gjør du hver gang! og du skal såå få igjen" ropte du etter han. Du begynte å springe etter han, men det var utrolig tungt ettersom du var i vannet. Du hoppet opp på ryggen hans. Han tok tak i bena dine og holdt deg fast. Han snudde seg og smilte lurt til deg, før han kastet deg i vannet. Du reiste deg fort opp igjen og ristet av deg vannet. Du snudde deg for å se etter Chris, men så han ingen steder. Du så bort på Chaz, Justin og Tonje som hadde vannkrig. Chaz så på deg og kom bort til deg og lente seg inn til øret ditt. "Du.. Ta deg en tur bort til Justin og snakk med han. se på han.." hvisket han inn i øret ditt. Du snudde deg mot Justin og så på han. Han stod å stirret tomt ut i lufta. Han prøvde å ha det gøy, men han var ikke den han brukte å være. Hvorfor var han sann?

 

Du startet å gå mot Justin. Plutslig tok to armer rundt deg, IGJEN. Du snudde deg og så at det var Chris. Kom ikke som noen bombe egentli. Du smilte flørtende til han. "Du, sorry at jeg avbryter, men jeg må bare snakke litt med Justin." sa du og la på et enda søtere smil. Chris bare blunket til deg og smilte før han slapp deg sakte ned. Du startet å gå mot Justin. Hva skulle du si til han? Du hadde ikke gjort noe galt? Hele situasjonen var bare helt klein for øyeblikket.

 

Hva syns du?
Noe du savner i historien? bare å si ifra, så skal jeg se hva jeg får til
vil du ha mer?


-Ida;*
DATO: 17.08.2012 / KLOKKESLETT: 00:52

0 kommentar(er)

"Okei, men jeg liker han ikke sånn.. Eller jeg vet ikke hva jeg gjør. Han er utrolig søt og snill da, men jeg kjenner han ikke godt nok til å si jeg liker han. Kanskje jeg kommer til å gjøre det, men ikke akkurat nå." sa du og så opp på Tonje som stod mot vinduet. Hun snudde seg mot deg."I like your style. Men jeg tror han liker deg også" sa hun og blunket til deg. "Hva? Hvordan de?" sa du og merket du ble litt rød i kinna. 


 

Du hatet når hun begynte slik, eller egentlig elsket du det for da kunne du si akkurat va du følte, men samtidig var det litt kleint.  "Nei, Måten han ser og snakker til deg på. Det er ikke hvilken som helst måte, tro meg." sa Tonje glad mot deg. Du kjente sommerfuglene spre seg i magen. Det var akkurat det du ville høre. Ja, ikke det at du likte han assa. "hmm, han har jo på en måte sagt det selv. Han har ikke sagt at han direkte liker meg, men han har sagt at jeg er en fantastisk person og at det kan bli mer etterhvert. Men jeg vet ikke hva jeg skal tro. Han er jo tross alt popstjernen Justin Bieber. Viss noen sier de liker meg, så er ikke jeg personen som tror på det samme hvor serriøse de er. Jeg har bare for dårlig "selvtillit" også videre for slikt og det hvet du..  OG forresten når vi snakker om å like noen, Chaz syns du var digg." sa du og lagde et flørtende blikk. "DU! Gi deg da, han vet ikke hvem jeg er engang. Han har aldri møtt meg." fortet Tonje seg og svare. "Nei kansje han aldri har møtt deg, men han har ihvertfall sett deg på bilder. Og jeg tror han likte det han så, hørtes vertfall sann ut." gliste du mot Tonje. "ahh, jeg er sykt trøtt etter turen. Kansje vi bare skal legge oss?" smilte Tonje og skiftet tema. Du så hun ble flau, men du visste at innerst inne likte hun det hun hørte.  "Greit, som du vil" svarte du med å slukke lyset. Du orket bare ikke å diskutere det mer, for du visste at en dag kom hun til å skjønne det at Chaz syns hun var digg.*NESTE DAG*

"Tonje og *nd*, det er frokost. Dere må våkne nå" ropte moren din nedenfra. Du gnidde deg i øynene og satte deg opp i sengen. Ved siden av deg låg Tonje fortsatt og sov. Du snudde deg og så på klokkka. "Hey du! Vi må stå opp nå, klokka er nesten halv 2 vi sover vekk hele dagen viss vi ikke kommer oss opp nå. Mamma har laget frokost til oss" sa du mens du ristet, dyttet og hoppet i sengen for å vekkeTonje. Hun var virklig en som kunne sove lenge, vertfall viss hun la seg utrolig seint, noe som dere gjor igår. 

 

"Skal dere noe spessielt idag da?" hørte du moren din si i bakrunnen i det du leste meldingen du nettopp fikk fra Justin. "Nei,Tro...." mer rakk ikke Tonje å si før du avbrøt hun. "Jo det skal vi!" sa du bestemt. "Åja okei, så skal vi noe allikavell da..  Hva er det vi skal?" spurte Tonje. "Hmm jeg hvet ikke. Men det er noe med Justin og Chaz ihvertfall. Skjønte ikke helt hva de mente..." svarte du fort. "Jada okei jenter. Dere får kose dere, vi stikker en tur ut og finner på noe. Nå har vi vært hjemme de siste dagene og vi begynner å bli ganske rastløse. Tror ikke en slappe av ferie er no for oss.. Men jeg ringer deg ellerno senere idag så snakkes vi. Regner med du er opptatt i hele dag, slik som du pleier." sa moren din mens hun gikk mot gangen, Faren og broren din kom hinkende etter hun. "Hade da" ropte de i kor. "Mamma, Pappa og kim?" sa du og så plutslig tre hoder stikke framfor veggen. "Jeg er gla i dere." sa du og smilte. Hvet ikke hvorfor du plutsli sa det, men du hadde ikke sagt det på lenge og følte at du bare måtte si det. "Vi er gla i deg også" sa faren din. "Jah, kjeeempee glad i hun. Elsker deg virklig ass" sa Kim ironisk og forsvant ut av døra. Normalt, sa du stilt  for deg selv. 

 

"Kom, vi stikker opp å fikser oss. Så stikker vi til guttene." Dere gikk opp og fant fram forskjellige klær. Og finne noe passende anntrekk var like vansklig hver gang. Du kunne stå i flere timer bare for å velge ett plagg. Heldigvis var Tonje der og hjelpte deg nå. Dere tok på dere noen lette sommerslige kler, kansje litt pynta, men ikke med kjole. Dere tok med dere bikini så dere kunne ha viss dere skulle på stranda. Justin ville ikke si hva dere skulle, han bare ville dere skulle møte han og Chaz på stranda. "Hvor og hva skal vi egentli? Jeg ser på deg at du hvet noe!" sa Tonje og så på deg med et mistenksomt blikk. "Nei jeg hvet faktisk ikke. Justin vil ikke si noe, men det er tydligvis viktig!" mumlet du frem menst du leste den siste meldinga fra Justin. Kommer dere snart? Kjapp dere isåfall, vi venter. Møt oss på stranda. Fikk du fra Justin. Hvorfor var det så viktig? og hvorfor måtte der komme nå med engang?

 
Sorry, for kjedlig del.
Hva tror dere Justin og Chas har planlagt?
Vil dere ha mer?


-Ida;* 

 

 
DATO: 14.08.2012 / KLOKKESLETT: 20:10

1 kommentar(er)

"Hei du, alt kommer til å gå bra" sa Justin og prøvde å holde inne en pitteliten latter. "Hvordan kan du syns dette er morsomt? Det er bestevennen min det er snakk om. Hvem vet hva som kommer til å skje" sa du sint mot Justin. Justin bare smilte til deg. Hvordan kunne han syns dette var morsomt? Jeg som hadde gledet meg til å se Tonje igjen. Var han virkelig så teit og ikke brydde seg om andre.....?"Snu deg!" sa Justin og smilte til deg. "Hvorfor det? Skal Tonje plutslig dukke opp der, rett foran meg etter å ha vert stuck in nowhere for 5 minutter siden? Jeg hørte på hun at hun ikke faket" sa du oppgitt litt spydig mot Justin. Men du tenkte at du bare kunne snu deg. Kansje det var noe der? Du snudde deg og fikk sjokk. Der, blant folkemengden gikk Tonje med kofferten trillende etter seg og smilte mot deg.  "Jaha, så du hørte det ja" sa Justin og begynte å le. "DU! hvordan? ahhh, jeg Hater deg.!" sa du irritert men samtidig veldig lettet. Justin bare lo. Du kunne ikke annet enn å le selv. Du sprang mot Tonje og omfavnet henne. Gud, det var deilig og se henne igjen. "Du aner ikke hvor redd jeg var i 5 sekund der. Du skremte meg. ahh Det er hærlig og se deg igjen vennen." sa du og klemte Tonje hardt. "Auu, jeg blir most her. Men det går fint. Er hærlig og se deg igjen også. Har savnet deg utrolig mye." sa Tonje. "oj sorry. Her er noen som vil hilse på deg." sa du og snudde deg mot Justin som stod der rett foran dere. 

 

 

"Jeg har nok hilst på han før i dag, over telefonen. haha" Sa Tonje og såg bort på meg. "Hva? hvordan?" spurte du. "Han var med på å lure deg. Han er jo en prankster. Det var hans ide om at jeg måtte nødlande osv. Jeg trodde du skjønte det når du så meg" sa Tonje og begynte å le. "Nei, eller jeg burde vertfall skjønt det. Er ikke min feil at jeg er lett å lure." sa jeg og faket sint. 

"Justin hils på Tonje som om dere aldri har møtt hverandre før" sa du og gikk mot Justin. Justin så bort mot deg og smilte "Men vi har jo faktisk aldri møtt hverandre før, men jeg skjønner. haha.  Jeg er Justin. Hyggelig og hilse på deg" sa Justin og hilste på Tonje. Jeg såg på Tonje at hun egentli freaka helt ut, men prøvde å holde seg alvorlig. Du ga Justin et hun-er-i-himmelen blikk. Han bare så på deg og smilte søtt. 

 

"Skal vi gå, så vi kommer oss hjem idag" sa du og så spørrende på de to andre. "Ja, jeg kjører dere hjem" sa Justin... "Neeeei, vi hadde tenkt å gå hjem. Med koffert ogsånn." lo Tonje ironisk. Justin så stygt på henne, men begynte å smile stort. Dere gikk ut, satte dere i bilen og kjørte bort fra flyplassen. Justin kjørte dere helt til døra omtrent. "Takk for turen da. Vi snakkest. Og du skal forresten få igjen for det ista." sa du og gikk ut av bilen. "Bare hyggelig det. Vi snakkest imorgen, regner med Chaz vil hilse på Tonje. If you knoe what i mean. Og forresten, tror du skal slite litt med å pranke meg. Hade!" svarte Justin med et søtt smil. Du og Tonje gikk inn døra. "Vi er hjemme" ropte du inn døra. Moren din kom gående mot dere og ga Tonje en klem. "Godt å se deg, og det var hyggelig du ville ta turen ned" sa moren din til Tonje. Hun begynte å spørre mange spørsmål som gikk turen greit, var det lenge og vente, hadde du bra plass, gleder du deg til og være her en stund? og sånne spørsmål som voksne alltid stiller, som egentli er helt uintresanne.

 

Du tok med deg Tonje opp på rommet ditt. "Wow, det var sykt fin her. Og for en fin utsikt du har" sa Tonje og så seg rundt om på rommet. "Ja, det er ganske fint her. Trodde ikke det skulle være så bra når vi kom hit, men jeg er gla jeg ble med. Men bare vent til du ser der Justin bor. Der er enda finere." sa du og smilte. "Du liker han du!" sa Tonje bestemt. "Nei, jeg liker han ikke..." smilte du mot Tonje som bare så dumt på deg. "Du liker han ikke, men du klarer ikke å la være å snakke om han eller med han. Og hver dag håper du at han skal sende en melding og spørre deg om du er med å finne på no. Ikke tro jeg er dum. Jeg er bestevennen din og jeg vet hvordan du tenker" sa Tonje som om hun kjente meg bedre enn meg selv.  "Okei, men jeg liker han ikke sånn.. Eller jeg vet ikke hva jeg gjør. Han er utrolig søt og snill da, men jeg kjenner han ikke godt nok til å si jeg liker han. Kanskje jeg kommer til å gjøre det, men ikke akkurat nå." sa du og så opp på Tonje som stod mot vinduet. Hun snudde seg mot deg."I like your style. Men jeg tror han liker deg også" sa hun og blunket til deg. "Hva? Hvordan de?" sa du og merket du ble litt rød i kinna.  

 

mer?

-Ida;*

 

 
DATO: 14.08.2012 / KLOKKESLETT: 12:45

0 kommentar(er)

 Jeg hadde lyst å bare hive meg i armene hans og klemme han, men jeg klarte å holde meg tilbake. Jeg bare så på han og smilte tilbake "Du kan hva?" sa Chaz og såg ganske forvirra ut. Han flytta blikke fra Justin til deg og tilbake på Justin. "åååå, har dere to en greie jeg ikke hvet om eller skjønner noen ting av?" fortsatte Chaz. Okei, nå vart det kleint. Hva kom til å skje nå? Hva skulle enn si?

 


 

Det vart helt stilt. Det var ikke min oppgave å svare på det der, for helt ærlig visste jeg ikke hva jeg og Justin egentli hadde. Vi hadde ikke no greie, vi var jo bare helt vanlige venner (akkurat som meg og Chaz) som fann på mye rart sammen, og kansje flørta litt, men ikke no mer... Enda vertfall.. Du så bort på Justin med et hint om at han måtte svare. "Jo altså, nei vi har ikke no greie. Vi er bare helt vanlige venner, akkurat som du og *nd* Jeg vet ikke hva jeg skulle til å si, jeg snakket bare uten å tenke over det. Men prøv deg på Tonje du, hun virker som en grei jente hun" bortforklarte Justin seg. "Åja, jeg skjønner. Bruker å gjøre sann jeg også." svarte Chaz som om han ikke skjønte noe. Enten så var Chaz ufattelig dum og virklig ikke skjønte tegninga, eller så ville han bare ikke lage stemningen mer klein enn den var fra før av, for til og med jeg hadde ikke vert så dum og gått på den bortforklaringen der. Ikke det at vi hadde no greie, men ja du skjønner.

 

Timene gikk, og mens dere ventet på at Tonje skulle lande såg dere film og spiste pizza. Dere hadde bare brukt dagen til abselutt ingenting.  Du var utrolig utålmodig nå og kunne ikke vente på å se bestevennen din igjen. For å få tiden til å gå, bestemte du deg for å gå hjemmover. "Gutter, jeg tror jeg stikker hjemover og ordner alt til Tonje kommer. Vi snakkest senere" sa du til Justin og Chaz som lå flatt utover på sofan. "Den er grei, jeg kommer å henter deg senere, så kjører vi til flyplassen og henter Tonje" Sa Justin og smilte til deg før du gikk ut døra. 

 

 

"Jeg er hjemme" sa du og hoppet inn døra. "Allerede?" hørte du moren din fra kjøkkene. "Allerede? ja hvordan det?" sa du og tittet frem mens du tok av deg skoa. "Jo du bruker å være hjemme i ca 11-12 tiden om kvelden, og nå er klokka bare 6." sa moren din å smilte. "Ja, men jeg tenkte jeg kunne gå hjem å rydde eller no sånt, mens jeg venter på Tonje." svarte du. "Rydde ja. Jaha? så det var med andre ord ingenting å gjøre på bort med Justin og Chaz?" sa moren din og så på deg. "Jo altså, eller nei var ikke så mye å gjør på. Vi har bare chillet, sett film å spist pizza. Har ikke vert sol så har ikke vert ute ellerno. Jeg tenkte kansje jeg kunne være hjemme litt til en forandring. Jeg har jo såvidt vert her siden vi kom hit og jeg tenkte kanskje det kunne være greit å bare slappe av litt." sa du og gikk inn i kjøleskapet for å finne noe drikke. "Det er jenta si det!" Du snudde deg og mot deg kom faren din. Han omfavnet deg med en klem. "Bra du kommer hjem litt, er kjekt å se deg sann innimellom. Men det er bra du koser deg her." sa faren din og klemte deg hardt før han slapp deg igjen. Du så opp på han og smilte før du gikk opp på rommet ditt. Du tok opp iphonen din og satte den i dockingen. Du ryddet rommet imens Justin stod på full guffe fra iphonen din. Du hadde ikke ryddet siden du kom til Chicago så det var virkelig på tide. Etter noen timers rydding ringte mobilen din. Det var Justin. "Halo." sa du glad. "Hei, jeg står uttafor huset ditt nå, kommer du ut?" svarte Justin like glad fra den andre enden av mobilen. "Jaja, kommer nå. Må bare kle på meg, så kommer jeg." fortet du deg å svare. "Har du ikke kle på deg? Neida jeg bare tuller. Cyou." sa Justin før han la på. Du fortet deg ned og tok på deg noen sko. Du sjekket deg en siste gang i speilet før du smatt ut døren. Dere kjørte til flyplassen.

 

Etter å ha sittet der en stund ringte mobilen din. "Hei.. Jeg har en dårlig nyhet. Vi måtte nødlande for det var noe gale med flyet. Vi er stuck i en plass jeg ikke aner hvor er. Her er ingen akkurat nå, eller det er oss som var på flyet men ingen andre. Jeg er redd......." var alt jeg klarte å høre før jeg kjente en tåre renne nedover kinnet mitt. Jeg snudde meg mot flyet som nettopp hadde landet. Justin reiste seg opp og kom bort til deg. "Hei du, alt kommer til å gå bra" sa Justin og prøvde å holde inne en pitteliten latter. "Hvordan kan du syns dette er morsomt? Det er bestevennen min det er snakk om. Hvem vet hva som kommer til å skje" sa du sint mot Justin. Justin bare smilte til deg. Hvordan kunne han syns dette var morsomt? Jeg som hadde gledet meg til å se Tonje igjen. Var han virkelig så teit og ikke brydde seg om andre.....?

 

 Hva syns du?
Vil du ha mer?

-Ida;* 

 
DATO: 13.08.2012 / KLOKKESLETT: 21:46

0 kommentar(er)

 Herregud, det der skulle ikke jeg si, tenkte du og merket du ble rød i kinna. "heh, takk" smilte Justin, og du merket han ble veldig gla. Det var begynt å bli sent så dere bestemte dere for å gå hjemmover. Det hadde vert en utrolig fin kveld med Justin. Dere hadde snakket om alt mulig, og du følte du kjente Justin bedre nå. Dere hadde snakket slik som venner gjør. 
"Før vi går, så har jeg noe jeg må gi deg" sa plutsli Justin. Han reiste seg opp fra sanden og rekte deg hånda si..


 
I hånda holdt han to konsertbilletter. «Disse er for konserten min om 5 dager.» Sa Justin med et smil om munnen. «Tusen takk! Jeg har drømt om å se deg opptre live så lenge jeg kan huske, og nå står du rett framfor meg og gir meg to konsertbilletter til DIN egen konsert. Jeg kan ikke tro det. Ehm, øhm, heh Jeg vet ikke hva jeg skal si?.. Men hva er den andre billetten til?» nærmest ropte du til Justin. «Jo alså, jeg tenkte at viss Tonje fikk lov til å komme hit til Chicago, så kunne hun være med deg på konserten.» Smilte Justin søtt til deg. «Men hva viss hun ikke får lov da?» spurte du og gav han et spørrende blikk. «Jo da får du gi den til mamman, bror'n, pappan din eller, hmm ja hva vet jeg!» svarte Justin deg. Så søtt at han ga deg to billetter til sin egen konsert. Du gledet deg allerede. 


Med en gang du kom hjem ringte du til Tonje for å høre om hun ville komme ned......  «Ja, Justin betaler. Han sa det selv ned på stranden. Hvor mange ganger må jeg si det til deg» mumlet du oppgitt og himlet med øynene. Du hørte mye skriking i den andre enden av telefonen. "Demp deg litt da, og gå å spørr isteden for å skrike." sa du oppgitt inn i telefonen. Du hadde prøvd å snakke med hun i over en halltime nå, men hun var bare i sin egen verden og svevet på en rosa sky for seg selv.  Det eneste du trengte nå var et ja eller nei på om hun kunne komme, men det var jo helt umulig siden hun aldri spurte. 
"Herregud, jeg må jo få lov å være litt sjokka, overraska, gal, glad osv. Det skjønner du også. Du hadde vert akkurat samme hadde det vert meg som var der isteden for deg, og jeg hadde møtt Justin og plutsli skulle han betalt flyturen til vennina mi. Tenk deg det da. Det er ikke bare du som liker Justin her assa, og du hadde reagert på akkurat samme måten." Svarte Tonje litt sinna. Det er jo sant det hun sier. Jeg hadde reagert på samme måten. Jeg begynner jo bare å grine av å se andre møte han, så det hadde vert en drøm for meg om han plutsli hadde betalt flyturen min for at jeg skulle se Tonje, "Ja jeg hvet.. Sorry for at jeg var litt frekk....   halo? haaaalo? er du der eller?" sa du og merket at Tonje ikke var der lenger. Du hørte bare springing og slemming med dører i bakrunnen. "HEI! WÆÆÆÆ, du vill ikke tro det. Jeg fikk lov... tror jeg ihvertfall. Eller Mamma måtte bare snakke med mamman din osv, så skulle de diskutere litt. Men jeg tror jeg får lov, herregud hvorfor ikke. Du var jo med meg til syden ifjor så. Men nårtid var det flyet gikk sa du?" ropte Tonje inni telefonen. "Imorgen klokken 3 på dagen." svarte du fort tilbake. "Oj shit, jeg må nesten springe å pakke, imens jeg venter på å få lov.. haha, jeg kommer ned til deg vennen, vi snakkes hade!" sa hun glad før hun la på. Tenk at i morgen på denne tid var kansje Tonje her med deg. Hærlig, sa du stille til deg selv.
*Neste dag*

Klokken var blitt tre og du satt borte hos Chaz og Justin. Dere satt ute på verandaen og bare chillet. "Hvor er Ryan egentli? Jeg har ikke hilst på han enda.." sa du og løftet blikket opp mot guttene. "Neish, han er bare rundt omkring. Han er ikke så veldig enkel å bli kjent med, sjenert vettu." sa Justin og smilte til deg. "Jeg har forresten hørt at noen gutter trekker seg vekk viss de liker noen, kansje han liker deg?" sa Chaz og hevet det ene øyenbryne. "Dust" sa du og sparket bort i benet hans. Justin og Chaz bare lo. Du fikk plutslig en melding. Det var fra Tonje. Hun sendte et bilde av seg selv og et fly i bakrunnen. " Er på flyplassen og venter på å gå ombord på flyet.  I'm so excited. Jeg kommer ned til deg baby, klarer snart ikke vente lenger. Har hatt sommerfugler i magen siden jeg snakket med deg igår. Helt utrolig at jeg faktisk fikk lov å komme ned på så kort varsel eller hva jeg skal si. Hils til de andre Spessielt til Justin og si tuuusen takk! Gleder meg til å se dere alle sammen. haha, love you!<3" stod det under bildet. Du smilte for deg selv. Du klarte såvidt å vente til at hun skulle komme. 
"Hey gutter, se her.! Jeg skulle hilse fra Tonje. Hun gleder seg syyykt til å se dere. Ver forberedt på en overaskende hei. haha" sa du og viste de bildet hun sendte. "Vi sender et bilde tilbake, SMIIIL!"  sa du og tok opp mobilen for å ta et bilde. "We're waiting for you! Gleder oss til du kommer. Ta med deg sola når du kommer, er overskyet her akkurat nå, men er varmt fordi da. WE love you!<3 cyou babe."  skrev du under bilde å sendte tilbake

*Imagine bilde du sendte, bare at du er der isteden for Ryan*."WOW" hørte du Chaz sin stemme si før han forrtsette "Hun der var digg, jeg mener søt. heh."  Ja alså, han kan godt ta henne så kan jeg få Justin, Helt greit for meg, tenkte du for deg selv. Du var ikke forelska i Justin.... enda.... Det kunne fort forandres for hver gang du såg han fikk du hjerte i halsen og sommerfugler i magen. Kansje var du forelska? Du hadde aldri vert skikkelig forelska før. Eller du hadde det, men da var han ikke the one for deg liksom.  "Ja det er bare å prøve seg på hun Chaz. Du kan ta hun så kan jeg...." sa Justin før han avbrutte seg selv. Justin så opp på meg og smilte akkurat som om han nettopp hadde lest tankene mine. Jeg hadde lyst å bare hive meg i armene hans og klemme han, men jeg klarte å holde meg tilbake. Jeg bare så på han og smilte tilbake "Du kan hva?" sa Chaz og såg ganske forvirra ut. Han flytta blikke fra Justin til deg og tilbake på Justin. "åååå, har dere to en greie jeg ikke hvet om eller skjønner noen ting av?" fortsatte Chaz. Okei, nå vart det kleint. Hva kom til å skje nå? Hva skulle enn si?

 

Hva tror du Justin svarer?
Mer? 

 

-Ida;*
DATO: 06.08.2012 / KLOKKESLETT: 14:08

0 kommentar(er)

Dere får en ekstra lang del, siden historiebloggingen har vert ufattelig dårlig. Jeg eier ikke fantasi får tida, så delene blir utrolig kjedelige. sorry for det. Jeg skal planlegge historien litt og sette meg ned og skrive noen deler til dere. Kansje det blir et maraton til helga? vi får se, men jeg prøver å få det til.

 

 "Tusen takk for hjelpen. Jeg skal si det til han, LOVER. Men nå må jeg gå, før Justin kommer. Savner deg, babe. Hade!" Sa du før du skrudde av pc'en. 
Idet du klappet igjen pc'en ringte det på døra. Hvem kan det være? Det kunne ikke være Justin, for han kom senere.


Du kikket ut vinduet for å se om det kansje kunne vært broren din siden han ALLTID glemmer ting når han skal noen sted, men de hadde tydeligvis dratt uten å si hade. Du gikk mot døra, og opnet den forsiktig. Framfor deg sto Chaz. Du fikk litt sjokk over at han stod der bare helt sann plutsli. "Heisann. Hva gjør du her?" sa du snilt til han. "Hei. Jeg kjedet meg og tenkte det var en stund siden jeg hadde møtt deg så jeg bare tok meg en tur bort til deg, er det greit?" Sa Chaz litt usikkert. "jaja selfølgelig..  Det er bare å komme inn assa" sa du og opnet døren helt til han. 

Dere gikk inn i stua, og satt dere ned i sofan. "Hvil du ha noe å spise?" spurte du Chaz. Hele Chaz bare lyste opp. "JA! jeg er skrubbsulten" fortet han seg å svare. "Så du er så sulten assa. Får du ikke mat bort hos Justin da?" sa du mens du reiste deg opp for å finne noe å spise. "Jo, klokka 10 om morningen så! Tror du jeg gidder å stå opp da? ropte han etter deg. Du bøyde deg bak fra kjøleskapet for å se han. "Det er jo bare å finne seg noe mat når du våkner?  Men hva vil du ha?" sa du å snudde deg for å finne noe godt. Du tok ut noen kyllingvinger som moren din hadde varmet litt tidligere på dagen. 

"Her, bare spis." sa du å satte fatet ned på bordet. Chaz heiv innpå med kylling som om han ikke hadde spist på flere uker. For et matvrak, tenkte du.  "Så hva gjør Justin da, siden han står opp så tidli?" sa du å så bort på Chaz som spiste. "Neish, han gjør det vanlige, pressekonferanser, konserter, møte med fans, intervjuer, møter med syke folk og sånn. Hvordan det?" Sa Chaz og gav deg ett mistenksomt blikk."Nei ikke no. Bare lurte jeg. Hvet du nårtid han er ferdig?" fortet du deg å svare.  Du så dumt tilbake på han og latet som ingenting. "Han sa han var ferdi i 4-5 tiden idag. Så skulle han hjem en liten tur før han må dra igjen. Hvet ikke helt hva han har planlagt"  Tro meg, det vet jeg!, tenkte du og satte på tv'en.  Du bare smilte til Chaz, og det var så vidt du klarte å holde deg lenger. "Duh jeg ser at det er noe. Hva skjer her?Det vell ikke du som skal noe med han ikveld eller?  skal du på date med han eller?"  Sa Chaz og dultet bort i deg. Det var ikke en date vi skulle på, men vi skulle møtes, det skulle jeg ikke nekte for. Jeg visste ikke hva Justin tenkte. Ville han holde det hemmelig eller kunne Chaz få vite det?  "Okei. Jeg skal møte han, men det er IKKE som en date. Vi skal bare være ned på stranden ellerno. Jeg har møtt han to-tre ganger, og kjenner han knapt. Men ja jeg skal møte han. Sånn nå hvet du det. Jeg må forresten gå å dusje å ordne meg, føl deg som hjemme. Og er du mer sulten har vi sikkert noe inni kjøleskapet" Sa du og vart litt flau. Det var jo egentli ingenting å være flau over, men du ble alltid flau når du snakket om å møte en gutt. Ikke nødvendig vis fordi du likte personen, men fordi at hele møte greia var bare så uvandt for deg og det var ikke noe som du gjorde ofte. "Skjønner.  Han liker deg veldig godt, det må du vite. Men bare gå å ordne deg du." Sa Chaz med bena planta på borde å kyllingen utover hele ansiktet. 

Du kunne ikke annet enn å le av han. Du fortet deg opp trappa før du gikk å tok en kjapp dusj. Du fønet håret helt tørt, og glattet det. Du sminket deg fint og tok på deg noen lette kler og gikk ned igjen til Chaz. 


"Kan jeg gå sånn?" spurte du Chaz. Chaz så opp på deg med store øyner. "woow, sweet.!  Klart du kan" svarte han å blunket til deg mens han spiste. "Rart du har så digg kropp, så mye som du spiser, matvrak" sa du og begynte å le. "Ikke diss. Jeg liker mat, ok?" svarte han og latet som han var sint. Det gikk ikke lang tid før det ringde på døren. Det kunne ikke være andre enn Justin. Du gikk og opnet døren, og uttafor stod... Justin... Kom ikke som en bombe, akkurat. "Hei" sa du søtt til han. "HEYY JUSTIIIN!" Hørte du Chaz rope mot dere. "Åh, Hei. Er Chaz her også?" spurte Justin å virket skuffet. Hvorfor skulle han være skuffet? Vi var jo bare venner. Og jeg og Chaz kom aldri til å bli noe mer enn venner. Og dessuten kjente han meg knapt.. 

Chaz hoppet ut av sofan, og kom ut i gangen til oss. "Jeg må faktisk gå nå, Ryan venter på meg." fortet Chaz seg å si før han smatt ut døra. DU BURDE TAKKE MEG. HAVE FUN, mimet Chaz bak ryggen på Justin. "Så hvor skal vi?" spurte du Justin. "Jeg hadde bare tenkt å ta en tur på stranda, chille og bare snakke." svarte Justin og la på et fint smil. Du tok på deg noen lette sko og gikk ut døra. Dere gikk ned til Stranda og fant en fin plass å sitte. Dere bare satt der å snakket, som venner.  Det var faktsk ganske deilig og bare sitte der. Solen var begynt å gå ned. "Så hva gjør du her egentli? Jeg mener bor du her eller er du på ferie eller no sånt?" Spurte plutsli Justin. Du snudde deg mot Justin. "Jo altså, jeg er her på ferie. Og det skal jeg vere i en og en hal uke til, viss ikke de bestemmer seg for å være her lenger." sa du irritert. "Hva? liker du ikke å være her da?" fortsatte han. "Jo altså, det er ikke noe med plassen her for det er utrolig fint her. Og det er ikke noe med folka her heller, for dere er utrolige. Og jeg skjønner ikke at jeg har rukket å bli kjent med dere engang. Men jeg savner alle hjemme, spessielt bestevenninna mi Tonje, som forresten også liker deg utrolig godt. Du skulle bare hørt når jeg fortalte om deg. Jeg har ikke sett hun på flere uker, og jeg savner virklig noen jeg kan snakke med alt om." sa du og kjente at du savnet Tonje utrolig mye. Hadde hun vært her hadde alt vert mye enklere. Da kunne dere to være med Justin, Chaz og Ryan, og dere kunne gjøre ting som venner gjør. "Tro meg, jeg hvet hvordan det er. Men hva med at hun kommer ned da? Jeg kan betale reisa, det er null problem." smilte Justin. "Hæ? hva? mener du det? Jeg mener ja, jeg kan spørre henne, også må jeg spørre mamma og de om det er greit for dem. " sa du gladere enn noen gang. Dere satt der og fortsatte og snakke. Justin fortalte om hvordan det var å være så stor som han. Han fortalde både fordeler og ulemper, og at det noen ganger kunne gå for langt med fansa og alt. "Får du mye hat fortsatt?" spurte du han. Han så opp på deg med de fantastiske øynene hans."Litt hat er det jo, og det vil det vell alltid være. Men jeg må bare ikke fokusere på hatet, men heller alt det positive fra belieberne. De kommenterer jo alltid utseenede mitt om at jeg er såå kjekk osv, det jo kjekt å høre det, men...." sa han og leiket deilig, noe han da altså var.   "Noen ganger kan det bli for mye?" fullførte du for han. "Noen ganger kan det det ja, og noen ganger blir det helt crazy. Jeg kan noen ganger begynne å lure på om det er for utsenede mitt de liker meg, og ikke musikken min."  sa han. "Altså du er jo ganske kjekk da" Glapp det ut av meg. Du bare ga han et skeivt smil. Herregud, det der skulle ikke jeg si, tenkte du og merket du ble rød i kinna. "heh, takk" smilte Justin, og du merket han ble veldig gla. Det var begynt å bli sent så dere bestemte dere for å gå hjemmover. Det hadde vert en utrolig fin kveld med Justin. Dere hadde snakket om alt mulig, og du følte du kjente Justin bedre nå. Dere hadde snakket slik som venner gjør. 
"Før vi går, så har jeg noe jeg må gi deg" sa plutsli Justin. Han reiste seg opp fra sanden og rekte deg hånda si..


Hva syns du?
mer?
-Ida;* 
DATO: 03.08.2012 / KLOKKESLETT: 16:50

0 kommentar(er)

Sorry for dårlig historie blogging.. Jeg har skrivesperre akkurat nå, og har virklig ikke peiling på hva jeg skal skrive for at det skal bli bra. Jeg har en plan for hele historien, om hva som skal skje, hvordan, hvorfor og alt sant,  men kan ikke bare skrive ned alt jeg har tenkt på en del, jeg må lage laaange deler, og drøye tida lenge, så viss noen har en idè om hva som mangler, eller hva dere vil ha med. Bring it on, trenger den hjelpen jeg kan få akkurat nå.... :) skal forresten prøve å skrive noen deler til dere senere i kveld. 

 

Du gikk på bade, fjerna all sminka og pussa tenna. Idet du hadde slukket lyset og latet igjen øynene vibrerte mobilen din. Du fikk en melding fra et ukjent nummer. "Heisann! Er du med å finne på noe imorgen? Hadde det utrolig gøy med deg. Jeg kan komme å hente deg" stod det.  "Heisann :) Hvem er du egentli? sorry har ikke nummere ditt..." fortet du å svare. "Jeg er ditt største idol, og jeg er DIN største fan. Du skriker hver gang du ser meg, og jeg smelter hver gang jeg ser deg. Du har såvidt møtt meg, men jeg hvet at du har drømt om dette lenge. Og jeg hvet at du egentli synes jeg er supersøt, selvom du aldri har sagt det til meg. (Jeg skal nok få det ut av deg en dag, bare vent) Dessuten har du nøkkelen min i vesken din. Jeg er ikke blind, jeg så at du tok den. Eller så var det vell en crazy tulling som la den opp i vesken din denne gangen også eller hva? haha, lol." stod det på den neste meldingen du fikk.. Justin, tenkte du.  Selfølgelig var det han. Det kunne ikke være andre enn Justin. Han var jo litt teit da, men søt samtidig. Du bare smilte for deg selv og svarte tilbake. "DUST"  Det tok ikke lang tid før du fikk ett svar. "LoveU2. ;*  forresten Tar det som et ja. Kommer å henter deg imorgen utpå dagen en gang. Natta" Du kunne ikke annet enn å le stilt for deg selv. Du kom på at Justin sa du hadde nøkkelen hans i vesken din så du bestemte deg for å gå å se. Helt nederst i veska di, låg en liten nøkkel. Hva i alle dager var den til?

*NESTE DAG*

Du våknet av at solen traff deg i ansiktet ditt.  Du så på klokken din som viste 11. "Hva skal jeg gjøre idag da?" sa du stilt til deg selv før du kom på at du skulle møte Justin. Du gikk å tok på deg noen lette klær, og gikk ned for å spise frokost. "God morgen, sunshine" hørte du moren din stemme si fra stuen.  "God morgen" fortet du deg å svare tilbake. Moren din reiste seg opp å kom mot deg "det ligger nystekte boller på bordet. Jeg tenkte du var lei av den andre maten vi ALLTID pleier å spise, så jeg tok en forandring....... Du forresten så skal vi til badelandet som er her om en timen, også skal vi  ut å spise sammen med noen venner senere ikveld, høres det greit ut eller?"   Du bare så opp på moren din med et hvorfor-akkurat-idag blikk. Hvordan skulle du si at du hadde en avtale? Assa greit at du og moren din hadde et ganske ok forhold når det kom til sann, og hun lot deg gjøre ting, men assa det er ikke alt hun trenger å hvite heller. Du funderte en stund på hva du skulle si, men bestemte deg for å si det som det var. "Mamma, den eneste dagen vi faktisk finner på noe å gjøre, har jeg en avtale. sorry, men jeg kan ikke være med. Jeg har planlagt noe senere idag. " sa du og tok opp mac'en din. Moren din bare så på deg det blikke hun alltid ga deg når det galdt gutter. "Hva?" sa du å latet som du ikke skjønte hva hun mente. "Nei ingenting, bare kos deg du. Og ring meg viss det er noe" lo hun mens hun gikk mot terrassen. 

 

Du hadde ikke sjekket twitter eller facebook på over en uke, så det var på tide. Justin tweeta selfølgelig om hvor fantastisk Chicago var, og at han elsket fansen sin her. Du retweeda alt han skrev, noe som du pleide å gjøre hver dag. "I'm going out with my new best friend today *twitterNavneDitt* It's going to be amazing." var det siste han tweeta. Du kjente du ble ganske glad inni deg. Dette hadde jo vært drømmen din i 3 år.  Det var egentli rart å tenke på at du kjente Justin Bieber, og at du skulle "ut" med han idag. Du hadde møtt han et par ganger, og du følte dere kjente hverandre utrolig godt.  Alt hadde gått fortere enn forventet, og reaksjonen din var helt annerledes enn du hadde sett for deg. Du hadde liksom vert så rolig, selv om du noen ganger kunne ønske du bare kunne skrike ut og gråte over hvor heldig du faktisk var. For heldig var du, det kunne ingen nekte på.

 

Du sjekket facebook. "Wow 20 nye meldinger fra Tonje, oj shit jeg har helt glemt henne"  sa du stilt til deg selv. Du så at hun var pålogget så du ringte hun slik at dere kunne webbe. "Hey, sorry for at jeg ikke har svart før nå, men har desverre glemt alt som heter data, facebook, twitter osv. Men jeg har en overraskelse til deg" opnet du samtalen med. "Jeg skjønner, er man på ferie så er vell man det da. haha. Men fortell ALT, nåå!" hørte du Tonje si ganske utålmodig i andre enden av telefonen. "Okei, ikke freak helt ut her nå men jeg har hatt tidenes sommeferie. Dette har vert den totalt beste hittil, og kommer til å være den beste ever. Det har seg sånn at du hvet jeg møtte Chaz sant? ja, og tror du han er her alene? nei..... Justin er her også, ja selveste Justin Bieber. Jeg var ute med Chaz en dag, så plustli dukka Justin opp. Og Jeg og Chaz planla å dra ut en kveld. Chaz skulle komme å hente meg, men isteden for Chaz kom Justin. JA, jeg var med Justin igår og det var kjempe koslig, han er sykt søt. Men jeg hvet ikke hva jeg skal gjøre, jeg kjenner han knapt, men han får det til å virke som vi har kjent hverandre i flere uker. Jeg har kun snakket ånkli med han to ganger, og vi skal ut senere i kveld. Kan du plis hjelpe meg, jeg trenger de gutte tipsene du alltid gir meg når jeg ikke trenger de." Du ble fort avbrutt av Tonje som var helt vill i den hinn enden av videosamtalen. "OMGOMGOMGOMG, hvet du hvor heldig du er! Ja tenker meg det. Okei, vent litt må berre få ned pusten lit........... sånn, okei. Så viss jeg ikke tar helt feil her så sier du at du har møtt Justin 2 ganger elns? Du føler du kjenner han, men samtidig ikke. Du hvet ikke hva du skal gjøre for du vil ikke få følelser for han før du hvet at du kan stole på han osv. Jeg skjønner hva du mener, og jeg syns du må si det som det er til han. Kansje han heller ikke ser på deg på den måten? Kansje han bare vil være venn med deg han også. Hvis han gidder å høre på hva du har å si, er han verdt det. Jeg hakke peiling på hvordan han er, for jeg kjenner han ikke, men han virker som en søt gutt og en som virkelig bryr seg. Eneste tipset jeg kan komme med nå." sa Tonje ganske serriøst på deg. Var det noen du kunne stole på var det hun. Hun var en person som alltid ville det beste for alle, og hun var ekspert på gutter. Skulle nesten tro hun hadde vert en gutt engang. Hver gang du havnet i guttetrøbbel hjelpte hun deg hver eneste gang, selv om det ikke skjedde så ofte at du havnet opp i guttetrøbbel. "Tusen takk for hjelpen. Jeg skal si det til han, LOVER. Men nå må jeg gå, før Justin kommer. Savner deg, babe. Hade!" Sa du før du skrudde av pc'en. 
Idet du klappet igjen pc'en ringte det på døra. Hvem kan det være? Det kunne ikke være Justin, for han kom senere. 

 Hvem tror du det er?
-Ida;* 

 

DATO: 31.07.2012 / KLOKKESLETT: 19:29

0 kommentar(er)

 "Faen, det er låst her. Jeg tror jeg glemte nøkkelen hos chaz" sa Justin som stod å prøvde å opne døra. "Når vi snakker om nøkler, så fikk jeg en nøkkel av Chaz når vi var på stranda idag tidlig." sa du og rekte fram nøkkelen jeg hadde fått med Chaz. Justin så på deg med store øyner. "Hva, hvordan har den havnet der?" sa Justin spørrende mot deg...........Jeg så utrolig frustert på Justin "Jo altså, Chaz ga den til meg og sa at det var meningen at jeg skulle vere der nøkkelen passa. Jeg skjønner ingenting. Hvordan skal jeg finne ut hvor den passer? Det fins jo flere millioner nøkkelhull her i verden"  Justin så opp på meg med et som-om-jeg-var-den-dummeste-i-hele-verden blikk. "Du er virkelig dummere enn jeg hadde trodd. Chaz hvet virkelig hvordan han skal gjøre ting. Han har så utrolig mange ideer at det er til å bli gal av. haha, Skjønner du ikke at den nøkkelen der, er nøkkelen inn til huset?" spurte Justin mens han smilte. Du kjente du ble litt rød i kinna. Det var jo litt flaut da, men utrolig søtt. 


Jeg ga Justin nøkkelen så han fikk låse opp døren. "Sånn, nå er du her du hører hjemme." lo Justin mens han hang fra seg jakken. Du så deg litt rundt. Det var utrolig fint der inne. Du fikk øye på et bord og to stoler som stod utpå verandaen. Du kjente Justin som tok handa di og drog deg med seg. Dere gikk ut til bordet som stod pådekka på verandaen. "Wow, det var utrolig fint her. Har du laga alt til nå, bare for at jeg skulle komme som en ikke-data?" sa du spørrende mot Justin. "Heh ja. Jeg tenkte jeg måtte lage det litt fint siden.....! Liker du det?" avbrøt han seg selv. Jeg kjente sommerfuglene i magen svirre rundt, og jeg hadde bare lyst å skrike av galdhet før jeg svarte ganske nervøst "Jeg elsker det, det er nydelig"Etter dere hadde spist en hærlig middag satt dere bare å snakket. Justin var så utrolig skjønn. Han var veldig open og ærlig mot deg, noe du selfølgelig var tilbake. Dere snakket om at du var belieber, og du fortalte han om hvor vansklig det var å holde inne følelsene sine når du var med han. Du hadde bare lyst å skrike og kysse han overalt når du møtte han. Og ja, du hvet hvordan det er å være belieber."Jeg bruker enkli ikke å være så ærlig som jeg er nå med gutter. Jeg er ikke en person som stoler fort på gutter, så det er best for deg at du beviser at du er til å stole på. Det burde du ta til deg." sa du til Justin. Han bare smilte søtt til deg før han reiste seg opp.


"Kom vi går inn, det er begynt å bli kjøig ute" sa han søtt til deg. Du reiste deg opp å fulgte etter han. Dere gikk inn å satte dere i sofan. Dere satt rett vedsiden av hverandre. "Du? Jeg må fortelle deg noe. Jeg fikk aldri fortalt ferdi det jeg begynte på isted. Du hvet jeg sa jeg syns du var en fantastisk person og at jeg hadde 'forandra' meg siden jeg møtte deg. Jeg hvet det hørest helt screwd ut, men jeg mener faktisk det jeg sier. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på deg. Jeg lager samtaler inn i hode mitt om hva jeg skal si til deg. Jeg har bestemt meg flere ganger for å si det, men har aldri funnet rette tidspunktet før nå. jeg hvet at jeg overhode ikke burde si noe om dette nå såå tidli. Jeg kjenner deg knapt, men det følels ut som om jeg har kjent deg lenge. Og jeg håper du bare vil bli mer kjent med meg. Jeg hvet også at du er en stor belieber, men for meg er du mer som en god venn enn belieber.......... Hey du! ikke gråt da..!" sa han søtere enn noen gang. "Sorry, jeg bare....... jeg.hvet.ikke.hva.jeg.skal.si.." hulket jeg fram før jeg fortsatte "Det der har jeg drømt om lenge, du hvet det sant? Og jeg håper du mener det du sier, og ikke bare kødder deg, for jeg orker ikke å bli knust en gang til... men det var utrolig søtt sagt" sa du og smilte. Justin la armen sin rundt deg, og satt seg tett inntil deg. "Jeg mener alt jeg sier, og jeg håper at det engang kan bli mer." Mer? hva mener han med mer? likte han meg nå plutsli, for det kunne jo nesten høres sann ut. Viss han tenkte så langt som et forhold, var jeg ikke klar for det. Alt hadde bare skjedd så fort. Jeg hadde aldri sett på han på den måten, eller jeg hadde jo det, men hadde aldri trodd at det kom til å skje. 
"Jeg tror jeg må hjem nå. Har omtrent ikke vert hjemme i ferien. Ikke det at jeg er hjemme nå, men du skjønner hva jeg mener" sa jeg og såg på Justin. "Jeg kan kjøre deg hjem, så slipper du og gå. Er jo trossalt mørkt ute, og regner med du er redd for zombier, vampyrer og sånne ting" lo Justin. "Dust" lo du og dytta han. "wooow, er det alt du har å gi. Da må jeg vertfall kjøre deg hjem så du ikke blir tatt av noen fremmende." sa Justin flørtende. Du bare ga han et stygt blikk før du gikk i bilen å satte deg. 
"Takk for en fantastisk kveld" sa du til Justin før du lukket døren.

 

"Hvor har du vert? Jeg har prøvd å ringe deg, men du tar aldri mobilen. Ikke sier du ifra når du stikker ut en tur heller" sa moren din strengt til deg da du kom inn døren. "Jeg, jeg, jeg eehm. Jeg var borte hos Justin" svarte du..   "Uuuuuuhhuuu guttebesøk assa." hørte du Kim sin stemme si fra stova. "Hold kjeft du da" sa du irritert tilbake.  "Men sorry for at jeg ikke svarte, og jeg hvet jeg omtrent ikke har hvert hjemme når vi har vært her. Jeg skal si ifra neste gang jeg finner på noe! Men jeg tror jeg legger meg, er driiit trøtt" sa du til moren din før du snudde deg å gikk opp til rommet ditt.  "Den er grei, bare husk å si ifra du så er det sikkert greit. Det går fint at du ikke er med oss hele tiden, bare du har det bra så er det greit." ropte moren din etter deg. Du hadde ikke så strenge foreldre, og du fikk lov til utrolig mye. 

Du gikk på bade, fjerna all sminka og pussa tenna. Idet du hadde slukket lyset og latet igjen øynene vibrerte mobilen din. Du fikk en melding fra et ukjent nummer. "Heisann! Er du med å finne på noe imorgen? Hadde det utrolig gøy med deg. Jeg kan komme å hente deg" stod det.  "Heisann :) Hvem er du egentli? sorry har ikke nummere ditt..." fortet du å svare. 
Hvem tror du det er?
-Ida;*  
DATO: 31.07.2012 / KLOKKESLETT: 02:13

0 kommentar(er)

Du ante ingenting hva du skulle, så skulle du ha på deg kjole,kjorts,bokse eller hva(?). Du bestemte deg for å lage krøller i håret, og da passet det best med en søt kjole. Da klokken var rundt 19.00 banket det på døra. Du tok skoa dine i hånda å løp ned for å åpne. Da du åpnet døra fikk du hakeslep om ikke mer. Det var ikke chaz som sto der, men......Justin Bieber. Der rett foran deg sto Justin, finere enn du noen gang han hadde sett han. Justin snudde seg forsiktig mot deg samtidig som han klødde seg i håret. Han ga deg et søtt blikk. "Hei" sa han nervøst og smilte. "heh, hei" sa du overasket og minst like nervøst som han. Før du rakk å tenke over det stod du å gliste fra øre til øre. "Jo, alså, heh, jeg lurte på om du hadde lyst å dra ut med meg. Ikke som en date ellerno, men mer som å bli kjent. Jeg har jo rukket å blitt litt kjent med deg, og jeg synes du virker som en fantastisk person, og en person jeg gjerne vil bli bedre kjent med." Fortsatte Justin. 

Du smelta helt og drømte deg vekk etter det Justin nettopp hadde sagt til deg. Du så inni de brune, fine øynene hans, men du ble fort avbrutt av en utålmodig Justin som venta på et svar fra deg.  "Oj, sorry jeg bare, jah.. Men JA selfølgelig vil jeg det!" Nærmest ropte du til han, med det største smilet planta på munnen. Justin tok tak i hånden din å drog deg meg seg. Bilen hans sto parkert litt ned i gata, så dere måtte gå et stykke for å komme ned til bilen. Justin holdt deg fortsatt i handa. Ikke hviste du hvorfor, men det føltest veldig rart men samtidi var det en hærlig følelse. Da dere nærmet dere bilen slapp Justin hånda di, og gikk bort til bildøra og opna den. Du satte deg forsiktig inn, "Wow, gentleman" smilte du søtt til han. Han bare smilte tilbake før han gikk over på sin side av bilen og dere begynte å kjøre. Det var aldri sann klein steming som du trodde det kom til å bli mellsom deg og Justin på vegen. Dere hadde faktisk veldig mye å snakke om.


Justin stoppa utenfor et ganske stort flott hus. Så gentleman som han er opnet han døren for deg igjen, og du gikk ut av bilden.  "Du, forresten hvordan fann du fram til akkurat meg og hvor jeg bodde? Og hvorfor sa Chaz at han skulle komme?" sa du og såg spørrende på Justin. Han bare begynte å le før han fortsatte. "Jo altså. Helt siden jeg møtte deg har jeg syntes du har vert en fantastisk person. Jeg husker første gang jeg så deg. Det første jeg tenkte var 'WOW, hun der var digg'. Og etter det snakket jeg utrolig mye om deg. Jeg bruker vanligvis ikke å snakke så mye om jenter, men akkurat der og da var det som om du forandra hele meg. Jeg har ikke vert meg selv siden jeg traff deg. Eller jeg har jo det, men jeg har vert så oppslugt i deg at jeg knapt har klart å gjort noe annet. Hver eneste dag har jeg tenkt på hvor fantastisk du er på alle måter. Jeg har snakket med Chaz om det her. Og Chaz fikk det plutsli for seg at jeg og du måtte bli bedre kjent, så han fiksa alt. Kom egentli like uventa for meg som for deg, hehe."   Før jeg rakk å tenke meg om, omfavna jeg han med en stor bamseklem.


"Det der er det søteste noen noen gang har sagt til meg. Jeg hvet ikke hva jeg skal si!" sa du ganske forsiktig. Justin så på deg og smilte det fineste smilet sitt, før han gikk for å opne døra. "Faen, det er låst her. Jeg tror jeg glemte nøkkelen hos chaz" sa Justin som stod å prøvde å opne døra. "Når vi snakker om nøkler, så fikk jeg en nøkkel av Chaz når vi var på stranda idag tidlig." sa du og rekte fram nøkkelen jeg hadde fått med Chaz. Justin så på deg med store øyner. "Hva, hvordan har den havnet der?" sa Justin spørrende mot deg...........

Hva syns du?
Mer?

-Ida;*  
DATO: 25.07.2012 / KLOKKESLETT: 04:11

1 kommentar(er)

 Og forresten når vi allerede er så godt i gang, så kan du få en overaskelse. Her!" sa Chaz å rekte fram hånda si mot deg. I handa holdt han.........

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I handa holdt han en nøkkel. Skal tro hva han skulle mene med det, sa du stilt til deg selv. Du så opp på han som ett spørsmålstegn. "hvorfor en nøkkel?" spurte du og tok ett hardt grep rundt nøkkelen. Chaz smilte til deg og sa du måtte passe godt på den til ikveld. Du skjønte ingenting! Hva skulle du med en nøkkel?- Nei nå vart du for nyskjerrig. Du så strengt på Chaz å ba han fortelle! Eneste Chaz ville si var at der nøkkelen passet, der var det meninga at du skulle vere. Nå var det nokk syntes du. For ikke at han skulle gi deg en random nøkkel, nå skulle han begyne med noe rare ord også. Du kjente du ble mer og mer irritert. Etter hvert sa Chaz så mye som at han skulle hente deg kl 19.00 (med deg) og at han hadde en fin overraskelse for deg. Du smilte og gav han ett søtt vennskapskyss på kinnet. Du følte dere hadde blitt som Bestevenner nå. 

 

Det var begynt å bli ganske så sent, så du følte du var nødt til å dra hjem nå. Moren din hadde sendt flere meldinger om at det var middag osv, men du bare svarte med at du ikke hadde tid. Det gjorde du faktisk hver gang når du tenkte deg om. -kanskje på tide å spise(?) tenkte du akkurat i det Chaz spurte om du var sulten. For ett sammentreff sa du litt lavt for deg selv og sa du måtte ringe moren din å høre om du fikk vere ute lenger. Moren din syntes det var helt greit sålenge du holdt deg sammen med Chaz hele tiden. Du skjønte godt at hun ikke likte tanken på å la ongen sin vere ute i Chicago byen sent på kvelden. Chaz så på deg at du fikk love, og tok et godt grep rundt deg og løftet deg opp. Han løp med deg ett stykke, men ettervert ble det så slitsom at han holdt på å dette. Det var like før han mista deg ned i en søppelkasse som sto ved vegkanten. Dere fikk helt latterkrampe begge to, og løp videre til nærmeste spiseplass. Dere stoppet med en vanlig pizzarestaurant og vart enige om at det var likegreit med bare en pizza, siden dere likevell skulle ut senere ikvell.

 Dere Bestilte en stor pizza på deling. Det var utrolig koslig med samtidig gøy å sitte å spise middag/sen lush med Chaz. For det første var han *kjedis* og for det andre så var han med akkurat DEG av alle personer i verden. Du tenkte masse på hvor heldig du egentlig var. Var ikke alle som fikk oppleve det der. Du nøt hvert eneste sekund med han og dere hadde det jo utrolig gøy sammen. -best friends for alltid kanskje(?)

Etter vert når dere hadde betalt og begynt å gå rolig hjemover mot *huset ditt*, begynte dere å snakke om hva som skulle skje senere. Du klarte ikke å stoppe å tenke på den *overaskelsen du skulle få. "Hva kan det vere da, Chaz?" sa du me en irritert barnestemme. Du gjorde den til på tull. "Jeg klarer serriøst ikke mer! bare si litt til hva det er okey? veeersåsnill" Du hadde nesten dådyrøne på Chaz. Han smilte og sa at du bare måtte vent etil senere. Kl. var 17.15 nå, og du skulle bli hentet kl. 19.00. Nå vart det pluttselig litt krise her. Du sa hade til Chaz og løp hjemover. Du hadde under 2 timer på deg, så det var bare å hoppe i dusjen med engang du kom hjem. 

Du ante ingenting hva du skulle, så skulle du ha på deg kjole,kjorts,bokse eller hva(?). Du bestemte deg for å lage krøller i håret, og da passet det best med en søt kjole. Da klokken var rundt 19.00 banket det på døra. Du tok skoa dine i hånda å løp ned for å åpne. Da du åpnet døra fikk du hakeslep om ikke mer. Det var ikke chaz som sto der, men......

 Likte du den? vil du ha fortsettelse? 

-Ida;*
DATO: 17.07.2012 / KLOKKESLETT: 03:00

1 kommentar(er)

Du spratt opp av stolen og sprang opp til rommet ditt Du hadde ikke sovet skikkelig siden dere reiste hjemmefra, så du var utrolig trøtt. Du letet fram iphonen din og satte øreproppene i ørene, og det siste du såg på før du sovnet var bilde av deg å Justin. Hvordan kunne du være så heldig?


 

Dagene i Chicago forsatte, og du var sammen med Chaz hver eneste dag. Dere hadde det faktisk veldig gøy sammen og fann på mye rart. Han vart som en beste kompis for deg. Dere kunne snakke om alt som falt dere inn, og alt virket like naturlig. Dere var veldig opne med hverandre og fortalde hverandre hemmeligheter. Du følte du kunne stole på han, og han det samme med deg. Det var allerede gått en uke i Chicago, og 2 uker gjennstod. Du var blitt bedre kjent med Justin, og han var blitt som en venn for deg og ikke bare en kjendis liksom. 

 

"Så hvordan går det med kjærligheten da?" spurte plutsli Chaz. Du satt på stranden med Chaz å snakket om gutter, jenter og kjærlighet osv. Du var ikke personen som alle forelsket seg i. Du var egentli ganske sjenert når det kom til gutter. Var der gutter du likte i nærheten av deg sa du omtrent ikke et ord. "Joa, jeg hvet enkli ikke. Jeg er ikke den som alle gutter faller pladask for, og virklig kjemper for. Og i de forholdene jeg har vert i (som forresten er bare 2, og det var i 7. og 8.klasse), har jeg enda opp med å bli såra hver eneste gang. Og for et år siden holdt jeg og en gut på. Jeg opnet meg skikkelig for han, og fortalde akkurat hva jeg følte for han. Senere fann jeg ut at han bare brukte meg, og endte opp såra, igjen.. Etter det har jeg liksom prøvd å gjømme følelsene mine. Jeg tørr ikke og opne meg for noen. Jeg trekker meg automatisk vekk fra gutter, eller liksom viss jeg forelsker meg i en gutt, holder jeg avstand fra han. Ikke fordi jeg ikke har lyst å være nær han, men fordi jeg rett og slett er redd for å bli såra." Mer rakk du ikke å si før Chaz ga deg en god klem, akkurat som en ekte venn. 

 

Chaz prøvde så godt han kunne å oppmuntre deg "Jeg skjønner godt hva du mener. Jeg var akkurat sånn før jeg også, men se på meg nå jeg svømmer i damer." "Ja det kan jeg se, flere hundre folk som står i kø for å møte deg ass" mumlet jeg frem. "Hey du ikke ver så jævli deppa da, ødelegger stemninga her" Jeg kunne ikke annet enn å smile til Chaz. Han var så utrolig søt. Chaz så alvorlig på meg, før ansiktet myknet opp og han fikk et stort smil før han begynte å bable i vei. "Duh, for å få opp steminga, og for at du ikke ska være så deppa, så kan jo jeg fortelle deg at jeg hvet om en som liker deg godt." Du bare så dumt på han: " ja særli, den må du lenger ut på lande med. sååe hvem er det da?"   "Tror du jeg sier det? du kommer til å finne det ut snart, lover! Og jeg lover at denne gangen kommer du ikke til å bli skuffa. Og forresten når vi allerede er så godt i gang, så kan du få en overaskelse. Her!" sa Chaz å rekte fram hånda si mot deg. I handa holdt han.........

 

 

Hva tror du han holder?
Mer?

 

-Ida;* 

 

 

 

 
DATO: 16.07.2012 / KLOKKESLETT: 02:35

1 kommentar(er)

I det du la deg ned på solsengen for å sole deg, kjente du at mobilen din vibrerte. Du tok fort opp mobilen. Hjerte ditt hoppet, da du så at det var fra Chaz. På meldingen stod det:


"Heisann! Møt meg med volleyballbanen klokken 7. Jeg har med en overraskelse til deg, og jeg HVET du kommer til å blir kjempe glad. Dette blir gøy." Du fortet deg å svare tilbake. Du skrev bare at det var greit, og at du skulle prøve å vere presis. Du var alltid den som kom 5-10 minutter forsent. Du fortet deg opp på rommet til å fant fram noen passende kler og sminket deg fint. 


"Lurer på hva overaskelsen er" sa du stilt til deg selv og så på klokken. "oj, shit dårlig tid" ropte du å sprang så fort du kunne ned trappen. "Jeg må stikke, dårlig tid. Hade" ropte du fort før du smelte døren igjen og sprang mot stranden. Du fikk øye på Chaz som stod nede med strandkanten alene. Du gikk sakte mot han og tok armene dine fort rundt han, å skreik inn i øret hans. Du hadde aldri sett en gutt så redd før. Du sank ned i sanden og lo så mye at du ikke fikk puste. "åååh, det der gjorde ikke du! Du skal sååå få igjen" ropte han og sprang mot deg. Du fortet deg opp å sprang alt du kunne bortover stranden. Chaz kom fort etter deg, han var faktisk kjappere enn du trodde. Du skulle akkurat til å snu deg for å se etter han da du kjente to armer som løftet deg opp.   "okei,okei,okei sorry. Jeg skulle aldri gjort det, og det skal aldri skje igjen" sa du smiskende til Chaz som gikk å bærte på deg. "Og forresten du hyler som ei jente" la du til. Chaz bare smilte lurt til deg og fortsatte å bære deg. 

"Ja, her har vi det koselig" hørte jeg en stemme si. Jeg snudde meg for å se hvem det var. Før jeg i det hele tatt rakk å reagere kjente jeg en tåre renne nedover kinne mitt. Rett foran øynene mine stod Justin Bieber! Han rakk fram hånden sin, mens han så meg djupt inni øynene og sa "Jeg er....." og lenger kom ikke han før jeg avbrøt han "Justin Bieber, jeg hvet. herregud ahh jeg.... hvet... ikke.. hva... jeg... skal... si ..." stammet jeg frem. Jeg var helt Starstrucked , og jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre av meg. Tårene bare rant nedover kinnet mitt. "Du kan vell kansje si hva du heter, viss du klarer det da" sa Justin med den fineste stemmen du noen gang hadde hørt. "Åh, sorry. Jeg bare ble helt sjokka. Men jeg er *nd* sa du hulkende og rakk fram hånden din slik at den nådde Justin sin hand. Du hadde virklig ikke lyst å slippe taket fra den myke hånda til Justin. Justin trakk seg nærmere deg. Han ga deg en varm klem. Åååå, det var så utroli deili å vere i armene til Justin, og du følte deg så utrolig trygg.

Du rekte handa med iphonen din til Chaz og ba han ta et bilde av dere. "Hva? er du redd vi ikke kommer til å møtes flere dager eller? Jeg skal vere her hele uka, og du er jo blitt delvis kjent med Chaz så jeg tror jeg ser deg igjen, men er bare å ta et bilde i tilfelle" sa Justin søtt til deg. Du sto fortsatt med tårevåte øyner. Justin "trøsta" deg og prøvde virkelig til å få deg til å slutte å grine, og det klarte han. Dere smilte begge to, så Chaz fikk tatt et bilde av dere. "Sånn, men jeg tror jeg må hjem nå. Har ikke vert hjemme siden vi kom hit, så tror de er begynt å bli litt bekymret" sa du og smilte til guttene. "okei, greit da. Vi sees i morgen. Jeg sender deg en melding, viss jeg kjeder meg" ropte Chaz etter deg. Du bare smilte for deg selv, og tenkte på hvor heldig du var som hadde møtt og snakket med Justin. Og ja, han var såå utrolig kjekk og snill.

Du fortet deg hjem for å fortelle alt til resten av familien. Du forklarte alt som hadde skjedd men det så ikke ut som de brydde seg i det hele tatt.  " åååh, så det du sier er at du har møtt Justin Bieber. OG du kjenner bestevennen hans, og du skal møte han imåra også? Vi reiser på ferie og allerede etter første dagen kjenner du folk, haha, jah for det hørest sannsynlig ut. Dust" ertet broren din deg. "Ja viss du ikke tror meg så se her da" sa du å rekte fram mobilen din så alle kunne se. "Så det forklarer det gode humøret ditt i det siste" sa faren din å bare smilte til deg.
Du spratt opp av stolen og sprang opp til rommet ditt Du hadde ikke sovet skikkelig siden dere reiste hjemmefra, så du var utrolig trøtt. Du letet fram iphonen din og satte øreproppene i ørene, og det siste du såg på før du sovnet var bilde av deg å Justin. Hvordan kunne du være så heldig?Syns? Noe du vil ha me i historien?
Mer?

-Ida;* 

DATO: 14.07.2012 / KLOKKESLETT: 17:13

0 kommentar(er)

fella? hva snakket hun om? Jeg er ikke akkurat tre år heller da og jeg klarer fint å passe på meg selv, tenkte du. Du himmlet med øynene og gikk ut.  Da du endelig var komt ned på stranda fikk du øye på noen passe høye gutter i bar overkropp som spilte volleyball. "Neimen er det ikke, JO det må det vere" sa du stilt til deg selv. Langt bort på stranden kunne du se Chaz spille volleyball sammen med noen kjekke gutter, eller det så vertfall sånn ut. Hvor tilfeldig er ikke det? En dag sitter du på samme fly som Chaz, han kræsjer bort i deg og dere begynner å snakke. Dagen etter møter du han på stranden i bar overkropp. herregud, ferien kunne ikke bli bedre nå. Du begynte å gå fortere, og kom nærmere og nærmere. Du hadde utrolig lyst å bare stirre noe syykt, for å se om han husket deg igjen, men trurte ikke. Du kjappet deg forbi, selv om du bare hadde lyst å gå bort å hilse på han.

 

"Hey *nd*!!!!" hørte du noen rope. Du snudde deg fort og fikk sjokk når du så hvem som hadde ropte. "Chaz?" nærmest ropte du tilbake. "Ja det er meg, men hva gjør du her?" svarte han. "Ehm jeg er her på ferie, hva gjør du her?" svarte du fort å prøvde å ikke virke overlykkelig, selv om du kunne ønske du bare kunne skrike ut ALT! Du og Chaz gikk mot hverandre, det skjedde faktisk helt automatisk. "Jeg er her vell egentli på ferie jeg osså, også skal jo Justin vere her noen dager. Så jeg skal vere ilag med han noen dager." sa Chaz. Okei, første dag av ferien og du hadde allerede fått kontakt med en person, og det var IKKE hvem som helst heller. Du følte deg utrolig heldig som kjente Chaz, eller du kjente jo han ikke, men dere kunne lett bli bedre kjent med han, viss han ville det. "sååe, hvem er de guttene du spilte volleyball med?" spurte du, og merket en klein stemning mellom dere. "De der? åå de er noen jeg møtte her, eller du ser han med blå shorts, det er Ryan, regne med du vet hvem det er." sa Chaz og smilte søtt til meg. "SER? er det Ryan? hva? hvorda? hæææ?? skjønner ingenting. Skal alle vere her eller? er her flere som kjenner Justin?" du pratet i munnen på deg selv, og ordene krøllet seg, og du ble utrolig starstrucked! "*nd* Slapp av. Du trenger ikke å skrike så høyt, jeg står rett foran deg. Og ja, hele crewet og Justin kommer i kveld" lo Chaz. "Åhh, sorry. Ble bare så utrolig sjokkert. Dette her er drømmen min, hvet du det?" Chaz bare lo å så på meg der han sto i bar overkropp rett foran meg. DAMN! Normalt ville du vert veldig stille å ikke sagt noen ting, ikke at du bar sjenert eller noe sånn, men du fant bare ikke de riktige ordene til å si noe, så når du var alene med en gutt vart det veldig ofte at det ble en klein stemning. Men denne gangen var det annerledesDu sto bare å måpte etter Chaz. Dette var det sykeste du noen gang hadde opplevd. "Chaz, kommer du snart eller? Vi venter på deg. Fått deg dame forresten?" ropte guttene mens de lo. Chaz snudde seg mot dem: "Ja kommer snart" Okei, vi kjente ikke hverandre i det hele tatt! Og Chaz ville heller stå med meg, enn å springe bort til vennene sine med engang. Jeg merket han sto å stirret på meg, jeg bare så på han å smilte tilbake. "såå, vil du vere med å finne på noe ikveld? siden du ikke kjenner noen her og ja?" sa Chaz søtt. "Ja som venner assa" la han til fort å rødmet litt. Jeg bare smilte tilbake og takket selfølgelig ja til det. Jeg hvet vi ikke kjente hverandre, men dette var jo en mulighet til å bli bedre kjent.  "Tipper vi sees ikveld da. Og ja her forresten, er nummeret mitt. Bare send meg en melding med engang sånn at jeg har nummeret ditt. Så kan vi snakkes senere." sa Chaz før han sprang opp til resten av gjengen hans. 


Jeg ble stående igjen å smile for meg selv. Okei, jeg skulle IKKE få følelser for Chaz, men den gutten der var bare så skjønn. Jeg snudde meg å gikk hjemover. Je kom på at jeg ikke hadde snakket med bestevenninnen min på lenge. Jeg tok opp iphonen å ringte til Tonje. "Hallo, jeg har ventet på at du skulle ringe. Du sa du skulle ringe med engang du kom ned" Hørte du Tonje si i andre enden av telefonen. Du svarte fort og begynte å fortelle om alt så hadde skjedd, og at alt hadde skjedd så fort. "Hva? Det er jo helt sinnsykt. Skulle ønske jeg hadde vert der med deg. Og du ska vite at jeg savner deg allerede" nærmest ropte Tonje.  "Savner deg og. Og ja alt har skjedd utroli fort, og han er bare så sykt søt. Jeg hvet ikke hva som skjer, for jeg kjenner jo han knapt. Og jeg kan heller ikke få følelser for han, når det er bestevennen til Justin. Og ja du hvet." sa du fort.  Du hørte bare Tonje le høyt. Dere la på, og du gikk inn å skiftet til bikini. 


I det du la deg ned på solsengen for å sole deg, kjente du at mobilen din vibrerte. Du tok fort opp mobilen. Hjerte ditt hoppet, da du så at det var fra Chaz. På meldingen stod det:


Hva tror du der står?
(vart en litt kjedli del, jeg hvet)

-Ida;* 
DATO: 12.07.2012 / KLOKKESLETT: 21:54

3 kommentar(er)

 

Da dere kom inn i flyet, satt dere, dere ned og skrudde av mobilene deres. Du gledde deg bare til dere var framme på hotellet deres og du kunne legge deg ned på senga og chille med facebook! Akkurat i det du snudde deg i flysetet og skulle til å lokke øynene fikk du sjok! Der rett vedsiden av hodet ditt gikk.... 


 

Chaz Somers. Jeg spratt opp.  HERREGUD, nå satt du på samme fly som bestevennen til din aller største inspirasjon, og ditt aller største idol. Han var forresten MYE kjekkere i virkeligheten. Du hadde bare lyst å skriike så høyt du bare kunne og springe bort å gi han den største klemmen noensinne, og fortelle han alt om deg selv og, og, og jaa. herreguuuuuud, dette skjedde bare ikke. Du freaka helt ut, og visste ikke hva du skulle gjør. Du bestemte deg for å gå bort til han, for å få et bilde eller to, og snakke med han. I det du reiste deg opp kunne du ikke se han lenger. "Hvor er han blitt av?" sa du stilt til deg selv. "hva sa du?" hørte du moren din (som tydlig vis hadde hørt hva du sa). "Nei ingenting" fortet du deg å si, før du bestemte deg for å gå på do, siden det hadde sett helt teit ut om du reiste deg opp å satt deg nedigjen med engang.

Flyet hadde lettet for en stund siden, så å sitte innpå den trange flydoen var helt forferdelig.  I det du låste opp døren for å gå ut begynte flyet å riste noe sykt, men siden du ofte tok fly tenkte du ikke over det. Du opnet døren forsiktig og gikk ut. Du begynnte å gå mot flysetet ditt. Plutselig kjenner du noe vått som treffer deg. Du ser opp og rett framfor deg står Chaz med et trist ansikt, og rød i kinna. "ehe, ups sorry var ikke meninga, men all ristinga gjorde slik at jeg mistet balansen" sa han og såg deg rett inn i øynene. "hehe, det gjør ikke noe, det går fint, ikke tenk på det. Men kan jeg pliiis bare, ehm heh, ahh bare glem det" sa du. Du skalv noe helt syykt og visste virkelig ikke hva du skulle si for at det ikke skulle bli for dumt. Du fant liksom ikke de riktige ordene. "Ta bilde? Hvis det var det du mente så, ja selfølgelig." sa Chaz til deg. Du merket du ble litt flau, men svarte tilbake " ja var det jeg mente, fant bare ikke de riktige ordene"  "Skjønner, du er ikke den første belieberen jeg møter på for å si det sann. Og ikke spør hvordan jeg hvet at du er belieber, for det er ikke vanskli å legge merke til hvem som er det og ikke, men kom her så vi ikke glemmer å ta et bilde"  lo han. Du gikk nærmere han, og kjente sommerfuglene i magen strømme rundt. Chaz tok et godt tak rundt meg, og du kunne ikke gjøre annet enn å smile for meg selv. Du fikk en random person på flye til å ta bilde av dere. "Men jeg må nesten gå tilbake å sette meg, så de ikke blir bekymret for meg. Men vi snakkest sikkert senere, og sorry for at jeg mistet brusen over deg" sa Chaz. "Ja samme her, de begynner sikkert å lure på hvor jeg er blitt av. Men va hyggelig å hilse på deg ihvertfall." sa du og smilte til han. De? Hva mente han med de, var det flere som var med han på flyet?


To timer senere landet flyet i Chicago. Du lengtet etter å komme frem til feriehuset deres. Det kom en taxi på flyplassen å hentet deg og familien din, og kjørte dere til huset. "Wow, dette er syyykt fint til å bare vere et ferie hus." sa du.  "WOW, dette er sykt awesome, denne ferien kommer til å rule. Det kommer til å bli den beste ferien noen sinne" nærmest ropte broren din. Du bare himmlett med øynene, og gikk inn for å legge deg. Kansje ikke ferien kom til å bli så verst likevell?


Neste morning våknet du av at solen skinte inn vinduet ditt. Du spratt opp av sengen og fant fram strandklærne dine.


Du gikk ned på kjøkkene, tok deg et eple og var på veg mot døra da du hørte moren din si "Hvor skal du,vennen?" "Stikker en tur på stranda, og blir litt kjent her" svarte du fort og opnet døren. "Ja, pass deg for gamle pedoer da, og ikke gå i fella"  sa moren din. fella? hva snakket hun om? Jeg er ikke akkurat tre år heller da og jeg klarer fint å passe på meg selv, tenkte du. Du himmlet med øynene og gikk ut.  Da du endelig var komt ned på stranda fikk du øye på noen passe høye gutter i bar overkropp som spilte volleyball. "Neimen er det ikke, JO det må det vere" sa du stilt til deg selv.

 

Hvem tror du det er?
-Ida;* 
DATO: 29.06.2012 / KLOKKESLETT: 21:28

10 kommentar(er)

heihei:)

 

Da starter jeg med ny historie. Har ikke noe bestemt avsluttnings tid, skriver bare på den til jeg syns den er ferdig (ellr ikke gidder mer). Som dere sikkert skjønte, så skal den handle om Chicago (og selvfølgelig JB). Det blir en historie om sommer og sol og litt flørting osvosv +++. 
ENJOY..

 

Begynner først med litt fakta om *deg* og familien din +++, sånn at du skjønner litt mer av historien:
Du heter *navnet ditt* (*nd*) og bor i Norge. Du er en gladperson som elsker sol og sommer! Du har en ganske så kjedlig familie(syntes du), og det er da midt i blinken for deg at du må reise i hele 3 uker på sommerferie til Chicago med de! (NOT) Vertfall når lillebroren din som heter Kim skulle vere med. Han er 13år og elsker å irritere og plage.
Det er faktisk det siste du hadde ønsket for sommeren! Endelig sommerferie, og du må tilbringe omtrent hele med familien. Det eneste positive med det er at du er en STOR fan av Justin Bieber, og du har hørt at han skal vere der en av dagene! Dette kunne bli The Years ferie likevell!

 

Chocago- here I come

 

(Del 1)

Dette kom til å bli en livsopplevelse, men samtidi en dritt ferie. Du hadde egentlig bare 1 ting og glede deg til, og det var den/de dagene Justin Bieber skulle komme. Du ante ikke hva han skulle der, men viste han skulle komme. Du satt oppe på rommet ditt og pakket. Musikken hadde du skrudd på fullt og pc`n sto på facebook. Du var litt avhengig av facebook for å si det sånn, så 3 uker i Chicago uten kom til å bli ett herk!

*nd*, ropte moren din med full stemme. Hun sa du var nødt til å komme nå. Det var bare 3 timer til flyet gikk. Du klappet igjenn mac´en og heiv den ned i bagen din. Du skulle ha den med uansett hva foreldrene dine sa. Du tok med deg bagene dine, løp ned og tok på deg sko. Ikke ett sekund tok det før du satt i bilen med mac´en på fanget og øreklokker i ørene. Det var det nye albumet *Believe* det gikk i hele veien til gardermoen. Da dere hadde sjekket inn og setti dere ved gaten deres, ringte mobilen din. 

*Hallo?*, svarte du. Det var bestevennina di, Tonje som ringte. Hun ønsket deg bare lykke til og sa hun kom til å savne deg veldigveldig. Hun skulle bare vere hjemme hele ferien og syntes du var heldig som ihvertfall skulle noe. Det var du jo forsåvitt enig i og smilte da dere la på. Nå åpnet de gaten og begynte å sleppe inn folk. Dere hadde 1. klasses biletter, så dere slapp inn først. Da dere kom inn i flyet, satt dere, dere ned og skrudde av mobilene deres. Du gledde deg bare til dere var framme på hotellet deres og du kunne legge deg ned på senga og chille med facebook! Akkurat i det du snudde deg i flysetet og skulle til å lokke øynene fikk du sjok! Der rett vedsiden av hodet ditt gikk....  

(fortsettelse følger..)

 

Vart ikke lang del, men kommer lengre etter hvert :)
Kommer desverre ikke deler hver dag fordi jeg reiser til Oslo i morgen.. men skal prøve å blogge og skrive historie forde! So Stay Tuned

-Ida;*
hits