http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Untitled2-4.jpg">

DATO: 26.07.2012 / KLOKKESLETT: 01:19

0 kommentar(er)

WOW, er ufattelig lenge siden jeg har vært innom denne bloggen.. i det hele tatt vært inne på blogg kontoen. Jeg vet ikke om noen i det hele tatt har savnet meg, eller om de bare tenker; '' jaja, hun er sikkert ikke belieber lenger.. lar Ida ta alt!''  Men jeg kan love dere at det ikke har noe med Justin Bieber å gjøre i det hele tatt. Grunnen til at jeg ikke har blogget er vell det at etter skolen sluttet har jeg bare tenkt på at jeg skulle til Tyrkia med venninnen min! Jeg reiste til Tyrkia og var der i to fantastiske uker ( du kan lese mer om det her  ) og da jeg kom hjem for en uke siden hadde jeg ikke internett til å kunne blogge! Så jeg beklager.. men jeg ser at Ida har gjort en meget god jobb med bloggen. Så jeg tror ikke at folk har lidd noen nød i det hele tatt! :-) Jeg vil ikke si at jeg nå kommer til å være for fult på bloggen, fordi jeg har jobb også får jeg besøk av en venninne som bor på Hvaler til helgen. Jeg vet at folk forstår, og siden Ida er så flink med å oppdatere er det ikke noe hastverk med at jeg MÅ være for fult på bloggen. 

ETT ganske nytt bilde av meg om noen har glemt hvordan jeg ser ut:

Fikk meg en sommerflørt i Tyrkia - savner han! 
 
masse kjærlighet osvosv - Alma 
DATO: 08.05.2012 / KLOKKESLETT: 16:27

1 kommentar(er)

Hei!

Fra nå av skal jeg prøve og være en kjempe flink Justin Bieber blogger! Jeg har vært helt ubrukelig, og det vet jeg altfor godt selv. Jeg veit at det faktisk er noen som fortsatt er innom, fordi det legger jeg merke til på statistikken, og det synst jeg er kjempe søtt gjort av dere. Så fra nå av skal jeg være en bedre blogger, prøve og få inn noen innlegg i ny og ne! Nå er vi også ferdig med alle tentamene, så nå er det kun eksamen igjen. Eneste er at dere ikke må ha for store forhåpninger angående at jeg kommer til å blogge mye..

wiiii

DA kommer neste innlegg snart! 
- ALMA!!

 
DATO: 04.02.2012 / KLOKKESLETT: 16:01

1 kommentar(er)

Hei Beliebers!
Jeg har fått JUSTINBIEBER HOODIEN MIN!!! jeg er i LYKKERUS<3 fyfa*n!
-Alma<3
DATO: 16.01.2012 / KLOKKESLETT: 23:30

0 kommentar(er)

Hey beliebers!

Idag har jeg hatt en ganske oppned dag! Jeg er veldig utslitt i hele kroppen.. Så derfor har ikke jeg fått blogga noe! Jeg har heller ikke skrudd på dataen idag, for det var bare ork.. ( blogger fra iPhonen )

Beklager for at jeg skriver et sånt "buhu" innlegg om jeg kan kalle det, det. Men jeg er bare utrolig sliten! Jeg vet dere forstår uansett <3
-Alma
DATO: 12.01.2012 / KLOKKESLETT: 21:34

0 kommentar(er)

Hei!

Først må jeg bare si at dette innlegget ikke "betyr" noe.. Jeg ville bare prøve og blogge fra mobilen sånn at jeg kanskje kan få pressa inn noen i skoletider osv ;)

Jeg har også et bilde av Justin jeg gjerne skulle lagt ut, men bilde greia vil ikke samarbeide med meg idag, så det får man ta igjen senere!

Håper alle norske beliebers har hatt en fin dag og at noen har blitt followa av Justin på twitter <3

GLEM ikke at det kun er 49 dager til Justin er 18 år gammel!!!

-Alma<3
DATO: 07.01.2012 / KLOKKESLETT: 01:10

0 kommentar(er)

Hei!

Ville bare si at jeg skal prøve og få laget en historiedel imorgen eller søndag!! :-)
Imorgen skal jeg dømme håndballkamper for 10åringer, men senere på kvelden har jeg tid sikkert. Så vi prates nok utover dagen :-)   Alma
DATO: 17.12.2011 / KLOKKESLETT: 23:40

0 kommentar(er)

Hei!

Søstra mi Andrea har laget en blogg ved navn: http://andreaberstad.blogg.no/
Hun er ny i bloggverden, men kommer til å skrive om alt fra a til å! Hun er nå oppe i en eksamenstid og leser veldig mye. Hun bor i Stavanger med kjæresten men kommer fra Stryn. Gjennom denne bloggen kan du lese om hverdagen til ei vanelig, nydelig og sprudlende jente som lever livet i byen.

fact's om Andrea:
Hun er 21 år gammel og kommer fra Stryn. I ungdomsårene spilte hun håndball og var kjempe flink i sporten! Da hun sluttet på videregående startet hun på skole i Bergen der hun studerte Geografi. Nå bor hun i Stavanger og studerer årsstudie i Historie! Hun har en kjæreste som er verdens snilleste mann! Han er perfekt for hun, mener iallefall jeg :-)

fineste!

Som søster:
Andrea er verdens snilleste og mest fantastiske søster! Jeg elsker henne virkelig over alt på jorden. Hun er den personen som jeg virkelig ikke kan være foruten! Da jeg har problemer eller er lei meg kan jeg alltid prate med henne. Jeg savner henne veldig, men jeg gleder meg til Jul! for da kommer hun hjem!

Jepp, jeg har den fineste søsteren!

Håper noen av leserene mine tar seg en liten tur innom bloggen hennes og legger igjen en positiv kommentar! :-)
-Alma
DATO: 13.12.2011 / KLOKKESLETT: 23:08

1 kommentar(er)

Hvorfor?

Vell, jeg er en belieber fordi jeg først og fremst elsker, virkelig elsker musikken hans! for det andre så vet jeg at han ikke er overfladisk, arrogant, ''careless'' og ut på jordet. Han er down to earth. Han føler seg fortsatt helt vanelig, som må være lov selv om man er superkjendis? 

Han har en nydelig personelighet som bare stråler ut fra han hele tiden! Øynene til Justin er de jeg er mest forelsket i av hele gutten

Selvsagt så er det stemmen hans som treffer hjertet mitt mest av alt! Jeg elsket stemmen hans da den var lysere og jeg virkelig elsker stemmen hans nå

Det at jeg er en belieber er fult og helt mitt valg. Det er mange som jeg kjenner som hater Justin, men jeg bryr meg ikke.. For det er mitt liv, og jeg vil ikke gå rundt å angre på at jeg var redd for hva andre ville si om meg!!

Justin Bieber betyr virkelig mere for meg en det folk virkelig tror. Han er virkelig hverdagen min, og jeg vet ikke hvordan den hadde vært uten han.. Jeg kan lenger ikke tenke meg et liv uten den fantastiske gullgutten

Min største drøm er å få møtt og snakket med han. Fortalt han hva jeg elsker med han osv

også er han jo
meget sexy

Masse blogglove - Alma
 
DATO: 02.12.2011 / KLOKKESLETT: 16:55

0 kommentar(er)

Hey all of you readers!

Idag hadde jeg Engelsk Tentamen! :-) og gjett hvem jeg skrev om? .. bamdarabaaam: JUSTIN BIEBER! 
Var supergøy å bare skrive alt jeg viste og vise det til læreren! Jeg skreiv ofc ikke alt jeg viste om, for det hadde jo muligens blitt ganske mange sider! Men skrev akkurat 2 sider om gutten :-)

OM dere vil kan jeg legge tentamenen min ut på bloggen? Men det skjer ikke før jeg har fått karakteren og da jeg vet sånn ca at alle har sluttet på skolen, for jeg vil ikke at noen skal stjele den. 
 
Jeg er vertfall superfornøyd med hvordan jeg presterte på tentamenen og jeg håper på en god karakter! Jeg fikk foressten 5- på Norsk Sidemål (altså bokmål for meg) på tentamenen! Snakk om å være fornøyd ass :-) heh, nok skryting for idag. 

Jeg kommer ikke til å blogge så mye mer idag fordi jeg skal overnatte med venninnen min Vanessa! Men, kanskje hun hjelper meg med å skrive en historiedel ikveld? you will never know.. får bare håpe :-)

Okey, jeg stikker og ordner meg! Ha en riktig fin kveld alle beliebers! og om dere er på TEAM ISAK på Idol.. stem på 829 49 103 ikveld :-) jeg er på TEAM ISAK og jeg håper virkelig at han vinner, loove and peace!

Bieberfeever!

-Alma!
 
DATO: 05.11.2011 / KLOKKESLETT: 22:31

0 kommentar(er)

Hei!

Sorry, men kommer ikke historie ikveld likevel.. Jeg har helt skrivesperre, men skal prøve og få inn kanskje en del imorgen eller på Mandag? :-) Imorgen skal jeg til Bremanger for å spille håndball kamp, kommer ikke hjem før på kvelden.. men kanskje jeg får pressa inn en liten del! I'll surprise you :-)

faen så kjekk du er BIEBER!

-Alma<3
 
DATO: 03.11.2011 / KLOKKESLETT: 21:02

0 kommentar(er)

Hei!

I dette innlegget vil jeg bare legge ut litt inspirasjon, litt bilder, og noen få småtekster som får en til å tenke!  ( dette handler ikke om Justin Bieber, men jeg vil at leserene til meg og Ida skal ha bra personeligheter!) 
Tumblr_ls5rvabjnr1r34saqo1_500_large

 Livet måles ikke i antall åndedrag vi tar, men i antall øyeblikk - som tar pusten ifra en. 

Tumblr_kslh9cavxc1qa68a2o1_500_large

If you start miss me, remember, I didn't walk away.. You let me go. 

Tumblr_lhlafucymn1qbdc3uo1_400_large

Sometimes I pretend being normal. But it gets boring, so I go back being myself!Life is full of fake people, before you decide to judge them, make sure you are not one of the them. 

Tumblr_ls5q9swgwh1r34saqo1_500_large

Cute is when a person's personality shines through their looks. Like in the way they walk, everytime you see them you just wanna run up and hug them.

Tumblr_lu3ltdyu0f1qep56go1_400_large
DATO: 31.10.2011 / KLOKKESLETT: 19:59

0 kommentar(er)

Hey beliebers!

Idag har jeg meldt meg på en Justin Bieber konkurranse på Bibses.blogg.no (Norges Største Justin Bieber blogg!) Premiene i konkurransen er: 

En I <3 Justin Bieber genser!


Someday parafymen til Justin Bieber!
eller

Justin Bieber boken på Engelsk!

Jeg har sykt lyst til å vinne pga Justin Bieber betyr hele verden for meg! Han har en personelighet uten like, og stemmen hans rører meg!
Om jeg skulle greie å vinne, så ønsket jeg å vinne genseren! Boka har jeg og Someday får jeg mest sannsynelig med mormoren min som er i USA nå. Jeg ønsker også å vinne genseren fordi da kan jeg gå med den på skolen og andre plasser å bevise at jeg er stolt av å være en ekte Belieber! Noe jeg alltid kommer til å være! :-)
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=287001054656642&id=100000402489365 her er linken til at jeg har posta den på facebook.
http://twitter.com/#!/AlmaMLoveJB der er linken til at jeg har posta den på twitter!

Og her er linken til Selve konkurransen: http://bibses.blogg.no/1319972314_justin_bieber_konkurr.html#comment !! :-)

Bildebevis på at jeg har add'a Silav på facebook:
Lykke til, til alle som melder seg på :-) Alle fortjener like mye å vinne!! 
 -Alma
DATO: 17.10.2011 / KLOKKESLETT: 00:07

5 kommentar(er)

Hey beliebers!

Jeg greier ikke sove, jeg må få det ut før imorgen kveld..
De siste dagene er det ei jente som heter Silje som har kommentert på bloggen. ( jeg håper du leser dette, Silje!) For ca 5-6 timer siden kommenterte hun dette:
Hei Alma <3 ( det var jeg som kommenterte den forrige kommentaren også, om det du skrev i innlegget) Selvfølgelig går det helt fint at du ikke har blogg-lysten helt på topp, jeg sjønner deg veldig godt. Så jeg ville bare forsikre deg om at det går helt bra, du trenger ikke å få noe dårlig samvittighet ellernoe selvom du ikke blogger _hele_ tiden:) Vi setter stor pris på deg jeg også. Jeg vet at det er flere en meg som er innom bloggen så til dem vil jeg bare si : Kan dere ikke kommentere dere også da ? det betyr mye for Alma,det er jeg sikker på. Da vil nok blogglysten hennes bli mye bedre med en gang. Om vi bare leser innleggene, og driter i å legge igjen en "tilbakemeldig" om innlegget hennes, så vet hun ikke hva vi synes og det blir mye vanseligere å blogge! Så kom igjen ! legg igjen en kommentar sånn som meg neste gang du er innom bloggen hennes. Hun må få vite at vi fortsatt er her, støtter henne, ER BELIEBERE, at vi faktisk synes at bloggen hennes er verdt å lese. For at hun skal ha blogglyst er hun nødt å få vite alle desse tingene, ikke bare fra meg, men fra alle andre som er innom også. Det er faktisk litt respektløst å bare bruke bloggen hennes som informasjons-kilde om Justin, uten å gi henne noe respons på hvorflink hun er til å bruke tiden sin på dette !

PS: Håper fortsatt at det kommer en ny historiedel snart :)
 

Det hun sa i den kommentaren.. det hun skrev, fikk meg til tårer! At ei jente, kan bry seg så mye om en enkelt blogger? .. Hun er den jenta som gjør at jeg tenker: søren, skjerp deg Alma! gå å skriv en historiedel til de som faktisk leser bloggen! Vell, imorgen.. om jeg har ork etter trening, skal jeg skrive en historie del! Jeg skal prøve og få blogget så mye som mulig. Før hadde jeg ikke ork, og tenkte: nobody reads anyway.. Men, Silje beviser at hun gjør! Et lite avsnitt av det hun skrev: 
Jeg vet at det er flere en meg som er innom bloggen så til dem vil jeg bare si : Kan dere ikke kommentere dere også da ? det betyr mye for Alma,det er jeg sikker på. Da vil nok blogglysten hennes bli mye bedre med en gang. Om vi bare leser innleggene, og driter i å legge igjen en "tilbakemeldig" om innlegget hennes, så vet hun ikke hva vi synes og det blir mye vanseligere å blogge! Så kom igjen ! legg igjen en kommentar sånn som meg neste gang du er innom bloggen hennes. 

Silje, YOU ARE MY ANGEL! Du forstår meg inn ut, selv om jeg ikke egentlig helt vet hvem du er :-) Så Silje, kan du legge meg til på facebook eller noe? eller, kanskje vi allerede er venner! Jeg vet ikke, men du er sola i hverdagen altså!!!! - Alma Marie Krogh Berstad. Er facebooken min, legg meg til også kan vi prate litt :-)
251600_2031136770628_1010389046_2394584_7107210_n_large
tenker litt sånn om Silje, selv om jeg ikke kjenner henne! Det er spesielt da du sier til en blogger at du setter så stor pris på det jeg prøver å gjøre.. men som jeg ikke er så ekstremt god på!

Masse, masse kjærlighet til ALLE mine lesere her i Norge! Jeg elsker dere skyyyhøyt :-)
ALMA 
DATO: 13.10.2011 / KLOKKESLETT: 22:57

1 kommentar(er)

Hei..
Jeg skammer meg! virkelig.. Jeg blogger så ufattelig dårlig på denne bloggen. 

Kommentar fra Silje. (fast leser)
Hei Alma :) Først må jeg bare få si at jeg elsker bloggen din, og spessielt historiene. Men i det siste har det blitt litt lite blogging synest jeg !! Jeg sjønner jo at du har skole og et sosialt liv, og at ikke alt i livet ditt dreier seg om bloggen, men jeg ville satt virkelig stor pris på at du la inn ett innlegg igjen snart! Jeg døøør etter å få vite hva som skjer videre i historien :) Hilsen en fast leser ! 

Kjære Silje.. jeg skjønner deg så himla godt! beklager virkelig for at bloggingen min ligger helt på bånn... jeg vet ikke hvorfor jeg er så dårlig, men jeg har bare ikke blogglyst! Jeg setter så stooor pris på at det faktisk er noen innom bloggen hver eneste dag! Jeg elsker virkelig alle dere lesere♥ Dere betyr mye for meg! Dere har vært her for meg siden jeg starta opp bloggen 1.Januar 2011! Om 3 måneder er vi i 2012 og bloggen er 1 år gammel, tenk at dere har holdt ut med meg så lenge? Jeg setter såå stor pris på dere, og hadde aldri trodd dere ville være her med meg så lenge♥ JEG ER FREMDELES DEN GALE JUSTIN BIEBER BELIEBEREN♥ aldri tro noe annet, okey?

-ALMA
 
DATO: 10.09.2011 / KLOKKESLETT: 21:14

5 kommentar(er)

Hei :-)

Jeg vet jeg ikke blogger ofte.. men jeg har rett og slett bare ikke tid :( Nå er jeg syk opp på det hele, så jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge før jeg er frisk. Er ikke i bloggehumør så mye lenger, men jeg prøver! Jeg elsker dere♥ 

random bilde fra da jeg var på comenius tur til Tyskland♥ 
For folk som ikke vet hva comenius er;
Stryn Ungdomskole har kontakt med en skole i Tyskland og en i Estland. 6 elever får dra til enten Estland eller Tyskland i starten av året eller i slutten av året! Jeg fikk dra til Tyskland i November i fjor. Det var en helt fantastisk opplevelse! Man får møte og oppleve så mange nye og fantastiske ting♥ Man bor med vertsfamilier og jeg fikk en hærlig en! Jenta jeg bodde med heter Annika og jeg savner henne grusomt.. hun er en helt fantastisk person!! I Mai i år kom hun hit til Norge, hun bodde hos meg og det var en fantastisk tid♥ Nå er det snart 1 år siden jeg var der, og tiden har gått så forferdelig fort! Jeg husker tiden så godt..
♥ 


Før jeg drar vil jeg bare si tusen takk til Hanne Elisabeth som skrev den søteste kommentaren noen gang! Det betyr mye altså
♥ Hun er beviset på at man har et liv utenfor Blogg.no! les kommentaren her:http://twolifesoneboy.blogg.no/1315167870_sorry_for_not_being_p.html
 Sjekk ut bloggen hennes her: http://hanneliiiisabeth.blogg.no/
Have a nice saturday everyone


-Alma 

 
DATO: 04.09.2011 / KLOKKESLETT: 22:24

2 kommentar(er)

Hei!

Okei, jeg kommer med denne leksa veldig mye nå føler jeg.. Men nå er jeg faktisk på randen til å ta en pause fra denne bloggen! Jeg ELSKER å blogge, og jeg ELSKER Justin Bieber. Men, jeg er dritt lei av at folk skal bli irriterte for at jeg ikke blogger hver eneste dag. Twolifesoneboy ER IKKE LIVET MITT. Når skal dere forstå at jeg har et liv utenom bloggen? Mange sitter sikkert å tenker nå: '' Hun må  jo greie å presse inn vertfall et innlegg hver dag? '' Vell, sorry for å skuffe dere.. men det har jeg ikke! Jeg har skolen til halv tre, etter det kommer jeg hjem og er dau trøtt. Så jeg tar meg som oftest en powernap, og da jeg våkner er det rett på trening, som oftest varer i 1 t om 30 min eller 2 timer! da er allerede klokken blitt halv ti og jeg må hjem, som tar ca 15-20 min å kjøre. Så skal jeg dusje og spise mat. Da er klokken kvart på elleve - elleve. Forstår dere NÅ hvorfor jeg ikke har tid / ork hver dag? Plis, prøv og ha forståelse. Jeg vet det er noen som faktisk har det, og de elsker jeg! men det er noen av dere som er så respektløse.. :( det suger. 
Det KOMMER HISTORIE IMORGEN. Ikveld, så har jeg naturfag rapport + mattelekse som jeg må være ferdig med til imorgen. så vi får bare snakkes. Güten nachts <3


 -Alma<3 
DATO: 30.08.2011 / KLOKKESLETT: 22:54

7 kommentar(er)

Heisann! :-)
Fikk en ganske koslig kommentar fra ei jente som lurte på om jeg ville stemme på søsteren hennes som ligger på 48.plass av leverpostei ungene. Hun var helt nydelig skjønn og jeg vil at MINE lesere skal stemme på henne, gjør det for og gjøre en god gjerning! Dere kan stemme på henne her: http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/709760/ :-) 

Er ikke hun skjønn? 
Stem på henne og du får folk til å smile! Er ikke det en god følelse? 
Her er bloggen til storesøsteren hennes: http://keths.blogg.no/ Les den :-) Jeg har sett litt gjennom bloggen hennes ikveld, og tror hun har fått seg en ny fast leser ♥ Men, nå er det mine lesere sin tur.. stem på lillesøsteren hennes, tror det betyr mye for henne!

Masse nattanusser til mine nydelige lesere
-Alma
 
DATO: 23.08.2011 / KLOKKESLETT: 21:42

1 kommentar(er)

Heisann!
Tenkte og bare skrive et raskt innlegg om leksene mine. Jeg gledet meg faktisk til skolen igjen, for og liksom å ha noe å gjøre på om dagene.. men etter skoletid ville jeg ha fred! men neidu. Her får vi sikkert 30-40 oppgaver i matte på 1 uke, I norsk skal vi skrive eller tegne en tidslinje over HELE litteraturhistorien + skrive noen stikkord om romantikken og sentrale forfattere,  I naturfag har vi nøkkelspørsmål på side 243,245 og 249.. ++++ engelsk, tysk osvosv! 

wii, I love matte! not. 
Syns om breden min?♥ Jeg elsker HELLO KITTY
Slenger også med noen bilder fra da tantungen min Jenny Aurora var her og sov hos meg

fin og usminka♥

hahah♥

joda!
Har ikke jeg bare verdens nydeligeste tantebarn? Hun er kjempe hærlig og skjønn♥ Er så søtt da jeg møter hun, for hun kommer mot meg og bare: Heeeiaa tante amiiee♥ hun greier ikke si Alma Marie, så da nøyer jeg meg med Amie! Jeg var egentlig en ganske kjedlig tante igår, jeg leika litt med hun også gikk jeg å la meg en time! haha, men man blir jo trøtt iblant :-) Hun hadde vist sagt: Hvor skal tante amie? .. Mamma: Hun skal sove! Jenny Aurora: det skal ikke jeg!! 
loveyoubaby♥♥

Okei, ha en fortsatt fin kveld everyone. Kommer historie i elleve tiden senere ikveld♥

-Alma♥ 
DATO: 17.08.2011 / KLOKKESLETT: 23:04

0 kommentar(er)


 Hey!
Jeg skal prøve og få inn 2 historie deler imorgen, ikveld orker jeeg ikke.. Kom hjem for en time siden, har dusja og nå er jeg trøtt.. Snakkes!


-Alma<3
 
DATO: 16.08.2011 / KLOKKESLETT: 23:11

0 kommentar(er)

Hei!

Imorgen er det skolestart, etter 2 måneder med hærlig ferie.. skal den bli brutt med det tiende året på skole! Det vil si mindre blogging, og mere lekser,prøver,innleveringer,stiler osvosv.. Dette året  dere godta at jeg blogger når jeg har tid! Jeg spiller også håndball så jeg må prøve og kombinere alt sammen. Dere må skjønne at da man starter i tiende klasse blir alt mere tøffere og mere seriøst. Dette året må hodet mitt følge med, og jeg kan ikke fortsette å få de samme drittkarakterene jeg alltid har hatt.  Jeg kommer til å prøve å få inn værtfall 1 historiedel hver dag, men jeg kan ikke love noen ting! Håper dere forstår meg♥ Nå må vell jeg som alle andre Stryninger finne senga og prøve å sove litt før FØRSTE skoledag på 2 mnd..  Lykke til, til alle som starter i 8.ende Prækes alle søte små der ute! 

-Alma<3
 
DATO: 14.08.2011 / KLOKKESLETT: 23:50

0 kommentar(er)

Jeg er med i en konkurranse der du kan vinne en Justin Bieber lifesize standee cutout og en T-skjorte! Jeg har virkelig lyst å vinne dette bare fordi jeg rett og slett elsker Justin BieberHan betyr alt for meg og jeg setter pris på alle Justin Bieber tingene jeg har! ( Jeg har t-skjorte, shorts, pannebånd, smykke, ring, armebånd, boken og mange plakater) Jeg ønsker virkelig den cutouten og t-skjorten fordi jeg vil at folk skal vite at jeg er STOLT av at jeg er en true belieber♥ Jeg er ikke bare en fan, jeg er en BELIEBER! ♥♥♥ Hvis du vil være med i konkurransen trykker du på denne linken: http://bieberplanet.blogg.no/1313342494_konkuranse__vinn_flot.html Lykke til, til alle som velger å melde seg på! Hver og en av oss belieber fortjener å vinne uansett! -Alma!
 
DATO: 14.08.2011 / KLOKKESLETT: 02:17

0 kommentar(er)

Heisann! :-)

Jeg beklager for absolutt ingen historie ikveld, men jeg har vært på slektstreff så kom akkurat hjem! imorgen er det ''hade,hade'' dag, så da kommer det sikkert historie imorgen kveld! Nå skal jeg legge meg så jeg greier å stå opp imorgentidlig! ♥

prækes everyone
-Alma♥


Før jeg legger meg vil jeg bare si tusen takk for at dere er her og er så snille med meg! Jeg trodde at alle leserene og hele sidevisningen ville rase ned da Anastasija slutta å blogge! Men det skjedde ikke♥ De som sa at '''denne bloggen suger uten Anastasija'' .. Vell, da beviser det bare at de som fortsatt leser bloggen kan jeg stole på :*♥ TUSEN TAKK!
ps: Jeg tror ikke Anastasija kommer til å blogge her lenger, har liten tro på det. Har gått 2 mnd eller noe sånt siden sist hun blogget. + hun har en OneDirection blogg. Men det gidder ikke jeg legge meg bort i! Så lenge hun er fornøyd, er jeg fornøyd :-) Takk til dere som fortsatt er her♥ 

 

 
DATO: 11.08.2011 / KLOKKESLETT: 12:36

8 kommentar(er)

Hei.

Okei, jeg vet at dere liker historien min og at dere vil ha mere osv. Jeg vet også at jeg er flink til å love ting men som jeg ikke greier og holde. Men så fikk jeg denne kommentaren fra en leser:
eeeh, kommer det ikke historie i kveld!? du skrev jo i et innlegg litt lenger ned at du skulle begynne å skrive historier mye oftere!? hva faen, dere holder aldri det dere lover på bloggen! mener ikke å være frekk, men blir bare så irritert!! 
Okei, for det første.. jeg blogger da jeg har lyst til og blogge! Igår lovte jeg ikke at det skulle komme historie, jeg var rett og slett ikke i blogg humør og jeg var dødstrøtt. Aner dere hvor slitsomt det er på trening og da jeg kommer hjem da klokken er halv ti, skal dusje osv også måtte sette meg ned foran pc'en og skrive historiedeler? Jeg har et liv utenfor internett jeg også. Jeg publiserte denne kommentaren for at jeg vil at alle skal få ha sin egen mening, men den kommentaren der gjorde at jeg vertfall ikke har blogglyst! Jeg skal prøve og få inn vertfall 1-2 deler av historien hver dag, men i helgen er det slektstreff så jeg vet ikke når tid de delene kommer! det får vi bare se, værsåsnill og ikke sleng dritt til meg! Jeg gjør mitt beste♥ Jeg elsker dere for at dere holder ut med meg, men dere må forstå at jeg har et liv utenfor bloggen også!


-Alma♥
 
DATO: 10.08.2011 / KLOKKESLETT: 23:06

4 kommentar(er)

HEI!

Akkurat nå sitter jeg og depper... Facebook vil ikke logge meg inn! og jeg er den som sikkert er mest hekta av alle på facebook.. det er trist! Seriøst, jeg får snart deprisjoner! :( Vi speaks, vet ikke om det kommer historie ikveld.. er litt trøtt + er ikke i blogghumør atm (a) SORRYYYY <3<3 fjortisskriving i dette innlegget for og vise min deprissjon!

you always make me smile!
-Alma<3

 
DATO: 10.08.2011 / KLOKKESLETT: 17:33

2 kommentar(er)

Heisann!

Hærlig å være tilbake, jeg har savnet bloggen kjempe mye! Da jeg logget på blogg.no hadde jeg fått sinnsykt mange kommentarer, så TUSEN takk! Jeg har også fått spørsmål om jeg kan skrive lengre deler og oftere osv.. ja, jeg skal skrive lengre og oftere deler! Jeg beklager for at det har vært korte deler og veldig lite historie i det siste.. MEN, det skal forandrest på :-) Takk for at dere holder ut med meg♥♥


 -Alma
DATO: 07.08.2011 / KLOKKESLETT: 14:49

3 kommentar(er)

Heisann! :-)
Dere veit jo at jeg drar på hytta idag, så jeg har fått snille Cathrine på JustinDreamBieber.blogg.no til å blogge litt for meg og poste historiedeler! ♥ TAKK, Cathrine♥ 
Så de neste dagene vet dere at Cathrine blogger for meg, er ikke sikkert det kommer så mye nyheter, siden hun har jo en egen blogg osv.. men hun ville vertfall poste historiedeler spredt utover de fire dagene jeg er borte♥ Nå skal jeg sette igang og skrive ca 8 deler, som dere får spredt utover desse dagene! Noen av delene blir små fordi jeg orker ikke skrive 8 dritlange deler på under 2 timer! Snakkes på Onsdagen da? ♥

Yummi♥
-Alma♥ 
DATO: 04.08.2011 / KLOKKESLETT: 18:00

7 kommentar(er)

Hei allesammen

Idag vil jeg gi dere et innlegg, jeg vil bare takke dere for at dere er så støttende! Jeg hadde ikke trodd da jeg starta å blogge alene at så mangen ville fortsette å lese bloggen min, jeg vet ikke om dere kommer til å fortsette å lese da jeg avslutter historien, men det håper jeg! Jeg får så mange fine kommentarer fra dere, og det gjør meg seriøst kjempe glad♥ Jeg elsker all støtten jeg kan få, fordi det løfter meg ett hakk opp og gjør dagen min lysere. Takk for at dere er så snille og har holdt ut denne uken, uten så mye historie. Men, jeg vet at dere skjønner hvorfor jeg ikke blogger så mye, siden jeg har besøk fra Fredrikstad! Men uansett, tusen takk♥ dere betyr mye for meg og jeg vet faktisk ikke hvordan jeg kan takke dere nok♥! 


 ♥
De kommentarene over gjorde meg så sinnsykt glad! Jeg elsker å høre at dere liker historien min, det betyr mye♥ Jeg har også fått kommentarer fra mange andre også! F.eks, Renate, Anna, Vanessa og Eline har også skrevet mange søte og fine kommentarer♥ TAKK allesammen, vet ikke hvordan jeg kan takke dere nok! Dere betyr så uendelig mye for meg, uten dere er ikke denne bloggen oppe å går!
Jeg lover også at det kommer historie ikveld, jeg lover♥ Kommer vertfall 1 del ikveld engang!
Masse kjærlighet fra Belieberen deres ALMA♥ 
DATO: 27.07.2011 / KLOKKESLETT: 18:01

4 kommentar(er)

Heisann!
Idag sitter jeg ute og blogger, er så sykt fint vær her hjemme idag og jeg utnytter det. I sommerferien har det vært mere regn en sol.. noe som er ganske trist, og siden det da er sol vil jeg bruke dagen på det! Historie kommer ikveld istedenfor på ''dagtid''! Jeg kommer til å være ute en stund til, værtfall! 
JEG ELSKER SOL! fint uttrykk i ansiktet! :-)

I just love sun.
Siden det er så stritt lys blir bildet fucka! 

snakkes senere da!
-Alma♥ 
DATO: 26.07.2011 / KLOKKESLETT: 18:35

2 kommentar(er)

1. Siste du drakk:  Cola!

2. Siste telefonsamtale:  Jeanette

3. Siste mottatte sms:  Anders

4. Siste sangen du hørte på: Jack Sparrow

5. Sist du gråt: I dag 

 

 DETTE ÅRET:

6. Har du fått nye venner i år: jepp!!

7. Sluttet å være forelsket: mhm..

8. Ledd til du har begynt å gråte:  Ja! Seinest ved frokosten idag, som var sammen med Benedicte, Anders og Runar.. Syke folk, men elsker dem!

9. Møtt noen som har forandret deg:  Ja, Andrea Solbakken<3

10. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja, det er det null tvil om.

11. Funnet ut at noen har snakket dritt om deg bak ryggen din: mhm..

12. Kysset noen fra din top friends liste: hæ?

 

SANNHET:

13. Hvor mange barn vil du ha: 3 stk

14. Har du kjæledyr: Nei.. men har hatt katt og hund.

15. Vil du forandre navnet ditt: Nei, Alma Marie er beste navnet! 

16. Når våknet du i dag: 09:45

17. Hva gjorde du midnatt i går: Lo sammen med Anders, Runar og Benedicte mest sannsyneligvis!

18. Nevn noe du IKKE kan vente på: MØTE Andrea Solbakken!

19. Sist gang du så pappaen din: 7 timer elns, han jobber..

20. Hva ville du forandra i livet ditt: ehm.. kanskje at jeg ble mobbet en stund?

21. Hva hører du på akkurat nå: I wanna go - Britney Spears

22. Har du noensinne pratet med eksen din som bff: wuut?

23. Hva går deg på nervene akkurat nå:  At jeg ikke har fått møtt Andrea Solbakken... VIL MØTE HENNE NÅÅ

24. Sivilstatus: SINGEL!

25. Stjernetegn: Vekten

26. Gutt eller jente: Jente

27. Barneskole: Tonning Skole

28. Ungdomskole: Stryn Ungdomskole

29. Videregående: Vil gå på Sandane, Musikk,dans og drama linjen!

30. Hårfarge: Brunette!

31. Langt eller kort:  ned til puppene.

32. Høyde: rundt 1.77! er jeg høy?

33. Er du betatt av noen: Ja, er jeg ikke det da?

34. Piercinger: bare hull i øret!

35. Tattovering: Nei, men jeg vil ha!

36. Høyre eller venstre hendt: Høyre hendt!

 

AKKURAT NÅ:

37. Spiser: Har akkurat spist middag. 

38. Drikker: Ingenting.

39. Nå skal jeg: På håndballtrening!

40. Hører på: Take A Bow - Rihanna

41. Venter på: Ingenting spesielt!

 

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

44. Lepper eller øyne:  Begge deler!

45. Kyss eller klem: Kyss

46. Høyere eller lavere: Høyere, er en fordel!

47. Eldre eller yngre: Bryr meg ikke, kjærlighet er kjærlighet. Men, eldre mest sannsynelig!

48. Romantisk eller spontan: Romantisk

49. Fin mage eller armer: Fin mage, men er jo ikke viktig det da! utseende er ikke det viktigeste.

50. Tattovering eller piercing: Tattoo

51. Voldsom eller forsiktig: forsiktig

52. Forhold eller bare lek: Forhold

53. Bråkmaker eller tilbakeholden: midt i mellom

 

 

 

HAR DU NOENSINNE:

54. Kysset en fremmed: har vell det ja!

55. Drukket sterk alkohol: nei!

56. Mista brillene/linsene: Har aldri mista brillene mine, men jeg greier nok å rote dem bort noen ganger -,- 

57. Kyss på første date: har ikke vært på date!

58. Knust noens hjerte: Det vet jeg ikke.. 

59. Fått ditt eget hjerte knust: Det har skjedd noen ganger, ja..

60. Blitt arrestert: Nei! glad for det :)

61. Takket nei til en invitasjon til date: Har aldri vært på date, så nei!

62. Grått når noen har dødd: Ja, det gjør vell alle?

63. Likt en venn som er jente: Nei, har nok ikke det! 

 

SVAR HELT ÆRLIG:

71. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Ja.. det er det nok. 

72. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: NEI! 

73. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Ja, hvis det er ekte kjærlighet så er det mulig og være trofast for alltid.

74. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: ene tingen? Det er mye.. men eksempler: Kjærlighet, vennene mine, familien min, Justin Bieber og mobilen min. 


 weheartit.
Da stikker jeg på trening! hadebra, husk historie senere!
-Alma<3 
DATO: 26.07.2011 / KLOKKESLETT: 12:46

3 kommentar(er)

Heisann! 
Beklager for null historie igår, men igår var jeg i Stryn med venninnen min Benedicte og da klokken var 18:00 var jeg og gikk i fakkeltog. Det var veldig mange fra bygden jeg bor i som møtte opp, stolt (!!!) Der etter dro jeg hjem og fikk overnattings besøk av Benedicte, Anders og Runar. Så, siden jeg hadde besøk så blogga jeg ikke i det hele tatt! Det beklager jeg, på det sterkeste.. men, sånn blir det bare avogtil! Men, idag lover jeg at jeg skal få blogga masse historie! Lover! Dette her har nesten blitt mer en JBhistorie blogg en en JBfaktablogg. Men jeg vet dere liker historien så jeg kommer til å fortsette på denne en stund til så starter jeg opp en ny en, hvis dere vil! :-) 

JEG har også bestemt meg for historie maraton da klokken er 16:30. Da kommer jeg til å legge ut mangen historie deler. VIL DERE HA MARATOOON?! Så noen spørsmål til dere lesere, hvis dere leser bloggen.. plis svar!
Hvorfor leser du bloggen min?
Hva synst du om bloggen min?
Er det noe jeg bør endre?
og Vil noen fikse designet og header på bloggen? vil ha nytt!

Takk på forhånd.
-Alma<3 
DATO: 22.07.2011 / KLOKKESLETT: 23:42

2 kommentar(er)

Hei!
Jeg beklager.. men jeg greier ikke skrive historie idag! Det som har skjedd i Oslo sentrum og på Utøya har gått veldig inn på meg. Har sett på Nyhetene siden da jeg kom hjem fra trening og jeg skal fortsette og se på utover kvelden! Jeg beklager.. men jeg orker ikke tenke på blogg og slikt akkurat nå! Jeg vet og håper dere skjønner meg nå.
Jeg elsker alle leserene mine!<3


-Alma
DATO: 17.07.2011 / KLOKKESLETT: 17:37

1 kommentar(er)

Hey!
Nå skal jeg se Never Say Never og kose meg vilt! Skal sitte opp i en god stol med et teppe på meg å grine litt! Det kaller jeg søndagskos! Så, det blir sikkert mere historie etter jeg har sett den, men da må jo dere kommentere på del 25? :-) snakkes senere biebs!


thank you.
-Alma
DATO: 13.07.2011 / KLOKKESLETT: 21:48

0 kommentar(er)

HEi! :-)
Idag har dagen bare gått opp i reising og VG-lista! Var sykt bra, og jeg elsker Bergen. Solen har strålet og musikken har gått fra øre til øre! Stemningen var på topp, men selfølgelig.. det var noen mennesker som vart litt sinte pga vi presset oss  lenger frem, men hallo?! ville jo se scenen da! Det var jo 3 meter høye menn foran oss, var jo umulig å se hvis ikke. De kjendisene som opptrådde var: Stella Mwangi (?), MO♥, Erik & Kriss, Chris Medina, Gabrielle, Vassendgutane, DJ Dan, Johnny og Onkel P(?), Admiral P, Eric Amarillo osv♥ Kvelden var digg!
MEN, nå skal jeg og venninna mi lage mat. også blir det vell kvelden her også! Veit ikke om det blir historie mens jeg er i Bergen, fordi jeg orker ikke sitte foran dataen hele dagen. greide btw og få tak i en premie! fikk en t-skjorte. Dere får bilde senere! speaks


sykt random.
-Alma
DATO: 13.07.2011 / KLOKKESLETT: 00:51

2 kommentar(er)

Hey :-)
Veit det er ganske sent å blogge nå, men jeg må bare få ut frustrasjonen min! Dere veit jeg drar til Bergen imorgen? vell, jeg hadde tenkt og få inn på litt ny musikk på Ipoden min.. men veit dere hva smarta her greide?! SLETTE alle f*ckings sangene! Jeg gråter nesten, seriøst.. det tar 4-5 timer med bil til Bergen, og jeg lever for musikk! hvordan skal dette gå? ... omg!

dette viser min frustrasjon.
godnatt, jeg trenger søvn!
-Alma

DATO: 10.07.2011 / KLOKKESLETT: 21:50

7 kommentar(er)

Hei! :-)
Sorry for at jeg ikke har blogget idag, men jeg har en veldig god grunn! Idag tidlig vart jeg faktisk tante for 4.gang♥ Så idag har jeg vært på sykehuset meste parten av dagen. Da jeg kom hjem fikk jeg den sykeste hodepinen noen gang, og jeg har den fortsatt.. Men jeg tenkte jeg skulle få inn hvertfall et innlegg♥ Sorry, men blir ikke noe historie idag.. jeg har så vondt i hodet så orker ikke blogge + jeg er ikke i skrivemodus.. men, vi snakkes jo imorgen♥ Takk for alle som har kommentert på historien, betyr mye!
og en ting, det var noen som spurte om de kunne lage en historie del til meg? vell, ja det kan dere. Men ikke helt enda, jeg har planer for de neste delene! og dere kommer til og like dem♥♥♥♥♥

sweet♥
Snakkes da!
-Alma


DATO: 07.07.2011 / KLOKKESLETT: 16:36

0 kommentar(er)

Visste du at ..
.. jeg er livredd slanger? Da jeg var i Bulgaria sto de på open gate og viste fram slangene.. Jeg så en og starta å gråte, gjett om alle lo av meg da? flaaaaut..
.. jeg ELSKER sjokolade og all annet godteri?
.. jeg hater mobbere?
.. jeg elsker Justin Bieber? ehhee, det gjør dere vel, kanskje?
.. jeg har Justin Bieber T-skjorte, Shorts, Armebånd, Smykke, Pannebånd, At jeg har boken hans?
.. jeg heter Alma Marie Krogh Berstad?
.. jeg er halvt nordlening?
.. jeg ELSKER familien min?
.. jeg heter AlmaMloveJB på twitter og Alma Marie Belieber Berstad på facebook?
.. jeg har tidenes styggeste email?
.. jeg har tidenes beste venner?♥
.. jeg har en sau som heter Alma Andrea? hahah, okei.. jeg fikk den sauen av pappa da jeg var 9, ikke mobb meg.
.. jeg har hatt sikkert 20-30 katter?
.. jeg elsker musikk og sang?
.. jeg spiller håndball og stortrives med det?
.. jeg suger på skolen, men har gått opp i snitt siden 8.ende?
.. jeg var på Svalbard da jeg gikk i syvende og var der i 12 fantastiske dager? anbefaler dere å dra dit! fin plass
.. jeg elsker livet generelt?
.. JEG ELSKER Å BLOGGE FOR DERE?

svalbard 2009(?) tror jeg
Her var noe du kanskje ikke viste om meg?
-Alma
DATO: 07.07.2011 / KLOKKESLETT: 16:19

0 kommentar(er)

Heisann!
Idag har jeg vært hos fotografen og tatt konfirmasjonsbilder, ja jeg veit jeg er en smule på etter skudd.. men bedre sent en aldri? :-) Så da er snart takkekortene klare og jeg er ferdig med alt som heter konfirmasjon og jeg er voksen! heehehe♥ Etter jeg hadde vært hos fotografen så fant jeg ut at.. HEY jeg kjøper meg nye kler i dag, så det har jeg også fått gjort! Upstairs in my ♥ for og si det sånn. En bokse, en stripete ''genser'' og et par sko :-) pretty happy!

stripete genserting :-)

boksee♥

SKO - det trengte jeg!
veit det er sykt dårlige bilder, men måtte ta de med camen på dataen fordi kameraet mitt er sånn kinda fucked. hehe!
Kommer også mere historie og litt nyheter av Justin (vis jeg finner.) idag! Dere er så søte og kommenterer masse på historien!♥
Musikk tips: I'm into you - Jennifer Lopez, Lil Wayne
-Alma♥DATO: 05.07.2011 / KLOKKESLETT: 03:30

1 kommentar(er)

HEI!
veit det er seint på natt, men døgnrytmen min er fucka og jeg får ikke sove... MEN, vet dere hva?! ERNIE HALTER tweeta meg et smilefjes etter at jeg skreiv dette på twitter:
DATO: 03.07.2011 / KLOKKESLETT: 23:54

9 kommentar(er)

.. Ja, som mange andre her ute, har også jeg en drøm. Mange unge mennesker drømmer om å bli skjønnhetsdronninger, bli rik, få den kjekkeste gutten i nabolaget eller å bli prinsesse. Min drøm da jeg var liten var å bli prinsessen av hele verden! Syk drøm, men jeg likte den. Sikkert som mange andre jenter her i verden, brukte jeg bare prinsesse kjoler da det var karneval, fordi, jeg skulle jo bli prinsesse! Etter hvert som jeg ble eldre, skjønte jeg fort at jeg ville legge prinsesse drømmen på hyllen og heller få en realistisk drøm. Noe som etter hvert viste seg å være synging.


Jeg har alltid elsket sang og musikk, det har liksom vært en del av livet mitt siden .. øhm, ja, jeg vet ikke! Drømmen min om sang og musikk som en fremtid har vel vist seg og egentlig ikke bli realistisk den heller.. Jeg synger for det meste på fritiden, og nyter det sterkt! I 2009 fikk jeg plutselig en helt ny drøm, drømmen om å synge la jeg ikke på hylla, men litt på si. Det dukka opp en ny gutt inn i livet mitt, og jeg falt pladask på han. Han var på en måte prinsen i et eventyr. Kanskje kunne prinsessa inni meg, komme litt tilbake? Gutten jeg falt for, heter jo ikke noe annet en Justin Bieber. Jeg falt for alt ved han, smilet, øynene, håret som bare la seg perfekt da han flip'a litt på det, den fantastiske personeligheten han og ikke minst stemmen. Drømmen hans om å få et liv som sanger gikk i oppfyllelse! Jeg fikk plutselig en stor drøm om å møte han, bare å få fem minutter med han bare for og la han vite at jeg kommer til å støtte han gjennom tykt å tynt ville gjort alt for meg! Da Justin Bieber followa meg på twitter 25.05.2011 rabla det for meg, jeg viste virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. At han followa meg, gjorde at jeg var et hakk nærmere drømmen min om å kanskje møte han! Nå sitter jeg og dagdrømmer hver dag om at jeg kanskje en dag er heldig å får et glimt av han.. men hvem vet?

Min eneste drøm nå, er å få møtt Justin Bieber. Familien min har allerede gitt meg masse Justin Bieber ting og de vet virkelig hvor mye jeg elsker hanJeg elsker familien min. og Justin Bieber


hheehe♥ Var ei jente som lagde denne til meg på siden; Beliebers' family på facebook♥
måtte bare få det ut, startet og tenke på det nå, og jeg orker ikke bare sitte å tenke på det.. da blir jeg bare lei meg! Vis dere har noe liknende dere vil dele med mine lesere på bloggen kan dere sende en epost til 2life1boy@hotmail.no
-Alma
DATO: 16.06.2011 / KLOKKESLETT: 22:15

11 kommentar(er)

yow!
jeg måtte bare legge inn et til innlegg! jeg vil si dere at jeg gikk gjennom kommentarene og fant to stk som gjorde at jeg vart kjempe lei meg..
1.

2.Aner dere egentlig hvor lei meg jeg vart nå? Det er ikke min feil at Anastasija ikke er så mye belieber lenger! Jeg elsker Justin Bieber men det gjør ikke hun på samme måte, hun var ikke entusiastisk over å blogge lenger derfor tok hun en pause! Nå vurderer jeg å faktisk bare slutte å blogge.. for dere gjør det ikke lett å sitte igjen med en blogg uten en partner som man har hatt i 6 mnd. Det er faktisk ikke lett! Jeg har ikke tid 24 timer i døgnet å sitte på blogg.no å skrive innlegg bare for å please dere. At hun ikke blogger, er overhode ikke min feil.. og at dere slenger dritt gjør det ikke lettere for meg heller! Slutt å ver så jævla frekke og få dere et forbanna liv. barnselige drittunger altså.
sorry for at jeg brukte masse stygge ord, men de var faktisk spesielt ment for de to commentsa over. Jeg blir sykt irritert! håper dere forstår! til dere søtinger, som fortsatt tror på meg og at denne bloggen skal gå framover, takk!betyr mye for meg
-Alma


hits