Denne Imaginen fikk jeg av Bea :D Hvis du vil så kan du sende en imagine til 2life1boy-justinbieber@hotmail.no

 


Dette har da på en måte hendt tidligere: En norsk belieber vant en tur til Amerika for å møte Justin Bieber. Hun likte seg så godt der at hun flyttet dit og ble gode venner med Justin og crewet hans. Etter en stund blir hun sammen med Chaz, Justins bestevenn. Jenten er ca 15-16 år, og i denne historien har hun ikke et navn. Jeg skriver historien i *jegform*. Justin og Selena er sammen, og noe mer tror jeg ikke dere trenger å vite.

Jeg våknet tidlig den morgenen. Da jeg tittet på klokken var den halv syv, og ingen av de andre hadde våknet enda. Jeg tok på meg en tettsittende treningsshorts og en litt stram singlet også tok jeg med meg vannflasken for å dra ut å løpe meg en tur. Det var en strålende morgen. Solen varmet veldig mot den svette huden min mens jeg løp, og til tross for min gode kondisjon måtte jeg stoppe flere ganger for å drikke på grunn av varmen. 
Da jeg kom tilbake til huset satt Justin og ventet på meg. "Hvor har du vært?" Spurte han, mens han lo litt av hvor sliten jeg var. "Jeg var ute og løp", svarte jeg, ganske andpusten. Han fortsatte bare å le, så jeg stirret småstygt på ham før jeg gikk inn på badet for å ta meg en dusj. Da jeg var ferdig satt Justin, Chaz og Ryan rundt kjøkkenbordet med frokosten klar. "Tenkte vi skulle være så søte å vente til du var ferdig før vi begynte å spise", sier Chaz og ser på meg med et englefjes i håp om å få litt ros. Jeg ler litt, så går jeg inn på rommet, drar på meg en hvit t-skjorte størrelse XL og en mini shorts før jeg går ut på kjøkkenet til de andre igjen. Vi spiser oss passe mette før vi drar ned på kjøpesenteret for å handle inn til kveldens fest. 
I dag er det Selenas bursdag, så jeg og guttene har bestemt oss for å holde en overraskelsesfest for henne. Det som var deilig med Supernova-kjøpesenteret var at det lå litt i utkanten av byen, så det var sjeldent masse folk der. Noe som også betydde at det ikke var fullt av masse skrikende jentunger som løper etter oss. "Hva bør jeg kjøpe til Selena syns dere? Hun er tross alt kjæresten min, så jeg føler det bør være noe vakkert", Justin spør oss alle, men ser kun på meg, så jeg skjønner at det egentlig er meg han spør. ?Kanskje dette?? Sier jeg og holder opp et nydelig diamantsmykke. "Er ikke det mer deg da?" Han ler litt, også sier han: "Kanskje hvis du smisker litt, kan du få Chaz til å kjøpe det til deg?" Han løfter øyenbrynet og dulter litt bort i Chaz. "Haha! Hvis jeg bare hadde hatt pengene dine, Justin, skulle jeg kjøpt hele verden til henne", svarer han Justin. Noe så søtt av ham! Jeg smiler og kysser han. Akkurat i det jeg lener meg vekk fra den søte kjæresten min, kommer en haug jenter skrikende bort til oss og vi blir stående mitt i en autografklynge. 
Etter mange timers leting finner Justin det han vil ha, og vi drar hjem. Det tar noen timer å ordne i stand til festen, men når klokken nærmer seg syv, drar Justin for å hente kjæresten sin. Festen ble skikkelig suksess og alle hadde det veldig gøy hele kvelden. På slutten ble jeg bare sittende i sofaen med Chaz å snakke med han, helt til vi hørte høylytte stemmer komme fra soverommet til Justin. De fleste hadde dratt hjem fra festen, siden klokken var blitt over tolv. Jeg ser på Chaz, i håp om at han vet hva som foregår, men han ser like forvirret ut som jeg føler meg. Vi reiser oss og går bort til soverommet, hvor Ryan allerede står og tyvlytter. "Hva er det som skjer?" Jeg ser forvirret på Ryan, som tydeligvis har fått med seg en del av hva som har skjedd. "Selena har vært utro", sier Ryan og ser ned i gulvet. "HVA?" Jeg kan ikke tro det jeg hører! Hvordan kunne hun være utro? Hun som er så snill og søt. Stakkars Justin må være knust nå. Plutselig smeller døren opp, og ut kommer Justin løpende. Jeg titter inn i rommet og ser Selena med maskaraen rennende ned kinnene. Jeg ser skuffet på henne, rister på hodet og løper etter Justin. Jeg finner ham sittende på taket, gråtende. Jeg sier ingenting, bare setter meg ved siden av ham, holder ham inntil meg og lar ham gråte på skulderen min. "Hvordan kunne hun?" Spør han uforstående. "Noen ganger gjør folk ting uten å tenke. Og ofte gjør de det uten noen hensikt om å såre eller ødelegge for noen. Jeg er sikker på at Selena var en av dem. Hun ville aldri verden gjøre noe for å såre deg, og det tror jeg du vet. Jeg mener ikke å ta hennes parti, for jeg syns det var virkelig teit det hun gjorde, men jeg sier bare at hvis du virkelig elsker henne, så lar du henne ikke gå så lett. Også må du huske at jeg alltid vil være her for deg! Uansett hva". Jeg blunker til ham også ser han på meg en stund, før sier han: "Takk, det betyr virkelig mye! På kort tid har du blitt en av mine beste venner, og jeg har blitt kjempe glad i deg!" Han lener seg frem og gir meg en kjempe klem, og jeg kjenner jeg får tårer i øynene. Han er så nydelig, den gutten! "Kan du gjøre meg en tjeneste?" Spør jeg. "Hva da?"Jeg reiser meg opp, retter litt på den vakre paljettkjolen min og ser på ham. "Gå ned og gi Selena en klem, og fortell henne at om hun lover og ikke gjøre dette igjen, så tilgir du henne". Justin nikker, og så går vi ned til de andre.Det ble en lang natt, med mye snakking. Men til slutt ble Justin og Selena sammen igjen, og alt endte bra. Til slutt ble det til at vi bare satt å så en film den korte tiden som var igjen av natten. Jeg tittet på Justin, og jeg kunne se at vi tenkte det samme. Til tross for alt som hadde hendt det siste døgnet, hadde ingen av oss vært så lykkelige før.

 

 

 

Syns den var bra :D - Hva syns du? ^^

 

 

~Anastasija <3

Kategori: Imagine
Skrevet: 01.06.2011, 22:06Kommentarer

01.06.2011, kl.22:55
Amanda

Den var sykt bra!! digger den :-))


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits