Fikk denne imaginen fra Emilie <3 Tusen takk :D Hvis DU har noen imagines, kan du gjerne sende de til 2life1boy-justinbieber@hotmail.no :)
Jeg satt i klasserommet og trodde jeg skulle dø av kjedsomhet! Det var enda 1 time igjen til skolen var slutt,så var det endelig sommerferie. 
Jeg satt å så ut av vinduet og bare tenkte! *håper Justin snart skal ha konsert det er så lenge siden han har hatt det* 
Klassen blir avbrutt med at det banker på døren å læreren deres Fru.Pattinson sier "kom inn". Døren åpner seg og der står det en gutt med lys brunt hår kastansje brune øyne. Han har på seg svarte jeans,lyseblå hettegenser og en hvit t-skjorte. Han spurte om dette var riktig klasse han skulle begynne i. Fru.Pattinson "ja,bare kom opp hit til meg!" Gutten kom opp og stilte seg ved siden av læreren. Fru.Pattinson : "du kan sette deg ved siden av *navnet ditt*, hun har ingen å sitte siden av. Da gikk det opp noe for deg,så hun nettopp at gutten skulle sitte ved siden av DEG! Jaja,,jeg satt jo alene siden Alice venninen min hadde flyttet og måtte bytte skole. Han gikk ned og satte seg ved siden av meg. "Hei,jeg heter Justin" sa han og smilte. Føre jeg sa noe som helt satt jeg så på han. Det er noe kjent med han gutten,han heter Justin lurer på hva han heter til etternavn! "hva heter du til etternavn?" spurte jeg nervøs. "Bieber, jeg heter Justin Bieber!" sa han. "åja,siden jeg syns det var noe kjent med deg syns du" sa jeg og lo. "åja,hva heter du?" spurte Justin høflig. "jeg heter *navnet ditt* sa jeg og smilte. Okei,veldig hyggelig å møte deg *navnet ditt*.. "kanskje vi kan bli bedre kjent å finne på noe etter skolen?" spør han. "ja! det hadde vært koselig" sa jeg. "ehh..hvor bor du?" spurte jeg han. " jeg bor like borti veien her,vi kan se huset mitt fra skolen" sa han og smilte stort. "åja,jeg også! kanskje vi nesten er naboer da?" sa jeg sjokka. "ja,det er bra. For da er det ikke langt til hverandre" sa han..

Skolen var ferdig og jeg gikk hjem og tenkte på at jeg og Justin skulle finne på noe senere. Vi hadde blitt enige om at jeg skulle komme hjem til han klokka halv 7. Vi skulle se på film og kose oss med godteri og tepper. Jeg hadde rettet håret og tatt på meg noe annet og fikset på sminken. Jeg sa til mamma at jeg skulle til en venn og være der en stund. mamma : okei,det er greit *navnet ditt*! Men ikke vær så veldig sent hjemme. Du må minst være hjemme klokka halv 11. jeg : " mamma! det er ferie..jeg kan være ute lenger enn til klokka halv 11?" mamma: okei da,men ikke senere enn 12. Okei ?" jeg : "ja, det er greit. Ringer deg når jeg er på vei hjem jeg" mamma : okei,kos deg masse da! Og ikke noe flørting med guttene.. jeg : MAMMA! jeg er 16 snart 17..og jeg får ikke lov til å flørte eller være sammen med gutter! mamma : du,jenta mi! Du skjønner at jeg bare tuller litt med deg! jeg: jada..jeg skjønner det! Men jeg må nesten gå,skulle være der klokka halv 7 så jeg må forte meg. mamma: okei,hade! 

Jeg hadde kommet fram til huset til Justin. Det var kjempe stor og hvit. Han hadde til og med basseng ute i hagen!
Jeg ringte på,døren åpnet seg og der sto Justin og bare smilte stort. "hei! bare kom inn" sa han. 
"Tok ikke med noe film,regnet med at du hadde ordet det ?" sa jeg og fniste. "det går bra,har ordna så vi bare kan sette på play. Håper du liker skrekkfilm?" "nja,ikke veldig..men det går bra" sa jeg men en skjelven stemme. "okei,hvis ikke så er jeg her for deg" *godt å høre* tenkte jeg! Det begynte å bli skummelt og jeg skvatt veldig mye,men Justin merket det ikke enda! Men plutselig så fikk jeg det kikket i kroppen og jeg hoppet opp av sofaen. "er det noe galt?" spurte Justin stille og rolig. "ja,den er for skummel! Jeg klarer ikke å se på den,jeg må hjem! *neei! ikke gå,vi kan gjøre noe annet hvis du vil?" sa Justin og var kjempe redd for at jeg skulle gå. *okei,jeg blir lenger" sa jeg og smilte et lite smil. "hva skal vi finne på?" spurte jeg.. "vi kan legge oss i senga og snakke litt kanskje?" sa han og bet seg lett i leppa. "okei" sa jeg og la meg ned i senga hans. Han kom å la seg ved siden av meg og jeg så rett inn i de fantastiske øynene hans. "du har fantastiske øyne" klapp det ut av meg! Justin rødmet og sa takk det har du også. Jeg kjente jeg ble kjempe varm og glad på samme tid. Jeg kjente Justin hadde kommet nærmere og nærmere meg. Jeg kjente det varme pusten hans i ansiktet mitt. Men før han gjorde noe mere så sier han : " du er utrolig vakker, og jeg tror jeg egentlig liker deg litt" sa han og så ned i senga. "tnaww,jeg liker deg også" sa jeg og rødmet. Jeg kjente det ble veldig varmt der vi lå,men jeg sa ingen ting for å ødelegge det.. Jeg så på klokka den var 23:58..men jeg ville ikke ødelegge den fine stunden vi hadde. Han kom nærmere meg og jeg kjente han tok to fingre under haken min og  føre jeg fikk sagt noe mere så kysset han meg lett og kjempe lenge på leppene......  

 

 

 

-Syns? :)

 

 

~Anastasija <3

Kategori: Imagine
Skrevet: 27.05.2011, 15:16Kommentarer

27.05.2011, kl.15:48

Den var fin!


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits